Ледена епоха в Бундестага - енергийната криза кара немските депутати да треперят

Мерките за икономии важат за всички и някои седят в пленарната зала с палта и шалове, а в офисите си с якета

Обратно в новината

Коментари - Ледена епоха в Бундестага - енергийната криза кара немските депутати да треперят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешно, ако не беше тъжно

ПИПО

Оправихте ми деня :))) Смях се от сърце :)))

Майка също стои с яке в къщи - тя е пенсионер и едва си плаща тока

Прекресно! Наркоманът със зелените дрешки да ги стопли.

Горките хора ;). Ама все си мисля, че ще оцелеят някак си. Ако повредена абонатна станция причини това в учреждения някъде в източна Европа, надали ще пишат вестниците, но в запдна Европа си е новина. Там най-вероятно за последен път е спирало топлоподаването някъде 1945-та!

Простотията в Германия надминава тая у булгаристан...

Интересно. Вместо да трепери от студ санкционирания, треперят санкциониращите. А още е само ноември...И това ако не е идиотщина, здраве му кажи...

хахаха Нали разбираш, че изборът си беше техен - на германците. Не ги мисли тях. Тук хората си стоят на такива температури и преди падането на Тошо и след това, че и сега. 19 гадуса си е ок.

ПИПО

Разликата е огромна приятелю. Тия имаха всичко и под заповедта на САЩ си го причиниха сами.

18 градуса, а със палта и шалове:) .... цирка е голям, проблема не е в студеното, а че тези хора унищожават индусриална Европа по поръчка и то е унищожават от много отдавна поне от 2006 година и сега с тези шалчета прикриват подкрепата си за това трайно унищожение и борбата им срещу индустриалците

поне са солидарни с електората. В същат ситуация нанще хубустници щяха да надуят термостата поне на 26 в НС:)))

Най-вероятно занапред въобще няма да го има, ако продължават да се инатят и да не искат ядрена енергия. Друга за тях НЯМА. Не искат газ от Русия, не искат дърва от Русия... не искат и ядрена енергетика. Ще стоят тогава на тъмно и студено зимата!

Хахахаа Слава на усрайна идиоти зелени джендъри ХАХАХААА

На ви зелена енергия! Да ви замръзне лай ното дано!

"Който се пъчи на Русия-мръзне кат хамсия". Аристотел

Не вярвам ЕС и ЕК да мръзнат ! Когато те започнат да мръзнат тогава ще повярвам , че сте започнали да правите икономии !

Депутатите в окупирана Германия ще мръзнат за да подкрепят Усрайна

Лицемери! Да си пуснат парното и да не се правят на луди! Вижте ги нашите депутати- те поне не се преструват и най- цинично си вдигат заплатите на фона на ширещата се спекула. Докато се лъже, че има инфлация! Подлеци, но нашинки. Немците , обаче показват нещо на украинците, на които руснаците жестоко унищожават държавата, докато у нас няма никаква чувствителност за това зверско поведение на кликата от Кремъл.

240 български дерибея си увеличават заплатите в пъти. Помислете за това.

как Ескимосите ходят до тоалетна?! Вече Немските Дупетати може да Отговорят на този въпрос от личен опит!!

Горкичките! Амииии ДА НАЛОЖАТ ОЩЕ САНКЦИИ НА РУСИЯ, белким се сгреят! То го е казал народа - кавото свинята рие, на главата и пада....

Като ви "мирише" руския газ, ще треперите и ще подскачате

Хапчетата, не си си изпил хапчетата.

Важно за тия е на Путин да му зле. Жалки отрепки.

На някои стана ли им ясно защо САЩ не иска Европа от Лисабон до Владивосток, както говореше Дегол?

Германците сами са си виновни! Да треперят сега! Продажниците меркел и шрьодер ги овързаха и направиха зависими от един дърт рашистки сатрап с постоянно ПМС! ХИ ХИ ХИ ГАЗ има навсякъде! ЗАЩО се инвестираха 30 години само в раZZия! Да арестуват виновниците и да ги предадат на прокуратурата!

Хареса ми израза: "... поради войната в Украйна и НЯКОИ ДРУГИ ФАКТОРИ..."

Майкитевинеумитизелени. Надига ни главите , 21 век, 21 век. Как се решава енергиен проблем , със пестене на енергия , глад и инфлация за намаляване на потреблението и населението. Ама другари, този метод е въведен от сталин. Напредък и технологии, майкооо

Измръзнал евроаталнтик -спасено дете

Изрових един плакат от 1986-та "Икономиката икономична: дело на всеки!" Може ли някой да помогне с превод на немски? Да го пратим на другарите от братска Германия!

Не Лъжете, Глобал Топлото е Тук, 40 градуса е, Потиме се! Отнехте Детството ми!!

Малий, колко си безкрайно ТЪП! Само първите две изречения от безумното ти писание са верни, останалото са ПРОСТОТИИ! След броени години Китай ще бъде първа сила във всяко едно отношение - и кой ще е виновен тогава, умнико малък?!

Страхотна новина, ако е истина. Нека мръзнат, сами си го направиха.

