17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквъв то ни е народа, такива са доктори, политици, милиционери, продавачи и всички де... те да не идват от Марс? само дето едните /къуни/ ги дават по често та по им личи ЕнтеУекто...

Цвъки няма да се бръкне в джоба да плати поредното обезщетение заради неговите безобразия а пак ние ще плащаме:((( Не е ли време ''законотворците'' както се водят и за което получават големи мангизи да приемат текст че всяко обезщетение се плаща от виновника ако щът да си направят поредния кръг от общата отговорност ама да си плащат,,,

Прокуратурата осъдена за нарушения в работата си (за пореден път) - народът плаща присъдата.

Гледам коментарите и как се оневиняват лекари, записани законно как 24 часа след смърта на новородено коментират, че още мърда и в кофа ли да го давят и си мисля, че при такива хора нямам място в такава държава. В същото време, същите тези хора искат доживотен затвор или разстрел за незаконно записана фраза от политик. Морал ли?

За коментари по телефона НЕ осъждат. Съдът установи, че няма престъпно деяние. Правиш ли разликата? НЯМА престъпление, има внушение и наклеветяване от Цв.Цв., което вече е подсъдно.

А защо точно тези лекари са били подслушвани? Някой знае ли причината?

политическа акция на Цветан Цветанов,за да компрометира лекари демократи!

Заради прекалено зачестилите "злополуки" с летален край с иначе здрави и прави родилки.

Пак подвизите на Цветанов ще плащаме всички! Сега защо се крие този смелчага и още колко ще му търпим поведението ?

Цветанов да плати, има 6 апартамента, бълха го ухапала...

Това е пореденият случай за осъждане на държавата /прокуратурата/ от набедените лекари по поръчка на Цветанов ,като бивш шеф на МВР.Осъдиха България в Страсбург за друга издънка на Цветанов и за още едно дело присъда от българският съд.Цветанов заяви от парламентарната трибуна тази пролет ,че се гордее и не го е срам от това ,което е вършил в МВР т.е. съсипването на живота и омаскаряването на лекари ,воени и интелектуалци.Днес ,като депутат той се държи по същият начин брутално ,озлобено и манипулативно с цел омаскаряване .

Народният съд.

И другите лекари да ги осъдят. Съсипаха живота им. Цветанов да не се крие. Той викаше "убиици" от трибуната на НС преди изобщо да има следствие, та камо ли съд и присъда. Кретени.

Набеден или не, този човек не може да се нарича лекар! Лекарят лекува, а неграмотникът през 21 век няма как да е лекар!!! Някой да е чел неграмотно написана медицинска литература??? Как може да четеш и да говориш неграмотно????? Може да стане депутат, но не и да се нарича лекар!

Пуснете си интервюто и после цъкайте минуси!!!!

Цецко ти ли си ?????

И въз основа на твойте виждания за "грамотност" ще му отнемеш дипломата? Ти самия колко "медицинска литература" си прочел, защото доктора е прочел мнооого. Смешник.

то идва тихичко, в незнайно време! възмездието!

Кое е възмездие? Че едни 40 000 лв ще отидат в полза на един неграмотникв изказа си и в схемата адвокат-съдия !? Това ли е справедливостта? Ами радвайте се!!!! Тези хора трупат парички на твой гръб!

възмездието е велика дума! възмездие!!! означава и награда, и наказание! според делата!! възмездие а за парите не се стискай, те са част от възмездието на този медик да го наречем! юда също е забогатял! и се обесил богат на една смокиня!

Време е вече някой да поеме отговорност за некадърността на обвинението , не мога да си представя Иванчева, Миньо, Вълчо ,за новите издънки на спецлеваците с колко ще праснат държавата , а това е гарантирано

Такааа, но ние помним КОЙ от трибуната на народното събрание обвини тези хора в убийство ....

ми те са убийци бе! прочети срс записа!

Така ли? А какво реши съда, а?

е, то съдът реши и че делян пеевски е забогатял законно и курнелия е добила техноимпекс напълно законно и .... .....

Ами, този човек за това беше абсолютно прав, но саво за това и на никого не му пука вече!!!!

На ход е Ушатия - ДА ПЛАЩА!

Поредното фиаско в държавата. Записи има ли, има, какво повече искат.

са по темата за която ги набедиха-)

Цветанов да се бръкне и лично да плати глобата,защото всеки трябва да носи отговорност за думите си. Ама малко вероятно,съвета у този човек отдавна е родоментарна.

мръсниците са записани! има ги на запис всички мръсотии които са казали! те си знаят че са мръсници, и Дядо Боже също знае! другото е без значение!

Отдавна е известно, че някои лекари си позволяват цинизъм в обсъждането на случаите си. Приемам го като дпецифика на ежедневието им, но и като качество на самия човек. Във всяка професия има такива хора. Фоказеат го анонимни записи, които де завъртат по телевизиите, но последствия няма. Нарушаването на закон е нещо различно и ттябва да се

...трябва да се наказва.

Цветанов да ги плати.

това" имитация на жизнена дейност" е българският принос към световната медицинска наука! трябва да ги предложат за нобел тия от деветорната комисия!

Дългогодишно "новините" ни доказват че "епизодични движения" на т.нар ни държавна власт , които са "имитация на жизнена дейност", завършват с дефекация.

Дали държавата в лицето на изпълнителната власт може да си потърси парите от тези,които са И нанесли вреда-прокурори и виновните от МВР?Докога няма да се плаща от виновните за такива дела,а всичко ще е от бюджета т.е. от всички нас?От кого зависи да се бръкне в джоба на виновните и да видим дали ще се работи некачествено след това?

А сега да се потърси отговорност от Цветанов, защо трябва за такъв министър да плаща държавата. Цветанов да възстанови парите на държавата.

Ехоооо, някой ще се разпознае ли?

се готви Цветан Цветанов...