17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много тъжно за загиналите. Особено при трагедия, която може да се предотврати. Очевидно са знаели, че там е рисков район. Един язовир само ще влоши нещата. Една такава случка още веднъж би разрушила и язовирната стена и всичко отива надолу по течението. Сетих се за едно изречение на незабравимия Джордж Карлин - той си е построил къщата в кратера на вулкан и се чуди, защо има лава в хола! Като знаят, че там планината има такива особености, трябва да вземат и съответните мерки! Жалко за загиналите. Това е огромна трагедия!

в Унгария имаше един случай на....какво точно се е случило с язовирната стена - не знам, но беше трагедия...не причинена от наводнение, води или нещо друго...природно...

В Аляска пък се откъсва ледник и пада в езеро където баща и син ловят риба. Вдига се вълна от 100 метра и залива отсрещния бряг. Сина оцелява.

524метра

"Причината за бедствието във варненския квартал „Аспарухово” на 19 юни 2014 г., при което загинаха 13 души, са поройните интензивни валежи и незаконното застрояване на западния охранителен канал= от ИНДИЙСКА ПАПЛАЧ!!!

но едното не може да се спре...кое е ТО ?

Българите не могат да пишат коментари по подобни бедствия,защото са прости и завистливи.

Може да станеш турчин, ако се гнусиш, че си българин. Сложи фес, шалвари, резни си пишката, моли се 5 пъти на ден. И вазелин си вземи - като неразработен ще си много вървежен.

Това ли успя да измислиш - глупако недоразвит? Мръсна нечовешка сган уродлив - и с дупе немитo и вонящо от 1000 метра. Дано да те хване един турчин и да те натакова едно хубаво че да мирясаш.

А кво стана с новината за малкия радев същии престъпник като татя си ? Кога ще я пуснете

Аз си мислех , че само в България се срутва нещо...., а то и в Индия. Оставка на Борисов. Край.

да не ти падне някоя керемида на главата...никой не е застрахован...

нема ледник , нема Ганг , нема Ганг , нема индия , аиде още 2 милиарда емигранта

_stankow

Гретенчето сияе доволно !

ГЕРБ да не са разкрили свои клон там?

Срам, срам и простотия . Всички коментари са срамота, как един не се намери да коментира случилото се . Лека им пръст на починалите, такава съдба е ужасяваща и никой не я заслужава.

Да, но тези същите "коментатори" ще изригнат като лайняни вулкани, ако техни близки са загинали от природно бедствие.

разговвор между куче и стопанина му: - Аз ще купя пудра срещу въшки и ще те освободя от въшките ти веднъж и завинаги! - ОК, ще кажа на Том и Джери... - Кои са Том и Джери? - А, моите малки приятели от Дупето ми. Баща им се удави , когато аз бягах под хвърчащата вода, а майка им умря от една фатална болест по въшките...ама...те са готови да умрат - къде е пудрата? - Няма да ти кажа, безсърдечен мръснико, аз не съм толко жесток и веднага ще проверя в гугъл "FOSTER CARE FOR FLEAS" :-)

Толкова умрели и то САМО заради един ледник?!?! А ако всички ледници се срутят? Апелирам: 1.Веднага да се обяви ПЛАНдемия. Всеки който живее на 100 км поне до ледник - с по две маски, бутуши, ръкавици и тем подобни принадлежности. 2.Спазване на дистанция с цел по-малко загинали ако се срути ледника 3.Задължителна ваксинация на всички! (учените ще измислят ваксина) 4.Запасяване с чували за трупове /хладилни камиони/ . Ако бройката се вдигне. 5.Да се забрани на всичко друго освен леднник да се срутва!

Педал скапан една кожена инжекция анално

ти насочи един слънчев, пардон, лазерен лъч от тия...които сега са модерни и ще видиш...ледници ли, преспи ли, камъни ли, фараони ли...

скоро и оригинална треска ще ви хване...тоест искам да напиша - скоро и салмон Ружди няма да видите...ще ядете само генно-модифицирана риба и няма и да може да се изсерете, защото няма да има хартия...поне досега не можем да се изтриваме с таблети, компютри и други електроники... де

Явно Боко е ходил на екскурзия до Индия да набира гласоподаватели и междувременно е резнал лентата на язовира. Само след него всичко се рути и потапя.

6000 човека жетви, за нищо ги нямат, ние даже по новините не сме разбрали че е станало. Това за предното наводнение.

Интересно е ТИ къде си ходил, та си останал без мозък в кратуната?

На сМешно заседание партията и правителството отпусна 312 мил авариен ремонт обяви бедствено положение и обвини президентската чистачка!

На Н-тия конгрес на партията, Курнела нареди на тролетариата, дъжд да падне, сняг да завали, вятър да духне, те да вият на умряло, че ГЕРБ са виновни. Само и единствено, ако слънце изгрее, с пяна на уста да викат, че лично Курнела го е донесла.

Стига с тази дума "срудване ". Ледниците не се срутват а се приплъзгват по наклона. Има специалисти, зажо почти никога не са съветвате с тях А ПРЕВЕЖДАТЕ ОТ АНГЛИИСКИ В МНОГО СЛУЧАИ ДОРИ НЕПРОФЕСИОНАЛНО.

Г-н Каменов, Преполагам, че е грешка на "alt+shift" при писането на БДС, но: С,утването на част от ледника е в индийския щат Утаркханд в Хималаите. ще е хубаво да оправите това изречение.

Ти питай защо не ползва проверка на правописа, която да го пази от грешки. Аматьори.

обрушихте ли ли си сручището, да не се е преовлажнила реката? ъгъла на склона дали е правилен?

Няма проблем, те си се плющат там както трябва и популацията расте ли расте. Хубава работа, ама Сиганска

ГЕРБ и Бойко са виновни

Такива са на боко строежите. Срутват се.