17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да внимава като се надува за да не стане за срам . Ако на са американците да ги пазят, досега китайците да са ги изяли заедно със смрадливите им ватенки.

Синдром на бивша империя. По добре да се огледа и да види, че задникът му е гол. Една Южна Корея има по-голяма икономика от тях и то без природни ресурси.

а ми то запада плаща масрафа на глобалните решения, та би следвало и да контролира тия решения!

хахахахаааааааа, кой точно плаща? САЩ са с към 30 трилиона дългове. И продължава да живее на гърба на други държави. Бюджетен дефицит май беше 105% последно. Всичко останало с изключение на Германия има около стоте % дефицит. Та какъв масраф плащали? В добавка експлоатацията и ограбването на бивши и настоящи колонии продължава. Страстна и заблудена овца в човешка форма :)))). Малко успала се, като още не може да схване как се е променил света. Няма го там Светът къде го търсиш и как го описваш. Беше, преди към 30 години. Вече е на друго място и е друг. Да не си в САЩ на опиумните лекарства. От тия, дето захранват американското население за релакс.

знаеш ли на щатите дълга му от трилиони долари към кой е .Тъпак. Към самите себе си . А това е огромна разлика .Докато дълговете на твоята гномска путинска държавица са единствено към чужбина.

Алоо кухара, дълга на САЩ към себе си е над 80 трилиона. А, външният дълг? Питай Китай и не само тях. Верно си Куха лейка.

Китайците им изкупиха външния дълг от руснаците. Сега те ги държат за топките и могат да ги фалират ако искат.

Ти чуваш ли се ве .....американците пазели руснаците....и как точно ги пазят ??? ....Те да има едно лесно да ги изтрият от Света и да им заграбят ресурсите......пазели били,граничари не им ли пратиха по границата с Китай да ги пазят ?! )))

дългът САЩ е в долари а те ги печатят.Няма как страна да фалира ако нейните дългове се държат от страни в нейната валута. Това и най бездарния студент по икономика го знае.

аве маломник това, че ти дават равностойност в долари не значи, че всички държат долари

аве тъпак що се опитваш да се месиш в неща от които не разбираш, дълга на САЩ бил към самите тях? глупости, то затова най-големите кредитори са им Япония, Китай и др.

ахахахахаха ей наистина ли има толкова прости и заблудени хора ве, ахахахаа

американците са прости едни диктатори и агресори, те искат да станат световен диктатор и да диктуват на всички какво да правят, както вече се опитват да правят

този нещастник лавров за какъв се мисли.Да си стои в кочината,че рублата отива към 1 стотинка.

И? Толко струва 1Kw /h електричество. А, колко плащаме ние. Взел да се грижи за руснаците?

на кого е нужна твойта стотинка ве тъпи? рубла може да се смени по цял свят, а твойта валутнобордова стотинка до дунавмост и STOP. отде ви намират такива тъпанари бре?

Всъщност точно това значи. Даже вашите национални предатели шпионират родината си срещу долари, а не срещу рублички. Що така?

Ами продавай,ако имаш какво,сменяй левовете за рубли и изчезвай в любимата си русия бе безродно създание! Отивай да видиш къде акат гладните.

Единственото, за лоето можеш да смениш рублата в долари и евро, даже тоалетна хартия не дават срещу нея. И с всекибден можеш да си купиш вде по-малко. А нещастното левче все така струва половин евро.

Те и руснаците това искат, ма не им се получава, за разлика от американците.

Продължавате да не зацепвате, че дълговете на американците са 2 собствената им валута. Натискат едно копче и утре дългът го няма, изплатен е. Държали ги били за топките - те държат всички за топките, че пуснат ли печатницата всички други фалират.

идеята на бай дан всички "демократи" да се съберат в един зверилник по определен списък, спуснат "отгоре" е много добра. така ще се спазят традициите на тоталитаризма. ние ги знаем кои са "демократите" и имаме нещастието не само да ги виждаме ежедневно, но и да усещаме решенията им слабоумни върху гърба си. само демокрацията им все още не сме я виждали. тоталитаризма им сме го виждали в негови, не много по-други превъплащения... :-)))

Добре че е Запада да ви контролира и да имате страх бе Лавров че ще вземете да окупирате и поробите целия свободен свят и да го превърнете в руска кочина която пустее ..

Американската мечта е за "свободен свят" , който да е подчинен на САЩ. На това се противопоставят редица държави начело с Русия и Китай.

Вредни били за кого? Все едно казва САЩ са вредни за Русия и Китай -даже и тва не е вярно. Баси тъпите политици зами байдън удари лавров