Нели Фуртадо дарява $1 млн., получени от Кадафи за концерт

Певицата Нели Фуртадо има намерение да дари парите, които е получила за концерт пред семейството на либийския лидер Муамар Кадафи.

Обратно в новината

Коментари - Нели Фуртадо дарява $1 млн., получени от Кадафи за концерт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ли се сети, бе Нели? Или чакаше 3 години да се натрупат лихвите върху 1 млн. долара, за да не ходиш гладна след дарението?

Сега и нашите видни фолк звезди ще се втурнат да даряват хонорари от родните мефиоти, корумпирани политици, полицаи, митничари и съдии, държавата ще пребъде и ... ще бъде ден! :)))

Тази кака три години си траела... Пък как така днес се сети да ги дава за "благотворителност". Само да съм чул, че българите сме били такива-онакива. Всички са един дол дренки.

Защо ми се струва, че този журналистически материал е смукан от големия пръст на левия крак? Певицата не е от Канада, а е сестра на Катерина Фуртадо, водеща на едно много известно предаване, академия за звезди и е чистокръвна португалка.

Виж в уикипедия - родена е в Канада.

Горкия ,беден иракски народ!!Прави са да искат да се отърват от Кадафи!

Булка, какво общо има бедният иракски народ с Кадафито?!

Абе да ти кажа има общо - и Саддам лека му пръст беше изкарван като Кадафи най страшния тиранин и криеше уж оръжия за масово унищожение, а се оказа че единственото дето криел било петрола от алчните ръце на иначе толкова "демократичната" америка, която изби заради него десетки хиляди иракчани!!!!!!!!! Ама то само с гледане и четене на "новини" не става - трябва и акъл!

Ами след като нас ни изкарват турци защо да не изкарат либийците иракчани;)

Ако не се беше случило това нямаше да ги върне. Затова никакви дарения, високи хонорари и сметки в банки в ЕС! Това са лицемерни хора, когато се наложи, въпреки че си платил, са готови да те оплюят, т.е те са те мразели. При нас е същата ситуацията, ние ги наричаме "наши приятели", но западняците при всеки удобен момент са готови да ни пожертват и предадат!

Я да видим сега дали Обединеното Кралство ще даде за благотворителност блокираните на острова 23 млрд на Кадафи ?? Отговорът е ясен - няма. Навремето щяха да преследват Абрамович, Но когато младежът купи Челси и инвестира в британската икономика, короната си сложи невиждащите розови очила ;)

Не, Нели, изчакай да се изчисти ситуацията в Либия и ги върни на Либийския Народ, от който са били откраднати. Това е Справедливост, другото е купуване на симпатия.

Когато няшите върнат парите, които откраднаха десетилетия, тогава и техният брат, народният водач Кадафи, ще върне парите. Забележете как се харчат народни пари, братлета и си спомнете как се харчеха до преди 20 години. Народна власт ли?! - бащиния. Престъпните режими си отиват, но им сърбаме попарата десетилетия, защото такива режими изпиват и мозъците на хората и те испростяват. Гледайте колко прости хора останаха в България! И никой не вярва на Борисов, като говори за лошия материал. То простото за това е просто я!

мда испростясват,но следващия път го пиши с з ;)