Лавров изрази готовност за телефонен разговор с Блинкън

"Ще чуя какво той има да ми каже", заяви руският външен министър по адрес на държавния секретар на САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предварително Лавров е разговарял с Блинкен като го е попитал дали Сащ са готови с документацията по връщането на Руския щат Аляска обратно в пределите на Руската федерация. Според множество водещи световни адвокати договора по придобиването на Руския щат Аляска от Сащ е Корупционна сделка (някой там е взел едни комисионни пари под масата) и затова този договор може всеки момент да бъде обявен за Нищожен(Невалиден) и Сащ ще трябва да предадат обратно Щата Аляска в най кратки срокове обратно на Руската Федерация. На всичкото отгоре Сащ ще трябва да връщат и огромно количество пари заради експлоатацията на ресурсите от щата(злато, нефт, дървесина и др.) Като се приспаднат мижавите 8 милиона долара(стойността на договора) Сащ пак остава да връщат билиони долари. Лавров е заявил че ще направи малък реверанс към Сащ като милиардите долари които те трябва да върнат на Русия ще могат да бъдат изплащани ежемесечно, разсрочено и задължително във други световни валути. Между другото името Блинкен означава - Мигащ на парцали.

Кво сте тръгнали да обсъждате визията на Лавров? Погледнете първо грозните български тулупи в парламента… Лавров е най-добрият дипломат. България може само да мечтае за такива. Само мутри и чалгари при вас

Сенилния НА ОПАШКАТА пред Путин. :)

Чуй ги и двамата и Блинкън и Макрон и ги прати нахуй..и..Пиздец!!;)

Почнаха всестранните анализи на правителството на Киро, а аз седя и се чудя, какво толкова има да му се анализира на тоя Киро? То всичко е ясно! Киро беше командирован от САЩ у нас за да прави мизерии на руснаците. Байдън лично го командирова, ако случайно не помните. И Киро започна да прави тези мизериите, щото е изпълнително момче с 30 грама втечнен мозък. С това си действие, той разбира се, основно разказа играта преди всичко на нас, но пък истината е, че всъщност на абсолютно никой не му пука за нас. Киро първо спря руската газ, с което постигна това, че ако миналата година сте плащали 100 лв за газ, тази зима ще платите 1000 лв. Вчера пък същият този Киро се опита да притисне и шефовете на АЕЦ “Козлодуй”, така че централата да започне да купува американско ядрено гориво. Тук дори няма да се занимавам с факта, че според експерти то не става за нашия АЕЦ, но на Киро му дреме на парапета - той си има задачи, а сред тях благополучието на българина, въобще не фигурира. Другото, което свърши този презокеански еничар, е да подготви българския военно промишлен комплекс за закриване. А докато това се случи, даде възможност на Корнела да не изнася оръжие за Украйна. И тя, разбира се, не изнася. Щото в Крушовица нямат митница.

Това шибано фашистко вонголско мекере, не се ли надува прекалено. Бринкен какво има да говориш с този нацист. Пращайте няколко ескадрили подарък на Украйна и ракети земя земя с обсег 1000 км. Украинците знаят как да ги използват

Украинците не могат да използват дори хаймарса бе, сопол и затова системите се управляват от американци и от голямо разстояние, за да не стане фал! блнкен е лгбт дрисня като теб!

За африканците, европейците са боклуците колонизатори, които са ги избивали, поробвал и грабили, а и сега продължават да го правят. В Африка превратите са дело на американци и европейци и са единствено с цел да се поставят марионетки, които да позволяват на американци и европейци да продължават да грабят Африка.Африка технологично е изостанала, защото стотици години е била под управлението на европейците, а сега и ние вдяхме какво е да си под европейско управление, превърнахме се в африканска държава!

Той сега е на среща със световен лидер в таджикистан, където трудолюбиво почиства ректума на си дзинпин - "ние се борим за единен китай, ние искаме да има един път, една коприна"... Между другото не ми изглежда нито като славянин, нито като православен... Някой някъде в рода е обикалял африка и таджикистан преди него...

е от баща арменец (грузински такъв, от Тбилиси) и майка рускиня. Ако случайно не знаеш, арменската апостолическа църква е втората по възраст в света и е много по-стара от нашата. Ако те притеснява големият му нос - от тейко му е ;)

Значи ако Франция убие Кадафи за да могат да му вземат парите е добре, но ако нямкой друг има дипломатически отношения е зле. Тези нямат срам. Остава да чуем холандците да е оплакват, че някой прави нещо недемократично в ЮАР.

Четвъртития е ударил хемороид

Да им е честито на африканците новата дружба със Русия. От старата със СССР прокопсаха, сега новата ще ги довърши. Но каквото сам си направиш от глупост, трудно може да се поправи. При това СССР имаше целият СИВ зад себе си и наистина помагаше на някои африкански държави, включително и БГ специалисти ходеха там, строяха язовири и т.н Но сега Русия е САМА. А и ресурсите и не са като на СССР. Така че успех на новия интернационал. Но се опасявам, че любовтта бързо ще изстине и африканците отново ще протегната ръка към по-богатите. Който не е живял по тези географски ширини, както и в Азия и идея си няма каква хитрост и лукавост се ширят там. На руснаците им пожелавам успех. Ще им трябва, иначе и там повече няма да могат да стъпят в следващите десетилетия.

Се възмущава, че му отнемат влиянието върху бившите френски колонии и няма да могат да ги изтискват, както са правили преди? Да не се окаже в един момент, че ЕС ще купува газ и петрол от африканските поделения на Газпром.

пропусна, че и Китай е в Африка. Ама за лоботомирана соросоинда свиня като теб, китайците не са хора нали?

най-добрият дейтващ дипломат в момента. От истинската стара школа на Митеран, Тачър, Шрьодер. Всичко останало е пълен леж. Всякакви луди, калинки, ненормалнци, лгтб извратеняци и откорвени тъпаци заемт тези постове.

Дипломацията на Лавров е следната. Седнали вълкът и агнето да обсъждат какво ще вечерят. В случая Лавров няма и представа къде се насажда и какви ще ги забърка с африканците. Но какво друго му остава. Освен Африка и някои части на Азия другаде не приемат.

бабоеб