17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе за това ли гушкате големи заплати роящата се администрация в Брюксел да се туткате една година вместо да започнете реална работа.. То еврогейския ще да се поразпадне докато вие някаква реална работа почнете.

Ма, От къде да ги вземем тез опитни и доказани прокурори??! Най-добре г-жа Кювеши да вземе някой току-що завършил да стажува там, при нея...

Кьовеши! Те и викат не гледай кво правим, слушай кво ти казваме- пак неще!

Смятайте каква помия е тая Прокуратура, като не могат или не искат да пратят читави хора при Кьовеши

Кьовеши не разбра ли, че при нас всички са корумпета. В страната ни тъне беззаконие и несправедливост. Хората умират на улицата, блъснати на пешеходна пътека или в колата си, чакащи на светофар и на извършителите нищо не им правят. Да не говорим за по-големите престъпници в йерархията, като тези дето са НС например.

Около 30% не са корумпирани и не са вербувани. Лошото е, че тези, които ги предлагат и ги избират, повечето са.

Не поради липса на опит, а поради голям опит в КРАДЕНЕ.

Търси тя четерима каскетари, имаме много, обачее.... Пак ще са в ърнати и следващите. Това е действителността.

е прокурорите от България за ЕДП да не са вербувани от враговете на България.

Няма подготвени,защото в мутростан цари хаос,корупция и наглост.Но Видов ден дойде.

ха-ха, формулата оня цървул "80% дебили" идеално пасва на съдебната ни система!

Нямаше как да не се сетя за Румяна Желева....

Имаме много достойни прокурори, но прокуратурата в България се управлява от олигофрен и всичко е лобизъм, далавера, шуробаджанащина и така нататък...

Каква експертиза има ВСС, който единодушно избра всички кандидати с големи хвалебствия?! Огромна зависимост или пълна некомпетентност. Няма ли реформа в съдебната система, който и дойде на власт ще стане като с ГЕРБ.

PEYTSCH

Станислав ще прати 4-мата кукувци...

Герберастите даже като се осерете тотално, пак опитвате да натопите някой друг, а?

що не вземе прокурори от Китай и Русия,много народ живеетам и имат прокурорски опит!

има достойни и интелгентни българи за европрокурори,ето Ахмет Доган,Волен Сидеров,Каракачанов,и всичките членове на ГЕРБ!Да,това е България със голия цар,възкликнало едно дете!

Че откъде то у България прокурор с опит?!? Кога българската прокуратура е осъдила нещо повече от крадец на кокошки, та камо ли и някой за корупция или за големи финансови измами да речем. Не е за вярване, че трима са одобрили.

Aми все пак Кьовеши търси прокурори , а не български "каскети".

мисията невъзможна. това е търсенето на Кьовеши за европрокурори от България

С две думи ялови прокурори, които имат опит да НЕ осъждат никого не им трябват. Защо ли не изпратиха тия от делото срещу Марио Николов? Иначе оценката за родната Прокуратура е дадена. И къде е сега бившия Главен Прокурор Борис Велчев, който "реформира" или наследника-приемник Сотир Цацаров? Още по-интересно е къде "покриха" и как се издържа онзи веселяк "ти сам си го избра" Кокинов. От какво "печели" днес?

Пореден успех на каскетурата.

Интересно Кьовеши дали е върнала кандидатури и на някоя друга държава, или пак само ние не сме разбрали какво точно е искала европейската прокуратура.

Един на Латвия и всичи други са с каскети на тиквички.

Ние вярвяме в нашата прокуратура ! Те винаги са казвали истината. Ами пратете опитни бе. Или и те не стават.Затънали сте до вратовете си в лайна.Осмърдяхте цяла Европа.

Мутрите са още вътре, забравихте ли ги?

Каква тъмна коса има ,ако / не е боядисвана/ .Когато нашите прокурори свършат с нея ,косата И ,ще е като снеговете на Килиманджаро

И как да имат опит, като при нас от 12 години престъпност няма! Корупцията също е с пречупен гръбнак още на ниво селски кмет на ГЕРП.

Малиии, румънка казва на българите, че не стават.

Няма лъжа тука...

Бойко Калфин е син на Кирил Калфин , депутат от ГЕРБ от Кюстендил

40 % фира, още от самото начало ..... и вероятно още 30 %, щом оценката на другите трима все още продължавала Баси селекцията са направили нашите главанаци!

Е, трябваше да И се изпратят ,поне 500 кандидата ,та да може да отсее поне 2.Ама ние ще провалим цялата процедура или ще има такива компромиси,че вече ще може да се вкара, кой каквото си иска

Румънката Кьовеши казва на българите, че не стават и са корумпирани.

се покри ,,божият инструмент,, защо не взема отношение по темата

_stankow

Година и повече мина, откакто я избраха, те още се "конституират". А кога ще свършат нещо ? Хората ѝ се надяваха, ама то бюрокрация ....

прокурори имат богат ОПИТ с вземане на подкупи и имоти. Кьовеши,като ти потрябват такива всичките ни ще ги одобриш.От нашите по-добри няма

Е, недейте така ,защо пренебрегвате съдиите.Те също са отлични състезатели в посочената дисциплина

не ги пренебрегваме

СРАМ И РЕЗИЛ

Таа па големата специалистка, с румънската престъпност не може да се оправи, тръгнала да раздава,, справедливост" по света.

Ами прочетете повече колко румънски министри тикна в затвора и колко милиони върна на държавата от тях.

Ти верваш ли си бе?

Ти да не си шоп бе Ганьо ? Шопът: - Не вервам на табели ! Гледам , пише "жени". Влизам вътре , то клозет !

Докараха ни с развитието до там, че мамалигари да ни се присмиат на простотията, безхаберието и неграмотността.... Браво борци за демокрация....

Ми ща пратим ма. Калинка, Малинка и баце колорадскиот бръмбАр. Лично каскето ша ги довиде. И не ни ги връщайте ей! Армаган, от назе.

Това е срам за всички българи, казват ви, че не ставате и ,че сте корумпирани !

Тук всичко е запъртък....

Петьо Еврото ще й го пратиме втори транш...

Каскет, няма ли най-накрая да кажеш нещо по въпроса бе?

На Бойко Калфин баща му мина през всички партии. Може сега да се е внедрил в ИТН. Баща му е за разследване като корумпиран дългоуреждал се началник на митница Кюстендил. Ама тате му уреди дипломата и работата и сега всичко ще се потули.

Тази ще дръпне читавите прокурори и в България ситуацията съвсем ще се сговни!

номерата на Геши не минават...!

Како, а печена тиква хапва ли ти се?

каскетът няма едно спечелено дело и тикнат престъпник в затвора,и е главен прокурор,представяте ли си?!!!! а тя иска редови прокурори,доказани в борбата срещу престъпносттА на високо ниво.Тая знае ли какво иска.... Ами няма такива госпожо у нас.

имат опит с пачките

Да и пратят Мая! Тя ще ги оправи там! Преди време, за да се отърве от нея, кака кури я предложи за омбуцман и парламента миряса!

Тогава Каскета защо продължава да праща други вместо Мая?

Че нали ако пратят някой честен професионалист току-виж ги окошарил местните жужета.

Отидоха като аслани и се връщат като посрани.