Коментари - Лекарите в Полша обявиха извънредно положение в здравеопазването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние сме така от 30г....

В замяна на това искат да издържат чужда армия , за да ги пази от протестиращите.

Европейски лекари, европейски искания.

Бялата мафия е една и съща навсякъде по света. Лекар няма насищане.

щото мафията на ГРОБ и мутрата се е наситила! затова всеки ден нови схеми на кражби, данъци, такси, проценти... големи сте тъпанари и си заслужавате управниците! а сега и дупеклатите с по 20 заплати накуп при пенсиониране, екстра за престъпната им и безхаберна дейност!

Майка ти е родила удивително тъпо същество. Преди да си пишеш дежурните глупости поне прочети статията.

Тези, които пишат "дежурните глупсти" не са читатели те са писатели с това си вадят хляба. А някой по-тъп от тях им плаща и си мисли, че има полза от писаното.

И все пак по-добре на лекарите, ако ще и да са крадени отколкото на някоя мутра с животински прякор. Хората с образование трябва да имат приличен стандарт на живот.

В България 9% от БВП отиват за здравеопазване, но половината от тях са солидарни вноски, като държавата си спестява част от вноските, които дължи и другата половина са допълнителните плащания, които се правят от нуждаещите се от здравни услуги. Първата половина от парите се контролира безотговорно от здравната каса. Втората половина е абсолютно неконтролирана и на болните им дерат десет кожи. В същото време една част от медицински персонал работи за мизерни заплати, а друга имат доходи, по-високи от колегите им например в Германия. Това са една малка част от дефектите в здравната ни система.

Абсолютно вярно....!

И тези ли излязоха евро балон;)

а в Булгаристан овцете си траят!

Прави в Чалгария и лекарите са добитък като пациентите.