Единодушно депутатите отмениха мораториума върху лекарства

Парламентът отмени мораториума върху финансирането на иновативни лекарства за онкоболни в бюджета на НЗОК за 2018 г. Президентът приветства решението.

Обратно в новината

Коментари - Единодушно депутатите отмениха мораториума върху лекарства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нима не си плащат онкоболните под масата, сложете им видеокамери в кабинетите и ще ви светне. то не стига пътни, лекарства, а и 60 лева за изследване, много са нещата, но няма как човек като цветанов да ги разбере, то не стига, че съдбата им е поднесла страдание, а и ограбване... ако не платиш няма и да те обслужат, ама нейсе , на чужд гръб сто тояги са малко...някои лекари не са наядоха на пари, дайте им поне от народа да не искат, те не искат, ама болните чувстват... баща ми също през 80 година почина от рак, напълно сме запознати, но тогава бяхме другата Бг, цент не сме дали, а сега вие ни кажете

Сигурен ли е някой, че след ваканцията няма отново да го въведат, макар и не единодушно?

а каква ли е договорката между нинова и борисов ? за едните част от ;лекарствената политика; за другите? част от увеличението на водата ? нали знаете какво е СОЦИАЛНО по нашите географски ширини ? бедните да плащат водата за басейна на богаташа

Цецо,бре ЧЕТИ,- Цецо не чете, Цецо бре УЧИ, Цецо пак не ще!!!! Не поглежда , не прочита Цецо новия УРОК!!!!! УРОКА ,който му даде ПРЕЗИДЕНТА!!!!!!! ! pеплика вземи линк +18 гласувай -0 гласувай ама, нИдейтИ така ама, нИдейтИ така ( нерегистриран ) 19.12.2017 20:37 Господин Бойко Методиев Борисов вече го каза: Тука сички парле ву франсе, ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ...

За какво ни е Парламент като си имаме Боко- той сваля/ качва Председателите, той гласува/не гласува законите, той е Външно министерство,той е даже главен прокурор-човека-оркестър.Както е тръгнало и паметник приживе трябва а му вдигнем.

Еееее ,защо ли беше нужно такова ХУМАННО ...ВЕЛИКОДУШИЕ от Краля на българското племе ..-вожда -мутрафон ,вероятно ...да Ви спечели и пак да гласувате ...за МАФИЯТА ...!?.

Поизбърсахте се, но миризмата остана...

Колко ли ще бъдат Коледните бонуси за депутатите и министерствата??? За нас, пенсионерите с пенсия 350 лева, няма пари за Коледа, но за "управляващия елит" - има, има......

Г-н пенсионер,колегаа...,за нашите високомерни депутати и министри винаги има пари в десетки и стотици пъти ПОВЕЧЕ-и за заплати ..и за празнични добавки ,отколкото предвиждат ..за теб..!Ще си раздат ,защото са си ги разрешили /БЕЗ ДА ТЕ ПИТАТ !?/по една 13-ТА ЗАПЛАТА , ПЛЮС 5 000лв...-защото ..са мноооого бедни ...!?А ти пак гласувай за тях ,зада ти дадат ..и следващата година празнични бонуси ..за 30-40 лв... и то една малка част ...от мизерстващите...!?

Миризливо, обилно, шумно и публично насиране на ГЕРП .... Видяхме истинската същност на тази клиентелистка хунта ...

Герб така са свикнали.най-напред се наакат и след това се отмятат.Само малоумници.И Цветанов как ще живее и как ще се чувства семейството му след толкова много клетви на болни хора

АБЕ ДИРЕКТНО САТЪРА ЗА МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ ... ИМА ЛИ НЯКОЙ ХРИСТИЯНИН В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ???

къдее оня бърдук дето го дава интелигентно Томата Биков лешперя??? позачезна нещо

Хем насран, хем засмян - От ЩНГ ГЕП Цветан!

Вие от ГЕРБ, вслушвайте се малко повече в думите на президента. Той е от малкото трезвомислещи хора в управлението на страната. Какви глупости вършите и говорите, просто не ми го побира ума. Цветанов да не излиза да говори, никой не иска да го слуша. Мисля, че нямате никаква представа как живеят хората, как се оправят с малкото пари, които получават. Ситият на гладния не вярва. Много вярна приказка. ТОВА Е НАШАТА РЕАЛНОСТ.

