Коментари - Над 630 мигранти са спасени край брегa на Либия | Днес.dir.bg

Над 630 мигранти са спасени край брегa на Либия

Над 630 мигранти са спасени от италиански и испански военни недалеч от северното крайбрежие на Либия.

Обратно в новината

Коментари - Над 630 мигранти са спасени край брегa на Либия | Днес.dir.bg

Коментари

От брега на Либия...абе направо от плажовете ги събирайте. 500 здрави прави мъже, халал да са ви.

Спасили ги край брега на Либия. Скоро ще почнат да ги спасяват от вътрешността на Африка и директно да ги возят по квотен принцип в ЕС. И "няма не искам".

+ 100 : ) Да, досега не са върнали нито един от ''спасените'' обратно, всички станаха ''европейци''. До 10 години, тези същите, ще излязат на протест, след който ще ни преселят, нас останалите - шепа бели, светлооки европейци в резервати в Африка. Ще сме в ''книгата за защитени видове'' : )

"Сред спасените има 81 жени и 43 деца.", т.е. останалите 506 от спасените 630 са мъже! Добре, ама във френския Аре сюр енфо от 17-ти октомври т.г. пише, че около 300км. от крайбрежието на Либия е се владеят от ИД и от този прозорец към Средиземно море терористите се смесват с нелегалните т.нар. мигранти и проникват в Европа.... Тук Дира пише, че Бан Ки-мун държи да "сме солидарни с бежанците и да им съчувстваме", ама нека си припомним, че още на първия ден от влизането си в длъжност на 1-ви януари 2007г. същият този Пан Ки-мун предизвика международен скандал, когато в отговор на въпрос относно екзекуцията на Саддам Хюсеин "случайно" пропусна да каже, че ООН са против смъртното наказание. От друга страна на 18-ти октомври т.г. в Льо либр пансьор излезе статия озаглавена "Една година от убийството на журналистката Серена Шим, която разкри използването на камиони на ООН от Даеш". Дали пък не е случайно това използване на камиони на ООН от ИД? Ами убийството на журналистката? Ами свалените през май м.г. край Славянск хелокоптери с логото на ООН? Ами автомобилният парк на ИД, включващ 10хил. Тойоти с монтирани картечници по американски образец? Абе много случайности!

Това е пълен абсурд и трябва да престане. Тези се товарят на кораби и щом се отдалечат от брега на Африка, започват да подават SOS. Те трябва да се добутват на боксир до там, от където са тръгнали, а корабите да се потапят. В противен случай , още на следващия ден с нови пасажери тръгват по същия маршрут от 2-3 мили и нови позиви за SOS.

Вече нямало да ги "спасяват" близо до крайбрежието, ами на брега и даже във вътрешността на Африка. Вече има случаи, когато хората не искат да бъдат "спасявани", но в името на Исляма и срещу солидно заплащане, са убеждавани. Пък и кой не обича, бели, дебели европейки, толерантни.

Като гледам коментарите, все още има идиоти, които продължават да се вързват, че тези били "спасени". Това си е организирана военна операция по предислоцирането на милиони ислямисти от Азия и Африка в Европа. Медиите не го разпространяват, обаче, са засечени контейнери пълни с оръжие, пътували към лагерите с "имигрантите" под прикритието на "хуманитарна помощ". В единият е имало 5хил. пушки помпи, удобни за улична стрелба. Целта е унищожение на бялата раса и християнството.

Илюминатите затриват Цивилизацията! Илюминати са Ротшилдови, Рокфелерови, Бушови, Бжежински, Клинтон, Морган, Техни инструменти са Билдерберговците, Трилатералната Комисия, Съвета за Чуждестранни Връзки, Федерачния Резерв и Всички Масонски организации. В България има над 100 масонски ложи.

ЗАЩООО ги спасявате идиотиии???????

около хиляда християни в европа станаха жертви на този акто, току шо!

Не разбирам защо италиански и испански кораби ги спасяват. Като са в Либийски води, да си ги спасяват либийците. Ок спасили ги, но пак си остават на либийска територия, да ги стоварят на брега. Що за малоумие, испанските и италианските военни обикалят около северна Африка да търсят мигранти ли?? Какво правят в чужди води?

Това е поредното доказателство че има световен заговор срещу белите християни! Запада се намира под управлението на извращенци!

