Кадафи: Ако САЩ нападнат, ще има хиляди убити

"Ще избодем с пръсти очите на всеки, който се съмнява във властта на либийския народ", каза Кадафи.

Обратно в новината

Коментари - Кадафи: Ако САЩ нападнат, ще има хиляди убити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снощи случайно попаднах на много сладка актуална френска комедия "Извънредно специални пратеници" където един известен радиожурналист и един оператор трябваше да заминат за Ирак да отразяват военните действия, но тъй като загубиха парите и билетите, те се настаниха в апартамента на свой приятел в Париж и оттам предаваха абсолютно достоверни "горещи" репортажи от Ирак, които теглеха от интернет и станаха герои. Който може, ще си направи извода.

Интересно е че всички международни агенции съобщават за над 10 000 убити с уточнението че все пак не могат да потвърдят тези факти. Намирисва ми приказката за химическите оръжия в Ирак.

САЩ и НАТО,трябва веднага ,с всички сили и безкомпромисно,да смачкат бандите на Кадафи и въдворят ред Либия,за да спре клането.Друг изход няма!

Сатрапа Кадафи с бесовете си ми прилича на нашия изоглавен Сидеров,който още не се е сетил да излезе с декларация с/у САЩ и ЕС и да организира чета -айдуци в помощ на Кадафи.

Чудесна идея-да се самоизбият резаняците едни други. Смятам че колкото повече арабски мюсулмани се избият толкова по-добре за цивилизованата част на човечеството, а когато си го правят сами е още по-голямо удоволствие. Защото мразя Исляма и съм Християнин. И не ми е жал като гледам репортажите по тв, само дано всички наши хора да се измъкнат своевременно.

Христос на омраза ли те учи?

Ако САЩ не нападне жертвите ще са много, но ако нападне ще са по малко. Но Кадафи е като камила. Гърбавица се оправя само с пръст, а неговата с F16.

Секретаря на Арабската Лига заяви в Кайро , че Лигата може да помогне на своите братя в Либия и да наложи самостоятелно без САЩ и НАТО зона без полети над Джамахирията ...... Кадаифа ще го духа по Арабски :))))) Кеффффф ... И така се получава когато наричаш Краля на Саудитска Арабия "Мръсно Американско куче" на среща на Лигата в Кайро :))))

В Либия си изкарваха хляба хиляди българи!Да ги уважим!Нека те да кажат как е там!Иначе,виждаме,капиталистите ще го изядат Кадафито,защото не им дава да грабят либийския народ...

Либийците могат и без Кадаифа - а ако ги уважаваш се държат с теб достойно, обаче ако ги унижаваш или решиш да ги обиждаш ще ти резнат кратуната:) Иначе не са от най-работливите - обаче ако имат облаги работят като луди :)

Въобще не ми дреме кой си изкаарва хляба там.Народа на Либия има право на глас, а не свинете от цял свят дето са там да вдят кинти.

Това е де жа ву! Пред очите, под носа ни преди няколко години стана същото. Сърбия си имаше вътрешни проблеми. САЩ се намесиха с армия. В резултат - отне се територия от Сърбия, образува се нова ислямска държава на Балканите, Милошевич го обвиниха за престъпления срещу човечеството. И всичко това не промени политиката на Сърбия към малцинствата (вкл. българското). Напротив, ожесточиха асимилацията заради страха от следващи загуби на теритотия. Единственото спасение на либийския народ е, ако Национален либийски съвет отказва категорично всякаква намеса и външна помощ.

най-после се изнесоха чуждите медици, техници и прочие експлоататори и либийският народ сам ще се лекува, ще строи и ще вади нефт! Ура, другари!

ЕС а не САЩ трябва да се намесят ако смятат че са икономическа, политическа и военна сила. Такива около ЕС като Кадафи, Лукашенко и други социалистически кретени трябва да бъдат разкарани...

Той не управлявал, а народа. Ами с какво се занимават децата му? И смее ли някой да ну противоречи. На това му се вика нагла пропаганда.

Що се чудиш? От комунистите не си ли слушал подобни глупости. Още онова кубе Ленин ги е плещил безобразни.

Като се замисли човек колко Иракчани избиха американците.На какви изтезания ги подлагаха в затворите.Някой да е отсъден.Може и да е прав ще има много убити.

