Кворумът в парламента е на косъм, всичко зависи от ДПС

Без БСП може би ще се работи по-делово, да спрем командировките и никакви пари за отсъствие, предложи Волен Сидеров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Данс ожених, сега Д. К. ПОЗДРАВИ ОТ ГЕРМАНИЯ. СТРАХОТНА ДВОЙКА, КРАСИВО, ВЪЗПИТАНО И УМНО СЪЩЕСТВО. А СЕГА ОТ ДАНС ЕДНО ЗДРАСТИ НЯМА, МНОГО СЪМ,..

Ша гласуваме за Ахмед Доган в града

Никога вече червените в Парламента.

Дс комшю от дс салуваше паспорта кога 1989 червеният след един месец се върна и мирясаха, влезе в Нс и след 4 г амет го изгони, че не бил се изказал нито веднъж, а като гледам бг депутати и те писъци, че чак до долния край на селото се чуват, аптали изкукуригали, беля чактът амет, вземи, че се върни та ред да има, че и чобаните и те в чудо са се видели, плашат животните ни, като чуят и магаретата започват и те да реват от викащите, намали децибелите

0т 30 години всичко зависи от новите дпс

Ние чергаджиите от Македония, Тракия, Мизия, поздравявам ви и ви благодарим, за изгонването на мнозина.. С най-новата песен - завръщане от Райко кирилов(джамбазки и Каракачанов) от Беломорска Македония ., а на тези 2009 една студена вода от западните бг и не чакайте ги, да работят вашите дечица, на запад мързела не върви...

А ОП, кой им дава храната, Доган и тези побойници деца на комунисти Балев Малев е редно по домовете, макета та за двамата Каракачанов и джамбазки, с турските имена да останат, но нищо не зависи от народа, споко, нямам чичо поп, а и не искам комунистически режим... НАД 700 000 000, а нерде 160,200,300 лева, работещи чисто 420,мерси,а казваха 500 пенсия, но едно дърво на доган, че държи за тях, а неговите стари на студ, и добре че е балкана да събират паднали съчки от дървета при натежал сняг на земята, а не краде о да поясня, от клоните, турчинът е скромен, честен но дпс ядма дрянова иска

Щом опряхме до там, от ЕТНИЧЕСКА партия да зависи кворума, по-добре да разпускаме "народното" събрание!

Питат, кой днес е Султан, Бойко или Доган. Да отговорят Западните ръководители или Сорос от Турция. За мен всичко е точно изчислено, а тук оставащите им под хвърлят по някой лев да не останат гладни, бюрокрация няма предел. А

Толкова време ''кворумът'' се крепи от дпс както и управлението че нищо ново не казвате.. Незнам само защо плюете ДПС а не виждате меркантилите от мнозинството, които за да властват 4 години се натискат на дпс...а не обратното..

Дошло е време всички депутати гласували ялови закони да бъдат парично санкционирани. Който произвежда брак трябва да плаща. Това да важи за прокурори и съдии.

Позицията на ДПС е пределно ясна,изненади не се очакват. НО! Дълбокия реверанс на ГЕРБ към ДПС, обаче ги превръща в техен заложник.Питам, оправдано ли е?

Бяха ми казали, че ако говоря неща срещу ДПС, после е напълно възможно да си имам неприятности, защото те били незнам-си-какви, незнам-що-си и т.н. Българета. Но аз не говаря срещу ДПС, изобщо даже, а само казвам, че всичко в дази държавица е на косъм и зависи съвсем естествено и закономерно значи, от господин премиера на тази държавица, той значи ако благоволи и т.н. Но никой от дежурната тв-кохорта, дето сутрин и вечер чинно се разминава по тв-коридорите (но не на властта, а за чисто и просто за тв-коридорите става въпрос), не казва има ли си той аджиба някакви зависимости, защото тълпата (т.е. народонаселението, масовите ни гласоподаватели когата наближат избори) от това се интересува - кой на кого му дърпат конците, кой на кого му набиват обръчите, кой на кого му натъркват след това манерката и т.н. Хляб (макар и плавно поскъпващ и качващ цената си както и на други стоки от първа необходимост и т.н., за качеството на храните ни сега не говорим) и зрелища, са казали някога някакви си там и т.н.

Доган пак заглади косъма. МашАлла!

