Лавров се срещна със Захариева и похвали двустранните отношения

Външният ни министър е на посещение в Москва по покана на руския си колега

Обратно в новината

Коментари - Лавров се срещна със Захариева и похвали двустранните отношения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що ли ни е ,,това предизборно модно ревю,,?

Нито ядрени централи ша има тука ,нито Патоци, ?... Беше тя!

Е, от какъв зор сега? Можеше са отиде другата седмица ...за 7-ми ноември.

Сега поне са си побъбрили. За 7-ми мужиците така ,,ще се отрежат,, че само трабва менистърката малко да ги погледа!.

бла бла блааааа, бла бла блааааа, бла бла блааааа е тва е дотука с разговорите, общи приказки.

Не, че руснаците са много привлекателни с нещо, но след шамарите с еврото и шенген плюс македонската салата и ритника от фолксваген и английските истерии... всичко това изисква някак си да не си носиш всичките яйца в една кошница и да погледнеш малко и зад хоризонта... Инак с послушание постигнахме доста, но прекаленото навеждане започва да играе обратна роля- инвеститорите го възприемат като риск.

Понеже се разбраха за газопровода, сега ще плеснат с ръце и ще се разцелуват. Скандалите се изпариха.

Отдавна никой не наблюдава моделите на поведение от животинския свят - те имат универсално приложение и като модели на поведение в човешкия. В животинския свят има големи и малки животни, хищници и такива, които стават жертви. Слонът, като голямо животно също може да стане храна на семейство лъвове. Сам лъвът обаче също може да бъде убит от стадо биволи сплотили се срещу атаката на лъвове. Група хиени също прогонват лъва от плячката му и я вземат за себе си. В човешкия свят също има няколко големи държави, срещу които може да се изправи само семейство от малки, но обединени в сплотена група държави. Това е и идеята на ЕС изначално. Големите държави - САЩ,Русия и Китай знаят това и с всички сили и средства се стремят да всеят разкол тази група държави, ползвайки отделни слаби звена като България например отделяйки им внимание и стимулирайки ги да вървят срещу общите за семейството решения. В глутницата вълци е достатъчно да има един-два слаби индивида за да умре от глад цялата глутница, ако са сплотени - ще има храна за всички. Разбира се и там първо се хранят алфа мъжките и женски, но храна има за всички. Типичен пример са европейските субсидии за селското стопанство , и в другите сфери - все още съотношението мужду вноската ни в бюджета на ЕС и средствата, които получаваме от там са 1:3.

Е, баа сякаш дедите ни преди не са живели щастливо и без Еврогейски съюз , субсидии и програми? !

нали уж санкции с/у Русия , а всички на колене в Кремъл , Захариева се заричаше че няма да ходи в Русия , ................... амЪ ???!!!!!!!!!!!!!!

МОЖЕ ДА ЛАПА И ПРАВ... Путин нападна Украйна и заради тази глупост се принуди да я обикаля за да продава единственото което има за продаване-газ и нефт... Ама докато обикаля с маркучите Украйна се намеснат на газовите пазари и други доставчици-конкуренти на Газпром..ха.ха.ха Русия загуби монопола за доставки на газ!!! Печели българския потребител.

чакай да бръкна в джоба си да видя какво съм спечелил!

ТИ МУ ПОДАВАШ ПРЪСТА А НАГЛИЯ ИСКА РЪКАТА ДА ТИ ОТХАПЕ(Русия си иска земята под обектите, нейна собственост у нас) БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ НЕ СЕ ПРОДАВА ЗА РУБЛИ!!!!!

този иска земята в нашата Родина да е руска за да не плаща транзитни такси...ама наглост...ама ние си ги знаем руските окупатори и терористи..

Днес е егати му си и кофтия ден за управляващите - руският посланик се подигра с Борисов при откриването на станцията, Лавров се подигра със Захариева...

а ти се радваш че са се подиграли с България и целия ти род- тъпчо!

Не бе. Плаче ми се, че сме се оставили да ни управляват неграмотни тъпаци, готови да клекнат на всекиго.

Много е възпитан човека!

Дали нашия министър ще постави въпроса как българите се държат с руските окупатори в България и как руснаците се държат с българите в Русия?(Б ългарски студент е бил изнасилен от двама мъже в Санкт Петербург. ) или няма да стане дума защото студента е русофил и му е кеф руски братя да го тъпчат...

В Москва са свикнали да ни казват какво да правим и какъв е нашия интерес ,разбира се винаги и без изключение съвпадащ с техния :) Васали с една дума .

На вас ,да. То на вас, кой не ви казва кво да праите. То вие само народа не си слушате.

ама има много наши сънародници които са продажници- те ги изнасилваха след руско-турската война, в края на ВСВ и сега , а те му казвали " братска любов и исторически традиции"..ха.ха.ха.ха а то си е изнасилване. ...да ама на нашите продажници им е кеф...

Пич!

а Путин както говори и името-голяма пичка...ха.ха.ха

Братчед ,стига си се докарвал ,,на путка,, тука! Излагаш родата.

Отдавна мислещите са проумели че ИМА дипломатически разговори и отношения които вървят по протокол, така че само някой изкуфял може да се надява че на такива срещи някой ще каже колко ненавижда другия до него:((((( По покана е заради 140 години дипломатически оношения а не че някой много иска да я вижда и да води безсмислени разговори..

ПРЪЦ

да не се наакаш накрая.

Закъсня, готов е.