Лъки Лучано: Босът на босовете, който помогна на САЩ да завземат родната му Сицилия

Днес се навършват 60 години от смъртта на бащата на организираната американска престъпност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ Е ДОПУСНАЛ ДА ИМА ДЕЦА - ПРЕКЪСНАТ Е ГЕНА НА ЗЛОТО. ПРИ ТОЛКОВА МНОГО УБИЙСТВА И ПРОЛЯТА КРЪВ, НЯМА КАК ДА ИМА ДЕЦА "щастливеца" Лучано. Но стилът на действие и "бизнес" е чудовищно припознат в съвремието ни.

Радостина, много грешки. Прочитай материала като го въведеш.

Eдна подробнос 1997 Джордж Сорос Еврейна Не Бе Приет От Жан Виденов и Тои С Соломон Паси И Еврейското Лоби Правят ХиперИнфлация И набутват БГ В НАТО !!!

Та да се повторя, как няма да помогне на мръсните янки като му дадоха острова на тепсия на неговите хора! Дучето, вечна му слава (!) (VIVA IL DUCE!), ги беше приключил тия мръсни утайки! При най-малкото съмнение, че си мафиозо отиваш у лагера! А малоумните янкита ги направиха "борци за свобода"!

диктатора ги е пращал всички, освен ако са от 'неговите хора'. И при комунизма е имало такава възможност, да се удря само който не е 'наш', това е същност на всяка националистическа и национал-социалистическа диктатура.

Глупости! Дучето (вечна му слава!) назначава Чезаре Мори (убеден фашист) e назначен за префект на Сицилия и им разказва играта на тия мърши. Но тогава използва методи прекалено меки за днешните джендъри! Дори Марио Пузо го споменава в "Кръстника".

сте го пропуснали ,както винаги! Той скчлюва сделка д апомогне на САЩ,но да го пуснат от затвора и когато изпълнпва своята част от сделката го екстрадират в Сициия. Тогава заявява ,че политиците са най-долните хора , че дори мафиотите държат на думата си ,но политиците не! Мисля,че днес никой не се съмнява в правотата на казаното то него.

Съжалявам, че такива "хора" изобщо са се раждали на Земята. И всички други престъпници и убийци.....просто...НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ РАЖДАТ. От злото няма какво да се научи.

Лучано цял живот е извън закона и живее като престъпник. Нито той, нито властта имат илюзии в това. Докато в тъй наречения социалистически ЛАГЕР МАФИЯТА е на власт до днес. от Девети 1944г Лучано е аматьор пред Николай Добрев и Манол Велев. Лучано е от калибъра на пладнешкете бандити братя Илиеви и Иво Караманов.

Всъщност експулсирането му в Сицилия е свързано с това че Лучано, и неговите хора, "помагат" на американците при избора на правилините кандидати в първите "демократични" избори в следвоенна Италия... а преди изборите мафиотите, вече под прякото ръководство на Лучано, провеждат "агитация" сред избирателите и неправилните кандидати, дейност която помага на много избиратели да гласуват за "правилните" кандидати а някои от оживелите "неправилни" кандидати дори сами отеглят кандидатурите си;)

Интересен човек. Семпла външност, с много общи черти със средностатистическия българин. И с интересен живот. И статията за него е добре написана, нетипично за разпространения просташки стил тук.

Чак пък добре.... Марасано Масарано....

Ами че нали и в България направиха същото, с помощта на мафията предизвикаха банковата криза през 1997, за да поставят прокситата си да ни набутат в НАТО. Та сега да се чудим как да излезем!

Ти и в светлия комунизм си вярвал , нали ?

при комунизма помиярино

Не живот а жизнь си живял , некадърник муаххахахаха

Този какъв ни е на нас,че да му честваме годишнина и да го отбелязват на първа страница в ДИР?!?

По-интересно е от всички други тъпотии, които лансират. Така поне може да се научи нещо ново и по-различно. На някои не им дреме за тъпите "престрелки" по линия НАТО-Русия.. Щяли да разполагат, да ни надапат.. Please..

Ще научиш, като всичко е от първата половина на миналия век и още тогава е видно колко скапан държава е САЩ. А лъки нито е първи, нито уникален!

Кратко, точно и ясно. Хубава статия. За повече фактология и информация -"Синдикатът на престъпниците".

….много важна подробност-той рано осъзнал блестящите качества на евреите -гангстери…и ги е внедрил в магията-Мери Лански…Бъгси Сийгъл…..смята се,че идеята за “Синдикатът на Престъпниците”е на Меир Лански..,която Лъки Лучиано е въвел..поставяйки отношенията в Коза Ностра на съвсем ново ниво-всичко е бизнес …

с борса и печатница за пари

Ами за да стигнат дотам вероятно не са прости

Казваш, че са умни. Допълвам, че са злодеи.

може, но няма как да минат руските ворове