17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народ от чалгаджии и вирусолози, компетентни по всичко, научени от фейсбук

Че то ако си умен, във f ще намериш винаги истината за всичко! Не от мазането и лъженето по тв!

Ясно е, че не е ясно... За тулупите обаче всичко е ясно

Всеки некадърник гледа да се набута на работа в университет - това става главно с връзки, оттам нататък титлите асистент, доцент и професор само добавят по няколко стотин лева към държавната заплата. Мисълта ми е, че в България професори стават главно отрепки, който за нищо не стават - въздух под налягане

Не знам защо всички чакат на лекарствата и несъществуващата засега ваксина знаейки, че вирусите са много изменчиви и е практически невъзможно да се направят ваксини за всички. Направлението към което трябва да се погледне са физическите методи за борба с вирусите. Американския доктор Royal R. Rife - анатом патолог, още през 30 те години на миналия век конструира призматичния ултра микроскоп, с които за първи път се виждат и филмират вирусите, успява да ги снима и разработва апаратура - честотен генератор и методика за унищожаване на патогените (вируси и микроби), облъчвайки ги със специфични за всеки вид патоген резонансни черстоти. Преди да бъде спрян екипа му е имал идеята да започнат лечебни сеанси с излъчване на специфични честоти в определени часове от местния радио предавател за отделните болести причинени от вируси, бактерии и гъбички. Учените от БАН би трябвало да се размърдат малко и да проспектират бързо. Днес съществуват модерни версии на машините на д-р. Райф. Мисля, че и в проспектите на БИОМЕД съм виждал подобен генератор. Заперите на Хулда Кларк - американска лекарка, работила в Канада са в същото направление. На снимката се вижда генератора и лампата с която се прави облъчването. https://www.spooky2.com/rife-machine/ www.rifevideos.com http://www.royal-rife-machine.com/frequency-generator.htm

Отдавна е решен. Без да указваш какви са тези честоти (звукови, магнитни, електромагмитни или светлинни) ултравиолетовата светлина излъчвана от Слънцето убива всички живи същества на тази планета. Единствено времето и интензитета на облъчване са решаващи. И вредните последствия за живите организми дори и при краткотрайно излагане на такова лъчение. Кварцовите лампи са добро решение, но дамо и единствено при отсъствие на хора или при краткотрайно въздейаствие. Е, сега се надяваме на естественото въздействие на слънчевата светлина и топлина, че ще ни решат проблема!

Тази каква тъпа студентка беше А станала професор!? Стават чудеса

Кълвачка нали? Във всеки випуск има поне по една такава. Всичко учи наизуст катостихотворение и толкова време го и помни!

Ох мамо.. Гейтс потърква ръчички.. 7 милиарда население на земята, сега както почнаха да приемат закони да задължат да се ваксинира всеки всяка година.. и така да пуска различни вируси на няколко месеца и за тях пак задължетелна ваксинацийка.. Ох мамо. Не мога да сметна колко милиарда още ще ще натрупа от овцете..а те да си трайкат и да ги боцкат задължително..

Б. Гейтс още преди години каза,че на него и семелството му са достатъчни 500 млн. долара. Имаше около 1200 милиарда и ги предасе на фондацията си. Раздал е милиарди за благотворителност досега. И искам да те попитам, разбира се без конспирации и алчност лично на теб колко пари биха ти стигнали, за да живеешти и поколението ти безметежно до края на дните ви? 1 000, 3 или 5 хиляди милиарда?

Гейтс никога не е имал повече от 100-120 милиарда долара. Извинете!

Имаше една такава във филма Двойникът. Поприпомнила си е няколко страници от койт и да е учебник по микробиология - там се започва с най-нисшите живи организми - вирусите. И тук на високопърдящ стил ни обяснява. Какво? ясно е вече, че от коронавирус не се умира. Умира се от съпътстващи заболявания, които многократно усилват действието си вследствие на заболяването и срив на имунната система. За това и казват вече че е необходимо най вече подкрепа и повишаване ефективността на имунната система и по ефективно лечение на пневмонии, диабет и дърдечносъдови заболявания. СВОЕВРЕМЕННО, а не след като вече е късно. Ваксина и лекарство няма, няма и да има както при грипа - с лекарства лечението е седем дни, а без лечение една седмица, а след като оздравееши и не си взел мерки и ако нямаш късмет си умираш от пневмония, инфаркт или инсулт.

Там е работата, че едни ваксини създават траен имунитет, като БЦЖ например, но други не и такива са противогрипните. Имам примери с приятели - ваксинират се против един щам, нападне ги друг и пак се разболяват. Мисля, че така ще е и с този вирус. Окаже ли се, че мутира, за какво ще си даваме парите за ваксина, която няма да пази?

