НЗОК: Дезинформират и манипулират обществото!

На проведена пресконференция г-жа Ваня Добрева и д-р Стойчо Кацаров изказаха напълно неверни твърдения, заявява Националната здравноосигурителна каса.

Обратно в новината

Коментари - НЗОК: Дезинформират и манипулират обществото! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е държавата да започне да внася осигуровките си!Ако това не стане - пари в НЗОК няма да има НИКОГА!!!!!ЗАЩОТО - НАЙ-МНОГО ПОЛЗВАТ ТЕЗИ, ЗА КОИТО ОСИГУРОВКИ НЕ СЕ ВНАСЯТ!ДАЙТЕ ПАРИ ЗА ЗДРАВЕ, СТИГА СТЕ ЛЕПИЛИ БОКЛУЦИ ПО СГРАДИТЕ!КРАДЛИВИ ГЕРБЕРАСТИ.....!

потърсете в търсачката статията "Да бягаш за здраве... в чужбина" Там всичко подробно е описано.

ЗК едва ли може да говори. Някой човечец трябва да го е казал. Питам се, защо не си е написал именцето?!

Какво излиза ,че боко е най голямото изчадие.Затри Държавата с "калинките "крадливи. ЕС,докога ще спите и с доклади ще се занимавате?

За какви здравни услуги иде реч?За никакви.Отиваш в мдл лина за профилактични изследвания ,които са" копи пейст"от някъде и всичко е ОК.Нима това от здравната каса не го знаят.Доверието вече е сринато тотално,болните са болни ,но никой не ги лекува.

Какво да очакваме от един нормативен урод създаден от драгалевския мангал и "великия" му зъболекар освен това?

ни вопъл, ни стон - как мошеници шефове на болници и клиники превърнаха българите в опитни мишки за чуждестранни лекарствени молекули с различен ефект, не казват и не плащат на болните, че всъщност пробват върху тях химикали и робското племе си трае и си въобразява, че някой му мисли доброто. Постоянно въвеждат "нови молекули" за които няма убедителни данни , че помагат и то при невиждано високи цени, като НЗОК плаща за голяма част от тях. Важното е рушветът да е добър, всичко останало е без значение. Симулират нещо като контрол тия двамата, а онези се правят също на ампи.

Я, здравната каса можела да говори?! Кой се е скрил зад това?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски

Грух геният - от половин година все един и същи пост, по 7-8 пъти на ден, ние го търпим, а някой му плаща! Скрий се най-после, Грух Айнщайн!

За невярна информация целяща да създаде страх в хората трябва строг закон,предвиждащ ефективна присъда-като затвор и парично наказание-поне 10средни заплати.

Всички работещи в здравната каса са за затвора! Там работят най корумпираните чиновници! Те никога няма да се съгласят да се въведе електронна система за рецептите, защото не е в техен интерес. Всички работещи в здравната каса са в конфликт на интереси с лекари и фармацевти. ДАНС трябва сериозно да се заеме с работещите в най корупираното заведение в България. Там се краде прекалено много!

ти па само здравната каса да е :))) ... погледни средния ешалон в министерство на земеделието, средния ешалон в прокуратурата и съда :))) ... нема такава шуробаджанащина ...

смях в залата! На НЗОК отдавна е уронен авторитета! То съшност това е организация без авторите! Проблема е че от как тъпите българи си избраха Бойко в НЗОК настъпи истинска вакханалия от некомпетентност и нагаждачество. ОТ 2010Г. В НЗОК СЕ НАМЕСТИХА ТОЛКОВА МНОГО ГРОБАРИ ЧЕ СТАНА СТРАШНО И ХОРАТА КОИТО РАБОТЕХА НАПУСНАХ! В ДОБАВКА В НЗОК СЕ НАПЪЛНИ И С ХОРА НА ГРОБ КОИТО ВЗИМАТ В ПЪТИ ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ОТ ПЕРСОНАЛА КОЙТО НЕ Е ГРОБАРСКИ! А В ДОБАВКА ДАЛИ БОЙКО ВЪРНА 1,54 МИЛИАРДА ЛЕВА НА НЗОК?

искат да се премахне монопола на държавната НЗОК и се регистрират частни.Защо ли така настоятелно искат да се унищожи държавната структура и се мине на частни начала.Дали тогава ще се хванат течовете на бюджетни средства,както е сега във големите и мастити болници из България.Някакви лобита от"пациентски"организации и този"син"нищо доктор Кацаров си оправдават хонорарите от фармацевтичната и лекарската мафия.

България е затънала в корупция и в държавни учреждения,и в партии,управляващи и опозиция,в бизнеса и т.н.ДобРе,и НЗОК е такава структура"паразитна" като регулатор и разпределител на бюджетните средства за лекарства и лечение.Приемаме,няма НЗОК,няма контрол от МЗ.Оставяме фармацевтите да си правят каквото искат и както на тях им е изгодно.Тогава да не ревнете в един глас и с по-пълни сили от сега,че има фармацевтична и лекарска мафия и си играят със здравето на хората както си искат.Какво ,на Женския пазар ли да се превърне лечението.

Е то пък сега страшен контрол! Кого плашиш с тия врели- некипели? Какво пречи на МЗ да осъществява контрола и без ненужната хранилка НЗОК?!

ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ АТАКИТЕ СРЕЩУ ЗДРАВНАТА КАСА ИДВАТ ОТ СТРАНА НА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА И 40-ТЕ СИКАДЖИЙЧЕТА :)))...

Останаха ли такива, пред които да се уронва доверието в НЗОК? Че те сами работят за уронване на доверието към тях, после някой друг им бил виновен. Тези пътеки са също като делегираните бюджети в училищата. Само онези, които са ги измислили, ги одобряват. Професионалистите са против!

Въпрос , проблем ли имаме? Кметството , кмет , те са компетентни от въпроси свързани з деца , до въпроси свързани с лекарства , въпроси засягащи местните псих-диспанцери , други въпроси свързани с ДДС . В кметството там са нащрек ! Инициатива - да изберем шефове на местната полиция с пряк местен глас . ИК гласувай доверието си на местната администрация !

НЗОК е една паразитна "институция", поглъщаща парите за здраве на хората! Кому е нужно това? Едно изкуствено поддържане на ниска безработица, като всички министерства и агенцийки с нулева целева ефективност?! 1 мил в частния сектор не могат да изхранят 1 мил "бюджетници"!

Българския гласоподавател получава лекарствата, които е заслужил! Водещи до скорочното му изчезване...

Добре де, нали сме прости и не можем да броим. 1 опаковка има 150 таблетки макс. (има и опаковки с по 50). Разделям аз цифрата от дози на 150 и опаааа 5700 опаковки и разликата платени ползвани е колко.... над 1000!!!!

Голяма е далаверата, даже актовете се ритат, крадци и крадли бол. Така е защото държавниците са заети да решат и не работят.

Попе,нзок работи за теб,ти недоволстваш.Колко народ направиха за опяване

Ако същото това общество не ви е сърбало кашите може и да ви повярва , но мнозина сме ги папкали и не се изхвърляйте със силни лафове.