17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вредни били за кого? Все едно казва САЩ са вредни за Русия и Китай -даже и тва не е вярно. Баси тъпите политици зами байдън удари лавров

Добре че е Запада да ви контролира и да имате страх бе Лавров че ще вземете да окупирате и поробите целия свободен свят и да го превърнете в руска кочина която пустее ..

Американската мечта е за "свободен свят" , който да е подчинен на САЩ. На това се противопоставят редица държави начело с Русия и Китай.

идеята на бай дан всички "демократи" да се съберат в един зверилник по определен списък, спуснат "отгоре" е много добра. така ще се спазят традициите на тоталитаризма. ние ги знаем кои са "демократите" и имаме нещастието не само да ги виждаме ежедневно, но и да усещаме решенията им слабоумни върху гърба си. само демокрацията им все още не сме я виждали. тоталитаризма им сме го виждали в негови, не много по-други превъплащения... :-)))

този нещастник лавров за какъв се мисли.Да си стои в кочината,че рублата отива към 1 стотинка.

И? Толко струва 1Kw /h електричество. А, колко плащаме ние. Взел да се грижи за руснаците?

на кого е нужна твойта стотинка ве тъпи? рубла може да се смени по цял свят, а твойта валутнобордова стотинка до дунавмост и STOP. отде ви намират такива тъпанари бре?

Ами продавай,ако имаш какво,сменяй левовете за рубли и изчезвай в любимата си русия бе безродно създание! Отивай да видиш къде акат гладните.

Единственото, за лоето можеш да смениш рублата в долари и евро, даже тоалетна хартия не дават срещу нея. И с всекибден можеш да си купиш вде по-малко. А нещастното левче все така струва половин евро.

американците са прости едни диктатори и агресори, те искат да станат световен диктатор и да диктуват на всички какво да правят, както вече се опитват да правят

Те и руснаците това искат, ма не им се получава, за разлика от американците.

дългът САЩ е в долари а те ги печатят.Няма как страна да фалира ако нейните дългове се държат от страни в нейната валута. Това и най бездарния студент по икономика го знае.

аве маломник това, че ти дават равностойност в долари не значи, че всички държат долари

Всъщност точно това значи. Даже вашите национални предатели шпионират родината си срещу долари, а не срещу рублички. Що така?

а ми то запада плаща масрафа на глобалните решения, та би следвало и да контролира тия решения!

хахахахаааааааа, кой точно плаща? САЩ са с към 30 трилиона дългове. И продължава да живее на гърба на други държави. Бюджетен дефицит май беше 105% последно. Всичко останало с изключение на Германия има около стоте % дефицит. Та какъв масраф плащали? В добавка експлоатацията и ограбването на бивши и настоящи колонии продължава. Страстна и заблудена овца в човешка форма :)))). Малко успала се, като още не може да схване как се е променил света. Няма го там Светът къде го търсиш и как го описваш. Беше, преди към 30 години. Вече е на друго място и е друг. Да не си в САЩ на опиумните лекарства. От тия, дето захранват американското население за релакс.

знаеш ли на щатите дълга му от трилиони долари към кой е .Тъпак. Към самите себе си . А това е огромна разлика .Докато дълговете на твоята гномска путинска държавица са единствено към чужбина.

Алоо кухара, дълга на САЩ към себе си е над 80 трилиона. А, външният дълг? Питай Китай и не само тях. Верно си Куха лейка.

Китайците им изкупиха външния дълг от руснаците. Сега те ги държат за топките и могат да ги фалират ако искат.

аве тъпак що се опитваш да се месиш в неща от които не разбираш, дълга на САЩ бил към самите тях? глупости, то затова най-големите кредитори са им Япония, Китай и др.

Продължавате да не зацепвате, че дълговете на американците са 2 собствената им валута. Натискат едно копче и утре дългът го няма, изплатен е. Държали ги били за топките - те държат всички за топките, че пуснат ли печатницата всички други фалират.

Синдром на бивша империя. По добре да се огледа и да види, че задникът му е гол. Една Южна Корея има по-голяма икономика от тях и то без природни ресурси.

да внимава като се надува за да не стане за срам . Ако на са американците да ги пазят, досега китайците да са ги изяли заедно със смрадливите им ватенки.

Ти чуваш ли се ве .....американците пазели руснаците....и как точно ги пазят ??? ....Те да има едно лесно да ги изтрият от Света и да им заграбят ресурсите......пазели били,граничари не им ли пратиха по границата с Китай да ги пазят ?! )))

ахахахахаха ей наистина ли има толкова прости и заблудени хора ве, ахахахаа