Другари умници - стига бистрихте международното положение - там за вас тайни няма! Време е да приложите гения си в нашата Родина и да покажете на практика колко струвате! Излезте от Ганкиното кафене и преобразете България - вие знаете, но дали можете!?

Браво на Хората от Северна Африка ! Човешкото Достойнство не може да бъде купено с парите на Диктаторите и Мутренските им деца ! По-добре да си мъртъв , отколкото да се страхуваш до смърт !

Приказва си Жорко, че френските лекари (май и те първи обявиха за съществуването на СПИН през 1986 г) доказали произхода на заразата от Чад. Какво очакваш да кажат, че самите либийци са виновни (разбирай спец. службите на Кадафито), след като прокурорът искаше смъртни присъди за сестрите?!

Синът на Кадафи беше посредник в сделка с която беше внесена евтина кръв за преливане от Чад. Освен че беше евтина, тая кръв за преливане не беше тествана по стандартите и се оказа че има и кръв от болни от СПИН от Чад..... Някой трябваше да го отнесе - в случая нашите сестри ....... Въпроса който обаче продължава да ме мъчи е "На кои точно фирми и от кои държави беше посредник Сейф ал Ислам Кадафи ?" - Ето нещо за което тъй наречените Разследващи журналисти могат да се замислят !

Колко души загиват в България във войната по пътищата? При пълната липса на адекватни присъди в тези случаи? Колко хора загиват от стрес, страдания и престъпници? Да се изчислят и да сравним.

По-леко, чадо, не мой се гневи... Казваш от Чад дошъл СПИНА? Ама защо го прихванаха само в Бенгази, и в никоя друга болница/град - най-малко в Сирт (!) или пък Триполи...

и у нас да влезе неканен ще стане леш.

"Той изтъкна, че Либия ще замени западни банки и компании с други от Китай, Русия и Бразилия." - ето къде е ключа от бараката!

Разбиро се! Лошото е, че пак ще го отнесе целокупният либийски народ. Американските чифути ще разбият още една държава, ще сложат послушни хора и ще събират после лихвите.

1. Да плашиш САЩ с жертви е все едно да плашиш куче със салам. 2. Фактите които ще ползват прокуратурата ще са като онези за биологичното оръжие в Ирак. 3. Вероятно ще го убият както убиха Милошевич.

Тогава ето ти една единична палатка и кибрит и бегай из чукарите да ставаш бой-скаут, а може и гърл-скаут, ненормален Кадаиф нйеден! Тук и без теб си ги имаме такива достатъчно.

Жоро, НЕ ПИСАХ ИМЕНА, ЗА ДА ПРОВРОКИРАМ ТАКЪВ КАТО ТЕБ, КОЙТО ЛАЙКА,НЕ ЧЕТЕ И НЕ ЗНАЕ. ЦАЛ ЕКИП ОТ ФРЕНСКИ ЛЕКАРИ НА проф. КУРПОТЕН, проф.МОНТАНИЕ ДОКАЗАХА, ЧЕ СПИНА ИДВА ОТ ЧАД, А НЕ ОТ КАДАФИ.

Тук без война изчезнаха 2 милиона души ,селата празни.Къщите разбити.По полетата само билки.Заводите са като след бомбардировка.Е.........

Наивник!

"... в действителност са загинали само 150 души ..." - тоя почна като Сталин: 1 загинал е трагедия, 1000 загинали са статистика!

Само да си знаеш, че репликата е : "смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милион, статистика ."

А то сега няма ли хиляди убити? Тоя съвсем е изтрещял!

Ами истината е, че не се знае нищо със сигурност. През 1989 когато падна Чаушеску в Румъния и там почна гражданска война. Всеки ден по ТВ се изнасяха шокиращи статистики - днес загинаха 10 000 души и т.н. даваха как стрелят от бронетранспортьори по врага, който е отсреща и т.н. Ние тука се шашкахме, а какво се оказа после - всичко е било само пропаганда... Така че - не вярвайте на всичко, което се казва - то обслужва винаги нечии интереси!

Също като химическото и биологическо оръжие на Саддам в Ирак ... колкото да се шашнат народите и да не плачат срещу нахлуването в Ирак на САЩ+Англия и уж съюзници.. та да могат хамериканците да си оплетат конците с иракския нефт за следващите 50 години ... пък и да са по-близичко до Иран .. щото много мърдат напоследък!

