17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новина от рубриката "Хумор и сатира". Как да не се смее човек, на детинската простотия на младежа, който не може да кара кола? И той бил от НСО - позор! Спомням си един, който не можеше да си затегне болтовете на джантата. На служителите от НСО изглежда ръцете им растат от друго място, не от рамената. Разбира се, че службата е за драстично съкращение - хрантутим подобни екземпляри, хем сме бедни. То всъщност затова сме бедни.

Закривай лентяйската служба НСО.

Ако беше спазвал ограничението на скоростта, нямаше да излети пазвантина на Доган.., но в НСО е генетично заложено да са над закона, той за тях не важи, те са богоизбрани...

Копе*дак долен!!!

Да видим какво ще покажат тестовете за алкохол и наркотици (ако въобще ги направят)

ЖАЛКО ЧЕ НЕ БИЛ СЪС СЛУЖЕБНИЯ МЕРЦЕДЕС!!@

Състезателче

И как точно е съотносимо към случилото се работата на катастрофиралия? Още повече, че няма пострадали трети лица.... Малко се пишат тъпотии

Еййй,я не са ебавай...те,с БГ СИКРЕТ СЪРВИС!

Много важно,че е лейтенант от нсо.

сигурно му е правила бибитка, и те така...а на лево , а на десно, право у дерето тесно

И без бибитки толко могат до карат.

Аз я знам така тази приказка”...сигурно му е правила бибитка, и те така...а на лево , а на десно, и накрая право в лай.ото пресно”:)

Няма ли да ги закрият най-после тия НСО. Какво повече трябва да се случи. То е топло местенце за децата на власта, които са безмозъчни. Хайде Радев, питай Деса и действайте

Тва с тия НСО е пълна пародия нито сме щатите да имаме сикрет сървиз а сме малка страна с няма и 6 млн души повечето пенсионери демек сме 2млн. От кой се пазят тия все едно терористи и снайперисти чакат върховните вождове на света(тия селянджари дето даже столиците на европа не знаят) дето ги подиграват че викат Yes сър на всеки палячо по света.

Като си мръсник, престъпник и рекетъор, когато си измамил, предал и ограбил толкова много хора, дори и от аверите си, когато дори и поръчваш убийства или поръчкови и наказателни акции на главния прокурор, който ти си назначил, в един момент започваш явно да се плашиш и от сянката си!

Очаквам най голямия началник на НСО Гумен Гадев да се изкаже.Ако той е зает може Деса да се изкаже тя ги разбира тези неща.

НСО - НаСирам се Отрано НСО - Натегачество и Слугинаж на Отпадъците

Аз имам едно основно убеждение - вижте, не можеш да съдиш или да се сърдиш на ахмака и на идиота, че е идиот! Няма смисъл, глупаво е, и е безмислено! Не са виновни толкова тези недоразумения в НСО, а началниците им, онези които са ги създали и търпят за да ги обслужват! Видяхте ли например онзи генерал - мисля Рачев беше - дето бил нам някакъв си шеф на тия, на масоните - ави той от тъп та по-тъп, но със самочувствие. Думите му бягат, но се изживява за “посветен” и иронизира останалата като профани! Идиоти!

Когато служител от НСО катастрофира - той е изгубил контрола върху колата (на отсечка с 120 км/ч разрешена скорост). Когато нормален шофьор катастрофира винаги е заради НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ. Въпрос за отлличен с КОЛКО км/ч е карал г-н Лейтенанта?

И имало ли е свирка в момента

В НСО освен престъпници и летци ли има?

Има и скъпо-платени таксиметрови шофьори на бюджетна хранилка!

САМО КАМИОН ЗА ИЗВОЗВАНЕ НА БОКЛУЦИТЕ НЕ Е ОТИШЪЛ - да извози боклуците до сметището, де

Браво на лейтенанчето... да го повишат в капитанче на самолет... или по-добре на звездолет. В НСО сигурно ги взимат с тест за ителигентност... ако си под 10 те взимат. За рефеенция стойностите под 20, обозначават тежка умствена изостанналост. Такъв човек е неук и неработоспособен. Често зависи от помощта на другите, не е в състояние да се грижи сам за за себе си, обикновено живее в свой собствен свят и възприятие. Среща се при 0,2% от населението и най-вече в държавните учреждения НСО, МВР, БА, парламента.

