17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, което е извършила лекарката е престъпление. Същото престъпление са извършили и работничките, които са пили аналгин, за да не се покаже, че имат температура и са отишли на работа.

Отивай да те лекуват или остани здрав. Звучи парадоксално, но е жалката действителност по време на пандемията.

Така ще бъде, когато от села и паланки изпълзяват "лекари". Тая е 100% малоумна.

да е специализирала в България,щото е по- евтино ,пък и като е с 2. гражданство. Ние ,будалите ,като даваме двойно гражданство и др. превилегии,... Такива специализанти има много в България. Пъки добре , че в България,че в Турция,не знам дали биха специализираоли. Казвам го от лични впечатления.

НА СЪД и отнемане право да практикува като лекар.

На дежурен съдия--1год. затвор,и готово.

17 са заразените от нея.

Колкото по-малко човек си има работа и се занимава с лекари и с болници, толкова по-голям шанс има да не се зарази и въобще - да отърве кожата!

Тулупи прости има сред всички професионални и социални групи.... Простотията и егоизмът са плъзнали навсякъде

"...нов кърджалия в нова полуда, кой продал брата, убил баща си..."

Хубавото е, че това удължаване не е съпроводено със затягане на мерките. Ние вече живеем почти нормално", коментира той предложението на Щаба от вчера. Той е на мнение, че заразените с COVID-19 не трябва да бъдат ограничавани и изолирани. "Безсмислено е заразени в COVID-19, които нямат симптоми, да бъдат изолирани. Хората от фабриката в Доспат можеха спокойно да си ходят на работа ", заяви той пред Евроком.

Абе ако е съвсем пресен без симптоми има смисъл да се поставят под карантина една седмица. Ако е в самото начало това е срока за проявяване на симтоми. Ако няма симптоми до една седмица да му се прави тест за антитела и ако е с IgG да се пуска да си ходи. Нито ще зарази нито ще се разболее. Като е без симптоми над седмица има около 500-1000 по-малко вируси. И за да зарази трябва да е 30 пъти по-близо. На 3 сантиметра да ти дъха в носа. Е има и такива работи, ама май не ги интересуват вирусите много много в такива случаи.

Вие май нещо не схващате. Причинно следствена връзка не може да завържете. ???!!! Или се правите на идиот.

И пак да напомня (ако някой все още не е разбрал): този вирус е три пъти по-заразен от обикновен грип!

Това, че комунистите чужди медии не четата е ясно, ама нормални хора да не четат - не мога да го приема! Колко световни институти трябва да ви напишат, че този вирус е най-заразен в първата седмица, когато все още НЯМАШ никакви симптоми? Coronavirus: Patients most infectious in first week of symptoms - study https://news.sky.com/story/coronavirus-patients-most-infectious-in-first-week-of-symptoms-study-11967155

Лекарите те убиват

Истината е че този вирус е преди всичко по болниците. В една фитнес в Испания направили тест на всички дето ходели. Е половината бли с вирус и то изглежда Януари и никой нито се разболял, нито някой живееш с тези хора се е разболял. Е влезе ли при хора с много болести си умират масово. В Испания мислят че повечето от починалите са заразени от лекарски персонал.

Лелята на чичото на приятелката на колегата на собственика не фитнеса ли ви каза така. Как всичките нили заразени но понеже ходели на фитнес не се разболели. И кой е тоя фитнес и аз да отида ... щом е толкова ефикасен.... ММММ????????

Проверката на фитнеса я направили защото пробвали нови начини да хващат къде има заразени. Във Валенсия. И просто имало много остатъци от вируси навсякъде там. И взели че проверили всички. Единствения който е отишла в болница е бил мъжа на чистачката. Имал астма. Но тъй като било още в януари го излекували с антибиотици за седмица без проблеми. А иначе финасите в Испания още са затворени.

"Е половината бли с вирус и то изглежда Януари..." До към края на февруари никоя държава в Европа нямаше тестове за новия корона-вирус!

tonk11

Браво бе умник. Я помисли малко а? Какво са правили при лекарския персонал? Нали за да имат досег с тях вече са болни и са в болница.

Три дни с температура е заразила 12 души, като е нарушила заповед за забрана на свиждания. След това е скрила контактите си в РЗИ. в София. Това определено е подсъдимо

Още един медик,който не вярва, че има коронавирус. Безотговорно и срамно.

Е наред с Мунгарчо... се реди ... Да кажа, че медиците ни са като хората дето населяват... Ама няма смисъл. То си е ясно...

какъв УПРЕК? Трябва да я съдят за умишлено убийство!

Млада жена заразява победоносно възрастни хора. И първата жертва е факт. Какво е спечелила д-р Мустафа? Тя все пак е лекар,би трябвало да разбира за какво става въпрос.

