Тръмп, Макрон и Мей готвят отговор срещу Сирия

Американският президент Доналд Тръмп отложи планираната си визита в Латинска Америка заради ситуацията в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп, Макрон и Мей готвят отговор срещу Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя рижия бил много ПРОЗЗЗ,ако се окаже и ЩАСТЛИФТ....?

Къде се бутате, спрете се! Каква работа имат рижавия, баболюба и яловата у Сирия?

Гледай си манджата да не загори и не се бутай между двама дето наужким се карат за да не те зарадват едновременно.

да постегнат крачолитееее

Като триете смислените коментари, при това от официални източници, дали ставате по-надежден и коректен източник на информация?

и други бездетни луди, Боже опази този свят, опази децата ни.

Краха на фалшивата ватна държава: Санкции обвалили рынок и ударили по россиянам. Будет хуже, нефть не поможет:https://lenta.ru/brief/2018/04/12/priplyli/

Ще помагат българските русофили! те са пълни с долари, въпреки обичта си към матушката!

Асад вече е готов да бяга в Иран.Той знае че ватенките не могат да го защитават повече. Мурзилките са страхливци и няма да рискуват остатъците от собствената си мижава държавица и креслата в кремъл, заради един сирийски убиец. В США заявили о неспособности России сражаться на море и в воздухе. Российский флот недостаточно силен для сражений с Военно-морскими силами США, а в случае воздушного боя РФ понесет от американцев большой ущерб. В The Drive полагают, что президент Сирии Башар Асад не является настолько ценным союзником России, чтобы из-за него рисковать конфликтом с США. Это мгновенно сделает море полем битвы, что не является привлекательной реальностью для ВМФ России. Общие последствия такого шага были бы слишком серьезными, считают в издании.

Гответе си манджите, но гледайте да не налапате ядрената тояга на Путин, тогава ще ви видиме в моргата!

Губиш си времето психопат. Ха-ха, глупак. С гола и бедна задница може само кеф да направи на Америка. Ти май забрави салатата Вагнер и страхливеца путьо , който се скри в бункера си за 2 седмици. Вие ватенките сте тъпи парчета, не си вадите поуки от историята Ватенките-голямата мечка се оказа (по собствени признания) една голяма но проскубана гарга, неспираща да грачи и да се перчи пред света!

Вече няма прошка за комунистическите убийци: Самолет за далечно радиолокационно засичане и управляване E-3A Sentry AWACS, способен да извършва наблюдение на голяма територия осъществява многочасов полет в близост до границите на Сирия и следи за мониторинговите данни на западните авиационни сили.

Блажени са вярващите???

papion

Макрон и Мей си играят с огъня без да си правят сметка, че Сирия е по-близо до Европа, отколкото до Америка и после какво ще настане.

Всичко е заради петрола.

Световните лицемери - сащ, великобритания, франция, германия, израел, турция, ...... чий го дирят в суверена държава ..... Това си е в границите на държавата Сирия, а каква е истината е друг въпрос ..... Защо Правителствената армия на Сирия ще използва химическо оръжие срещу собствения си народ е много интересен въпрос???!!! А дали химическата атака, АКО е имало такава, не е дело отново на терористите от даеш, подкрепяни от сащ и великобритания ..... ? Риторичен въпрос ..... Малоумните водачи на държавите изброени по горе ще запалят трета световна война!!!!

Когато погледна, кои са най - коментираните новини, започвам де се чувствам като руснак ... ех, пусто братство!

а бългрите , кучетата ги ИЗЯЛИ!

американците ще се бият до последния европеец.. заради.. абе няма значение заради какво. Повод винаги ще се намери. Все пак войната в Босна тръгна от една сватба.. За да "отмъстим" за 10 човека , ще загинат стотици хиляди.

ТЯХНОТО ОТРОЧЕ ИДИЛ НЕ ИМ СВЪРШИ РАБОТАТА СЕГА ИДВА ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ .

Обезателно Тръмп ще опука Асад. Няма начин. По този повед с есещам за един виц за Иванчо: "Идва нова учителка в класа на Иванчо. След първия си работен ден се оплаква на директора: "Г-н директор едно момченце непрекъснато ми повтаря "Ще те шибам". Какво е това момченце?- пита директора - едно дребничко, дяволито, и се държи хулигански. Да, да, - отговаря учителката. И гледа много похотливо за възрастта си? да, да - потвърждава учителката. Е, колежке - заключава директоира - обезателнои ще ви шиба" Та и с Асад така. просто ще последва съдбата на своите приятелчете Саддам и Кадафи-то. И ще има невероятен късмет ако го съди американски съд. Поне ще отърве кожата.

abasador

огорчена, и отчаяна учителката решава и отива при родителите на Иванчо, баша му я посреща и тя му разказва какви заплахи е отправил синът му нея и го моли да вземе отношение..... един момент госпожа Учителке, казва бащата на Иванчо, излиза на балкона и се провиква.... еййй Иване абе ти казвал ли си на учителката си, че ще я шибаш.... да бе тате, отговаря Иванчо.... еми хайде идвай де, че жената те чака вече! Лек ден.