Тук някои жестоко грешат - тези хора трябва да се спасят.Но не карикатурния ЕС да отделя пари за лагери ,"горещи зони",помощи и да ги хрантути за каквото са дошли!!!Да отдели пари за ескадрили от граждански самолети и кораби които да ги стоварят в причинителя на тази беда - САЩ.Да видим лицемерните "велики демократи" дали ще имат идиотщината да свалят самолетите и потопяват корабите с тези нещастници!

И защо ги спасиха? Защо не спасиха украинците, като са във война. Отпуснали ЕС милиони да се строят църкви в Саудитска Арабия, Катар, Дубай и Бахрейн, за да могат украинците да отидат да живеят там и да се молят на воля.

до банки муун, меркел, обама и другите "демократи": неуважаеми лицемери, аз лично предпочитам да преговарям с путин, отколкото с вас, защото, е мъжкар, с който можем да седнем на масата за преговори, да поставим условията си и да се разберем, защото и двамата знаем за какво става въпрос. ако имаме разногласия, ще си стиснем ръцете по мъжки и ще оставим решението за следващия ден, когато времето е по-ясно. с вас не бих преговарял, защото третополовите първо ще ме питат защо путин ми плаща да пиша в дира от с. петерсбург, на която откровена лъжа, след 15 годишно повтаряне мога да отговоря само с един здрав шамар зад врата, с който да откине глъвъта вртоглава на мекокиткия "преговарящ" щото всяко търпение си има граници! сега да питам "протестърчетата на заплата при евреите- защо почупих две клавиатури по вас, по време на управлението на орешарски и бях против "патока"!? пак ли "путкин" ми плащаше? не, ще си призная - беше милер хахахааа. дали не съм двоен "агент"? не, не съм. аз съм агент на Народа(Бога), който за вас е "електорат" и е рог на изобилието и бездънна крава за лочене на печалби, и никога няма да го предам! искам да кажа - никои народи, няма да предам за пари, като вас. ако щете ме отрупайте с парите си. това е. можете да триете! можете да ме убиете! не е морално, но е законно, юдеи!

да видим какво предизвикаха санкциите не срещу ссср, а срещу русия: нищо. изстреляните заряди бяха над "ватерлинията", а манипулативните "радостни" "доказателства" на медиите, че икономиката на русия потъва е поредната пирова победа на "запада", над "изтока", който държи в ръцете си всички загуби на "запада". пък вие си продължавайте да снасяте щраусови яй ца заровили главите си в пясъка. приятен ден желая на цензурата. нека ви спори в спора и както е казал професора "в сблъсъка на "мнения". на полит, коректни, мнения, разбира се... хахахааааа

Ти пък що им се вързваш на виц-аджиите от форума?!

а те защо ми се връзват на вицовете? 15 години вицове - стигат! следват действия.... шамари и шутове! явно друго не действа. и да не ми споменете, че трябва да следваме правилата ви!

кои са тия "вицаджии" и от тоя форум, дето ме преследват с триенията си "майтапски" с години? а фашисто-юдеи? имате ли друго оправдание за действията си противоконституционни? или ще ми тълкувате конституцията, както сатаната думите на Алллах, а неверници?

а сега, всички обратно в сградата на бан ки муун. вълната от "бежанци" е предизвикана от кражбите на големите концерни, банки и фамилии като ротшилд и голдмън сакас. предизвикалите кризите си крият данъците и не искат да си плащат за глобалната кражба на ресурси и човешки, робски труд. оон подкрепя тези кражби, за това няма право да се обажда какво да правим ние - ограбените!

да допълня за недоразбралите: снимката на момиченцето от виетнамската война бе подпалено от напалма на ус армията и за този екшън са виновни ус правителство. снимката на удавеното дете по вина на баща си е всяване на омраза към европейцките народи от еврейските медии и маериканските поддръжници на ал-каида. това е!

Разбрах, приматите са спасени.... Кой, ще спаси нас европейците и Европа от тази сган, питам аз?!

Колко забавно :) . Постарай се повече, готин ;). You can do it.

испанците и италянците да не са като нас.те са бели хора

: ) От най-белите, са те...

особено италЯнците, а пък виж италиАнците...

