Левкемията победи малкия Мустафа, изоставен в болницата

През септември 2016 г. съдбата на 9-годишното тогава момченце обедини хора от цялата страна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почивай в мир, детенце...Никому не направило зло, незаслужило такава съдба...Никой не избира родителите си :(

Крайно време е да се промени закона за осиновяване на "изоставени" деца . Слагам кавички точно заради такива изроди, които хем си изоставят децата хем не се отказват от родителски права и на практика ги обричат да останат сами. А колко бездетни семейства има, които искат да осиновят дете.

ТОЗИ ЗВяР, КОйТО НЕ БИВА ДА БъДЕ НАРИчАН МАйКА ТРяБВА ДА БъДЕ КАСТРИРАН

Душичка! Това е ангел слязъл от небето, за да се върне отново там! Не болестта го е погубила, а липсата на обич! :(

Аз искам да попитам тази "майка" - заспива ли през нощта спокойно? Сеща ли се, че има и е имала детенце? КАК СМЯТА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ЖИВЕЕ? СЪВЕСТ ИМА ЛИ? Веднъж да убиеш детето си, като го изоставяш в болница с тежка диагноза и втори път да бъде убито от болестта?!!! Така бавна и сигурна смърт и в историята няма! Задай си въпроса? Ако бях останала до него и му бях дала цялата си обич? Дали нямаше сега да е сред нас! Може би щеше да се излекува? Може би?! НО НЕ! Защото ТИ НЕ БЕ! - УСПЕХ И НА ТЕБ! П.С. А НА ТЕБ АНГЕЛЧЕ ПРЕКРАСНО СВЕТЪЛ ПЪТ КЪМ НОВИЯ ЖИВОТ, В КОЙТО НЯМА ДА ИМА БОЛКА ТЪГА И ИЗОСТАВЕНИ БОЛНИ ДЕЦА!

Бог да прости детето!То не е виновно ,че майка му е малоумна циганка.Каквото и да се каже за постъпката и ще е малко,а и вече е късно.Мен ме озадачава друго защо държавата в лицето на всички институции не е взела мерки да осъди тази "майка" и как се взимат помощи при условие че си изоставила детето?

Никой не заслужава такава съдба още повече дете! Бог да го прости !

ЦИГАНИЯТА пак победи:-(:-(:-(...

Жалко за всички...

Бог да прости детето но на мен ми е чудно друго - що за чукундур трябва да си, че да си оставиш собственото дете в такъв тежък момент. А когато някой друг изяви желание да се грижи за него да го спираш? За това се изисква да си върховен темерут! Дано Мустафа е на едно по-добро място!

Бог да прости тази невинна душа !

Как ще се откаже - нали няма да взема детски. А така хем детските капят, хем детето не и досажда. А и е гушнала покрай закона за децата с уврежданяи някой лев...

Ако си беше загубила смрад-фоня, сън нямаше да я лови...

Повод да се замислиш. Новият йафон с каква камера е, всъщност май Самсунг ще е, защото прави мнооого по-яки снимки. Купих си супер як лаптоп на блек фрайдей- намален от 400 на 200 лева!!! И чакаме новата корола с новия хибрид, с 20% по-ефективен от стария. Том Тейлър имат намаление на лятната колекция, стига с този Ли Купър, че те се обединиха с Кенвело. Дай да изберем вилата на Гърция за лятото до Нова Година, че после яките дестинации и цени свършват. Дете на 11 години отива при Господ. Дете, което не е видяло хубаво. Страдало е, с малките чехли и малките дрешки, самО, на столчето на терасата с мозайка. Колко сме глупави!

Само в българистан си купуваш смрад-фон за 2000 да си светиш с него до и в нужника на дрора...

Mish, разплака ме! Всеки коментар е излишен, най-добре да ги заключат! Господ да прости малкото момче! Боже, буца заседна в гърлото ми.

Кой си ти дето го написа, бе? "Дете, което не е видяло хубаво. Страдало е, с малките чехли и малките дрешки, самО, на столчето на терасата с мозайка." Скъса ми сърцето, пич. Не смеех аз да го изрека, да го напиша, само гледах на снимката как стиска филията хляб. И аз се разплаках. Мустафа, дано си на по-хубаво място, а ние да сме станали по-малко жестоки към невинните.