Е то е ясно, че ако не е Русия, Асад отдавна да е последвал съдбата на Садам, Кадафи и всички разпарчетосани и унищожени от западните агресори държави. И ти се кефиш на това??? Требе да си болен мозък, ама много болен.

Ти пък ще счупиш тъпомера само със 7 опита от 87 възможни!

Преди години имаше едни анимационни филмчета - "Тримата глупаци". Интересно ако сега ги видя, как ли ше ми изглежда цитирания в заглавието триумвират.

тия глупаци са тръгнали да си правят сметката БЕЗ КРЪЧМАРЯ

Подпалвачите на войни ни казват: ЩЕ ИЗЛЕКУВАМЕ РАНИЧКАТА ОТ ТРЪН, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СТЕ СЕ УБОЛИ, С РЯЗАНЕ НА РЪКА, КРАК, ГЛАВА........................за да спасим евентуалната гангрена!!!!!!!! СМЕШНИЦИ, КЛОУНИ, ЦИРКАДЖИИ!!!!!!!!!!.........но МНОГО ОПАСНИ!!!!!!!

Тия ще почнат войната, а после - кой ми .ра в гащите?! Само че малоумният им електорат няма да усети нищо от тая война, потърпевшите пак ще сме ние, бедняците.

В Сирия имало"ужасяващо незачитане на човешкия живот", но пък вие, като развързвате войните, както направихте в Ирак, много се бяхте загрижили за човешкия живот. Също и когато бомбихте Белград. И това само в близкото минало. За Виетнам да не говорим. Макрон извини ли се за клането в Алжир ден след края на ВСВ? Големи миролюбци на думи, но ръцете им в кръв до лактите, а от устите им лъжа след лъжа.

Щом Баба Ванга е казала, че Сирия ще падне и тогава всички много се чудехме как така ще падне като там всичко е мирно, значи ще падне. Много е важно един ден да се стигне до мир и да спрат безбройните страдания на народа. От суета един тиранин погуби до пълни разрушения държавата си. На какво , обаче ще бъде тиранин този човек. Той няма да издържи.

Баба Ванга е казала че и Путин ще падне, обаче той не пада. Освен ако не е имала предвид, това че умря 2006, но ние го заменихме с двойника. Може би това не е предполагала жената. За сметка на това двойникът е по-мъж от оригинала и мачка краварите вече 12 години!

Кой го определи за тиранин? Той си е законно избиран няколко пъти. С мнозинство. Другите бяха диктатори, този тиранин и накрая пълен погром на иначе хубави държави.. Верно, че Ванга имаше такова пророчество обаче. Дали не беше за третата световна война, че почвам да се страхувам вече от действията на тъпите кравари.

Защо същите тези пращящи от хуманизъм държави - Франция, Англия и най-вече САЩ стояха безмълвни, когато джихадистите на ИДИЛ убиваха масово и се гавреха с пленени християни изтръгвайки сърцето на жив пленник след което джихадиста го изяде? Тогава това беше изключително ,,хуманен" акт отговарящ на техните евроатлантическите ценности и покриващ разбиранията на англосаксите за добродетели. Сега, когато измислиха цирковете с химическите атаки в стил ,,Колин Пауъл" и стъклена банката със сода бикарбонат изведнъж станаха много загрижени... Истината е, че те без колонии не могат да съществуват! Без значение дали техния неоколониализъм е явен или скрит. Защото ако не е колониализма трябва да се работи за да се живее. А когато има колонии десет, двадесет или петдесет роби от колонията работят за да издържат един облагодетелстван в метрополията, като в същото време в колонията умират от мизерията, в която са оставени за да има за метрополията!

Да се вярва на Русия е точно толкова наивно колкото да се вярва на бай Мангал от циганската махала. Официалните власти в СССР, а сега и в Русия лъжат непрекъснато. И даже и в конкретния случай да казват истината (което е малко вероятно), сработва синдрома на 'лъжливото овчарче". Няма да изброявам безкрайните лъжи на Москва по най-различни поводи. като се започне от зверското убийсво на няколко дестеки хиляди полски офицери в Катин и се стигне до смехотворните твърдения че пленените руски военни в Източна Украйна били отпускари. неща, на които и малките деца няма как да повярват. Виж, 80-те % червени дебили в бСП и руско-съветските мекерета, като папагали повтарят всяка глупост на Путьовците в Кремъл, но нормалните хора само се подсмихват. Всички лъжат. Но някои лъжат след като са проиграли цялата ситуация и не са намерили ни едно противоречие. Така, освен че версията е правдоподобна тя звучи и истински. А други лъжат все едно се намират на партийно събрание в колхоза. Където половината са пияни, а на другата половина въобще не им пука.