Процесът, описан в Корана се нарича ХИДЖРА - завладяване на територии, чрез преселение. Това е религиозен военен поход на мюслитата. 80% от фалшивите "бежанци" са мъже, годни за война. Жените с пищящи деца са за камуфлаж. Поведението им навсякъде показа, че това не са нещастни, съсипани хора, а брутални и неблагодарни нашественици. Разполагат с големи суми пари и скъпи смартфони. Потенциални терористи, представящи се за жертви. Унгария, Чехия, Словакия вече затварят границите и взимат крути мерки. Въпросът е, защо ние българите спим? Щото май останахме единствените заспали и надупени в Европа.

Не сме единствените заспали и надупени. Виж само германците: сами канят, сами си свалят гащите, сами се навеждат, сами го подхващат и го насочват къде точно да влезе. При това без никой да ги моли. Тая Меркел ще подпали цяла Европа с бабешките си глупости.

Първата в света лесбийка-епископ Ева Бруне от Швеция предложи да се свалят кръстовете от църквите, за да не се смущават мюсюлманите, и на тяхно място да се сложат ислямски символи. Въпросният епископ Ева Брюне вярва, че свалянето на християнските символи от Моряшката църква ще я направи по-приветлива за мюсюлманите съобщава STV, шведска национална телевизия. Анатема!

без майтап?

Някой закипосан модератор е на смяна, явно ще се чуват само мнения в духа на онуфрий. Трий бе готин, то ако с цензура ставаше... Още не ви достига техника да се справяте с престъп-мисълта.

Защо?

И СНН обърна плочата - УКРАЙНА НОСИ ПРЯКАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА БОИНГА!!!

диктаторът Кадафи им плащаше, за да учат в Европа и да пътуват като бели хора. Ама те не са такива и го убиха. Сега да се качулят в лодките като маймуни по 100 на клон!

Проклятието на Кадафи: А сега слушайте вие, хора от НАТО! Вие бомбардирате стената, която не пропуска потока на африканската миграция в Европа и спира терористите от Ал Кайда Тази стена беше Либия... Вие я разрушавате... Вие сте идиоти! За хилядите мигранти от Африка, за подкрепата на Ал Кайда ще горите в Ада! И така ще стане

Натовците много добре знаеха, какво правят в Либия. След проклятието на Кадафи получиха още клетви от хиляди хора по Земята. Но гадовете затриват цели народи докато стигнат до Ада.

Да не забравяме, че изпратихме Дръзки и Васко Да Гама от село Рупча...

Юнаците от ИД(ИЛ) в района на Алепо и Хама масово си бръснат брадите - голям грях по тяхната идеология, обличат дори женски дрехи и безпрепятствено преминават сирийско-турската граница.. Има и снимки.. A close shave? Terrified jihadists leave their BEARDS on the battlefield as they shave their faces en masse and dress as women to flee Syria Read more: link Follow us: MailOnline on Twitter DailyMail on Facebook

Четох го някъде. Вече пришълците ще са гладко обръснати. А от Турция, Ердоган ще ги натири през България, Гърция и по-нататъка. Периодично и в равномерни количества, според поклоните на Меркел и парите от ЕС.

Да те не са спирали. Първо минаха глаатарите, сега са наред и кашиците защото разбраха на къде духа вятъра. Към фрау Меркел....

Спасени и... докарани още 630 броя в Европа. А кои военни ще спасят Европа, бе?!

си го казва КОЙ!! Ама ДИР-а го крие... ПУТИН И АРМИЯТА МУ!! И пак да ти повторя - ВАШИНГТОН ПОУСТ ти го казва..

Спасявайте ги,спасявайте ги!Те ще ви е..т мамата!

Бреговете на Либия има страхотни мъртви течения. Лично съм попадал на такива като малък. Едвам са ме измъквали. Либиеца не е запознат, защото те не ходеха на плаж.

За да събере 630 души, съдът няма да е гумена или рибарска лодка или катерче. Трябва да е бил голям съд, който ако се управлява, теченията няма да го лашкат.

Добре де, спасени са. Но защо не ги връщат на либийският бряг? Или няма вече държавата Либия. Може би там талибаните владеят положението и пускат само в едната посока. Ех, Кадафи ви предупреди, предсказа цялата тази вълна и предложи да го подкрепят да я спре. Но го прецакахте, и то след като първо го приехте и се порадвахте на милярдите за Локърби. Но сега ви се връща, еврогейове. А си спомнете и случаят с нашите медици. Какво каза на Надка Михайлова, да не го смятаме за всесилен и че недоволството в Бенгази не е овладяно.

