Лагер за деца-мигранти в Тексас: С $4.5 млрд. потушават хуманитарната криза

Американският президент Доналд Тръмп подготвя смяна в ръководството на граничната полиция след информацията, че деца мигранти живеят в ужасни условия в център за задържане на границата с Мексико

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яко нещо е демокрацията. Особенно най-великата на света.

трябва да се грижат за децата на орките

Имигрант Емигрант Мигриращ

Пак сте преписвали BBC. Родителите плащат на каналджии да прекарват децата им през границата със щатите, за да могат после да искат от американското правителство да ги допусне в страната "за да се съдинят снещастните си дечица, които 'съвсем сами са изминали 3 хиляди километра и са пресекли 4 граници'.

Тея американци не са в ред. Първо Тръмп каза, че латиностите, ще построят стената за тяхна сметка. После поиска да му отпуснат 4,5 млрд. за стена, ама не му дадоха. Сега случайно се иска същата сума, но защото е много притеснен за условията на задържаните Ще падна от смях :)

Американците си строят стената сами. Не чакат на държава и политици. Събраха си пари и строят. И то ограда, а не заграждение за кокошки като нашето. "Демократите" пращат пиклата AOC да реве по оградите, пременена в маркови бели дрешки и часовник за 600 долара. Няма к`во да го мислим Тръмп. Както са го подкарали, следващите му 4 години са почти сигурни. Не вярвам, че комунягите ще успеят да извадят кандидат, с който да му се противопоставят.

С $4.5 милиарда за хуманитарни огради и боеприпаси ли ще потушат кризата?

Тез деца мигранти в Тексас, ако са като "децата" мигранти у нас...

Защо просто не ги изхвърлят с шутове?

и се опитват и нас да изкарат меки

Това са деца, бе кретен.

нов хитлер от индиански произход,иначе няма оправия с латиноските мангали натиснали евроимигрантите да им вземат демокрацията дето я внесоха в щатите всичките затворници и каторжници избягали и избили коренното население