“ Браво на лейтенанчето... да го повишат в капитанче на самолет... или по-добре на звездолет...” Или на летящата чиния на онзи “ценен” боклук, дето пазят - ДС доносника Доган! Между другото разбрахте ли, че онзи престъпник - полковника от НСО, дето организирал убийства и сега го издирват и с Интерпол, е бил в сараите по време на пожара там и тия от НСО побързаха да се обясняват публично, че не бил изпратен там по служба. Е, тогава чий го е търсил този престъпник при Доган, който също е поръчвал убийства, но онзи Каскет Гешев се ослушва...

Не виждам резултатите от кръвните проби и на двамата или пак ще покрием всичко а Боцко?

Прецедента отговаря за НСОто .

Преди години, точно преди да замина за Щатите със семейството един такъв идиот ме засече пред Миниснерството на земеделието, и отгоре на всичко и ме напсува. Аз бях със служебна кола на фирмата, със сина ми на предната седалка и колежка на жена ми отзад - жена ми ме помоли да взема детето - тя бе с него във фирмата, където работеше (офисът й бе зад сградата на Министерството), но когато отидох там нейна колежка ми каза, че жена ви е излязла и е помолила да ида с детето и да я взема от НДК, и е оставила сина ми на колежката докато дойда. Та когато онзи боклук ме засече и мина пред мен в лентата ми - второто платно и ме напсува аз реших да не му обръщам внимание, но така стана, че аз минах в първата лента, а поради голямото движение (има и трамвай там, със спирка,...) се получи така, че аз пак се отзовах напред. И онзи боклук ... пак ме заоеме, пак смени рязко платното и мина пред мен! И ... пак ме напсува?!?? Аз бях млад и див и много не ми пукаше, кипна ми л.йното. И това ставаше пред малкия ми син и колежка и приятелка на жена ми. Преглътнах пак, но казах, че ако нози още веднъж ме напсува ще му завра книжката в задника. И този само след минутка ... ПАК ГО НАПРАВИ!!! Голяма грешка! А на външен вид изглеждаше нормален, дори добре - с костюм, с хубава нова кола,... Аз го подгониха, вместо към НДК тръгнах след него. Онзи се усети, започна да прави завои по уличките, аз бях плътно зад него и само чаках някъде да спре на някое кръстовище. Онзи зави наляво към Витошка, после пак направи ляв по една от перпендикулярните на Витошка улички (край църквата), после пак направи десен. Аз бях сигурен, че ще го пипна защото когато пресича Витошка няма начин да не спре - но боклукът и нам успя да мине. Обаче излезе на Раковска, точно по умичката до сградата на СДС и там движението (и тролей) го принудиха да спре. Аз за секунда изскочих от колата а го изкарах през отворения му прозорец - боклукът дори и не можа да си изкара картата, която понами да покаже... Имаше сигурно поне 30-40 човека том - минувачи и пред СДС сградата... Вечерта жена ми като се прибра в къщи от работа ме попита какво е станало, защото колежката й е била сащисана и никога не я била виждала толкова втрещена, но като я питала била онемяла:) Мразя насилието и съм много толерантен и възпитан по природа, но някои говеда - особено с някакви позиции и възможности, от друго освен от остен на разбират! Не се гордея с тази простотия, но така беше. А съм (сме - с приятели) имали и други “премеждия” с такива боклуци и селяни...

Велик си, бате! Само така с отрепките!

