Лекар положи клетва като нов депутат от ГЕРБ

Емил Тончев положи клетва като народен представител от ГЕРБ на мястото на Димитър Гамишев, който подаде оставка заради съмнения за данъчни злоупотреби.

Обратно в новината

Коментари - Лекар положи клетва като нов депутат от ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурен съм че всички гербаджии са боклуци и затова си подават оставките като се размирише!

Sm3hurk0

Прости му Господи на този заблуден лекар !

Как може лекар да бъде политически обвързан , на кого ще служи , ще лекува само пациенти от ГЕРБ ли ? Не че не са за лечение , амЪ!

Д-р Тончева е прекрасен човек и лекар. Жалко, че болницата в Разлог се раздели с един от най-доброто си кадри. Успех в новото начинание и дано остане все така добър с хората.

Ник-а ти е известен като на гербаджийски трол, т.ч. "прекрасния човек" ако наистина беше такъв щеше да си стои в Разлог и да лекува, а сега ще се кланя на Цветанов и ще поддържа съсипниците на държавата.

Абе хора, кой нормален човек, би се съгласил да стане депутат от ГЕРБ ?! това е като доброволно да се обявиш за мафиот - изедник!!! а този пък и лекар ??!!!

В името на депутатската заплата дали ще си депутат за герб,бсп или дпс е все тая.Те и без това всички управляват по един и същи начин.

Максимум една година и ще забрави и клетвата си и народа на които служи!Единственото което ще гледа след това е своята облага и дали големците са доволни за сметка на народа.

за липсата на морал и на задръжки у гербарите се разбира едва след като ги разкрит. След което те изведнъж стават много "морални".

Тази клетва депутатска трябва вече да се адаптира към реалността - например, да завършва така: "Заклевам се... дрън-дрън... и във всички свои действия да се ръководя от интересите на Хората!";)

Е,честито нов в ГРОБ. Не е случайно,доказал се е.

Всичките им хора са такива ..... министри, зам. министри, кметове, общински съветници - до един са ГЕРБерски бандюги, далавераджии, крадци и мошеници!!! Воглаве с Бай Суджук! Браво ГЕРБ - задминахте дори и БСП, ДПС, НДСВ и СДС заедно, по размер на кражбите и съсипване на България!!! Конграчулейшънс Борисов!!!!

Не може да "работиш всеотдайно за хората" и да си гербаджия и то активист. Тия неща са органично несъвместими, защото така работиш срещу хората и тоя вероятно не става и за доктор.