Драматичната съдба на 9-годишния онкоболен Мустафа

9-годишният Мустафа се бори с рака, но бе оставен сам в болницата от 21-годишната си майка. След скандала, стана ясно, че детето няма да бъде върнато на майката

Обратно в новината

Коментари - Драматичната съдба на 9-годишния онкоболен Мустафа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той на 9, тя на 21, аз ли не мога да смятам или е забременяла при първата си овулация?!

Вижте сега... Има едно решение на проблема, което отдавна е открито. Казва се напалм!

Спрете помощите на циганите! Спрете помощите на циганите! Спрете помощите на циганите! Това е единственото решение! Това е единственото решение! Това е единственото решение!

ако бяхме дурзява на място, с производставо, дори тази необразована жена щеше да изкарва по някои лев на поточната линия. щеше да има работно време, някаква структура в живота си, някаква цел. а, това безразборно раждане на деца е просто признак на неината безпомощност.

Дотук чухме само обвинения с/у лекарите, че не информирали съответните институции толкова дни за изоставеното в болницата дете?! А тази коза на снимката няма ли поне да я порицаят публично за поведението й на майка (майчиният инстинкт-хаааа), дето само раждала, а след това децата не я интересуват, и отишла да си живее с друг мъж?! Ами този, дето й е правил децата, няма ли да бъде държан също отговорен в случая?! Защо обществото трябва да носи последствията от подобно поведение на престъпна безотговорност. ТВ-та се скъсаха да ни заливат с информации за злощастната съдба на това дете, а никой не пророни и дума чия е вината в крайна с/ка и какво трябва да направи обществото, за да не допуска такива случаи! Много лицемерие, много манипулация, другарки и другари!...

Тази малка уличница трябва незабавно да я кастрират без да губят и ден. На 21 г. има 9-годишно дете т.е. родила го е на 12г. Има още три деца и не се знае още колко нещастници ще роди. Ще обидя кучетатата, ако я нарека "кучка" защото няма животно, което да си зарязва децата.

Преди много години четох как в Лос Анджелис им плащат на подобни (тъмнокожи наркоманки в техния случай), с вече изоставени деца, да се подложат на стерилизация. И има такива, които приемат, а сумата беше смешна. Но от държавата щом там не чакат помощ, какво остава за тука...

Каква помощ трябва да очаква от дължавата такава жена? Нима децата, които ражда наркоманка не са увредени? На коя държава трябват умишлено създадени увредени деца?.

Първата дума която ми идва на ум е "кастрация".После "екстрадиция" в Манафия.На цялото крадливо племе.100%.

Този боклук от снимката е като повечето примати в държавата ни които са лишени от разум и преценка. При тях действат единствено инстинктите - за оцеляване и възпроизвеждане. Лошото е че това явление освен сред циганите се забелязва и сред младите българки!

пък иначе сочна , бе дейба мама му! секси изглежда; те затва я мятат и тя забременява. Ей дейба тъп народ, ебе каквото му падне и не мисли за последици. Ама това е защото нормалните жени не ти пускат и се стига до там, че кат "няма риба налиташ на раци"

Да ги ражда може, а да се грижи за тях - не може! С тези необразовани, немислещи /и да не кажа още няколко обидни, но точни неща/, хора се напълни държавата ни. Да ни е честито!

Едно време ромите също имаха по повечко, но не толкова много деца, но си ги гледаха и работиха, имаха и страх от държавните институции. А сега къде са тези държавни институции, къде са депутатите ни, какво изобщо се прави в тази държава, за да не се стига до такива трагични ситуации? Затъваме все повече и повече в блатото на мизерията, простотията и невежеството.

Въртяха се в квартала - "оглеждаха" коли.Нямаше изоставени или бръкми Набихме ги. Върнаха се подобни/ не сме се вглеждали/, набихме ги Пак. Май имаше и счупено "нещо" там при тях. От Година Не са Стъпвали. Стъплят ли ... няма Да ги бием - Ще ги наврем в Контейнерите за "стъклен амбалаж".

Някой знаели дали има статистика колко са ромите от цялото население сега в България? Щом взеха 12 годишни роми да раждат след някоя година ние ще станем ромска държава.

Официалната статистика посочва около 400000 цигани, а по неофициална - около 1,2 млн. Много цигани се турчеят, други се българеят. Според мен цигани и полуцигани са около половината от населението.

Всъщност Истинският ми коментар - най-истинският и разбирам е този, който го "скриха". Тези, които са регистрирани - пишете си мненията. Виждам поне , какво става.

Страната ни се превърна в кукувиче гнездо. Отглеждането и хрантутенето на чужди рожби отнема залъка на собствените. Затова и собствените са на изчезване...

