Лекарство срещу подагра ще бъде тествано срещу Covid-19

"Колхицинът е привлекателен за оценка за ефикасност, защото е познат, използва се широко, не е скъп и се продава по цял свят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колхицинът дори не е лекарство против подагра! казвам го от опит! болезнен опит! дори не е профилактика срещу подаграта! това не пречи да го тестват против ковид, анемия, диария или нежелана бременност! но за подагра лекарството е бензбромарон ал 100, и разбира се в родината се внася нелегално!

С непрестанните си експерименти на продукция на фармацията много животи заминаха на кино ама отговорностникаква защото всички плямпат кака ''са загрижени за живота на хората''..Цяла година как така не се сетиха занего???или понеже е познат, използва се широко и е евтин та по цялсвят се продава...?????

В Нидерландия отдавна го използват и има ефект.

има ефект ефекта е от нулев към отрицателен!

Малоумието няма предел.

Джин с тоник може и да изследват, заради хинина де.

Аз ковида го лекувам с ракия-първак и малко ДДТ за добавка. Имаме у село цел склад от времето на Бай Тошо.

А Жертвите ще ги пишем от ковид.

Лекарство срещу махмурлук е тествано у нас в мазето. Зелева чорба. Работи на 100%. Всички вируси се изпариха. Последния като тръгваше се обърна и ми вика Аре чаУ

Вместо виагра вземам цяр за подагра, ейййй

Сигурен съм, че по света вече всички съществуващи лекарства са изпробвани върху хората, го е удобен момента за експерименти, никаква отговорност от лекарите, а опитни хора хиляди, колко ли са починали от лекарства които не само не помагат но много вредят.

Ами то французите от Института Пастьор още Март знаеха че Азетромицин в комбинация с Хинин намалява наполовина смътрноста .....

Е да де, но по-мащабните проучвания показаха, че по-скоро намалява грънци.

Schilo

Бах маа му. 124 долара и не е скъп. То, направо без пари, бе!

Това е по Америка. Тук е 15-ина лева опаковката.

Гостун (нерегистриран) КОВИД е произлязъл от прилепи. Прилепите са летящи мишки . Мишките се морят с мишемор! еееее какъв умник съм бре ! отрова за мишки по 50 стотинки и сутрин по една супена лъжичка !

Внимавай какво пишеш, че някой току взел думите ти за истина. По всички географски ширини доста народ няма капка мозък ... Едни пиха белина ... :)

А в Русия ще тестваме Виагра.

Пия редовно Тестофюл - добавка на органична натурална основа от растения и вид морски миди. Ударно вдига хормоналния баланс, като единственият страничен ефект е "люта куродръвица" въпреки че съм над 50г. Повдигането на хормоналния баланс влияе на мускулната работа, сърцето, кръвообращението и главно - активира ИМУННАТА СИСТЕМА. Как може да ви "лекува" лекар, който е с подпухнало лице, кръгове под очите като профибоккьор, с увиснало шкембе, кашлящ, дишаш с хриптене, потящ се непрекъснато. Да не говорим, че вожата не му е примръдвала от години. И това са 99% от лекарите....които ви "лекуват".

ква добавка?! :)))

.

А патката дига ли?

Има много лекарства на които скоро им изтича датата и гледат да им приберат парите ли, та пробват нсякакви възмогни лекарства против Ковида? Или целта е да се експериментира с хората без да се търси разрешение от съответните министерства....?И всичко това го препоръчват докато щели скоро да започнат да ваксинират? Има нещо вного гнило в лъжите им за Ковид.А хората позволяват на профани да им променят генетичният материал.

Пускане на ток По тялото също помага, може с електрически стол или чрез лечение с електрошок. Важното е да не се прекалява с напрежението. Токът убива вирусите. Поразяване от светкавица също помага, но в зимния сезон са рядкост, трябва да използвате и портативен гръмоотвод, зависи какво напрежение може да поемете.

Защо не пробват ЦДС? Защото знаят , че лекува Коронавирус!

е много евтинко и биг фарма ще духа супата!

пита па и си отговаря.

Какво е ЦДС ???

Лекарство срещу хемороиди също много помага.

Колхицина е около 20 лв. в България , а в Гърция на половин цена. Какви са тия измислени цени в статията , непроверени? После как да вярваш в истинността на написаното!!! Освен , ако не са планирали да го вдигнат и него!!!

в Москва е по 2100 рубли - или 25 евро.

На Тръмп му препоръчаха повече движение, това каза пред камера лекарят който го лекува. Китайски лекар каза пролетта. До като се храните пълноценно, всичко е под контрол. Сега има препоръка за повече вода и малко аспирин за да не се сгъстява кръвта. Познат и жена му, само с витамини се справиха с ковид -19.По лекарска препоръка. Общо взето - без преумора, силно хранене и без паника. Просто казано - Спокойствие и силна храна.