"Вчера при госпожа Караянчева имахме събиране и аз предложих да не се получават никакви пари, когато не присъстваш в парламента, защото те продължават да си ги получават" Нямаше ли правило,че отговорника(или там както се наричаше) на пленарната зала може да санкционира депутати с намаляване на заплатите им ако отсъстват продължително време от НС?Е явно са гласували за отмяната на това правило щом винаги поне 40% от депутатите отсъстват! Между другото преди няколко дни нямаше изказване на някакъв депутат(от герб или патриотите) който твърдеше,че съставянето на кворум от водещата коалиция няма да е проблем!?Не е зле да бъде привикан от журналистите за обяснение за днес! Ей някой да е чувал нещо от любимите ни социалисти които тръгнаха да оправят проблемите на хората от улицата или е прекалено рано да питам?!

ИМА НЕЩА КОИТО СТРУВАТ ПОВЕЧЕ ОТ ПАРИТЕ. ЕДНО ОТ ТЯХ Е ВЛАСТТА !! МЛАДО СИ ОЩЕ И НЕ ГИ ЧУВАШ ТЕЗИ НЕЩА. РЕШЕНИЕТО ВЕЧЕ Е ВЗЕТО И ВЕРОЯТНОСТТА ОТ РАЗПАД НА СЕГАШНИЯ ПАРЛАМЕНТ Е МНОГО ГОЛЯМА. НО УСПОКОЙ НЕРВИТЕ СИ От това няма кой знае какво ново да произлезе. Просто ще изхвърлят от политическия живот разни осрани ПАТРИОТИ от които никой вече няма нужда.

Така е властта е наистина по важна от парите!Само че това беше вярно преди време когато имаше по голямо политическо разнообразие,а не като сега с разни малки формации и партии не разбрали,че времето им отдавна е отминало.Което означава,че ако не може един депутат да получи мечтания министерски пост то той ще се посвети на това от което може да спечели най-много! По времето на социалистите всичко се клатеше и клатеше ама отстояваше във времето просто защото не им пукаше за нищо освен за себе си.Тъй че сега дали ще се разпадне правителството или не в ръцете на Боко и това което той каже. Ако от предните ми думи сте останали с впечатлението,че съм нервен то явно въобще не можете да разчитате емоционалното състояние на човек от думите му!

Последни гърчове на управляващите в парламента .... ДПС пресмята ползите и вдига мизата за подкрепата си. Цецо прави пируети на смъртта по тънко въже. Ако падне Борисов е невинен

Сега стана ли ясно кой ръководи тази държава ? ДПС ! !!

ТОВА Е ВЪПРОСЪТ КОЙТО СЕ ПОСТАВЯ ДНЕС И КАСАЕ БЪДЕЩЕТО НА НАСТОЯЩОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ. ДАЛИ ДПС ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В СПАСИТЕЛИ НА ГЕРБ И ПАТРИОТИТЕ е въпрос чийто отговор зависи не толкова от човека който разпределя порциите в онова което наричаме държава , а от едно друго лице което обитава КОЗЯК 16 и се кръсти в еврейската СИНЕГОГА. ОБЩО ВЗЕТО В БЛАТОТО БЪЛГАРИЯ НЯМА КОЙ ЗНАЕ КАКВО ДА СЕ ПРОМЕНИ С ТОЗ ИЛИ СЪС СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ, защото ИЗБОРА И РЕДЕНЕТО НА ЛИСТИТЕ ги правят олигарсите , а на нас оставят задължението да ГЛАСУВАМЕ. ПРЕДПОЛАГАМ , ЧЕ ПРАВИТЕ РАЗЛИКА МЕЖДУ ИЗБОР И ГЛАСУВАНЕ ?? КАТО ЕДИН РАЗУМЕН ЧОВЕК СЧИТАМ , ЧЕ Е ПОД ДОСТОЙНСТВОТО МИ ДА УЧАСТВАМ В ТАКИВА ПРОДАДЕНИ МАЧОВЕ!! А ВИЕ?!!

Интересно е било тази сутрин в ЧЕРВЕНЕГОГАТА.

евтина сензация.. ОТКОГА "...всичко зависи от ДПС..." е новина?

Каза, че БСП взимат 1/3 от заплатата си , а дори и цялата да взимат все тая. Сидеров, вие, като влизате в залата, да има някаква полза за хората? Ама и това не правите от екскурзии по света.

Кворъмът в Парламента е на кантар. Но Цецо няма да може да ходи на молитвена закуска, щото кворумът се разваля

Да си вдига дърмите и да ходи дето си иска. Само да го няма тук и да няма възможност да управлява. Че той е Сивия кардинал. Боко е кукла на конци.