Макрон само истини казват нали? кАКТО И навремето Блеър и Колин Пауъл.

Помнете че когато някой ви говори за хуманизъм, той ви говори за сатанизъм. Защото хуманизмът издига временното тленно паднало в грях творение, а се опитва да принизява вечният свят всемогъщ и всезнаещ Творец, от който имаме всико добро даром по благодат (мислост). Хуманизмът е класическо идолопоклоничество. Затова и хуманистите имат толкова неочаквано за някой поведение.

Кои са тези лицемери , които , виждате ли , били се загрижили чрезмерно за жертвите на несъществуващи химически атаки в Сирия ? Потърсете дали САЩ или другата англосаксонска империя са предоставили поне едно доказателство за предишната си претенция, пак в Сирия ?! Вместо доказателства се тиражира поредното обвинение Фейк нюз, ноедна фейк нюз повторена не сто пъти, не хиляда пъти , а поне сто хиляди пъти почти добива контур на истина. Поне обърква достатъчно хора "Доналд Тръмп и британският премиер Тереза Мей изразиха в телефонен разговор решимост да не позволят да бъдат извършвани повече химически атаки в Сирия, съобщи Белият дом, цитиран от световните агенции и БТА. Двамата лидери осъдиха "ужасяващото незачитане на човешкия живот", което по думите им демонстрира сирийският президент Башар Асад. " Да си припомним доказани ужасяващи факти за ужасяващо незачитане на човешкия живот от същите империи, с акцент на Глобалната, която сега със зъби и нокти се бори за ролята си на хегемон на планетата Земя И е готова да ни пожертва с лека ръка

Над 2 млн души са загинали при операции на САЩ в Близкия изток през последните 12 години, сочи доклад на международната организация Лекарите в света за предотвратяване на ядрената война (Physicians For Social Responsibilty), която през 1985 г. получи Нобелова награда за мир.В хода на американската военна операция в Ирак са загинали около един милион души, което се равнява на около 5% от населението на страната. 220 000 души са загинали в Афганистан, а 80 000 в Пакистан.

След натуралистичен документален филм за щурма срещу иракския град Фалуджа, показан по италианската телевизия RAI, Пентагонът с неудоволствие бе принуден да признае използването на запалителни бомби с бял фосфор срещу Фалуджа в качеството на смъртоносно оръжие, а не само като осветителни снаряди. Белият фосфор е отровно вещество, което при попадането върху тялото буквално разяжда кожата и тъканите до костта. Използването на подобни осветителни бомби срещу мирни жители е забранено от Конвенцията на ООН за особени видове конвенционално оръжие, приета през 1980 г. В ефира на RAI бе излъчен филм за последствията от операцията Призрачна ярост първите опити за нощен щурм срещу Ел Фалуджа, съпътствани с бомбардировки, през ноември 2004 г. Ясно се вижда, как нощното небе над града е изпъстрено от стотици избухващи фосфорни снаряди. В последвалия сухопътен щурм, завършил с превземането на Фалуджа през втората половина на месеца, участваха 12 000 американски командоси и 3 000 иракски войници. Веднага след завършването на операцията, в световните медии започнаха да се появяват слухове за химическо оръжие, използвано от американците при превземането на града. Филмът Фалуджа: Тайното клане, дава неопровержими според авторите му доказателства, че запалителните бомби Mark 77, които се явяват усъвършенствана форма на бомбите с напалм, използвани от американците във Виетнам, са били използвани и срещу жителите на Фалуджа

Западните държави за пореден път показват, че е страшно да попаднеш на мушката им. Няма значение дали си крив или прав, щом по някакви причини са те нарочили, няма спасение. По тази причина нашата политика на снишаване /по стар български обичай/ може-би е най-правилната за малка и слаба държава, каквато сме.

Номер 2012 каза една истина по словото но първо да обърне внимание какво представлява България в отношение на природата си

Това тук "априори" не ми харесва. Означава "без доказателства", ако е преведено правилно, разбира се.

"Предполагаемо, обратното на a posteriori. Използва се в математиката и логиката да се отбележи нещо, което се знае или се предполага преди да се изложи доказателство. Във философията се използва за нещо, което може да се знае без емпиричен опит. Във всекидневната реч се използва за обозначаване на нещо, което е известно преди дадена случка." уикипедия на прав път си.