Сега джурналята да вкарат герберските помияри БикоФци Цецофци ,които умно по медиите глупотевиха колко са прави в решенията си и Цвъчко призова Румен Радев да чете повече!!!!!!

Цветанов наистина е един михлюзин.а Кирилов,Биков и подобните им са просто едни мишоци,борещи се за сиренцето. Позор!

Какво да го коментираме тоя субект. Няма смисъл и да го оприличаваме на нещо от животинския свят, за да не обидим някое живо същество. Идва ли само едно определение - живия труп - хахахахах

Цветанов, извини се на Стефан Данаилов! Не той, а ти си употребен, от към гърба!

Бах ти и ВОЛЯта.....

Сега трябва да се вземе решение за безконтролното (на базата на пенсионерските доходи) висока цена на водата в цяла България .И да се преразгледат доходите на ВиК мафията.Не може да се иска от човек по вече от това което има..Инъче се съмнявам за всяко едно правителство замело проблема под масата.

ДА ПЛАТЯТ ,виновните за тази тъпотия!!!Толкова РАБОТНО ВРЕМЕ загубиха...че и КОЛЕДНИ ЩЕ ИМАТ.....Да платят бъркотията.....

За сетен път Цвъки се изцфъка

И, носится, запах пражки, ганцунки, и маратонками! Барна Мерано, поетеса на Коалицията в парламента.

Вие сте марионетки , бе тъпанари. Народа вече може да прецени умствения ви багаж и за какво сте влезли в парламента. Вие сте срам за народа и демокрацията. Как е възможно един пожарникар да ви дърпа конците като на марионетки.Нямате ли ум в главите си. Сега Цветанов трябва публично да се извини на Народа , на Ст. Данаилов и на Президента на българския народ за малоумното си изказване когато гласуваха мораториума.

Тези изроди не могат да четат .Те не мислят за народа.Ако мислиха щеше ли да са толкова на брой,щеше ли да се возят дирниците в мерцедеси,щеше ли да получават 11лв.субсидии,щеше ли да си вдигат заплатите всяка година ,те нямат очи и не виждат как живее народа и не се интерисуват от това.КЛОАКА.А от това го..до от снимката се погнусявам вече.

Май ъ/н/ "председателство" има известна положителна роля. Никой не е успял за толкова кратко време ьда коригира недомислията и тенденциозността на Герб. А сега и без да се споменава мантарата "Председателсрво" бързо дават заден ход при всяка най-нормална критика.

Герб приеха президентското вето. А защо беше това напъване да се отхвърли? И колко аргументирано беше всичко! Как да им вярва човек?

Как Герб се изкараха най-големите хуманисти и моралисти. Лицемерие до дупка!

Това не е никакъв парламент,а тези в него са едни прости крадци без никакъв морал и чест.Неспособни са в нищо само в краденето.Всички са гьонсурати и престъпници.Никога тези няма да направят нещо относно корупцията,никаква реформа не са направили за 28г.Все едни и същи мутри противни от където и да ги погледнеш.Мутренска държава без никаква Държавност.

Единодушно го приеха и единодушно го отмениха. Пълен цирк!!!!

Каквото каже шефът /не случайно наричан също и Разнобойко/

Ще поканя Цветанов и Тома Биков в националния отбор по фигурно пързаляне. Такива "пируети","аксели" и "толупи" никой друг не може да върти.

Все са си тулупи!

Току що изтече поредната ужасяваща вест,че дете на 7г.е изгубило битката с мозъчен тумор.Красиво,малко,българско дете.... Вчера пък се пръкна,че по Коледа,Правителството на ГЕРБ е развързало широко кесията и раздава народните пари.1 млрд.за "саниране",напр. Мораториума падна!!!Въпреки Цветанов.Борисов се ската някъде,след като нареди това Богоугодно действие на марионетките си в Парламента. Малката Йоана е поредната загубила живота си от рак,само на 7г.Като нея,в България,има и се лекуват още стотици деца.Родителите се справят кой,както може.И не за всеки лети"Спартан"към Германия или другаде. Бог да прости малката жертва,Йоана! Дали "депутатите"на Бойко,ще прочетат изобщо за нея!?