под мъдрото ръководство на крушовлянската социалистка курнелия нинова бесепето уверено крачи към небитието!

Оставането на ДПС в НС само ще докаже , че СВАТБАТА им с ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ СЕ Е СЪСТОЯЛА!! Можем само да викнем - ГОРЧИВО , ГОРЧИВО !!

а на тебе кой ти каза, че щом курнелия напусне работа всички трябва да стават безработни??

ВЪПРОСА Е В ПРОМЯНА НА МОДЕЛА , КОЙТО СЕ НАЛАГА НЕ ОТ ТОВА КАКВО ИСКА КОРНЕЛИЯ , А ОТ ТОВА КАКВО СА РЕШИЛИ НА КОЗЯК 16 !! ПРЕДВИД НОВИТЕ СВЕТОВНИ РЕАЛНОСТИ МИСЛЯ, ЧЕ ГОСПОДИНА ОБИТАВАЩ СГРАДАТА НА КОЗЯК 16 ЩЕ ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ ЗА ПРОМЯНА СЪОТВЕТСТВАЩА НА НОВИТЕ РЕАЛНОСТИ! ТЕЗИ РЕАЛНОСТИ СА СВЪРЗАНИ С ПРОМЕНЯЩАТА СЕ ДИНАМИЧНО ОБСТАНОВКА В РУСИЯ КОЯТО МОЖЕ ДА ОСЪМНЕ С ЕДИН ВОЕНЕН ПРЕВРАТ И СЪС СВАЛЯНЕТО ОТ СТЕНИТЕ НА ИДОЛА СЪЗДАДЕН ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ И РУСКИ МЕДИИ МЕДИИ ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ.

Абе, волен много ербаб, бе! Ама друго вряскаше, когато ГЕРБ отказаха да влизат в парламента през 2013 година. Подушат ли кокала, хиените в парламента започват да вият на умряло, ако ги заплашат, че ще им го отнемат.

ДПС са по-българска партия от ГЕРБ.

Май има нещо такова.

ДПС са по-българска партия даже от обединените патриоти

Това е сигурно

Социална несправедливост... Герб подкрепя силните. Провал. Бг е много обичана и много мразена. Очевидци сме бсп с дпс, герб с дпс, но излишни са коментарите. Съжалявам лично аз, че можехме да напусне през 1968, но едни успяха, други бяха убити... Няма промяна от мен, много се краде и самите те казват, живеем и виждаме как живеят в охолство. Дпс вина няма, а на тези които ги слушат и изпълняват заръките на дпс те замогнаха, всичко е точно не... Богатството създава престъпници,, 1954 Милко балкански последният абзац... Живи здрави с отмъкнатото пред очите ни ми ние

нямаше КОМУНЯГИ... ЗАКОНЪ за изтребление на разбойниците Утвърденъ съ Указъ № 721 отъ 7.12.1922 г., обн., ДВ, бр. 205 от 12.12.1922 г. Чл. 1. Разбойникъ се счита онзи, който по навикъ или занаятъ самъ или съ други лица извършва грабежъ, насилие или убийство съ цель за ограбване.

И помниш какво е било тогава?! Хахахахахаха

твоята памет стига до Партиздат... няма какво да си говорим нали...

В тоя парламент, кой какво прави, накрая всичко се оказва, че зависи от ДПС... Нали не бяха в управлението, нали вече ги бяхме загърбили, ами не, отново са на дневен ред.

Разбира се, че ДПС в "името на стабилността" ще осигури кворума;) Пък после те си знаят как да осребрят запазването... И Волене, много хубаво предложение си дал за парите на депутатите при неявяване на Работа, ама пита ли Цветиту дали един депутат, дето две години не е стъпвал в НС, продължава да си взема парите като депутат? Нали си принципен уж - давай;)

Рейтигът на Парламента падна от 8% на 4% и върви надолу ....

ТОВА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА НАРОДА ЛИ СА ИЛИ НА ОЛИГАРХИЯТА КОЯТО ПОДРЕЖДА ЛИСТИТЕ ПРЕДСТАВЕНИ НИ ЗА ГЛАСУВАНЕ?? ПРЕДПОЛАГАМ , ЧЕ ПРАВИШ РАЗЛИКА МЕЖДУ ТОВА да избираш И ТОВА да гласуваш ?! СЪВЕТВАМ ТЕ ДА НЕ ИГРАЕШ В ТОЗИ ТЕАТЪР НАРЕЧЕН "ИЗБОРИ" ЗАЩОТЕ НЕ ТИ , А ДРУГИ ИЗБИРАТ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАШ. БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ Е НАЙ ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ!