Откакто се ваксинирам против грип - не съм се разболяла. Ваксините против грип обикновено са четиривалентни, т.е. предпазват едновременно от 4 най-разпространени щама за сезона. Но и да се случи да се разболееш, ако се ваксинираш всяка година, имаш вече изработен някакъв имунитет и ще прекараш инфекцията много, много по-леко. Всичко останало са дълбокомислени глупости, произнесени от невежи и самонадеяни ганьовци.

Плацебо нали? Вярвай си!

Ваксина срещу този коронавирус може би ще има, но няма да е нито скоро, нито за всички.

Мойта ти я давам

Разбира се ваксина! Кой нормален човек иска да боледува?! Но като се знае, че за изработването на една ефикасна кодина са нужни години... Дано да я дочакаме!

ъъъ ... "кодина" да се чете "ваксина"! Каква безумна печатна грешка! :( Толкова се вълнувам от тази тема, че... ето на и грешка направих накрая...

Не е печатна грешка а редактора на телефона. Но по притеснителното е че ако беше шаран щеше да кълвеш на бастун

От три месеца си мия ръцете и усещам положителния ефект ... Направо не знам как съм живял досега ... Та какво значи експерт ? Години учене, години четене, потроша/потънала една лопата кинта, много "ако"-та, много "но"-та, много "ще"-та, яко пиар, игри на думи и т.н. - и единственото нещо което е постигнато е уникалното посттижение, плод на целия този арсенал, "Мийте си ръцете" .... Та цялата работа на тея съзвездия от експерти е малко като вица за крокодилите: Един човек вървял и си ръсел пясък. Спрял го един полицай и го питал: - Каквоо правиш? - Амииии, ръся пясък! - Е за какво го ръсиш този пясък? - Миии... против крокодили! - Е кви крокодили бе, тук няма крокодили! - Еми нали ръся пясък!

Ръсел е не пясък, а захар!

Отровните двойници, за които искаше да ни предупреди Волев във филма "Двойникът", с Тодор Колев, завладяха обществото. Като тая "професорка", ама друг път.

Медицината с коронавируса все някога ще се пребори,но с глупаците -никога!

Аз до ваксината за всеки случай ще си нося маската и ръкавиците. Мия си ръцете по често, мажа със спирт дръжките вкъщи. Така трябва ако искаме да уцеелееме.

Щом искаш да Уцелееш...

Ти ще Уцелееш със сигурност!

Като хлебарките.

Мажи си гАза, с крем. Щом искаш да Уцелееш.

Пращиш от акъл.

АУРАТА на СЛЪНЦЕТО ще ни спаси ! Тъй са знаете.А кой е СЛЪНЦЕТО ? Вие си знаете.

Мийте си ръцете и не яжте прилепи! Та общо взето това им е известно на тези нАучни светила :)

Инфрачервени. "Светила".

Айде още една специалистка...

защо не откриха ваксина? Откриха лекарства с които потискат симптомите,дали има излекувани незнам... Добрпе да си мерят думите вирусолозите....защото никой не говори как ще се отрази такава ваксина при имунни проблеми. Когато се проверят страничните явления,прои групи болни хора....тогава да се изказват смело.

Като те гледам как пишеш,как ли четеш и какво ли разбираш!

Нали вече е ясно на всички, че този вирус съществува отдавна, че не е тежък и заболяванието минава за седем дни, ако пиеш лекарство и за седмица, ако нищо не пиеш. Защо продължавате с тези лъжи? Колко години са ни лъгаха за спин, стресираха хора, раздаваха презервативи или ги даряваха..Правиха акции с участия на световно известни кинозвезди в това число и покойната Елизабет Тейлор и докараха с тези презервативи различни и гъбични заболявания, и онкологични, А за производителите на тези презервативи - милиардни печалби. След това започна афера с холестерола,но няма място тук да пиша за всички тези подлости. Сега има геополитика , за да бъде инспирирана тази пандемия. И не е почтено един професор (Ива Христова) да се съгласява да говори за ваксина и лекарство , които ще ни спасят от съвсем безобиден вирус. Защо се съгласява да дава т.н. интервю???? Между другото никой не вярва на лекарите, а ги наричат бизнесмени.

Кажи кое не е тежкото за всички които починаха от този “безобиден” вирус?

колко млади хора починаха и БЕЗ корона вирус? Както се казваше в една поговорка: "Вълкът и четени, и -нечетени ги яде"-става дума за овцете.

Я, Дънкън Макклауд пише във форума под псевдонима alexbg21?

Дано не си на 21.

Каква е изгодата, която тази професорка ще получи за това изказване!

