Стрелба на летището във Франкфурт - две жертви

Двама души бяха убити при стрелба по автобус с американски войници на летището във Франкфурт, други двама са ранени, предаде ДПА, като се позова на германската полиция.

Обратно в новината

Коментари - Стрелба на летището във Франкфурт - две жертви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стрелял 9 пъти по американските войници, викайки Аллаху Акбар - "напълно неясни" са мотивите на шиптара наистина. И колкото повече Западът си заравя главата в пясъка пред ислямската инвазия, толкова по-жестоко ще плаща. Ще плащаме - че и нашата нещастна държава ще я прегази Турция за десетина часа, като се разбъркат нещата.

Храни куче да те лае/хапе/. Няма ненаказано "добро" Все балкански остроумия подходящи по случая.

САЩ спасяват целия свят от тероризъм, тоталитаризъм и диктатури, а всички мразят САЩ, защо така?

защото повечето народи не искат да си признаят че не са най-умните и не искат да видят истината в очите..предпочитат да са си "велики сърби""велики албанци""велики македонци"..и т.н. докато не сгафят и се оказва че или трябва да бъдат натирени там където им е мястото или трябва някой да им помага понеже не могат да се оправят сами

Тогава САЩ не са ли глупави, за да не разбират , че тези хора не са готови за "свобода"? Или го правят за благото на планетата...

Въпросът ти е с повишена трудност - не е за глупаци!

Нали и Германия беше много активна в създаването на "държавата Косово" - сега ще сърбат попарата, заедно с приятелчетата - американци! народът си е казал "пази Боже, сляпо да прогледа!", ама европейците не слушаха и сатанизираха сърбите, обвиниха ги във всички смъртни грехове и дадоха права и привилегии на едни катунари, които се разселват по държавите им и налагат своите парядки, а те са - средновековие, вендети, стрелби, дроги, банди, убийства за всяко нещо - включително органи, и правилата, по които косовското население функционира, нямат нищо общо с никаква цивилизация! Не ми е мъчно нито за американците, нито за ошашавените и изпоплашени германци - да си отварят очите и ушите!

Дай боже всеки ден по 202!!

малко са *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега е редно и почтено част от Америка да бъде отделена в Самостоятелен Щат Косово.

нормално,на балканите е така но тъпите американци не энаят,че и вода да му дадеш ще те эастреля,шиптър,подъл и мръсен

болен сидеров?

Не знам Сидеров дали е болен, ама ти не е зле да се прегледаш при психиатър.

само 4 патрона ли е имал , да беше казал , че ще ги гърми, да съм му дал 1 кутия

много ги обичат тия американци по целия свят

голяма простотя...ако беше застрелял твои роднина нямаше да говориш така нали? защото пкраи сухото, гори и сурвото. понякога се оказваш на неподходящото място в непдходящят момент и тгава- бог да ти е на помощ! светат е пален с психопати. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е типична благодарност по косоварски.

Всичко това е защото няма ред!По мое време никой не стреляше,нито по американци,нито по руснаци!

Докога тая цензура заради "добрия тон" май- нещо дир-а го е страх да чуе истината

Тъпите американци не са чували поговорката: Храни куче да те лае :) А шиптърите не само ще ги лаят ами и ще ги хапят. Добро няма да видят от тая паплач.

А така. Нека като ги защитават, сега да им сърбат резняшката попара. Ако може да си ги приберат в Щатите ще е най-добре.

Евала!

Може американците да са му помогнали повече от колкото е трябвало.....

Американците отцепиха земя на Балканите и му създадоха държавата, тоя ги стреля.

това някой от албанските наркотрафиканти и търговци на жива плът ли е?! нали янките ги защитаваха тези мафиоти, нека малко да им се отблагодари косоварът

По-лошо убиват хора за да им вадят органите ... има доклад в европейската комисия за организирана търговия с органи с доказани жертви над 1000 жертви-сърби. Като основен покровител се посочен Хачим Тачи. Но заради Хамериканците доклада не се праща в Хага. Въпреки голямата гластност в Германия, Франция и Англия .... заради Надейда Михаилова (Нейска) и бившите от Външно дума не се обелва в Булгария ... и мен ме е срам от действията на бившето Външно ... Напълно разбирам сърбите и македонците защо не ни мразят ... истината рано или късно излиза на яве...

и в България последните години има толкова много безследно изчезнали млади хора. Най-вероятно са станали жертва на организирани канали за човешки органи. За това обаче МВР и т.нар. журналисти мълчат.