И ако това е бабата на годеника и, какво мисли той за умствения потенциал на бъдещата си жена?

Медицинските труженици май разнасят заразата повече, отколкото пристигащите от чужбина.

След отчитане на положителния резултат тя заявила, че от връщането си от София на 23 май не е имала контакт с никого, защото не е излизала от дома си. Колегите ѝ от болницата обаче подават друга информация в РЗИ. Заради отказа за съдействие от нейна страна, установяването на контактните лица и тестването им отнема близо седмица.

Преди да започне специализация в "Пирогов" лекарката е работила в Спешното отделение на болницата и е познавала повечето лекари. В момента на свиждането тя все още не е била тествана. Според нейни колеги от болницата тя е посетила и инфекциозното отделение и се е оплакала, че има температура от няколко дни, заради което сама е поискала да и бъде направен тест.

Явно е била доста зелена ... лекарка. Лошо е, че не е съобразила. Понякога хората грешат... А и с тези постоянни бълвочи, колко не е страшно, колко нищо няма да има стане на хорта да го фанат вируса то се получава буламач. Затова според мен трябва да се затварят устите на някои особено устати дето разпространяват мнения които са меко казано безпочвени...

Инфекцията влиза в отделението, след като лекарката – д-р Сибел Муса, отива на свиждане на 74-годишна тежко болна жена. Тя е допусната в отделението, въпреки че свижданията са били ограничени, като колега на медиците.

Според директора на РЗИ - Кърджали д-р Виктор Кирчев тя е предизвикала огнище в Кърджали, тъй като 12 от болните в региона са се заразили в следствие на контакт с нея, за което тя първоначално е укрила информация. Близка на лекарката, 74-годишна жена с тежко заболяване, е починала снощи.

Много неприятно. Видяла си е близката. Как да не го направи особено в нашите условия, където забраната е много условно понятие. Но и явно вируса не е толкова безобиден.

Само хирурзите са лекари, другите са мед сестри с докторско образувание

ОбразОвание

Държава пълна със селяндури...

Важното е, че Мангър Доцентов се уреди на избираемо място в Позитанските листи

Ама как не ви се схвана зад..а толкоз време от тоалетната да не илизате за да черпите вдъхновение...

Аз съм си вдъхновен по природа, в тоалетната получавам само бебешки колики

Ако трябва да се измери тъпотията на тази„лекарка” ще експлодира „тъпомера” Сега да я осъдят и да и вземат дипломата!!!

В Черноочене мъжете са грозни.

Абе инструмента е блажно да е с определен размер. То дето го използват много много не гледат.

Тъпа пача

Мили Боже! Просто няма какво друго да се каже за такива "лекари" (сигурно 50% от работещите такива, и мисля, че в случая проявявам великодушие към тях); няма какво да се каже за... подобни човешки същества! Дори животните, които са болни, стоят настрани от другите, а тази... пачавра...

А този от вчера 40годишния,от София дето болен отишъл да се лекува на къмпинг Градина вече е интубиран

Бая такива ще ви пускат за да се страхувате повече а и рейтинга на боко да се вдига че ''много се грижи да ви опази живи;;:(((((

Кофти за момчето. Дано да може пак да ходи на палатка.

Това невежество ли е или малоумие? Баси лекарката!

Егоизъм, простотия и безхаберие е

Всички шъ умрем!

Ха, ха, ха. Добре е срала върху помиярските мерки. Виж, на тази бих и плескал!

Добре би й плескал, но да си този от заразените от нея, който е починал! Глупак такъв!

Кретен с кретена се подушват и през девет баира....

Да, бе, и аз го виждам. Тука е пълно с кретенски скотове!

Конспиративните слабоумни теории застигнаха и накок “лекари” за жалист в региона е типична апатията към цивилизованият начин на живот но въпросната къдъна си плаче за глоба и отнемане на правата.

де да можехме да ти отнемем и на теб правото да драскаш глупости...

Зевзек

Това беше миналия век. Но може да се върне след Революцията.

а колко други вирусоносители има, които обаче не са се тествали като тази лекарка?

Имай вяра не лекар, сетне.

За жалост има недобросъвестни доктори и трябва закона да е много строг със тях. Може да не е имала симптоми, но Като е разбрала, защо го е крила. До този момент не е била в нарушение. Сиренето и решението е като земеделската министърка. Тия двете трябва да делят килия в Сливен.

Да де, мисирките на Боко казаха че го е крила, а шараните като теб вярват...смешни сте.

А шараните като тебе, които вярват, че това не е така не са ли смешни? Или са само глупави?