Един приятел - да не му казвам името, че може да ми се разсърди, сега е семеен и улегнал:), така бе забил един юмрук на друг един такъв капут, на кръстовището на България и онази улица, дето минава покрай болницата - с тролея, и стадион Раковски, към пазарчето на Иван Вазов... И пак така - от същите капути - хем го засякъл, хем го напсувал. И нашият спрял и му забил едно кроше както онзи си седял в колата и се правел на важен с някакви карти... Но моят човек бе силно притеснен, и ми се обади веднага сред това, защото ченгето в онази будка на сфетофара видяло какво става и му взел данните от документите. Та ходих с него в 4-то районно да говоря с приятел там - известен спортист (и много свестен), на който започнах да обяснявам, че онзи е бил цивилен, че той е засякъл приятеля ми и го е псувал,...А най-смешното беше, и това му казах, че точно този мой приятел бе най-кроткото същество, което познавам и малко мамино синче - притесняваше се, че точно родителите му са уредили много хубава работа във Външнотърговска кантора (те бяха много години в чужбина и той говореше свободно три езика без българския, много добро момче, аз съм му помагал в училище когато се прибраха от чужбина, вкл. и от някои келеши...) Моят човек от полицията отиде да проверява и ми каза, че ... няма никакъв регистриран случай при тях:) Както казах - има още истории с тези - все бяха някакви измислени герои, все на някой, назначил ги на “блага службица”... Един друг такъв - всъщност двама в колата ме преследваха и засичаха и псуваха чак до блока ми, без са знаят, и там стана каквото стана - тъпанарите пак ме псуваха и засичаха, и мислеха, че аз им бягам, а аз просто много бързах за среща с приятел в заведение там. Е, там реших да им отделя малко време, след като толкова настояваха - бях с братовчед на жена ми, и той доста луда глава, а колата - записаха номера й - на вой приятел - бароней с много добър бизнес - една от колита на фирмата му! Но другия ден излетях за Щатите:) (Татко - лека му пръст, той бе военени може би затова не се разбирахме..., ми каза, че “му е писнало да ме оправя (с полицията) и че ако не бил той са щели да ме затворят, но аз мисля, че преувеличаваше - никога не съм крал, лъгал, нападал някого (пръв или без причина), просто не търпях разни келеши, независимо кои и какви, да тормозят някого с и без повод)

По принцип е за по добро ускорение и понеже знаете кой я е правил (ударението на “а”) те ти резултато.

Така карат главанаците, които са шофьори на толупите.

Няма абсолютно никакъв разумен довод да съществува тази ОБСЛУЖВАЩА самозабравилата се държавна и партийна върхушка “служба” - тя е поредната перверзия в територията! По официално предназначение тя трябва да е охранителна, а всъщност е обслужваща, прислужваща. Защо се харчат десетки милиони на година (мисля около по 40 милиона) за нея? Имаме три персони, които би трябвало да се охраняват - президент, председател на Народното събрание и премиер! Това е! И охраната им спокойно може да се поеме от МВР например, от хора или звено там...Нали том пък се наливат по 1-2 милиарда на година! И дори и те в други НОРМАЛНИ държави могат да бъдат видяни как ходят сами пеша или с колело по улиците и сред хората! Но нашите самозабравили се парвенюта - политици и управници умират да си показват комплексите и позорището и да се изживяват за велики! Как е възможно тази тотално компроментирана и деградирала НСО да има по-голям бюджет например от ... РАЗУЗНАВАНЕТО ни, от НРС?!?? В кой свят и на коя планета могат да съществуват и оцеляват подобни простотии?!? За чий тези например Пазят доказания терорист, рецидивист и мошеник Доган? И перача му Пеевски?!? Като на всичкото отгоре тези се скъсаха да крадат и разсипват държавата!!! Ами да си платят, бе! Те да си берат гайлето за страновеге им запади престъпленията и мръсотиите си - нали Борисов каза, че поръчват и убийства! Ако се приеме за логично съществуването на НСО в този й вид, то това си е откровено признание че сме бандитска държава, че мафията е овладяла държавата! Да не напомням, че дори и закона на тази перверзия - НСО бе променен за да пазят страхливия алкохолизиран боклук Доган!

Ами прав си, но после пак ще отидеш до урната да гласуваш за ГРОБ, е може да не си лично ти, но има мноооого......

Като казваш пак се предполага, че съм гласувал някога за ГЕРБ, а това не е истина. Ако не за друго най-малкото защото с Борисов и особено с някои от най-близките до него се знаем от доста време - така че не на мен с тия евтини внушения!

Не че Северната тангента е "цвете за мирисане" с остатъците от пукнати гуми и тем подобни гадости, валящи се във всички платна и неприбрани от никого, както и с нарушенията в целостта на пътната настилка, но че карат там като обезумели е факт и че никога няма полиция също е факт. Не ми е жал за този, явно се е мислил за нещо, неподвластно на физичните закони и на пътната обстановка в БГ. :)

Некъв прозд лейтенант, който може само да развява патлака и да блъска граждани, карани скъп и нов фолксваген пасат, с луксозна женица в него, на една държавна заплата. А хора с бизнес и плащащи заплататата му през данъците си купуват по-евтини коли. Що за държава е това? Трябва да закрием тази уродлива кочина - новото УБО. То не бяха катастрофи, боища, убийства, все едно са ОПГ.

