Лавров от Сараево: Нека не се правят опити за промяна на Дейтънското споразумение

Въвеждането на американски санкции заради купуването на руски противовъздушни ракети е омаловажаване на международното право, казва министърът на външните работи на Русия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Европа има само една страна, Сърбия, която каквато и да направи, агресивна война или геноцид, никога не е наказвана. Защитавана е от Русия или Франция. Дейтънското мирно споразумение- мир изцяло в интерес на Сърбия. Вижте днес Босна къде е, никъде. След Дейтън имашеКосово и нов геноцид и пак нищо. Ако Сърбия бе оставена на съседите си, днес балканите щяха да са в ЕС, никой нямаше да мисли за нови войни.

Задръстен русофобски мозък

Никой не я бръсне Русията. Остава им да лаят и плашат гаргите:))))

Русия ПОДПИСА ДОГОВОР с Украйна, че гарантира нейната цялост .......

НЯМА такъв договор има едно споразумение и което има много повече неща и познай кои го нарушиха първи. Направо си се насрал от яд, че колонизаторите ни нямат база в Крим!!!

Гарантирането цялостта на Сърбия но мръсниците както винаги излъгаха и бомбардираха сърбите като създадоха джихадисткото Косово. Марш на Козяк за центове

Така мислеха Хитлер и Наполеон фъшкийски робе

Имам чувството че живеем в 1970 -нищо в говоренето изток запад не се е променило. Маскарад отвсякъде!

Нека да не забравяме, че САЩ имат повече от 200 трилиона дълг и са в държавен фалит от февруари т.г. Затова подобни санкции са май вече повече от глупави. Как например ще въведат санкции срещу Китай, които са им втория най-голям кредитор? Китай вече не изпраща никакви стоки до САЩ, освен ако не са предварително заплатени. По същия начин се въведоха санкции и срещу руската ваксина Спутник V. Самолетът с Алексей Навални още не беше стигнал до Берлин, но САЩ вече бяха наложили забрана на института, който произвежда ваксината, и вторична забрана на ваксината, и третична забрана на всеки, който продава, купува или приема тази ваксина под заплахата да бъде забранено да използва щатския долар, изключен от SWIFT и Twitter, от целия свят, воден от Америка.

Украйна никога не е имала държавни граници в ООН, заради споровете със всички нейни съседи. Това беше напомнено от ген секретар на ООН. Да не напомняме, че когато Украйна се присъедини към ООН, Крим не беше тяхна територия. Нещо повече - Украйна се отказа от своя договор с Русия, който утвърждаваше нейните граници с Русия. Затова сега нямат междудържавно утвърдени граници с Русия. Колкото до Минското споразумение, което не е изпълнено вече 4 години - ставаше въпрос именно по договора на Донецката и Луганската република за референдум за тяхното оставане или не като част от Украйна. Подобен референдум беше проведен в Крим и резултата го знаем. Затова и Украйна отказа изпълнението на Минските споразумения. Украйна е съюзна държава и нейните части имат свои парламенти и управление. Затова в момента Украйна не е повече съюзна държава, а чужда неоколония. Украйна беше единствената страна освен Израел, където Президент, Премиер и Председателя на Парламента бяха с еврейски произход и израелски паспорт... чудно ли е това защо неофашистките военни организации в Украйна започнаха антируската гражданска война срещу Донбас и Луганск, като избиха хората от мирна демонстрация срещу забраната за ползване на руски език в Донбас?

Все пак си спомни, че Югославия се разпадна след външна намеса, дори Бен Ладен два пъти беше ходил там, за да организира терористична война в ислямските области на Югославия. Колкото за Сребреница - там сръбските гробове са много повече от мюслимските и става въпрос за геноцид срещу сърби. Сребреница беше фалшификат на мюслимите за ужким убийства на на мюслими, които после се оказа, че са живи и здрави и си живеят в Канада...След това Хилари при семеен скандал беше удряла Бил Клинтън с обувка в главата, за да го накара да започне "съюзническа намеса" на НАТО и коалиция в Югославия през 1999 с повече от 800 "съюзнически' самолета бомбардиращи Югославия и повече от 20 000 тона бомби с "обеднен уран"(с 12 500 кг уран), което е геноцид срещу хората - след това десетократно се увеличават раковите заболявания, а имаше такова увеличение и в България... След това подобни бомби/снаряди бяха изпозвани и в Ирак и Сирия (440 000 кг уран само в Ирак)... Потърси на Google за "depleted uranium babies" и погледни картинките - косата ти ще се изправи и ще започнеш да повръщаш...

