Лекари от Бургас даряват кръв за болни без близки

Отделението по трансфузионна хематология на УМБАЛ-Бургас е единственото в областта и осигурява кръв и кръвно продукти за 12 болници

Обратно в новината

Коментари - Лекари от Бургас даряват кръв за болни без близки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възхитителен пример за гражданите!

Няма ли начин "мургавите кръводарители" които го правят за пари И НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ върху печалбите реализирани с тази дейност, да го правят и безплатно веднъж на 2-3 години????? Имаме СТОТИЦИ ХИЛЯДИ (буквално) търтеи (пардон - държавни чиновници), които по цял ден "мислят върху правила,ред и прилагането им с цел благоденствие на населението".

Поклон!

Дано не е заради гузна съвест, почуствали се като кръвопйци в повече в безкрайните си искания за пари и то много пари от пациентите си. То реално онези "кръвопийците" едва ли са участвали, защото те са свикнали само да взимат. Отвратително е поведението на много от медицинския персонал в болниците в Бургас - тотален пример за извращенията в здравеопазването ни. И да ме прощават неколцината свестни доктори, не проядени от крайната алчност в градските болници - респект към тях. Защото не е нормално да са ниско платени, но и месечни доходи над 40, 50, дори 60 000 лева са повече от скандални.

А твоята съвест чиста ли е?

После само някой да посмее да плюе срещу лекарите!