Ето пак мангалка от11 започнала да ражда и 3 още ги има кучката и сега пичва да ги изоставя що за държава сме

Майката точно на това разчита, че тя ще си ражда, а друг ще и гледа децата.

1/ ще разкатаят фамилията на социалният работник, който ще бъде лишен от собствен живот и от това да види собствените си деца / и нахрани/ 2/ цялата ...рода на детето ще се изсипва и претендира за какво ли не... 3/ детето не може да бъде дадено за осиновяване-има си биологични живи родители-ето ти още 1 казус 4/ останалите деца - да са ни честити уважаеми , изнемощели от работа колеги-живи хора са -трябва да ги грижим, защото родителите им са имали сили само да ги сътворят, останалото като в оная приказка - Абе не ми пречат децата, ма няма какво да ядат... 5/ междувременно майката освободена от товара си и в качеството си на млада булка ще получи свободата да натряска още толкоз дечица...и ние ще отглеждаме и тях ... ...спите ли??? събудете се вече , защото и Вашето собствено дете ще им е длъжно ....бедни ми бедний...Македонски... П.П. Моля не изтривайте думите ми...в тях няма ни грам обида и лъжа...

чиста математика -Мустафа-9г. Джейлян-21 г. 21-9 ...зали не прави 12 ???? да има някой осъден ...за нещо в тая история???

Бабата била на 37, т.е. е станала баба на 28. Браво!

Когато един кошер е нападнат от паразити (политици, мутри, "бизнесмени", цигани) , този кошер престава да дава мед и загива.

той ще умре и поне ще има кой да го погребе нормално - това ще бъде общината

Къде е бат Сали, нали много защитаваше циганското население. Къде са парите за интеграцията на циганите? Някой следи ли за тяхното разходване по предназначение? А мислете ли, че сред другото население няма такива хора, които също нямат пари за лечението си? Много са, но държавата нищо не прави за да се подобри социалното положение на българите.

Помаците и ромите трябва да бъдат кастрирани веднага, това е единственото спасение за България

Кой обаче да гласува такъв закон, като в парламента ще ти кажат: Защита правата на човека. От друга страна има държави в които има подобни закони/как са ги приели те?/

Тази "мила" женица сега ще роди още няколко дечица и от новия си мъж !!!!!!! Това е ясно, но къде е държавата питам - не само за циганите,а за белите,истинските данъкоплатци ?! Нямат баня,ама TV за Булсатком-а - задължително !!!!!!!

Много ясно нали трябва да се гледа чалга и да се "мятат" гюбеци (мисля, че така се пише). За това КАСТРАЦИЯ!

детето не е виновно, никой не избира родителите си и не са го питали да го раждат ли или не в тая мизерия. на това дете не му се живее сигурно, но ние като общество трябва да му помогнем - да се излекува, да се образова и да стане нормален гражданин. Ако майката е изпусната и проста, то и ние ли да и паднем до положението и да обърнем гръб на дете в нужда. Нека социалните обявят сметки за такива деца, за да могат повече хора да помогнем за лечението на детето.

що, струва ти се че с него ще загине целият му етнос?? не се кахъри!! има още 2 000 000 броя!

това е просто едно дете и ще стане такова, каквото хората и средата около него го направят. Макар и по такъв начин сега има шанс това дете да попадне на нормални хора и да стане християнин и добър нормален гражданин. Ние трябва да му покажем обаче първо какво значи да си това. А ти, вместо да се бориш и зъбиш срещу едно дете, насочи омразата си към тия които култивираха мизерията в тая дъжава, в която мизерията за 50 години беше непозната и странна дума!

Какво дете,бе?Това е циганче!

Защо Продължава Тази Незнайна и Неразбираема за мен толерантност към ЦИГАНИТЕ. Най Нетолератната Част на нашето Общество.Като ВЪШКА впила се и "смучи ли смучи". Тази "Трогателна" случка с Мустафа и тази, която го е "Изакала", е една от Безбройните, Изобщо Няма да ми попречи да Напиша- защо Ние си Нямаме Един Хитлер. И ще напиша защо - Преди Много Години, в Едно Друго време Циганите работеха, децата им ходеха на училище заедно с другите. И Имаха Респект от Държавата. Тази Държава, която Унищожихме, и поне ХУБАВОТО от нея НЕ УСПЯХМЕ ДА ВЗЕМЕМ. Защото сме ... хайде сами си отговорете Какви Сме.