Интересно, след като войната практически върви, САЩ и ЕС на чия страна ще се намесят и с кого ще воюват там?! На какви ли словесни еквилибристики ще станем свидетели следващите дни?! Демократизация, свобода, права ... чудесии, все синоними на една проста думичка - петрол!

Аврора, обичам те....;)

Така е драга Аврорчинка - само ти живееш според идеалите, само ти винаги казваш истината, не си двуличница и не слагаш личното пред общото! Светъл лъч в този мрачен свят!

Аврора може да е някой пич-не бързай с любовните обяснения ;))

ма кви 150.... има няма загинали 10-15 човека само в автомобилни катастрофи и двама си играли с фойерверки на рожден ден

И ако властта е била на народа, как така у твойте сметки само са намерили десетки милиарди бе, пундьо?? И като какъв си се изказвал всичките тия години. Аре ресто - къш!

Такива милиардни задгранични сметки слугинската журналистика приписваше и по адрес на Брежнев, на Чаушеску, на Живков, на Хонекер, на Милошевич ........ Оказаха се сапунени мехури. Никой никога и никъде не осъди тия личности за изнасяне на подобни имагинерни количества парични средства.

Не е Ал-кайда , нито са САЩ. Тези неща са писани, че ще се случат. Но никой не чете и не мисли в/у ставащото с непредубедено съзнание и освободен от медийни и др. клишета. Това, което става при арабите щ7е се случи и на други места. Целта е хаос, от който да се роди Нов св. ред. Не си мислете, че това са бълнуванишя. Както и че т.нар. фин. криза през 2008 беше случайна (а не умишлено предизвикана). В настоящишя случай от дестабилизация на статуквото при арабите има Иран. Защото цалагат на това да дойдат проислямски (фундаменталиски) управления, за да притиснат Израел още повече и да поведат открита война за налагане на исляма. Поинтересувайте се какво става(на) в Ливан. В един момент съюзник на САЩ ще остане само С.Арабия. Но и това няма да е окончетелен сценария, защото онези, кожито дърпат конците не допусдкат да изтече инф. в медиите какво всъщност става и ни очаква. Много отдавна е казано, че нещата не са такива , каквито изглеждат - или пък ни се искат. А иначе Кадафито е един безумец, чието неутрализиране ще бъде от полза за всички. Дори самият факт, че противопоставя исляма на християнската цивилизация и е готов да води война за това , доказва същността му.

Така е, и в крайна сметка не е много ясно кое зло е за предпочитане - Кадафи или NWO.

Господин Барозу, Откога вие от ЕС разбрахте, че Кадафи е проблема и същия трябва да се оттегли от властта ???? Забравили сте как през 2009 година същия този Кадафи спасяваше вашата скапана банкова система наливайки петродоларите си в нея. ПРОБЛЕМА С КАДАФИ ВЪЗНИКНА КОГАТО ДЪРЖАВАТА ЛИБИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В НАЙ ГОЛЕМИЯ АКЦИОНЕР НА ВАШИ ЕВРОПЕЙСКИ БАНКИ КАТО ТАЗИ НА УНИКРЕДИТО !!!! Недопустимо за вашия "цивилизован" свят, бе финансовата ви система да е в пълната зависимост от един бедуин. С КОНФИСКАЦИЯТА НА БАНКОВИТЕ АКТИВИ НА СТРАНАТА ЛИБИЯ ВИЕ Г-Н БАРОЗО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОВТАРЯТЕ ИСТОРИЯТА СЪС СЛУЧИЛОТО СЕ В ИРАК. И там поведението на един "диктатор", който наливаше пари във вашите банки послужи като основание да го свалите от власт и конфискувате това КОЕТО ПРИНАДЛЕЖЕШЕ НЕ НА НЕГО , А НА ИРАКСКИЯ НАРОД !!!!!! Нещо повече!! КАТО ЕДНИ ИСТИНСКИ КОЛОНИЗАТОРИ РЕШИХТЕ ПЕТРОЛНИЯ СИ ПРОБЛЕМ ОКУПИРАЙКИ ИРАК. Сега цоцате безплатен петрол от Ирак !!!! Подобно нещо се готвите да направите и в Либия. Сори Барозу. Ще духате супата. Този път вашата скапана Европа която превърна в колония и България ще го отнесе. В Либия няма да мине номера да вземате целия петрол както правите това с българското злато което вашите концесионери - колонизатори добиват в страната ни. НИЕ СМЕ ВАША КОЛОНИЯ, НО ЛИБИЯ НЕ Е И НЯМА ДА БЪДЕ. Ще духате супата. НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ И ПРИ НАС. Който се е захапал с нас го е отнесъл. Предстои и вашия скапан ЕС да се разпарчатоса и отиде в историята. ВЕРВАЙ МИ - ТОВА ЩЕ СТАНЕ !!