Разплакахте ме! Благодаря ви за това, което сте написали. И сме глупави, и сме скотове.

Мир на детската му невинна душа!

Тази майка е една от любимките на БХК - организацията на дявола!

По-долу в коментарите наричате "майка" това дете, родило от случайна магистрална или роднинска заигравка? Че каква майка може да е? Дали ще даде "куклата с парцалките" на бебето си? Дали ще го научи да говори правилно, когато тя самата едва го прави? Дали ще го учи да пише, когато тя неможе? Ще му разкаже ли за Аристотел , Цезар и Бонапарт, Сталин и Карл Сейгън? Евклидова геометрия или направо с Лобачевски ще го вкара в интегралните уравнения, докато самата тя се чуди колко е 2 +1 ? Айй стиааа брееее! Много добре знаете какво Ви говоря! НЯМА ТАКАВА "МАЙКА"! Или поне не би трябвало да има та даже и по сегашен Закон. /Друг въпрос е как да се усъвършенства той...../ Тя няма права по Закон, следователно няма отговорност нито пък задължения. Те са наша грижа, на обществото, на хората . Факт е че това нещо "с безлични раждания" от деца на деца води само до увеличаване на демографската криза и то в геометрична прогресия. Не я решава-утроява я/минимум/ всеки ден! Къде е Законът тогава? Дори и лош в него има доста букви.... точки..... и ал......ала-бали. Къде е? АПЕЛ към всички протестиращи, които протестират срещу ВСИЧКО! Моля Ви да продължите, защото и на мен ми писна! Но знайте за какво! Искайте да се спази лошият Закон и когато се научат "властващите" по Ваша воля, че така се прави по принцип.... искайте подобряване на Закона срещу който протестирате. Тогава ще се случи, може би.... Може даже аз да дойда на протеста Ви, макар че съм стар и мързелив и да подкрепя кво. да е :) ПП Лека му пръст на Мустафа. Бъди там където си пожелал и са те пожелали!

От майка си бил изоставен. А оная мисис ЕС пак призовава нещо си за насилието срещу жени. Отвратително.

Каква майка е това? Мачки да я дерат!!!

"Майката" трябва да е в затвора и кастрирана!

Айде стига мулти-култи простотии. Съдбата му била потресла цяла България? Потреслаз е грантаджийсдките медии. Ами , не, не ме е потресла съдбата на някакъв чужденец, и то с име Мустафа. Майката сдигурно е оркоподобна- иЗтръскасла го на 12. Какво правят тук? Марш в Турция да се лекуват, аман от анадолски особености. Мустафа, как пък не...Пари за мусдтафовци няма

Ако мангала се казва Асен остава в България.

Докога ще се разрешава в нашата държава на МАЛОЛЕТНИ да раждат ? И после да изоставят децата си безотговорно? Докога ще се насърчават с детски добавки такива "майки"? За да излязат утре и те на протести ли заради тяхното безрасъдство и нехайството по този въпрос от страна на държавата? Такива "майки" и "бащи" под 18 годишна възраст трябва да подлежат на санкции от специален закон.

Господ да го приеме при себе си , Господ също откъсва само красивите цветя ..

Не е цинично, а днес е крайно наложително да се спре със самоубийственото милосърдие за каузи пердути! Но от малоумие дори вче допускаме, да не се казват нещата с точните им имена! Т,у;р..чее...ща се ц./ганка , непълолетна ражда болно дете и всички се занимават с последиците на тоталното безмозъчно поведение на тези. А през това време на потенциала на хиляди все още здрави деца и родители не нулево а агресивно внимание да се затрие! Това са факти и не от днес, и не само от герберите. Ама викате нямало заговор срещу белите българи.....

Много добре знаете,че всичко това за което пишете, няма как да се случи,защото някой трябва да мисли и да създаде правелния закон а не имитации и хвърлен прах по очите на слепите т.е ние.Няма далавера във всичко това за което коментирате.Но нищо,всичко се връща на този свят и то тъпкано.

СТЕРИЛИЗАЦИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Закони, гласувани от управляващи са в основата на това морално престъпление. С много пари се правят рекламни кампании за правата на децата, а биха могли с тези пари да контролират изпълнението на тези права в циганските гета(където са най-големите нарушения). Нали имаме закон за педофилията? Защо няма наказани по този закон всички, които са забременили 10-11 годишни момичета? Изоставено дете - автоматично отнемане на родителските права и наказание за умишлено причиняване на вреда на детето. Намаляване на детските надбавки след 2ро дете и никакво след 3то дете. Никакви пари в брой за деца, всички придобивки да се дават като ваучери за стоки, използвани САМО за децата. Има още много мерки за бъдещи закони. Толкова ли са тъпи управниците, че не гласуват очевидни неща или пазят гласовете, които ги държат на власт. С цената на обезбългаряването на тази територия, васал на велики сили, в която всички управляващи се интересуват единствено от личното си благоденствие.

Гледайки тази снимка на едно самотно дете, сърцето ми се свива. Лека му пръст на детето, ние останалите хора да се запитаме дали сме приели закони които да защитават децата от такива преживявания?

Това ще го излекува ли?!

Защо не се промени закони и когато детето бъде изоставено, то автоматично да се отнемат родителските права?

Освен това да се връщат детските, които са получили родители, които не се грижат за децата си, а ги захвърлят на институциите и на бедния българин. Като нямат пари, обществено-полезен труд, докато се възстанови сумата. Да видим след това дали ще произвеждат деца за детските помощи.

И кой очакваш да промени закона? Тихият Пушач или останалата пасмина от 239 разбойника? 'ам чи те са зети да вдигнат данъците, за да папкат повече

goose

Да зарежеш детето си точно когато най-много има нужда от подкрепа ... Това просто не може да е майка.

За тях децата са само средство за пари, - от просия, от джебчийство, за детски помощи. Не сте ли го разбрали?

Жалко за детето. Но не бива да подминаваме и факта, че простотията убива. Или ако не убива директно, то поне е докарала допълнителни страдания на детето. "Майката" нито го гледа, нито се отказва от него, за да може друг по-отговорен да му даде това, което тя не му е дала.

Тя не се е отказала, за да може да получава помощи за детето.

Ако е така, то е още по-лошо. Защото показва отношение към детето като към вещ, а това си е модерна форма на робство. И то спрямо собственото ѝ дете! Нямам думи!

Мир на малката му душичка.За тази така наречена майка няма ли съд и справедливо наказание

циганката сигурно е забременяла от 1 си братовчед ,м/у родсвените контакти водят до генни МАЛОФОРМАЦИИ и СМЬРТоносни болести ЕСТЕСВЕНИ МЕХАНИЗМИ НА ПРИРОДАТА С ЦЕЛ ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ смесването на еднакви гени .Затова при ескимосите и азиатските племена има традиции да приспиват жените им с пьтуващи европеиски пьтещесвеници с цел по здраво поколение

Ей няма земна сила да им стъпи на вратовете на тия маймуни...Само бой, бой ...и дебелия кол във врата!!! няма оправия, няма интеграция. Тая маймуна колко ли още е народила и тях ли ще ги гледаме и издържаме, а те после ще ни убиват и унищожават ...???

Тия животни.... Що за майка е това - дори не му е дала шанс да има семейство поне за малко в краткия си живот. Защо няма наказание за това, за Бога, тези животни заслужават ли да ходят по земята въобще?

Не е животно. Едно животно не би постъпило така с малкото си. Това е чудовище.

Родила на дванадесет, значи забременяла на единадесет. Педофилия, която се заявява като етническа традиция.

раждат деца за да живеят от социални помощи и логично някой ден ще станат повече от нормалните хора. Та откъде тогава ще се намерят пари за тези фабрики за неграмотни деца? Ще продължат ли да заливат нормалните държави с неграмотници?

Още я помня наглата циганка как отрупана със злато обясняваше че няма пари за автобус да види изоставеното си умиращо дете.Каза да и се даряват пари за да си помисли дали ще го посери.Бог вижда,измет мизерна.Със сигурност не е отишла на погребението- за тая измет децата не са ценност.

Да почива в мир детската душичка.

Това не е майка, а урод.

Дано.

по малко ще е.