Я да ни обяснят нещо за биологичната лаборатория която америте използват за собствени ,,цели,,- лабораторията Лугар в Грузия? Там в най- секретните отделения грузинци нямат достъп. Та това повече ме интересува. А лабораторията в Украйна?

Тя не е знаела, че е заразена, сигурно не е искала да създава притеснения на близките си, но щом една жена е починала - трябва да си носи отговорността.

Знаела е и понеже не е искала да си кара карантината в София си е отишла на селото до Кърджали, като междувременно е отишла на свиждане на бабата на годеника си в болница в Кърджали, заразила я е и бабата е починала, и е заразила цялото отделение, а са я пуснали на свиждането, понеже им била бивша колежка, та добре ги е подредила, заразила е и семейството си

всички, заразени с ковид, да бъдат немедленно разстрелвани!

Оцъклената те прочете и 25 цента са твои. Тя нали тръгна с кошницата пълна с гъби та ти оставя центовете да си ги вземеш от портиера.

Заслужава и обвинение за укриване на доходи. Не стига, че е заработвала на частно, че е приемала пари в брой, но не е издавала необходимите за това финансови документи - касов бон от фискално устройство! Оставям настрана, че подобна медицинска дейност се нуждае от разрешително, съгласуване с РЗИ и мобилен касов апарат! Значи е извършвала нерегламентирани прегледи, а е възможно и да е извършвала криминални аборти, укриване на доходи и е нанесла огромни щети на държавата и фиска! Пранги за такива, които укриват доходи и не заплащат дължимите данъци, пранги и доживотна каторга с тежък физически труд в мините на Бобов Дол!

но Горанов и банкянския изрод ходиш ли да им броиш колко взимат без касов апарат и фактури?!

Колко удобно, а. Всеки лекар има пациенти, а някои от пациентите имат нахалството да умират. Хайде сега да ги изкараме короновани, че статистиката трябва да бъде захлебена. А лекарката, която има достатъчно информация от колеги, щом крие, правете си сметка за какъв "вирус" иде реч. И аз бих крил до последно, как ли пък няма да ги оставя да ме прекарат с фалшиви тестове.

Ащо си откраднал или редовно крадеш милиони и милиарди - нищо, ако пласираш дрога с банкянска благоволия - нищо, ако убиваш по пътищата и изобщо - нищо, обаче, не дай си, Боже, да си заразен с коронавирус - ставаш най-големият престъпник на планетата, особено ако не си признаеш! Няма значение, че 86% от хората не разбират, че са го минали вируса...

територията се нарича "Абсурдистан".

Само плюете и се...те, никой не се замисли какво и е на жената и защо е постъпила така, обаче заразата се разпространява все повече, ХАЙДЕ КАЖЕТЕ КАВО МИСЛИТЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ, НИКОЙ НЕ ДАВА ОТГОВОР НА ТОЗИ ВЪПРОС, ПРЕД КЛАВИАТУРАТА Е ЛЕСНО, НАЛИ!?!?!

НОЩ не става, сега да видим с ДЕН как ще е

Стаден имунитет! Колкото повече се карантинирате, толкова по-дълга ще е агонията!

Зевзек

И като дойде ваксината, битият ще е бит, умрелият - умрял, а членът на стадото с имунитета - член на стадото с имунитета.

Като дойде ваксината ще настане мир, любов и благоденствие по целият свят....

Зевзек

Някъде мир и любов, другаде едно такова неловко чувство и гузна съвест... Както винаги.

Стаден имунитет за вирус, за който дори не знаем колко трае имунитета? Това да не ти е шарка бе? Ама не, мангъра каза стаде имунитет, и сега всички безмозъчни твари се впуснаха да го развиват.

Не познавам жената. Нямам представа защо е постъпила така. Но имам двама познати, които са на предната линия и не правят, като нея. Не сме се виждали от три месеца, а вероятно и няма да се видим скоро. От началото на карантината са ограничили до нула срещите си. Дори в семействата си вземат предпазни мерки. Ето това е нормалното, а не да се юрнеш, като разпасана овца да разнасяш вируси. Не, че ме е страх от ковид-19. Но да заразя приятел, а после той да почине ще ми тежи на съвестта до края на живота ми! Доста хора на възраст са в рисковата група И ТРЯБВА ДА ГИ ПАЗИМ, защото болестта не е страшна за младите, а за старите и болните!!!

Разбирам позицията ти, да съгласна съм с това което казваш, но разбираш, че абсолютно предпазване няма, а и няма как в реалността да се случи, не може вечно да живеем така, затворени, изолирани, безработни, без заплата или с намалена многократно заплата, без да виждаме, близки и приятели, та това може да продължи с години, а може би и вечно, това с ваксината е спорно, аз по принцип живея много затворен живот и това не промени почти нищо при мен, обаче работя, пътувам в градски транспорт /нямам кола и книжка/, пазарувам, налага се и лекар да посетя - все живото необходими неща, ТА ЗАТОВА ПИТАМ КАКВО ПРАВИМ, АКО ТОВА Е ВЕЧНО, ТИ СЪЩО НЕ ДАВАШ ОТГОВОР НА ТОЗИ ВЪПРОС!?!?