КРАС, стискам ти ръката за това мнение!

Точно и ясно казано. Само че кой да го разбере, когато в основата са мнооооооооооооооого пари и власт

съгласна съм напълно с КРАС

сега ще долетят "ястребите на мира", а след тях идват онези с голямите носове да ги управляват и ....настъпва демокрация:)

"We fight for peace (petrol)!"

6+ - рыжие, пятнистые, НОСАТЫЕ, жадные и хитрые при том....руки, ноги, спины волосатые, с маленьким обрезанным хвостом! - евала има хора в час гледам...))))

Не стана ясно кой в крайна с/ка зарази децата в Бенгази със СПИН?! Като знаеш, кажи го в прав текст, а не само да опровергаваш бившия м-р на правосъдието, че "набедил" Кадафито за тази трагедия.

Ако САЩ нападнат Кадафи с военна сила,това ще е началото на края за световното им лидерство.Кадафи желае искренно САЩ да го нападнат!

При теб има две възможности, или си луд, и втората е че- или си луд.

Фашизоидните шпиц команди само чакат някой да напише нещо в подкрепа на логиката,която следва от всичко случващо се в арабските държави,след което му скачат и го определят като "комуне" :)))) А този лаф със Северна Корея,или Куба присъства във всички коментари на новини,които не се приемат от нормално мислещите хора.Затова напред с Big Mac и Coca Cola в ръка да смажем враговете на Free Market.....ама ха,комунета с комунета !!

Кристалина Георгиева заминава в Либия тази вечер, за да се запознае с актуалната обстановка. Нещата ще потръгнат няма как.

Що така мислиш??

тая ли , която маха ръцете си като ветърна мелница като говори по микрофона . и чии ше ги крепи там. тая не знае ли ,че либииците имат долари колкото тя не е и сънувала, само че нещо доларите не стават за ядене. трябва си жито , мармалад, масълце . ако иде нашата там , да се забули повечко на , че може да й излезне късмета като оная глупавата американка преди 15на дена.

КОЙТО НЕ Е ЖИВЯЛ В АФРИКА ТРЯБВА ДА НАУЧИ И ДА СЕ ВЪЗДЪРЖА ОТ НЕОБМИСЛЕНИ КОМЕНТАРИ. СЛЕД КАТО ИЗВОЮВА НОВАТА ВЛАСТ И ОБЕДИНИ ПЛЕМЕНАТА В ЛИБИЯ, КАДАФИ КОНТАКТУВАШЕ С ДЕСНИ, СРЕДНИ И ЛЕВИ. ТОЙ НЕ Е БИЛ НИКОГА КОМУНИСТ. СРЕД НЕГОВИТЕ МИНИСТРИ ИМА И ТАКИВА, КОИТО ОБЛЕЧЕНИ В ВЪВ ФАЛШИВАТА ДЕМОКРАЦИЯ ТЪРСЯТ НОВИ ПЪТИЩА, ЗА ДА СЕ ДОБЕРАТ ДО ВЛАСТТА. ТАКА ПОСТЪПВА И БИВШИЯТ МУ МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО, НО ТОЙ БЕШЕ ОПРОВЕРГАН ОТ АДВОКАТА НА НАШИТЕ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ, ЗАЩОТО БОЛЕСТТА НА СПИН НЕ Е ОТ КАДАФИ И ТОВА БЕШЕ ДОКАЗАНО ОТ ДРУГИ, КОИТО БЯХА НАГРАДЕНИ С НОБЕЛОВАТА НАГРАДА. ИМА НЕЩО НОВО, КОЕТО ДОКАЗВА СВЕТОВНОТО РАЗВИТИЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА, ЧЕ КАДФИ ТРЯБВА ДА СЕ ОТТЕГЛИ, НО НЕ С ВЪНШНА НАМЕСА.

Недей да викаш.

Жоро, винаги съм се чудил на хора, които ходят в страни като Либия. Тридесет години им се чудя и още не мога да разбера, чий го търсят в държави с такъв тип политика.

