Още €32 000 трябват за Станислава Пирчева от БНР

32 000 евро трябва да бъдат събрани до Нова година за лечението на журналистката от БНР Станислава Пирчева, която се бори с мозъчен тумор.

Обратно в новината

Коментари - Още €32 000 трябват за Станислава Пирчева от БНР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПАРИ ?! ВСИЧКИ ?! НЕ ВЯРВАМ!

Номерът на сметката го има в сайта на БНР. Там не би трябвало да има грешка.

Благодаря за информацията. Проверих и за съжаление IBAN-a на сайта на БНР e същият. Хората и да искат да и преведат пари, няма да могат. Жалко.

Току ще се опитах да преведа пари и ми дава, че IBAN-a е невалиден, да не говорим, че не е упоменато на чие име е сметката, може да не е на името на жената, ние да гадаем ли??? До журналиста дето е писал статията да вземе да си провери нещата, зависи живот!! Не трябва да има такива небрежности.

Абе и аз се бях засилил да превеждам ама....като ти прочетах поста се поотказах. Мисля че си прав и че дори преди време имаше такъв случай - във весниците бяха писали и дали сметка за дарения за лечение после си се оказа измама. Та тоя журналист я да вземе да провери пак нещата и да даде коректно инфо.

ЗАЩО НЕ СЕ ПОСЪВЕТВА С ПРОФЕСОР ЧЕРНИНКОВА ОТ АЛЕКСАНДРОВСКА БОЛНИЦА

Така, 100 000 лв докато не се съберат няма лечение въпреки опасност от загуба на зрение. После българските лекари мислели само за пари :D

Е, да. Понеже германският данъкоплатец е длъжен да финансира лечението на българи, щото тука да има пари за крадене.

НИКОЙ ДО СЕГА НЕ Е ИЗЛЕКУВАЛ МОЗЪЧЕН ТУМОР... ДАЖЕ И ЗА 1 МИЛИОН ...

Съжалявам за журналистката,но колко много хора имат лоши болести и за тях не се събират такива помощи от известни лица. Време е да се подпомогне здравеопазването от властта,за да има кой да се движи по асфалтираните магистрали. Жестоко е да си болен в България,Господ да ни е на помощ!

Господ отдавна ни е забравил