17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупав човек и вързано куче го хапе.

Тулупа пълни чекмеджета и шкафчета с евро и злато, а те с ДДС се занимават! Един добър софтуер може и без Европейската прокуратура да покаже ДДС измамниците.

Мачкайте черепите на престъпниците!

Адмирации!

Какъв език и телигентен.

са болонката на САЩ,така че госпожо защо се хванахте да бъдете бушон

кученце и само кученце искаме!

Тая румънска гъска не става и за болонка, а има мокри сънища и се иска тигрица да става. Щом все оше не се е захванала съд злоупотребите в системата на ОЛАФ значи и за разсилна в киносалон не става.

Kenn1111

кокошкарска история това с колите а истинските далавери за милиарди нищо

Скоро и тя ще открие, че европейската комисия от години е пропита от корупция и завладяна напълно от престъпни частни интереси, че служителите й, които са дръзнали да проявят почтеност и да защитават интересите на данъкоплатците са били стъпкани и изгонени, че там цари страх да си свършиш с прилежност и почтеност работата (а да не си я вършиш с почтеност е гаранция за напредък в кариерата до най-високите нива) и че от персонала се очаква да се придържа към омерта, в сравнение с която Коза ностра (с нейните прийоми) изглежда като пионерска организация.

Прокуратурата не беше ли независим от политиците орган?!? Или само за пред хората...

Започва да разбира в какво се е забъркала.

Никоя Държава в ЕС няма интерес от ЕС Прокуратура . Този модел ще приключи безславно , имаме опит от Прокуратура на ООН - работи няколко години напразно и я закриха .

Ако един прокурор чака политиците да му кажат какво да прави, по добре да дойде да ми носи тухли, докато зидам

някой да й каже как да си свърши работата, а иска по-висок бюджет за да я свърши по-качествено.

Ако един зидар не може да чете с разбиране, правилно е станал зидар, ама ако може и да не се изказва? Мнението на всеки е важно, но не всяко мнение е важно. п.п. Питай някой дето ти носи тухлите да ти го разясни.

Обръщам се към г-жа Кьовеши....Българското Интернет пространство е залято от реклами от типа-бяла жена и негър+ 3 малки негърчета ядат бургери,Афганистанци(мъж и жена)дъвчат дъвка,араби пият безалкохолни и играят футболна игра!!! Дъщеря ми е на 9 години,всичко това го гледа и ми казва че иска черни деца??? Вземете ,моля отношение и се обърнете към бездетната баба Меркел в Германия ДА СПРЕ ДА ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА!

Ами аз от 2 години вече не съм пускал телевизора. Не само по тази причина, но и защото сам избирам темата, която ме интересува. По телевизията гледам това, което те решат, че "за мен е важно".

И то болонка... Тя корупцията е отдавна по политическите върхове! Делян Пеевски и ЕНП са на върха на Айсберга..

в БГ ще има правосъдие, когато назначат първия си магистрат без връзки.

Т.е. никога....