и за ваксина срещу СПИН навремето се говореше ежедневно, дори пускаха новини, че Франция, Япония, Канада, вече са я създали, но уви, до ден днешен няма и няма да има!!! Защото, драги другарки и другари, ХИВ е най-изменчивият вирус в природата и с най-бърза репродукция! Това означава, че ако днес изолираме чист щам, утре той ще е вече с друга генетика и никаква ваксина няма да има ефект. Между другото, подобна е картината и с грипния вирус, който никога не повтаря генетиката па предходно изолиран щам. И това логично води до извода, че ваксина против грип е една далавера на фарма фирмите. Та, сега за Корона вируса вече се знае, че е с друга генетика, различна от досегашните известни щамове! И притеснението идва от аналогията с ХИВ. Дали ще се повтори рухване на илюзиите за ваксина, ще разберем когато тръгне нова епидемия. И тогава, ако е с нов генетичен щам, ваксината като идея ще се изпари.. Природата е по-силна от човека.

Така е!

Ваксината трябва да се тества първо върху всички журналисти, които натягаха напрежението с грипа. И без това са без мозъчни подлоги, ибрици. 0 загуба от човешка гледна точка.

КОЛКО Й ПЛАТИХА ДА КАЖЕ ТАЗИ ГЛУПОСТ.

симо ти за доктр ли си учил ахмако

ваксини за елита и ваксини за останалите - за елите физиологичен разтвор, за раята - ваксини с живак и алуминий и + цял набор от менделеевата таблица да ти разбият имунната система и да пукнем по желанието на оня пресътпник Муфтавчиев - яко ще измрат, ей на ще видим! Който се страхува да си бие ваксина или каквото иска да си бие или да пие. След като зомбираните биват защитени от уж 'ваксината' няма какво да насилват останалите които може да се разболеят да се ваксинират също нали? А за незапознатите - тия които са били ваксинирани за грип с 4 валентната ваксина която ЯКО е изпозлвана в Италия, Британия, Америка - смъртността сред ваксинираните е с 30 % по-висока.

Ваксина пълна с живак,алуминий,формалдехид няма да ни спаси ,но виж секс с МИЛФки професорки със сигурност

Айде нема нужда да ме спасяване от нещо , което го няма, лекичко ни подготвяме амааааа....

"Лекарство или ваксина ще ни спаси от ДЕН НОЩ и правителството Му?

писна ми от простаци

Винаги нашите събратя Вирусите са били обект на изследване повече от нас бактериите и тази медийна популярност е неоправдана защото ние им вършим работата ферментираме и обработваме а те паразитират!?

Нашите учени кога ще достигнат нивото на учените от Гана,Гамбия,Мадагаскар,Коморските острови,Нигерия?

Ваксинирани себе си и децата си и ни лиши от грозната ти мутра и гадната си продажна душа.

Професорката казва не бързайте с изводите, когато се пенсионирам и моите деца професори и техните деца професори се пенсионират може нещо да се каже. Но по принцип всичко е Божа работа!?

Няма такъв вирус! Има бактерия, която съсирва кръвта! При първи симптоми, пийте аспирин и подобни! И преди мастити професори тук да наскачате, задайте си въпрос, защо беше ЗАБРАНЕНА АУТОПСИЯТА НА Умрелите! Сега вече е разрешена, питате каква е била кръвта на умрелите - сусирена!

съсирена

Гений на мисълта, титан на изказа!

Я ахмако кажи нещо по това което съм написал, специално за аутопсията! ?

От толкова много други неща се умира в пъти повече, но на никого не му дреме да се повиши здравната култура на хората. Иначе как ще се правят пари от продажба на лекарства и ваксини?!

Вирусолози от розлични страни ясно казаха, че ваксина не може да има. Както няма и за познатите вируси. Истерията за бъдещата ваксина явно е с друга цел и далече от истината.

Когато тая пача се ваксинира, ще й шибна един лайк в Мрежата!

че за качествена ваксина са нужни 5 години които включват и дълги изпитания. Кой поема отговорност,ако ваксината влоши състоянието на онкоболните например???? Всега всички говорят на едро,ама някой ще си сложи подписа,преди да ваксинира пациента, че нама да има последици за него????

Престанетехс тази истерия! Вируси винаги е имало и ще има. Сринахте икономиката с тези мерки и всяване на страх.

Тази пък простакеса - поне 20 вирусолога от различни страни слушах последните месеци и според тях това е безобиден грип. Та махнете простакесата и и скъсайте дипломата.

Безобидни грипове няма. Дори тези от група А или Б.

Брей че гнусен трол

откритие.Професор.....................

Мъдри думи от мъдър човек

Тая, както е проф., така е от 80-те%. От ваксина за "ковид" -а нямаме нужда. Но, ако имаше ваксина за дебили, тогава вече ШЪ СЪ УПРАЙМ.