"България предприема засилени мерки", в резултат на които населението всеки ден се натъква на групи брадати "жени и деца". Вчера ловна дружинка от петима души открили в шубраците на Странджа цяло стадо мургави мъжурляци. Нашествениците се респектирали от пушките на ловджиите и насядали в тревата, а нашите позвънили на полицията. "Засилени мерки" ще има, когато полицията събере всички нашественици и ги натовари на автобуси, за да бъдат екстрадирани и когато се опъне гранична полоса, мрежа с ток, камери, кучета и каквото трябва там.

И кой ли е виновен за това ????Кой разбута света с амбицията да го управлява????А сега седи от страни и гледа сеир...гумените лодки няма как да стигнат до америка!!!!!

Аха, и сега като се почнат едни снимки на тези жени и деца, хванати с най-миловидните им погледи. А останалите 500 манг.. мъже, с фанатичните празни погледи незабелязано ще преминат и ще заживеят около нас

Никак вече не е незабелязано...Те се формират в клетки,само мъже. Които освен да стрелят с Калашников друго не умеят. Как ще я караме нататък...

Е, то дори и България, дори при сегашното си дередже, би могла да приеме няколко хиляди емигранти. Ама проблемът е в това, че у нас вече са няколко десетки хиляди, а се задават десетки милиони. Тоя бакимун явно може да брои само единиците и не игнорира нулите след тях.

Пардон, исках естествено да кажа, че бакимун ИГНОРИРА нулите.

Нали се прие решение да се конфискуват или унищожават морските съдове, използвани за трафик? Защо няма нито дума за това? Спазва ли се или оставиха корабчето, за да се качат следващите?

кой ги е спасил да им бере грижите

ДА! АМА НЕ! И ний ше ядем... туйто, покрай толерастите и идиотите.

защо?

А, екипажа не е ли могъл да се направи че гледа на другата страна и да "не ги забележи"?

Коментари - Над 630 мигранти са спасени край брегa на Либия | Днес.dir.bg

Над 630 мигранти са спасени край брегa на Либия

Над 630 мигранти са спасени от италиански и испански военни недалеч от северното крайбрежие на Либия.

Обратно в новината

Коментари - Над 630 мигранти са спасени край брегa на Либия | Днес.dir.bg

Коментари

От брега на Либия...абе направо от плажовете ги събирайте. 500 здрави прави мъже, халал да са ви.

Спасили ги край брега на Либия. Скоро ще почнат да ги спасяват от вътрешността на Африка и директно да ги возят по квотен принцип в ЕС. И "няма не искам".

+ 100 : ) Да, досега не са върнали нито един от ''спасените'' обратно, всички станаха ''европейци''. До 10 години, тези същите, ще излязат на протест, след който ще ни преселят, нас останалите - шепа бели, светлооки европейци в резервати в Африка. Ще сме в ''книгата за защитени видове'' : )

"Сред спасените има 81 жени и 43 деца.", т.е. останалите 506 от спасените 630 са мъже! Добре, ама във френския Аре сюр енфо от 17-ти октомври т.г. пише, че около 300км. от крайбрежието на Либия е се владеят от ИД и от този прозорец към Средиземно море терористите се смесват с нелегалните т.нар. мигранти и проникват в Европа.... Тук Дира пише, че Бан Ки-мун държи да "сме солидарни с бежанците и да им съчувстваме", ама нека си припомним, че още на първия ден от влизането си в длъжност на 1-ви януари 2007г. същият този Пан Ки-мун предизвика международен скандал, когато в отговор на въпрос относно екзекуцията на Саддам Хюсеин "случайно" пропусна да каже, че ООН са против смъртното наказание. От друга страна на 18-ти октомври т.г. в Льо либр пансьор излезе статия озаглавена "Една година от убийството на журналистката Серена Шим, която разкри използването на камиони на ООН от Даеш". Дали пък не е случайно това използване на камиони на ООН от ИД? Ами убийството на журналистката? Ами свалените през май м.г. край Славянск хелокоптери с логото на ООН? Ами автомобилният парк на ИД, включващ 10хил. Тойоти с монтирани картечници по американски образец? Абе много случайности!

