17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е просто брутално!!! Защо не са имали дежурещи по време на най-стресиращата нощ за всички животни по света? Да бяха останали нощна смяна и да наглеждат животните.... Отвратително е!!!!

Така е, като поканиш китайците и културата им в Европа! Скоро и Белият Човек ще изгори, не само животните в Зоопарковете му!

мулти-култи идилия!!

Какви китайци, какви пет лева?....... "Германците са страстни почитатели на мощни пиратки и фойерверки в новогодишната нощ. Използването на тези пиротехнически устройства всяка година води до тежки наранявания, а понякога и до смъртни случаи. Днес само в Берлин са регистрирани 22 души с рани по ръцете. При някои от тях се е наложила ампутация.".....

Летящете Горящи Фенери са Китайска Хилядолетна Традиция за Нова Година - ти видял ли си бял да пуска Червени Горящи Фенери. Аз поне не съм виждал, а както виждам повече като тебе, дори не знаят, за какво иде реч, т.е. какво е Горящ Летящ Фенер, запазена марка на Китайската Култура!!

Ясно, ти щом не си видял значи няма.

Как ще има останки от летящи фенери при положение че е имало огромен пожар.

пожарът не е успял да стопи металната част на фенера!

Горките животинки. Иначе много загрижени за всякаква измет, животни, че дори и климата ще спасяват, а не са спасили беззащитните животинки...Да не е дело на нечия чуждоземна култура, демек дело на " обогатителите" им, както майчински ги нарича лудото Ленче...?????

Уж забраниха официалните фойерверки и пиратки, но населението тука, в нашият град в Германия се беше запасило като за малка война! Частните канонади и фойерверки продължиха почти до 3 сутринта!!

Чувство за малоценност от Втората световна..... ха-ха

И какво общо имат днешните германци с втората световна война бе БЛЯД, комплескиран полуграмотен руски цървул? Ако не бяха американците столицата на русия днес щеше да е Владивосток

Германия се напълни с хора от източна Европа. Срещу простотията няма имунизация.

ДрОгари и дрОгарки журналисти! Да ви свететна! Западна Германия не съществува от 1990 година!

да, много тъжно ако е така. Аз се чудя как не са ги забранили тези неща. Идват от Китай. Всъщност, най-логично е да ги пускаш тези летящи фенери на морския бряг, и евентуално бризът да ги духне към морето- нощем, през лятото. Това е,няй-вероятно и така са се появили. В останалите случаи, да ги пускаш тези горящи летящи торби, без да си имаш идея какво ще подпалят е безпределна глупост. Ама те и хората оглупяха. Жалко за животинките. Човечеството в сегашния му вид е вредно.

Тъпа и жалка германска история... Къде е била охраната?!... Защо няма монтирани пожароизвестяващи устройства, които там са задължителни...!?

То щото тука не пускат фенери и не гърмят с тъпите пиратки.

Не е ли пожарът възникнал от клошар?

Притесняваш се, да не набедят теб ли?