"Съветниците убедиха Тръмп да нанесе масиран удар по Сирия Предполага се, че атаката ще трае повече от 1 денонощие Военните са представили за утвърждаване на президента на сащ няколко варианта за нанасяне на удар срещу Сирия. Вариантите предполагат масирана ракетна атака по няколко цели в продължение на повече от един ден, съобщава The New York Times, позовавайки се на свои източници." МК И всичко това започва да се случва точно в момента, в който обстановката в Сирия беше започнала да се нормализира за местното население. какво нещо е "химията"...

Тия пък тримата какво се месят на рашистите? Не могат да спрат световната революция.

не се мъчи да се правиш на интересен, не ти се удава.

Войната е планирана отдавна и е неизбежна поради цикличността на икономическото и социално развитие на т,н, човечество! А и много голямо стана стадото и трябва да се поразреди! Единственият въпрос е дали след войната изобщо ще го има(СТАДОТО ДЕ!)?

Скрипал - Новичок, гел с БОВ ????? Сирия -БОВ ????? Една и съща опера, различни драм състави, но една цел - Русия е лошата, ние сме "добрите". Е ние идиоти ли сме? А стига, да не яде някой дървения господ! Че тези тримата са кретени е ясно, че им дърпат конците пак е ясно, ама нещо съвсем изкуфяха и това никак не е добре!!!!!!

Откровение глава 13 "1 И видях звяр, който излизаше от морето, и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена. 2 И звярът, който видях приличаше на леопард, и краката му бяха като крака на мечка, устата му като уста на лъв; и змеят даде нему силата си, престола си и голяма власт. 3 И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя учудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра; 4 поклониха се и на звяра, казвайки: Кой е като тоя звяр? и кой може да воюва против него? 5 И даде му се да говори и с устата си горделиво и богохулно; даде му се още власт да действува четиридесет и два месеца. 6 И отвори устата си да изрече хули против Бога, да хули името Му и скинията Му, па и ония, които живеят на небесата. 7 И позволи му се да воюва против светиите и да ги победи; и даде му се власт над всяко племе и люде, език и народ. 8 И ще му се поклонят всички, които живеят на земята, всеки, чието име не е било записано от създанието на света в книгата на живота на закланото Агне. 9 Ако има човек ухо нека слуша."

... и се чу глас: - СВЪРШИ СЕ!

Световният мир следва да продължи.Сирия сега е крайъгълен камък.Тази държава стана бойно поле на световните играчи.Тук Русия е замесена и това изнерви Америка.Все пак трябва мир, а това като че ли не се задава.Но войната е на сирийска теретория засега.Дано се разберат, но американците си водят тяхната политика .Така че става страшно.

На базата на какво мир? Основан на Божията свята вечна и несъкрушима спасителна истина или въз основа на сатаниските заблуди? Защото мир основан на лъжа, неправда и насилие (липса на любов) не е истински мир. Господ Исус Христос не дойде да донесе мир а меч, който е словото на Бога, което разделя ясно и категорично лъжа от истина и правда от неправда. Защото компромиса с истината е лъжа. Истината трябва да бъде чиста и свята.

И това ще стане, но преди това ГОСПОД ще прибере 95% от стадото на превъзпитание в отвъдният свят! Не че ми дреме де, но ми е мъчно за прекрасната планета сътворена от Създателя и осрана от т.н. ЧОВЕЧЕСТВО!

Това ли е международния отговор. Пак същите дето разринаха арабския звят. Тримата кляпари

"Президентът на Републиката и президентът на Съединените щати размениха информации, които потвърждават априори използването на химически оръжия" Априори означава "предварително", т. е. следователно, преди още даразговарят е било взето решение да се каже, че е употребено хим. оръжие!!! Нищо ново под слънцето - страната на злото САЩ търси повод за война!!! Явно ВПК на САЩ яко натиска Тръмп за печалби!!!

Колко е лошо сега в Булгаристан Държава без армия не е държава Мъж дето не е служил е палячо - джендър. И колко много станаха. Дано не стане война щото няма да има кой да разказва на другите просто няма да има нито томати нито салам нито секс нито нищо Победител е невъзможно да има не Тръмп не Маркон не Мей и те ще са някъде на пепел А Путин добре че е мъдър той не учи другите той си трае и дано си трае че язък за децата и внуците язък за младите Една атомно централа донесе толкоз пакост че още заболяванията от рак се увеличават ами ... пази боже.

Западните държави се провалиха в Ирак и Афганистан. Съсипаха милиони човешки съдби и животи и предизвикаха бежанската криза. Русия също няма работа в Сирия и Близкия изток. Така наречените "Велики сили" са просто едни алчни търговци на смърт!

Тръмп, Макарон, Мей и Меркел -ЛЪЖАТ и ще берат ядове, когато усетят ядрените взривове на Руснаците в собствените си държави!

тази смешна коалиция от Иран,Русия и Турция се разпада

Тримата глупаци!!! Лошото е, че литературните герои са безобидни, а тези са ТВЪРДЕ ОПАСНИ!!!