Альоо държавните институции. Спиране на ВСИЧКИ повтарям ВСИЧКИ социални плащания. За Раждане под 18г затвор за малолетната майка и педофила осеменител и отнемане на детето веднага за осиновяване. На плодовитите намиране на РАБОТА веднага -обществено полезна-дерета на реки за чистене и други такива бол в тази страна. Всеки който не праща децата си на училище-предупреждение,после отнемане. Отново труд в полза на Държавата Въвеждане на униформи в училищата. Вечерен час . Всякакъв грим къси дрехи и разголени пуснати коси маникюр и татуировки водят до изключване и после труд за държавата. Да се даде възможност на мутрите да печелят от труда на такива. Защото те сега умишлено ги тласкат да са проститутки и друг боклук,за да печелят от тях. Направете така,че хора като митьо очите да пели от ТВУ тата. Държавата ще стане рай. Ако не се спре развъждането на подчовеците напоследък наричани ром и оскотяването на малкото българчета това което чака тази територия носеща името България ще е страшно..

Плюс манипулация с две тухли за пеoофила, за да не може да педофилства отново :)

моралът и законите на ЕС няма да ни позволят това, инак намирам предложенията ти за перфектни. НО, целта на ЕС и САЩ не да се оправим, а да затънем още повече в простотия и мизерия, така по-бързо ще изчезнем и ще освободим земите си, за да вземат даром братя-евреи

добре че не ходят на училище, щото ще завършат заедно! та те са си почти връстници!

къде са били социалните преди 9години когато дете е родило дете, а след това -за останалите 3деца. Сега сме се сетили, тя още не може да осъзнае отговорностите си. така ще роди още 5.

Първо питай - Къде е прокуратурата и после къде е Съда. Защото при сигнал от социалните /защото са длъжни да го правят/ отговорът е....."липсват данни за престъпление".

Пука и тя така и така не ги иска. Едва ли ще я уплашите особенно. И на това ако не му се вика и.з.м.е.т. Не знам какво е тогава.

а деЦките кой зима бе бате??

Ами не го връщайте!Хрантутете го вие с народни пари,пък циганката ще продължава да ражда търтеи!

9-годишен оставен от 21-годишната си майка тая кой я такова от 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3 годишна. та да роди 12 годишна. ? специални етноси има в БГ

Ква млада майка е тая бе????? Това е изрод!!!! Като я гледах сутринта ми идваше да и откъсна главата на тая малоумна мангал.а!!!!

9-годишният бе оставен от 21-годишната си майка специални етноси има в БГ

Дано се оправи детето.....не бъдете лоши към него то няма никаква вина......нека социалните служби излязат навън от офисите си и да си направят една статистика в какви условия и по колко деца живеят, дали ходят на училище или не проблема трябва да търсим там не на друго място....

Всички нападате социалните. Я идете да видите при какви условия работят. Как вадят от собствения си джоб, за да си купуват консумативи, например. Има социален мивистър, подхванете го него и другите подобни.

До всички дето плюят социалните. 1. В тая система само социалните работят, в отделите за закрила на детето, но в София за 200 000 отговарят 6 работника, със заплата 500 лв.. 2. Къде е прокуратурата и после къде е Съда, защото при сигнал от социалните /защото са длъжни да го правят, когато роди малолетна/ отговорът на Съда и прокуратурата е....."липсват данни за престъпление". 3. Докога държавата ще си затваря очите пред блудствата с деца, защото това им било от културалните особености на циганите. 4. На кого са полезни тези майки и тези хора изобщо - на себе си ли; за децата си ли; за родителите си и, на кой изобщо са полезни.

Добре че го дадоха по телевизора. Фамозните ни институции разбират какво става в държавата само така.

На български се казва и пише цигани. Да не се позволява да се изказваш на родния си език в държава, за която се води за твоя какво ако не робство е? Да не говорим, че тези са бутани от божия наорд и охранявани от армия мутри полицаи, продажни и суетни идиоти , журналисти и самоубийци толерсти.

Каква е тая злоба бе хора.Няма цигани,турци,българи - всички сме деца на майката земя. Хората се делят на добри и лоши, без значение е техния етност!Крайно време е да се промените иначе сте обречени!

Циганите в гетата са в пълна безизходица. Държавата им плаща да правят деца, защото не може да им осигури друг поминак. Циганите от гетата нямат достъп до образование, нищо че образованието в страната уж е безплатно. Затова циганите от гетата не знаят какво са закони и системно ги престъпват. Циганите от гетата не плащат данъци, защото нямат друг поминък, освен правенето на деца. За сметка на това бъларите плащат данъци. Плащат и за циганите от гетата. Освен това не други, а българите стават жертва на набези от циганите, вместо които плащат данъци. Много семпло е да се кажа, че бъларите имат правото да негодуват. Но негодуванието трябва да е не срещу циганита, а срещу управляващите, които системно подтикват българите към саморазправа, понеже очевидно законите на държавата не се отнасят за всички.

На 21 години с 4 чавета, 9 годишният Мустафа явно е правен на 11. Бахти еливото племе.

Принудителна кастрация на такива многодетни майки...те са като "пришълеца".