Сътворената на тъмно коалиция БОСТАН, излезе на яве.Е, сега се казва БОГАН

При нормативните безумия , които сътвори този Парламент , се задава дори въпроса какво значение има кворума ,след като не е ясно дали ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ е нужен.Низините,доведени до крайна бедност и мизерия, не могат да продължават да живеят по-старому.Единиците, които крадат милиардите, не искат тези кражби да спират.Тази ситуация най-малко един Парламент може да разреши.

Не разбирам какво се чудите. Преди години възходът на Борисов започна от поста на Главен секретар на МВР. А на този пост го постави Доган

Много е принципна белата златка,ама откри галерия за да пере парите.

Каквото и да се случи у нас, константата е винаги една - единственият печеливш е ДПС и от тях зависи всичко. Сега какво извиване на ръце ще падне и какви "отстъпки". Затова е актуален следния виц: Попитали радио Ереван има ли доказателства , че македонци и българи са един и същ народ. Радиото отговорило: Има. В Македонския парламент каквото и да става, накрая албанците решават всичко и управляват страната. В българският парламент каквото и да стане, накрая турците решават всичко и управляват страната. Какво по-голямо доказателство искате ?

Четъ от от коментарите че ГЕРБ били, най некъдърните! Вярно не са най добрите НО защо забравяте че бсп, наследничка на бкп, след 89г ФАЛИРА, два пъти България . А бкп преди това, три пъти! Това ли е къдарноста им?

А ГЕРБ, чие отроче са? И, хайде, стига внушения, че няма никой друг, освен ГЕРБ

Какво искаш да кажеш ?-Че ако бащати е крадец и ти също ще станеш такъв!!!–В герб имало комунисти!- Има, до89г друга партия в България, освен бкп нямаше и след 89 те се разделиха, връзкарите и крадците в бсп, агентите и мошениците в сдс и преди 13-14г. се създаде герб.-Ако навремето не беше член на бкп, нямаше учение, нямаше и работа.

Не просто комунисти, а комунисти на отговорни постове. Това са ГЕРБ. И да, лесно е да се отречеш от баща си, но е трудно да се откажеш от начина на живот, който ти го е осигурил. А за учението и работата- пълни глупости.

Както и да се мъчат да задържат кокала, изходът за управляващите е ясен и неизбежен- чемодан- вокзал- Сибирь ! А преди това- бой, бой и пак бой !

Приятел, в Сибирь е запазено само за кухи червени кратуни, сигурно тях имаш предвид?

Правилно си разбрал - всички герберасти са кухи червени кратуни, ръководени от куха червена тиква !

Полезно ще е депутатите да бъдат изпратени в Сибир. Но те стягат куфарите в друга посока. Най-вече за Брюксел. При момченцето с пишленцето

Май май други са кухите червени кратуни, а? Приватизаторки на Техноимпекс, дълги инкасатори, бивши тъпкачи на президентшата и ти си знаеш котилото дрОгарю цоциалист, няма нужда да се правиш на дръж ми шапката. А за кокала има много да чакате, още едно сто , двеста години ще губите избори, докато умре и последния тъп социалист...

Заглавието+..и така вече 30 години

Парламент без опозиция ???? Това не е било даже през времето на фашизма и комунизма. Но при ГЕРБ можело. Цецо тъй каза

тъ.пи, дпс и воля са опозиция! ако не вярваш, питай курнелия , тя ще ти каже!

Аз слушам каквото каже Цецо

"Той", ти явно не си живял по времето на развитото социалистическо общество, по времето на правешката тиква Тодор Живков! Тогава членовете на Народното събрание ги "избирахме" със 101.00%. Така че куха червена кратуно, направи справка в партийната си ядка и пак подавай фалшиви новини!

Борисов го избират със 102%. Цветанов брои бюлетините

Великия Цицерон срещнал бай Лазо и си казал, чакай да го подиграя тоя див селянин. -Бай Лазо, искаш ли в едно изречение да ти кажа името три пъти? попитал Цицерон. -Ми давай, казал му бай Лазо. -На бай Лазо му влаза и му излаза, казал философа. -А ти искаш ли твоето име да го спомена четири пъти в едно изречение, попитал бай Лазо. Цицерон се зачудил какво ли ще измисли тоя и казал давай. -Цицероне, Цицероне, Цицероне, да ти е.а майката, Цицероне.