Това е пълен абсурд и трябва да престане. Тези се товарят на кораби и щом се отдалечат от брега на Африка, започват да подават SOS. Те трябва да се добутват на боксир до там, от където са тръгнали, а корабите да се потапят. В противен случай , още на следващия ден с нови пасажери тръгват по същия маршрут от 2-3 мили и нови позиви за SOS.

Вече нямало да ги "спасяват" близо до крайбрежието, ами на брега и даже във вътрешността на Африка. Вече има случаи, когато хората не искат да бъдат "спасявани", но в името на Исляма и срещу солидно заплащане, са убеждавани. Пък и кой не обича, бели, дебели европейки, толерантни.

Като гледам коментарите, все още има идиоти, които продължават да се вързват, че тези били "спасени". Това си е организирана военна операция по предислоцирането на милиони ислямисти от Азия и Африка в Европа. Медиите не го разпространяват, обаче, са засечени контейнери пълни с оръжие, пътували към лагерите с "имигрантите" под прикритието на "хуманитарна помощ". В единият е имало 5хил. пушки помпи, удобни за улична стрелба. Целта е унищожение на бялата раса и християнството.

Илюминатите затриват Цивилизацията! Илюминати са Ротшилдови, Рокфелерови, Бушови, Бжежински, Клинтон, Морган, Техни инструменти са Билдерберговците, Трилатералната Комисия, Съвета за Чуждестранни Връзки, Федерачния Резерв и Всички Масонски организации. В България има над 100 масонски ложи.

ЗАЩООО ги спасявате идиотиии???????

около хиляда християни в европа станаха жертви на този акто, току шо!

Не разбирам защо италиански и испански кораби ги спасяват. Като са в Либийски води, да си ги спасяват либийците. Ок спасили ги, но пак си остават на либийска територия, да ги стоварят на брега. Що за малоумие, испанските и италианските военни обикалят около северна Африка да търсят мигранти ли?? Какво правят в чужди води?

Това е поредното доказателство че има световен заговор срещу белите християни! Запада се намира под управлението на извращенци!

Тук някои жестоко грешат - тези хора трябва да се спасят.Но не карикатурния ЕС да отделя пари за лагери ,"горещи зони",помощи и да ги хрантути за каквото са дошли!!!Да отдели пари за ескадрили от граждански самолети и кораби които да ги стоварят в причинителя на тази беда - САЩ.Да видим лицемерните "велики демократи" дали ще имат идиотщината да свалят самолетите и потопяват корабите с тези нещастници!

И защо ги спасиха? Защо не спасиха украинците, като са във война. Отпуснали ЕС милиони да се строят църкви в Саудитска Арабия, Катар, Дубай и Бахрейн, за да могат украинците да отидат да живеят там и да се молят на воля.

до банки муун, меркел, обама и другите "демократи": неуважаеми лицемери, аз лично предпочитам да преговарям с путин, отколкото с вас, защото, е мъжкар, с който можем да седнем на масата за преговори, да поставим условията си и да се разберем, защото и двамата знаем за какво става въпрос. ако имаме разногласия, ще си стиснем ръцете по мъжки и ще оставим решението за следващия ден, когато времето е по-ясно. с вас не бих преговарял, защото третополовите първо ще ме питат защо путин ми плаща да пиша в дира от с. петерсбург, на която откровена лъжа, след 15 годишно повтаряне мога да отговоря само с един здрав шамар зад врата, с който да откине глъвъта вртоглава на мекокиткия "преговарящ" щото всяко търпение си има граници! сега да питам "протестърчетата на заплата при евреите- защо почупих две клавиатури по вас, по време на управлението на орешарски и бях против "патока"!? пак ли "путкин" ми плащаше? не, ще си призная - беше милер хахахааа. дали не съм двоен "агент"? не, не съм. аз съм агент на Народа(Бога), който за вас е "електорат" и е рог на изобилието и бездънна крава за лочене на печалби, и никога няма да го предам! искам да кажа - никои народи, няма да предам за пари, като вас. ако щете ме отрупайте с парите си. това е. можете да триете! можете да ме убиете! не е морално, но е законно, юдеи!