Че тя и не иска! Половин- година детето се лекува и има шанс за възстановяването му, явно е по- българче от българските деца, защото не знам за случай българката да изостави детето си в болницата и то да бъде лекувано, без всеки ден докторите да искат да бъдат закупувани консумативите за това от родителите. Не коментирам, че не дай си Боже, детето да се разболее, всеки родител в Бг се справя поеденично за решаването на проблема, защото държавата си измива ръцете!

ДО КОГА тия цигани ще се множат безконтролно ?

До кога ще им се радваме,а те ще ни се подиграват.Обидно е!Защо за едни може,а за други не?Този номер за интеграцията стана вече много банален.

За тези павиани,явно трябват специални закони по-разлечни от тези на тълпата т.е ние.Това е гнусно и отвратително.Нямал образование,нямал пари,нямал какво да яде и т.н. и т.н.еми стават вече ацки нахални на всичкото отгоре ще ги галим с перце.И аз нямам достатъчно пари,ама на мене друга приказка ми разказвнат.Е стига вече,писна ни.Като нямаш средства,няма да създаваш деца за които не можеш да се грижиш.Толкова ли е трудно,или ще намалее електората?

Защо веднага обвиниха болница та и лекарите, които се грижат за това изоставено и болно дете. Най - малко те имат вина. Забравили да се обадят на социалните дрън дрън. Сигурно не са им казали за случая щото ги знаят кви са. И сега социалните пак се престанаха взеха другите 3 деца от бабата, та да ги гледа държавата. Дейност да отчитат.

Кога ще престане това множене....може ли 21 г с 4 деца и на всичкото отгоре неграмотна, ходила 1 седмица в първи клас.. УЖАСТ УЖАСТ... Само да попитам дали тази майка взема детски и социални помощи ??? Защото моето дете не заслужава, понеже съм с две висши образования и ходя да работя, а майчинството ми продължи само 8 месеца :)

Котило след котило.... До кога?

Вместо да изпишат вежди вадят очи. На всички институции и журналисти не им ли мина през ума, че тези хора може да са толкова бедни, че разхода да ходят до града, може да обрече на глад цялото семейство. Някой не се ли сеща, че престоят на придружител и пациент в болницата се заплаща все едно си на хотел и как една самотна майка може да си позволи такива разходи. Вярно е, че жената е родила млада и че е рзждала повече пъти от колкото може да си позволи, но нетрябва да се забравя и това, че тя не говори достатъчно добре български, за да си позволите да я съдите по думите и. Повече мисъл трябва в тази изостанала държава и по-малко сензации.

Това, че не говори български - официалният език в република България - е неин проблем. Това не е оправдание. Не е ходила на училище. Защо? Проста, неграмотна, непотребна сган. Но се плоди безразборно....

За лошия български е виновна държавата, тя все пак е родена тук. Но за това, че никой от вас, не се опитва да разбере, какво иска да каже а я съди и упреква е виновна вашата простотия и невежество, което не е по-различно от нейното.

И като са бедни защо се размножават? Хайде, родила веднъж на 12, а останалите деца? Или за циганите е оправдано да раждат, макар и бедни и необразовани, но българите трябва добре да си правят сметката, така ли е? Разбираемо е, че разсъждавате така - все пак на Вас Ви се плаща отвън и не разчитате на пенсия изработена тук, в България, от малкото раждащи се българчета!

е била жертва на насилие. Жертва на родителите й, които не са я научили да говори български език, жертва на педофил, за да забременее на 10 и т.н. Жертва е. Всички деца родени в гета са жертва. Това е сериозен проблем от национална значимост. Не може държавата да насърчава безотговорни родители и доказани престъпници да остават безнаказани, особено в такъв голям мащаб.

Чакай, чакай то няма циганка която да не е самотна майка. Като няма пари да стои в болница , защо не гледа другите три деца. Като няма пари да ги гледа защо не ги даде в дом за осиновяване - защото не и пука за тях и я интересува само помощи и детски.

Абе човек, ти родител ли си? Явно не, щом мислиш, че нещо може да спре един любящ родител са се грижи за детето си. Няма сила, която са възпре един човек да се грижи за хората, които обича. Нямала била пари за пътни и за престой... Не пари няма, а акъл и сърце няма. Явно само полови органи има. И бащата на детето разбира се е в същата категория - ПРИМАТИ. Освен това не прочете ли, че тя и другите си деца не гледа, така че едва ли се е разтревожила за семейния бюджет. А и като няма пари, да спре да прави деца! Но то откъде разум, логика и чувства у тях, да ги * в разплодните животни... Не ги оправдавайте, защото им правите мечешка услуга, те на това са свикнали и на това разчитат.

Все пак трябват поне двама за производство на тъмнозелени. Представете си ако се пъпкуваха! И Монсанто нямаше да ни спаси!