Главанаци! И тези в НСО, начело с началниците им, и онези, които ги подбират и им се водят шефове, и истинските им босове са ГЛАВАНАЦИ! Тази служба си остана с манталитета на създадената по московско подобие обслужваща върхушката УБО, и нищо не може да я промени - тя трябва да бъде закрита и да се спрат десетките милиони, които се харчат, и да стане както в останалите нормални държави!

Голям праз! Кво ме интересува тва?!

Абе човекът се е опитвал да си вземе часовете за нальот и кормуване на едно. Вие нищо не разбирате. Малко не му се е получило приземяването, това е.

Използвали са линейката като безплатно такси? Вижда се как двамата си събират багаж от колата. За какво са ги карали с линейка?

разрешение от РВД за излитане?

Тиквата издава всички разрешителни.

Ако беше некоя магистрална проститутка ило сводникът и или некой готвач щхте ли да биете тъпана,HURRREEEEEEEE IN ..............h

По неустановени до момента причини шофьорът е изгубил контрол върху лекия си автомобил "Фолксваген Пасат", който е излетял от пътното платно в полето Всяко отвличане на вниманието е опасно дори ако е причинено от силни чувства

Фелациото отклонява вниманието у водача на 100 процента по време на път!

НСО, за това ли е излетял?!? Ако не беше лейтенант, нямаше Линда излети? Да не би да им е забранено да излитат?

Предполагам,че този човек е бил определен да кара джипа на гусин Борисов,но както ни е известно ,неговият джип от НСО няма право никой да го кара освен него:)))От къде младият лейтенант да трупа опит освен пред девойката си:((((

най-се дразним на пътя от мутрафони, мутреси и ей от тези с шарените лампички - утрепват те, за това че возят просто някой много дебел гъз !

Поредния пиян тъпак на държавна хранилка ...... Сигурно сега няма да му направят и тест за наркотици защото е държавен служител.

Е как да се научи лейтенанта на шофьорльк , като някои пьтници сами си карат жипката а и возят по 1-2 калинки министерки за компания.

Каквито са охраняемите,такава е и охраната им.А щом е лейтенант то какво да си мислим за чиновете над или под него.Щом тъп човек може да е в тази фирма,няма оправдание за ситуацията която го е изхвърлила в полето.

Oт НСО -служба която е безконтролна само факта който беше опевестен от прокуратурата ,че вътре във тази служба има човек който организира убийство или убийства и във същото време пази първите хора във държавата може да ни е ясно за какво става въпрос за да не казваме пък във Родната Полиция там е направо трагедия до колкото съм запознат де ....И не мога да разбера защо си лепват на колите тези стикери НСБОП какво искат да покажат на Обществото за мен това е една много добре структорирана Държавна Мафиотска Структора .....Не мога да разбера само толкова ли е богата тази нашата Държава ,че си позволява такива Огромни разходи ....Мислете Господа Министри не харчете тия пари толкова безхаберно ....И последмо на този лейтенант като му гледам колата е доста голям клас немска как се купува със заплата на лейтенант ..?

тия там всички ли са малоумници.

При обикновените хора е ,,поради несъобразена скорост'' , при лейтенант от НСО е ,,по неизвестни причини''

Свирчица е причината, друже!

пак не е уцелил копчето за отваряне на крилата , ама внимавайте бе

Браво, дано да се е отрепал.

Тези не са ли на подчинение на Говорителя на комунягите?

Борисов или Станишев?

Гордея се с него! Той е от моите хора и никога няма да го накажа. така сме ние президентите, пазим си хората, даже да са убийци.

Я ти ли си бре Делянчо.

ОТ НСО Е ИЗЛЕТЯЛ НА МАЙНАТА СИ?

Преди малко минах от там...излетял е на завоя за влизане към тангентата от Ботевградско. Вероятно е навлязъл с висока скорост и е имало автомобил пред него. Нещо се е бил заблеял жестоко при вс положения..

Колко ли бяла линия е шмръкнал ?

Няма да се очудя честно ,само че няма да ни кажат следствена тайна е :))