наистина умни лекари предложиха, какво да се направи, но никой не го одобри, защото нямаше да има сметка за някому ако го бяха направили. Само един пример ще дам - проф. Иво Петров предложи да се обеззарази въздухът и водата, и това е метод за справяне със зараза познат повече от 50 години, но не само че не приеха предложението... Но и Иво Петров повече не беше поканен на консултативен съвет - т.е. всеки, който даде разумно предложение беше отстранен....

Ами явно сме в абсолютно задънена улица, та големия въпрос е, ами сега накъде, май отговор няма да има!?!?!

Как ще обеззаразиш повърхности и въздуха на открито ? Егати глупостите.

Бойко с неизключен микрофон Брутален и вулгарен мутряк ни е премиер. Част от изтеклия запис: ...Просто Цвета да каже „аз съм проста кърджалийска путк@... ...Нали съм прост и не знам езици и не съм разбрал правилно това, което ми е казвал правилно и съм ги наебал с двеста...тези чужденци и премиери и сеа като се усетИха, че съм им го вкарАл, аз съм се управИл а те са затънали и с обаждат и им викам: Не е с лошо. Прост съм. Нали английския ми е лош, всъщност аз си мислих, че това е изказа, мааму деа, язък, то се набутало вече в дупарата и си се върти...прост съм и ми е лесно, то е кофти да си сложен...от Евроком на тоя да му размажа физиономията, че не съобразява с мене…“ и „…аз ще изгоря всичко…“… https://www.guerrillamail.com/dl/989232009d3b9f3ad266bfee2ebbd98be520f89d

е за затвора тоя боклук!

Чудничко...

колко удобно.... Вчера доцентчето Кунчев говори за суперразпръсквачи, и днес хооооп - хванаха такъв! И ако някой вземе да си помисли, че е нагласено, тцъъъ, не е така. Всичко е истина - вЕрвайте....

никой не отбира от сарказъм

От българското говедо по-голямо нема

а най-големите са в правителсдтвото и парламента!

Баща ми почина преди 10ина години. Преди да почине беше болен. Нещо течност в дробовете, пневмония... Странно а? А преди да почине, о чудо! Дойде да го види доктор... 10 години агоу..

Лека му пръст на човека, ама като е болен човек, сам ходи до болницата! Има един Мохамед, който чакал планината да отиде при него, ....и още чака.

никой не е застрахован, но след като се разболееш от инфекциозно заболяване и не съдействаш, трябва да е подсъдно с ефективна присъда... жал ми е за тази жена, как е станала лекар с толкова малко мозък в главата не ми е ясно! Повече ми е жал за починалия човек, вероятно е можело да бъде избегнато.

си чувал за сухите съчки

И кво? Да не очакваш да живееш вечно - всички един ден ще умрем... въпросът не е толкова дали ще умрем, а дали е можело да поживеем още малко. Не знам какво сте се хванали за тия съчки като удавник за сламка и извън контекста на самото изказване - човекът е съвсем прав - всички в един момент ставаме такива. Защо, вместо да се плюнчиш със заучени фрази, написани от някой в някоя партия и циркулираще из гъзобука, не вземеш да си направиш малко гимнастика на онова нещо горе (да не се бърка с долу) и да помислиш малко, а?

Суха съчка, демек живота на тези е без стойност? Еййй, тази пандемия наистина извади наяве колко хора около нас са абсолютни социопати.

Аз нспри6, никога няма доброволно да си направя тест за корона вирус... Каквото ще да стане.... Само по принуда. Да обясня ли защо?

или на час по лъжичка ?

Не желая доброволно да стана затворник. Трудно ли е да се сетиш? И какво ако съм "позитивен" на този измислен тест? Без да съм болен?

Зевзек

Т.е. ти си паразит, който се надява карантината на другите да свърши достатъчно работа, че да не му се налага да изпитва неудобство.

Нищо няма да стане и никой не те задължава доброволно да го правиш. Не знам какво си се разциврил, че някой то нарушава правата, като те кара доброволно да си правиш тестове... аман от лейки в тая държава!

За коя държава говориш, знаеш ли поне?

100% е изпраена като агент на Путин или на Корнелия Нинова. Каква перфектна акция, какъв перфектен саботаж на родното ни здравеопазване!!! Нищо чудно един ден да се изучва в учебниците по криминалистика. А защо не хамериканците и филм да направят по случая....