да видим какво предизвикаха санкциите не срещу ссср, а срещу русия: нищо. изстреляните заряди бяха над "ватерлинията", а манипулативните "радостни" "доказателства" на медиите, че икономиката на русия потъва е поредната пирова победа на "запада", над "изтока", който държи в ръцете си всички загуби на "запада". пък вие си продължавайте да снасяте щраусови яй ца заровили главите си в пясъка. приятен ден желая на цензурата. нека ви спори в спора и както е казал професора "в сблъсъка на "мнения". на полит, коректни, мнения, разбира се... хахахааааа

Ти пък що им се вързваш на виц-аджиите от форума?!

а те защо ми се връзват на вицовете? 15 години вицове - стигат! следват действия.... шамари и шутове! явно друго не действа. и да не ми споменете, че трябва да следваме правилата ви!

кои са тия "вицаджии" и от тоя форум, дето ме преследват с триенията си "майтапски" с години? а фашисто-юдеи? имате ли друго оправдание за действията си противоконституционни? или ще ми тълкувате конституцията, както сатаната думите на Алллах, а неверници?

а сега, всички обратно в сградата на бан ки муун. вълната от "бежанци" е предизвикана от кражбите на големите концерни, банки и фамилии като ротшилд и голдмън сакас. предизвикалите кризите си крият данъците и не искат да си плащат за глобалната кражба на ресурси и човешки, робски труд. оон подкрепя тези кражби, за това няма право да се обажда какво да правим ние - ограбените!

да допълня за недоразбралите: снимката на момиченцето от виетнамската война бе подпалено от напалма на ус армията и за този екшън са виновни ус правителство. снимката на удавеното дете по вина на баща си е всяване на омраза към европейцките народи от еврейските медии и маериканските поддръжници на ал-каида. това е!

Разбрах, приматите са спасени.... Кой, ще спаси нас европейците и Европа от тази сган, питам аз?!

Колко забавно :) . Постарай се повече, готин ;). You can do it.

испанците и италянците да не са като нас.те са бели хора

: ) От най-белите, са те...

особено италЯнците, а пък виж италиАнците...

Процесът, описан в Корана се нарича ХИДЖРА - завладяване на територии, чрез преселение. Това е религиозен военен поход на мюслитата. 80% от фалшивите "бежанци" са мъже, годни за война. Жените с пищящи деца са за камуфлаж. Поведението им навсякъде показа, че това не са нещастни, съсипани хора, а брутални и неблагодарни нашественици. Разполагат с големи суми пари и скъпи смартфони. Потенциални терористи, представящи се за жертви. Унгария, Чехия, Словакия вече затварят границите и взимат крути мерки. Въпросът е, защо ние българите спим? Щото май останахме единствените заспали и надупени в Европа.

Не сме единствените заспали и надупени. Виж само германците: сами канят, сами си свалят гащите, сами се навеждат, сами го подхващат и го насочват къде точно да влезе. При това без никой да ги моли. Тая Меркел ще подпали цяла Европа с бабешките си глупости.

Първата в света лесбийка-епископ Ева Бруне от Швеция предложи да се свалят кръстовете от църквите, за да не се смущават мюсюлманите, и на тяхно място да се сложат ислямски символи. Въпросният епископ Ева Брюне вярва, че свалянето на християнските символи от Моряшката църква ще я направи по-приветлива за мюсюлманите съобщава STV, шведска национална телевизия. Анатема!

без майтап?

Някой закипосан модератор е на смяна, явно ще се чуват само мнения в духа на онуфрий. Трий бе готин, то ако с цензура ставаше... Още не ви достига техника да се справяте с престъп-мисълта.

Защо?

И СНН обърна плочата - УКРАЙНА НОСИ ПРЯКАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА БОИНГА!!!

диктаторът Кадафи им плащаше, за да учат в Европа и да пътуват като бели хора. Ама те не са такива и го убиха. Сега да се качулят в лодките като маймуни по 100 на клон!

Проклятието на Кадафи: А сега слушайте вие, хора от НАТО! Вие бомбардирате стената, която не пропуска потока на африканската миграция в Европа и спира терористите от Ал Кайда Тази стена беше Либия... Вие я разрушавате... Вие сте идиоти! За хилядите мигранти от Африка, за подкрепата на Ал Кайда ще горите в Ада! И така ще стане

Натовците много добре знаеха, какво правят в Либия. След проклятието на Кадафи получиха още клетви от хиляди хора по Земята. Но гадовете затриват цели народи докато стигнат до Ада.