този Лайнов за какъв се мисли да размахва пръст на великите сили...ха.ха.ха.ха

винаги силния налага санкции на слабия... т.е на руската кочина. Лайнов що не налага санкции на България например... Защото сме силна и велика държава.

А кой в бръсне за слива вас рашистанците бре г-н Унил Кон - както те наричат подчинените ти помежду си? Ще стане това което каже Чичо Сам и нищо друго. Вие си пийте Боярыщника и не се месете в световните работи, че ще ви ударят пак през крадливите ръчички със някоя нова и интересна санкцийка.

Чакате да фалират американците - те и на коча "торбичките" висят и се клатят ама не падат. Ако САЩ фалират, ще фалира света. Само една компания когато фалира през 2008 г. и световната икономика се срина. Така, че не злорадствай ами стискай палци това да не се случи защото ефекта ще е като 1000 бомби като тези над Хирошима и Нагасаки.

Сърбите си заслужаваха бомбардировките даже малко им беше - няма по гнусна нация от тях на балканите. Винаги лакеи на рашка-говняжка и винаги срещу нас. Пък и Иван Костов успя да спазари бовбардировките срещу влизането ни в ЕС. Поне направи едно нещо хубаво.

Защото ги нямаше САЩ със днешните си технологии и най силната армия в света. Само да пръдне Чичо Сам и Путя ще бъде издухан чак в Чукотка.

Първо, са 27 а не 200 трилиона. Второ, това е целият външен и вътрешен дълг. Трето, от този дълг 7 трилиона се държат от чужди държави. Четвърто - целият им дълг е 107% от БВП, което не е нищо особено. Пето и най-важно - дългът им е в долари. Утре пускат печатницата и дългът е готов, няма го вече. Горят всички които го държат. Така че дългът им няма никакво значение и всички треперят да не вземат да го изплатят.

какво международно право, бе россиянски кретени? нали ония ден късия изрод каза, че российското право не признава международното право? няма по нагли гадове от россияните!

Погледни последния седмичен коментар на Бенджамин Фулфорд - като цяло бюджетния и търговски дефицит заедно с нефинансираните пенсионни фондове съставлява дълг от 200 трилиона долара или 20 пъти брутния продукт на САЩ!!! Някой да не знае, че САЩ живеят от 60 години на гърба на останалия свят? Другия интересен факт в коментара на Бенджамин Фулфорд беше как член на австрийския парламент демонстрира в Парламента как чаша Кока-Кола дава положителен резултат за Covid-19. Някой да е показа това в България? Или послушковците с кюлчета злато и пачки с милиони евро в нощното чекмедже това не ги интересува?

След февруари 2020 Китай повече не изпраща кораби с китайска продукция до САЩ, ако не са предварително заплатени или подплатени с нещо материално като пристанища, земя и т.н. Понастоящем 40 млн американци нямат възможност да си плащат храната! Амер долар е до време, сега умуват с какво да го сменят, затова са тези "пандемии" и забрани на хората да се срещат и говорят помежду си, това демокрация ли му се вика или военнен режим в целия свят? В САЩ по нагласена и фалшива статистика, смъртността по причина Covid-19 е 5.2% от всичките смъртни случаи, докато смъртността от пневмония е 7%... защо няма пандемия от пневмония, а от Covid-19?

Едно време много харесвах щерка му на този шегаджия.

Ти разбираш ли си каквото си написал/а ?Сложен е занаята на преводачите превеждащи веднага.Така издържано схващаш какво имам предвид?