като гледам много не ви харесва демокрацията другари имате шанс северна корея куба отивайте там.Щели да съжаляват за кадафито .Той не управлявал бил в палатката си.АМИ МИЛИАРДИТЕ ЕВРО ОТ КЪДЕ СА?

Голям и платен кретен си!!!

ЦРУ да се събуди от будната кома и да разкаже кой интригант запали Арабския свят :)

Либийците, ако знаете какво ви чака, като си извоювате демокрацията... Убийте го сега Кадафи, но го погребете със задника нагоре. Ще разберете после защо.

Той Обама кат се е занамесвал в Либия стой та гледай.

Абе, то и нашият цар дойде само за 800 дни да ни оправи, ама нещо му хареса да остане за по-дълго ;)

Този е като нашия ЦвъЦвъ ,никой не го иска, но той се натиска-искала да го сваля организираната престъпност/контрареволюция/...смех и партаменти,тъстови и тъщи

Той е като комунистите. Никой по света не ги иска. И нашите така. А ти просто си тъпа.

И двамата с по горния сте американски подлоги но най вече глупаци и слепци.

Тъпак на куб!!!

червеното хамстерче е...

Интересно, самия Кадафи обвинява Ал Кайда и кого ли още не, една думичка, не е казал срещу САЩ, дето още им има зъб задето му бомбардираха къщата и му убиха дъщерята през 1986г., ноооо нашенските форумни разбирачи по-добре разбират и във всичко им се привижда дългата ръка на Чичо Сам... Къде сте бре шматки заспали, да му кажете на кадафито че нищо не разбира (което си е самата истина) и че за всичко е виновен САЩ. Също така американците са свалили и техния главен съюзник в региона Хосни Мубарак, сигурно щото много им е кеф да направят мръсно на Израел, дето от своя страна сега се чудят от къде им дойдоха на главата тия революции и какво могат да очакват от бъдещето...

Ти ся не разбираш, те американците много мразят Мубарак, щото им даваше контрол върху морските пътища. Те разбирачите си плямпат наизуст статии от работническо дело от 1987-ма.

"самия Кадафи обвинява Ал Кайда" явно не знаете смисъла на думата пропаганда! И сте чули лично че той бил казал , били сте там сигурно... Това че стъпвате на това което ви се поднася от медиите и правите заключения, ви прави леееко наивни! Гледайте глобално. Изведнъж взеха да падат 30-40 годишни диктатури щото хората се събудили и закопняли за права и свободи..... по вашата логика сигурно и падането на социализма в източна европа за 1-2 години беше народен порив... Има и други примери - учете се от историята!

Имам новина за теб - живеем в информационната епоха, когато всяка информация може да бъде проверена и сравнена от множество независими източници. Може би "Това каза Кадафи по време на тържествено събрание, предавано по телевизията" е нещо измислено от пропагандата? А утре като го видиш качено в youtube сигурно ще кажеш че ЦРУ го е монтирало?! Щото си го видял в един филм ("Да разлаем кучетата"). Това ви е проблема на вас конспиративниците - нямате ясни критерии по които да разграничите фикцията от действителността...

Забележи от кого е информацията: РОЙТЕРС - гьобелсова организация за "информиране" на света. Защо трябва да им вярвам?!?!

То и Нориега и Саддам им бяха съюзници...пък ги стигна доста нерадостна съдба в даден момент. Явно същия "момент' е настъпил и за Мубарак, който ще бъде смене с още по-нашия човек- Ал Барадей. Пиеската е една , само режисъора и артистите са по-калпави вече... повтаря

НЯМАШ И ПРЕДСТАВА КОЛКО СИ ПРАВ В ИЗКАЗВАНЕТО СИ. БРАВО!

Честно казано най-добре Либия да я сринат Щатите съз земята. В крайна сметка на кого са му притрябвали някакви араби,цигани и турци. Да го изтребват това и толкоз. Зимат петрола, канала, стратегическа точка до Европа. От там обявяваме им война да сринат и нас белким направят държава после .

Какво е това - в България все още се намират хора с мозък и аналитични способности? Впечатлена съм!

Аз съм от Хасково и съм за малко !

тоз паляк кат вица за ловеца, дето бягал от мечката след като я ранил, накрая хвърлил пушката и викал: - аз съм за гъби! аз съм за гъби!