Да не забравяме, че изпратихме Дръзки и Васко Да Гама от село Рупча...

Юнаците от ИД(ИЛ) в района на Алепо и Хама масово си бръснат брадите - голям грях по тяхната идеология, обличат дори женски дрехи и безпрепятствено преминават сирийско-турската граница.. Има и снимки.. A close shave? Terrified jihadists leave their BEARDS on the battlefield as they shave their faces en masse and dress as women to flee Syria Read more: link Follow us: MailOnline on Twitter DailyMail on Facebook

Четох го някъде. Вече пришълците ще са гладко обръснати. А от Турция, Ердоган ще ги натири през България, Гърция и по-нататъка. Периодично и в равномерни количества, според поклоните на Меркел и парите от ЕС.

Да те не са спирали. Първо минаха глаатарите, сега са наред и кашиците защото разбраха на къде духа вятъра. Към фрау Меркел....

Спасени и... докарани още 630 броя в Европа. А кои военни ще спасят Европа, бе?!

си го казва КОЙ!! Ама ДИР-а го крие... ПУТИН И АРМИЯТА МУ!! И пак да ти повторя - ВАШИНГТОН ПОУСТ ти го казва..

Спасявайте ги,спасявайте ги!Те ще ви е..т мамата!

Бреговете на Либия има страхотни мъртви течения. Лично съм попадал на такива като малък. Едвам са ме измъквали. Либиеца не е запознат, защото те не ходеха на плаж.

За да събере 630 души, съдът няма да е гумена или рибарска лодка или катерче. Трябва да е бил голям съд, който ако се управлява, теченията няма да го лашкат.

Добре де, спасени са. Но защо не ги връщат на либийският бряг? Или няма вече държавата Либия. Може би там талибаните владеят положението и пускат само в едната посока. Ех, Кадафи ви предупреди, предсказа цялата тази вълна и предложи да го подкрепят да я спре. Но го прецакахте, и то след като първо го приехте и се порадвахте на милярдите за Локърби. Но сега ви се връща, еврогейове. А си спомнете и случаят с нашите медици. Какво каза на Надка Михайлова, да не го смятаме за всесилен и че недоволството в Бенгази не е овладяно.

"България предприема засилени мерки", в резултат на които населението всеки ден се натъква на групи брадати "жени и деца". Вчера ловна дружинка от петима души открили в шубраците на Странджа цяло стадо мургави мъжурляци. Нашествениците се респектирали от пушките на ловджиите и насядали в тревата, а нашите позвънили на полицията. "Засилени мерки" ще има, когато полицията събере всички нашественици и ги натовари на автобуси, за да бъдат екстрадирани и когато се опъне гранична полоса, мрежа с ток, камери, кучета и каквото трябва там.

И кой ли е виновен за това ????Кой разбута света с амбицията да го управлява????А сега седи от страни и гледа сеир...гумените лодки няма как да стигнат до америка!!!!!

Аха, и сега като се почнат едни снимки на тези жени и деца, хванати с най-миловидните им погледи. А останалите 500 манг.. мъже, с фанатичните празни погледи незабелязано ще преминат и ще заживеят около нас

Никак вече не е незабелязано...Те се формират в клетки,само мъже. Които освен да стрелят с Калашников друго не умеят. Как ще я караме нататък...

Е, то дори и България, дори при сегашното си дередже, би могла да приеме няколко хиляди емигранти. Ама проблемът е в това, че у нас вече са няколко десетки хиляди, а се задават десетки милиони. Тоя бакимун явно може да брои само единиците и не игнорира нулите след тях.

Пардон, исках естествено да кажа, че бакимун ИГНОРИРА нулите.

Нали се прие решение да се конфискуват или унищожават морските съдове, използвани за трафик? Защо няма нито дума за това? Спазва ли се или оставиха корабчето, за да се качат следващите?

кой ги е спасил да им бере грижите

ДА! АМА НЕ! И ний ше ядем... туйто, покрай толерастите и идиотите.

защо?

А, екипажа не е ли могъл да се направи че гледа на другата страна и да "не ги забележи"?