ЕС се отказва от задължителни квоти за мигранти

Поради възраженията на редица държави членки, Европейският съюз няма да разглежда въпроса за задължителни квоти за мигранти.

Обратно в новината

Коментари - ЕС се отказва от задължителни квоти за мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един такъв отказ ни е необходим. Сега е време да се отървем от всички бежанци. Просто се засилва охраната на границите и толкова. Всички обратно в турция и Гърция и организиране на канали към тяп, за да изведем и циганите натам.

Кой принуди нашите политици да ги правят "българи" чрез издаването на наши документи ?

България трябва да спре да приема АБСОЛЮТНО всякакви Пришълци от Азия и Африка. Може да се приемат хора от Европейския съюз. Обаче, тия МЮСЮЛМАНСКИ Крадци, Просяци и Терористи, нека умират. Турското Робство свърши преди 130 години. Може да се приемат Християни от Украйна, а не някакви Османски Мюсюлмански Пришълци... Ако някой от тия които идват, нямат пари да се издържат, нека ги застрелват. Няма да се занимаваме само с Крадци, Просяци и Терористи....

а да ги набутат всичките при нас съгласни ли са?

''Всичкото маймун в Европата! Трябва да се проявява повече хуманност към маймуните!'', наредиха от Евро Парламента, по препоръка на САЩ. Какви квоти, кой колко може да внася, не на кило - на тон! : )

тези превърнаха Calais в клоака

Еврогейовете май влязоха в крак. Който таковъл , таковал. Мара се омъжи. Никакви мигранти в България.

Европа трябва да престане да приема (и)мигранти от Африка , Близкия Изток и Бангладеш обществото... поради простата причина, че в основата си тези (и)мигранти са умишлено насочвани към Стария континент, а причината става все по-очевадна и ясна.

да идват всичките в българя. ние няма да върнем никои. даже ще им подсигърим жилище, храна и т.н.

ти си много тъпа ма

Историята най-силната ни национална страна... логиката - най-слабата!

САЩ и ЕС вече свикнахме. САЩ да си приберат мигрантите, а ако не: Да се загради границата. Да се стреля без предупреждение. Плавателните съдове да се потапят.

"Трябва да можем да приемаме, да регистрираме и да правим разлика между бежанци и мигранти". Това е добре казано... Но къде е уловката? 90% от пристигащите са без документи и са от "Сирия, Ирак, Афганистан и Еритрея" или "нямат държава". Къде ще ги върнеш и как?! А тези от "Сирия, Ирак, Афганистан и Еритрея" икономически или политически имигранти са? Ако са политически защо не имигрират например в Йордания, Сенегал, Гана, Пакистан, Туркменистан или Иран например? Толкова ли са наивни европейските политици? И какво прави една организация като ООН например?

насока, но никой от т.нар. политици не си прави труда да отговори. Защо ли ?!

USA забъква какафониите, а сметката сега я плащаме ние. Който иска УСА да му е приятел, трябва да се научи да слугува.

ли има. Това ли е новия световен ред. Да е забранено да се казва истината , че това не са бежанци , а криминални престъпници, които са стреляли по правителствата си и затова сега бягат.

Toчно така е, нека сега тези които поддържаха превратаджиите да си ги приемат в УСА.

след дълги тривки за "нетолерантни" мнения се оказа, че дяволът не бил толкова чер и че "борбата" не трябва да се води с потапяне на континента, а да бъдат премахнати причините, което не е така лека задача, както да ги разпалиш. търговията с африка се води винаги от страната на поробител. тази търговия унищожава слабите кълнове на земеделие и животновъдство в африка. резултатът е на лице: едни пак спечелиха многото пара, други загубиха от труда си и за пореден път научиха, че изобщо не си заслужава да се трудиш, а всички останали трябва ежедневно да слушаме воплите на тънещите в разкош - как било трябвало да сме по-католици от папата. айде имайте малко мерка и в идиотизъмите си! а!

Имат ли представа, как ще ги различават икономическите мигранти и бежанци? Ако искат да помогнат, да пратят хора в Италия да не допускат никого повече да влиза, иначе цялата Африка ще се пресели в Европа.

В Гърция, явно Някакви Крадци и Мошеници са взели властта, след като са ИЗЛЪГАЛИ избирателите( подобно на БСП и ДПС в България ), и сега за да задържат властта, явно са готови да продадат майка си и баща си, а и задниците си са готови да продадат.... В Гърция, в момента, Управляващите са като някакви Алкохолици, Наркомани и геиове, които само Крадат и Лъжат.... И затова, между другото, оставят всякакви ПРИШЪЦИ от Азия и Африка да влизат в Гърция... Гърция е една ФАЛИРАЛА страна, заради Управниците си, а и самите Гърци, май също са пред фалит... А и може би дори и по- зле, а и ще стават по- зле заради Пришълците( Краци, Просяци и Терористи ) от Азия и Африка, които пускат да влизат в страната им !!!

Ами България не е ФАЛИРАЛА заради нашите управници. Да ги приемеме тези мигранти ли емигранти ли4.Какво чакаме.Работа има ,земята ражда,ако има кой да я обработи.Те ще съживят милата България,която е пълна с мързеливци и "умове".

... и да добавя - ще ни подобрят генофонда, както ни светна нашата еврокомисарка!

След като цяла година ни въртят на шиш и ни карат да казваме на черното бяло взеха че сетиха за разликата между емигранти и бежанци, айретен че правния статут на двете категории и как трябва да бъдат третирани от държавните органи са уредени с междунардодни конвенции още преди 40-на и кусур години.Е, оти го ручахме жабето,бе, еврокомисари с комисари такива?

Поради "възражения" - я стига DIR-e с глупостите си. 30-хиляден митинг в Словакия с ранени полицаи и 160 човека арестувани против имигрантите, на това възражение ли му казваш? Или се брои за възражение несъгласието с политиката на геноцид на ЕС???? Айде вземи да понапишеш все пак какво става в Европа, че да не търсим информация в европейските новини.... Срамота..

Дир-а е наложил пълно информационно затъмнение върху всички протестни действия в ЕС - срещу политиката за вкарване на имигранти от ислямския свят; срещу политиката за денационализация, както и срещу глобализма и неолиберастията. Спомняте ли си, че за Пегида написаха от немайкъде, а след това замълчаха напълно за това движение, все едно че не съществува! Ние обаче не само четем и други новини, но сме и наясно, че обществото не може задълго да се лъже и манипулира и че истината рано или късно си пробива път, въпреки манипулациите (или мълчанието) на медиите, вкл. електронните.

Дир-а може да прави каквото си иска - да не би ти да му плащаш сметките? Интернет е огромен - направи свой "Дир" и разпространявай само "истината"! Явно губите представа, че нищо в Интернет не е безплатно и зад всяка думичка стои нечий труд и средства! Скоро едно келешче ми спореше, че щом си плащало интернета, то всичко от там трябвало да му е безплатно!?

Ето това са твърди принципи и хуманност - въртиш палачинката както ти изнася! Боклуци!

Я докажи, че ти не си същия? Аман от лицемери!

Kои забърка тази каша и разсипа държавите на тези хора които имигрират, и защо сега EC трябва да поема тези хора и да ги устроива?!! Kои??.. и защо??!

Ние сме САЩ и НАТО.