Ако беше у нас, хората щяха да мръзнат на 17 градуса, а мазниците в парламента щяха да се разхождат по тениски.

Е ,нали дъртия изкуфеляк Борел рече 17 градуса,.. иначе врагове на демокретенията... айде спазвайте повелите ,и 10 да стане пак им е малко, ...но това е демагогия.. Замислили се ако вън е -5.. само... ми -15 тъпани..

Ум царува, ум робува, ум патки пасе! И всичко това заради шепа дупедавци, които работят за интересите на краварите.

Е Как стана така от наритани в ъгъла след ВСВ , Германия пак да тиражират кой какво в Европа?

Хамубрг. 28.11.2022. Някъде в центъра. Фирмата държи 3 етажа, за около 30-40 служителя. Икзлючихме 2 малки хладилника в кухнята. Остана само глемия. Лампите в коридора са през една развити. Всеки сам си решава как да си пуска парното в неговия офис. В моя не е пуснато. При други е топло. Метро вагоните и влаковете са отоплени. Самите станции и гари никога не са били отоплявани. Уличното осветление си работи. Цена на 250 грама масло - 2.29 евро цента на промоция. Без промоция 2.39 от евтините марки. Кило брашно 79 цента. Беше 45. Кило захар 1.29 цента. Беше 89. Русия официално изхвърлена от клуба на цивилизованите държиви - безценно.

Да попитам , а наште 240 дупетата кога ще мръзнат ?????????????2 Иначе на приказки всичко могат .

KOЙ спря проекта Набуко! КОЙ целъваше гъза на ПутКин 20 години! КОЙ си затваряше очите за окупирането Приднестровието, Абхазия и Крим! А сега зъзнете! ДА ви дойде акъла и пак да правите бизнес със сибирските мръсни маймуни! ХИ ХИ ХИ

Баси циркаджиите, нещастни, прости. Този цирк го играят за пред плебса и показват на гоите как трябва да си сядат сами вкъщи, с намордници и на студено. И всичкото това, за да победим Русия! След като зорлем докараха енергийна криза с ината си, изпълнявайки плана на глобалистките си господари, за съсипването на собствените народи, явно трябва и доза театралност. Ресурси има достатъчно дори и сега, затова трябва да направим така, че хората доброволно да повярват, че трябва да останат на студено, така както нахлузиха намордниците. Същите тези зъзнещи от студ депутати, за пред камерите, като се приберат в частните си палати ще се отопляват и преотопляват и ще си живеят охолно, за разлика от балъците, които им се връзват.

Новият цирк за пред уфтсете продължава... Преди беше с маските, днес с отоплението. Преди богозибнраните ходеха на партита, без маски, по жендаарски сбирания и т.н. и слагаха пааарцалите точно преди да се появат пред стадото да му обясняват колко е зле положението, как не трябва да излизат, как трябва да се набодат всичките, как децата им трябва да бъдат нон-стоп с маски... та и сега така - богоизбраните ще студуват само за пред камерите, колкото уфтсете да се не почувстват мноого преееани... и докато новата далавера върви, докато лека полека теглят нова на уфтсете, на самите уфтсе им казва да виакт слава оссраина и, че всичко пак е за тяхно добро...

ами 18,2 градуса си е температура бе на вън в София е 5 градуса и прозореца цял ден е отворен.

Пълно подчинение пред Велика Россия и ще има газ. Иначе само смърт!

Ей сега, дааа. Отде ви изравят все такива дебили за руски слуги бе.

Русия е пътник. Да си се топлят с безплатния си газ. Да ги видим до къде ще го докарат само на газ.

18 градуса е напълно ОК ако човек е с пуловер и риза под него. И да, белите хора ще изтърпят неудобства като това без да се замислят за да унищожат фашизоидния режим в Кремъл.

Вгъзрожденците както винаги са щасливи на чуждите несгоди и нещастие.

"Както много хора намаляват отоплението у дома, така и Бундестагът трябва да пести енергия заради недостига на газ: Офисите и заседателните зали могат да се отопляват само до 19 градуса, а коридорите и фоайетата не се отопляват изобщо, пише "Шпигел". ----- Целта е да направят така, че чрез закон да оставят хората на студено, без значение дали има енергоизточници или не. Разбира се, за целта им трябва оправдание. Преди разрушиха икономиките и веригите на доставките заради ковид. Сега е войната в Украйна. Утре ще е глобалното затопляне и борбата с климатичните промени, заради които ще закрият ТЕЦ-овете и ще забранят автомобилите. Проблем-реакция-решение. Това е тяхното мото. Те създават (или измислят проблема, без значение реален или не), после следва масирана пропаганда, която да провокира обществена реакция и накрая е решението. Решението се състои в това те да влязат в ролята на спасители, а правата на хората да бъдат ограничени. Винаги в основата на доктрината стои обикновения човек, който е виновен за всички злини (това, че организмът му е резервоар на вируси, или че причинява глобалното затопляне просто защото диша). И решението всеки път е перманентно ограничаване на правата на престъпниците, като под престъпници разбирайте всичко хора. Виновен си, защото си жив! Това е положението!

пак е разтворила широко срамните устни.