Защо я наричате майка? Изоставила детето да не се грижи за него, но не се отказала от майчински права за да получава детски. Ех, ако можеха да променят детските надбавки и социалните помощи всичко ще си дойде на местата.

Могат да ги променят, но не искат, за да не си загубят гласоподавателите, които са недосегаеми и могат да си позволяват всичко, за което се влиза в затвор.

Кога ще променят скапания закон и ще започнат да им отнемат родителските права по бързата процедура на такива изродки? Мръсна гад е тая, а на малката душичка Светла му памет!

извън вкъщи да го заловят да не се плашат хората. До Красно село е.

Разплаках се! Като знам моето как ме гледа когато му е лошо и се гуши. Какво е майчината опора, а това детенце не стига, че се е мъчило, ами е било самичко в мъките си. И на майката не й е било лесно, ама това е жестоко. Да почива в мир! И отново да си кажа не искам да има интеграция, те са първобитни!

Докога ще се толерират сексуалните връзки на малолетни?! Районните прокуратури? Спите ли? Това е престъпление от общ характер! И моля, не ми изваждайте довода за особености на етноса. Докога малолетни неграмотни деца ще раждат и ще обричат децата си на мизерия и нещастие, израствайки неграмотни проститутки и престъпници. Докога ние ще ги изхранваме?, А "майката", която е родила момчето и го е изоставила да се бори с болестта, и да умре сам, заслужава съдбата на детето си.

Сложих ти +, но мисля, че и прокурорите нямат много опции. Защото не става въпрос за нещо друго, а за "културни особености", защитени от Европейската харта за правата на човека. Ако се задействат, ще си навлекат гнева и активното противопоставяне (до съд в Страсбург) на организации като БХК и една купчина "ромски" НПО-та, които от такива случаи правят пари и слава.

Няма такова нещо. Прокуратурата спи, понеже няма лев в тая работа. Това е то!

Виж сега, аз може да имам културни особености да ям малки деца на закуска, но първо не съм такъв изрод, а и да бях, нямаше да ми се размине. Щях да си целуна обвинителния акт, като стой, че гледай. Ако момичето на съседите - прекрасно 12 г. дете, забременее, на родителите ѝ и на евентуалния бъдещ татко ще им изгреят звезди посред бял ден, само защото са бели, а не тъмнозелени. Нито МВР, нито Прокуратура ще им простят. Много харесвам прокурорите, защото ЗНАМ каква работа вършат, колко преписки им минават през ръцете и колко неоценен е трудът им, НО знам и как в повечето случаи си затварят очите, когато стане въпрос за циганска любов, защото "при циганите това е нормално".

Не е вярно това, което твърдиш. Няма два закона, за нормални граждани, и за катуните. Вината си е само наша, безхаберие и нежелание да си изпълнят задълженията вечно мрънкащите за пари оторизирани органи.

Е нали ще гракнат нпо-тата, че им се нарушават човешките права и "културните особености".

Само шушумиги се плашат от гракване. И като гракнат, какво от това. Абе мъжете у нас взеха да падат и нощем от креватите като се уплашат от хъркането си бе...Ега ти мижитурският народ. Айде у казармата, че жените вече ни е срам от вас.

Бог да прости детенцето, а нас.. нас бог ще ни съди, когато ни дойде времето. А то идва.

Душичка малка измъчена, дано да е на по-добро място! И после, пак да напишете статия за "майчината обич", за "майчиното и бащинско чувство", за "правата на родителите". Това не са хора бе! Поне последните години е могло детето да усети, какво е да имаш дом, ама НЕ! НЕ МОЖЕ, щото тази ако се откаже от правата, няма да получава и пари за него! И шибаната ни държава я подкрепя!

"майка"... чувстват хората, струва ми се, че чувстват и животните. но това е орка, не-човек, сляп, мутирал клон, тумор на еволюцията. и а на бас, че се размножила поне още 5 пъти, стабилно подпомагана от глупаво-конструираната ни социална система... между другото, жената-орка поне е ясна, даже снимка й изтипосали. но "бащата"-орка, осеменителят дори не е споменат. а той пък сигурно се е размножил ЩЕДРО и двойно повече от нея. тежко ни и горко! Горкият, мъничък Мустафа!

Преди две години имаше още три деца. Сега е наклепала още две поне-гаранция.