дрОгаре, кворума беше на косъм когато сидеров ви крепеше правителството на дпс-бсп! днес бсп и дпс сте си немощна опозиция внасяща периодично ялови вотчета на недоверие!

Бива да си сляп гербераст, бива, ама твоето бие всичко!

ДПС са за предпочитане пред ГЕРБ

ами предпочитай си ги бе! кой ти пречи??

не може да е изказване на българин!

Тогава и кворум нямаха. бсп и дпс сумарно имаха 120 дупетати.

а сега са още по зле! сумарно имат 104 депутати!

Честито на печелившите! Заслужаваме си го! Това, което се случва. Навремето имаше едни протести - всички скочиха, че не можело чужденци да ни казват, че живеем зле. Чужденците си отидоха и оставиха мат'риала да се дави в собствената си глупост. После имаше едни други протести - всички пак скочиха, ама защо им пречели да се приберат от работа, разбираш ли. И тези протести замряха, неподкрепени от никого, а стадото се приготви за Коледните празници и богатите трапези. И дойде момента, в който за пореден път през последните 30 години, парламентът, мнозинството, правителството, далаверата зависят не от кой да е, а от ДПС-то. И защо? Защото ние, българите, не можахме да убедим никого, че нещо в собствената ни държава зависи от нас. И защо? Защото за пореден път не последните 30 години, а последните 700 години, ние си кротуваме и се надяваме, че ако се скатаваме надълбоко в дупките си "и таз буря ще отмине" и ще дойдат слънчеви дни, в които да можем да влачим зрели жълъди в хралупите си, за следващата бура. Е, не става! Ако ние не покажем на управляващите, че зависят от нас, ДПС ще покажат, че зависят от тях. А те могат. Доказвали са го. Въпросът е, а ние можем ли?

В България е така - гласуваш за когото и да д от циркаджиите, стари или нови, ПОЛУЧАВАШ АК ... КУКЛОВОДИТЕ!!! При съмнение все още у някого КОИ са те - пл големите им охрани и милиардите им - на тях и “съветниците” им ще ги познаете, както е написано в една стара мъдра книга!

Отново настъпва златно време за ДПС. Сега емоментът догановците да осребрят подкрепата си. Проблемът е, че това може да стане само за сметка на патриотите. Но патриотите са готови да приклекнат на ДПС, само и само, да се задържат на държавната трапеза

Кворумът е отговорност на мнозинството - това тия години беше казал един български политик и "мъзрец".

Много възхваляваш станишко. бсп първи приложи тази тактика, но когато спретнаха аферата Костинброд, пак не можаха да станат първа сила, а сумарно с дпс имаха 120 дупетати и беше голяма мъка да събарат кворум.

ДПС е ЕТНИЧЕСКА партия забранена от БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ! ДПС вън от българския парламент!

Има и други етнически партии в парламента . Защо не говориш и за тях ???

ли не виждам други. Има само такива, в които всички са българи. Ама ние живеем в България. Ако тези партии бях в Турция,тогава щяха да бъдат етнически. Елементарно, просто се запознай с правилата, а не със соросоидните разбирания.

Отговора е елементарен: Стига да получат съответното стимулиране ДПС ще се произнесат както винаги в подобни ситуации "ние сме избрани от народа и сме длъжни да изпълняваме нашите задължения" и ще си влязат в парламента и за пореден път ще сглобят кворума на ГЕРБ. В допълнение, очакваме внезапно да бъдат изпълнени и няколко желания на "патриотичните" партии.

Не се притеснявайте, българи, сега гениалните кукловоди, които са и големи патриоти ще ви спретнат един нов гениален (етническк) модел, след който тези проблеми и дилема кой и как точно пак да създават и пробутват да ви управлява наужким (с тези зад него) ще отпадне от само себе си, пл естествен начин, зсщото няма да има вече КОГО да управляват - ще останат само неграмотни, престъпници, рецидивисти и мошеници и отрепки, тоест те самите и тези, които са от тяхната кръвна група, с които тези същите кукловоди всъщност генетично сд родеят, колкото и да го крият и отричат!!!

Ако ГЕРБ падне от власт, Борисов няма да бъде номиниран за Нобелова награда за мир на Западните балкани

Това са златни времена за ДПС. Когато от тях зависи кворума те са най - облагодетелствани.