Лекар-доброволец, преборил COVID-19, дари плазма за болните

УНГ-специалистът д-р Дончо Дончев е помогнал на стотици деца да чуват отново, сега излязъл на първа линия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво..респект!!

Брее..ти да видиш.хората тука в Испания по два месеца боледуват .тежките случаи.

Да не би хлебаря да е по друго'' човешко ниво от лекаря та с такъв паос го пишете??? Голяма работа направил че си вършел работата.. По вашата логика ежедневно трябва да възхвалявате няко прилерно шофьор от градския че не е направил катастрофа...

Хлебаря с огромен риск за живота си изпече днес 12 комота - БРАВОС! То ти и хлебаря сте с еднакъв гладък мозък

Ако не е хлебаря да те храни и доктора няма да те спаси...

3евзек

Ако не е докторът да те спаси, хлебарят няма да може да ти продава хляб и ще гладува. А ако просто няма хляб... вече пастите не са лукс.

Работата му е да лекува уши, чети по-внимателно.

Голяма работа е, когато някой си жертва живота заради другите! Поклон пред този лекар, бил е на прага на смъртта

Като теб миризливи лайна колко щеш.

Заради такива хора и техния труд избухна Мутафчийски, онази лека журналистка идва неподготвена да им обяснява, че нищо им нямало, а генерала е отгворен за тези хора, как точно да я изтърпи един час да му обяснява, че тая саможертва била напразно.

Чакай сега.... чакай. На 1000% съм сигурен, че няма да намериш дори ЕДИН българин или циганин, който да не признаят саможертвата на нашите лекари - тя е ФАКТ. При генерала друга беше историята... :)

Наш Боко маска не носи. Да знаят простосмъртните, че той е имунизиран срещу "страшния бич на 21ви век". Нищо, че е възпълничък, кръвното не е в норма и вероятно е на ръба на диабета. Боко е жеуезен!

ХАХАХА ... скоро и Вечната кметица и Домуса ... нали е те прекараха КУРОНАВИРУСЪТ за 3 дни ..., че даскалицата по руски и РАКА пребори преди години ... ей безсмъртни са тва ГЕРПаджийте и тия около тях ...

Със сигурност не са му помогнали фатмака и ваксинатор кунчев

Галош скрий се в дупката.

Прекарах я тази пущина. Започна с постоянно главоболие и бодежи в гърдите. Няколко дена пих беналгин и си правех чайчета, но след като качих леко температура си рекох, че става нещо. Не е обикновен грип. Като цяло го изкарах леко, но имаше едни 48 часа, през които ми се искаше да умра. Като риба на сухо, нямах въздух. Появиха ми се големи афти в устата, такова чудо никога не съм имал. Много боли. И другото, което не беше като при обикновен грип, че се почувствах здрав чак на третата седмица. А по принцип грип карам на крака за около седмица време.

При много хора няма силни болки, просто тежест и/или бодежи в областта на белия дроб, особено вдясно, усещане за задух и суха кашлица. Но и тези симптоми не са задължителни. При някои заболява майката например и свекървата, но на децата и бащата нищо им няма или пък други са с различни, но не тежки симптоми. Общо взето възстановяването е бързо в огромния процент случаи.

Вие динозаврите много ги разбирате тези неща. Динозавър---д-р.

Бъди здрав и дано не те повтаря! Нямам идея защо ти слагат минуси... ама никаква идея нямам...

са гробарски тролове и тулупи! квото им спусне тулупа от Банкя

Да е жив и здрав! Знам, че съществуват такива лекари и хора, но са невидими за повечето от нас. Тихите герои на нашето време.

За да си видим герой в днешно време, а не страхливец, е достатъчно да влезеш в магазина без маска.