От санирането може да се краде. Не че някой мисли за народа, парите са единственото, което движи политическия живот в страната.

Преди седмица депутатите ръководени от Цветанов, разните патриоти и Марешки единодушно гласуваха за мораториума. Сега, пак единодушно, гласуват срещу него. Та се питам. Единодушно ли гласуват или овчедушно?

Цецо Пипоня, Кауня или просто момчето с особената форма на главата от помощното училище във Велико Търново.....

Не е от Велико Търново, а от с. Вършец....

но училището за бавно развиващи се (сега му викат помощно) си е там

Абе Цвинокио, па що се праиш на еб...н у главу? Ами защо не се извините на Президента, дето излязохте и сипехте храчки и гной, защото ви пусна вето? Знаем, че чест и доблест са неразбираеми за вас, поради работническо-селския ви произход, но опитайте се поне малко от малко да се развиете, да надградите! Стига сте стояли с една прочетена книга! Има цели библиотеки с милиони томове!

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ ТРЯБВА ДА ЦЕЛУНАТ РЪКАТА НА БАЩИЦАТА , ЗАЩОТО ИМ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ИМИТИРАТ КАТО ДОБРИ ХОРА !!! ЦЕЛУВАЙТЕ БОКУ РЪКА И ПЕЙТЕ ОСАННА , О ВИЙ ТРАПЕЗНИЦИ !!!

Целувайте ръка на Бойко той е нашият спасител само Бойко само ГЕРБ смърт на кумунизма хахахаха

Не са ли притесняваш, че Цвъцко ша та погне за склоняване към самоубийство?

аненцефалите пак са ги изтървали ....

Излиза че дори и предложението в отменения въпрос за референдум със 120 депутата е много. Излиза че ни трябват 10-12 депутата максимум. Вчера всички ЕДИНОДУШНО гласуват против ДНЕС обаче пак ЕДИНОДУШНО гласуват ЗА. Оставете Боко, Корнелия, Доган и още 2-3 патриоти за цвят и другите да си се прибират дома.

Ясно е като бял ден ,че вие сте безсилни и безхаберни в политиката.Вече 28г.работите на принципа "проба грешка" Кой ще спре лекарите да издават фалшиви болнични?Кой?Работодателя е с вързани ръце. Отворите си очите и вижте преди празниците какво се случва?

Всички двуличници, гласували единия път така, а като им нареди вожда гласуваха наобратно, ДА СИ ПОДАВАТ ОСТАВКИТЕ. На тяхно място могат се сложат роботчета. Били представлявали избирателите си. ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ!!! Представляват Цар Боко Първи де ла Банкя.

Цв. Цв. от тефтерчето пак се оср и пак не можеш да му затвориш устата.. де'а и тъпия примат физкултурник..

Сега разбрахте ли какво е имал предвид мутрата, като ги нарече БЕЗДЕЛНИЦИ!

Сега ще създадат комисия, която ще разрешава всеки отделен случай. Като не може по лесния начин с пълна забрана ще стане по трудния начин, с индивидуално неразрешаване.

Цветанов ми прилича на Рудолф Хес но само до там.

Милиционерска тиквенска държава, в която всички парле ву франсе! Нема такава държава!

Мутрата свирна и дебилите почнаха да лижат собствените си слюнки! ГНУС!!!

Егати държавата,щом една празна тиква я върти според това какъв вятър духне в нея.Не народ,а мърша,щом се примирява с това.

Оставете това.. Ами най-после и ЦАЦАРАТОРА ви е прочел доклада за БУЛГАРТАБАК.. Обаче "Първо ще се установява "кой и с каква цел" е създал документа, макар да нямало съмнение, че е на турските служби." Гответе постовете как ЦАЦАРАТОРА и БАЦЕто ви, ша са борят сега с КОНТРАБАНТАБАК..

Бахти курвата, миналата седмица яростно защитаваше промяната , а днес гласува повторно и напълно неконсттуционно против нея! Е за тва няма да гласувам вече за ГЕРБ, щото са едни путки!

плесна с уши и се извърте на 180 градуса.