"силната" храна = затормозяване на имунната система

И друго. Не се препоръчва горещ, дори топъл чай. Ако пиете чай, да е билков, само стайна температура.

Най-важният елемент в комплекса липсва - домашната ваксина.

Тулупите се чудят какво да измислят. Коронавирусната инфекция се лекува много успешно стандартно с хидроксихлорохин и антибиотици, или само с антибиотици, или с ивермектин. Лекува се също много добре с хомеопатия, хлорен диоксид, добавки! Ако всичко това се използваше, досега всички щяха да са забравили за т.нар пандемия или изобщо нямаше да им прави впечатление!

вируси с антибиотици не се лекуват, с хомеопатия - изобщо - само си давате парите Хинина не се продава свободно той се явява инхибитор на цитокини а в моменъа науката е 50/50 за блокирането на цитокините дори се съмняват вече в тъй наречената Цитокинова буря 20-30 грама алкохол е 100% по-ефективен от хинина в случая, а над 30 грама има обратен ефект говорим за начален статии....

в начален стадии: проветрявайте и дишайте по често - изхвърляте повече СО2 и не давате на организма да развие Ацедоза

Най обичам тулупи, дето не знаят за какво става дума, да ръсят акъл! Аз това правя по цял ден, селянино - лекувам хора с ковид от различни възрастови групи и засега, слава Богу, без нито един да се е наложило да влезе в болница, ти си чакай ваксината и се цери, както намериш за добре.

@лекар това известно ли ти е? CO2 + H2O - H2CO3 - H+ + HCO3- май май не...

Ти не си никакъв лекар , а тулуп и половина.

Маска от надупчена поЦИНКована ламарина, с клапа от СЕЛЕНови втулки , спира вируса.

Защо не пробват Виагра, може и да има ефект...

Колхицин няма в аптеките от пролетта. Да му мислят тези с подагра. Последния месец не съм го търсил може и да са го пуснали. Имах запаси защото е много ефективен срещу подагра но сега свършиха. Дано го пуснат пак.

Гърция 10лв

В Турция 5 лв.

най-елементарното е: една чаена лъжичка сода за хляб в чаша вода ( по възможност на гладно ) алкализира организма, неутрализира водородните положителни йони.... болки в мускулите и отпадналоцт не дава на вируси да проникват и да започнат процеса репликация пийте вода ( по възможност в високо pH ) - разрежда цитокините....

за всеки сложен проблем ВИНАГИ има просто решение

erj.ersjournals.com/content/40/Suppl_56/P2143

така излиза по-евтино: пускаш слуха че нещо може би работи всички се юрват в аптеките а те после сами събират данни хем доброволно хем не инвестираш в продукта на празно

Абе пишман Джурналя, колхицина на дребно е около 16 ЛЕВА за 25 таблетки. Какви са тия американски цени? Ама когато с колхицин повлияят вирусна инфекция направо НАЛЪМИТЕ ЩЕ СА ЦЪФНАЛИ.

Нещо тези лъжат. Колхицина, както го наричат тук се използва при възпалени стави. Дава се на болните с подагра за да им намалее болката, но предизвиква разтройство. Лечението се извършвас други лекарства които намаляват съдържанието на пикочна киселина в кръвта. Модерните лекарства за тази цел определено не са съвсем ефтини.

Не е въпросът, че лекува подагра,а че е възпалително. Друг е въпроса, че първо хинина, после още куп химия я набедиха, че по ''незнайни все още механизми'' се справя с вируса,....до последващо опровержение и отричане .

Да, колхицинът не лекува причините за подаграта, а следствието - а то е възпаление на ставите. И се пие само при криза, а не постоянно. И наистина докато го пиеш не излизаш от тоалетната. Но е евтин, не струва толкова, колкото са написали.

Не че нещо, ама 4+ долара на таблетка не бих нарекъл евтино, когато се приема на всеки час при подагрозен пристъп...

Мъжът ми вземаше от тези таблетки за подагра, явно има грешка, не струват толкова, много са евтини, но дразнят стомаха

Някoй

що не тествате и аспирина?

КОВИД е произлязъл от прилепи. Прилепите са летящи мишки . Мишките се морят с мишемор! еееее какъв умник съм бре ! отрова за мишки по 50 стотинки и сутрин по една супена лъжичка !

Не пиши такива работи! Ако ги прочете някой американец, може и да започне да се самолекува така :)

Залежи ти някое лекарство по складовете , пускаш слух, че лекува Ковид-19 и правиш пачки.

ИМА ГО....:)))