Политици и пенсионери се възмутиха от изказване на Борисов

Политици днес реагираха на предизборно изказване на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в петък в Пловдив. По време на откриване на кампанията на партията си той заяви, че не ГЕРБ, а българските пенсионери са изяли фискалния резерв.

Обратно в новината

Коментари - Политици и пенсионери се възмутиха от изказване на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така си е. Сега трябва всички да се обединим срещу червените бабички и да не се разпилява вотът по разни куневи муневи вся осталая сволоч. Само Борисов има смелостта да се опълчи (донякъде) на руската ненаяденост!

Съгласен съм напълно с Борисов. Единствен за толкова години се опита да резне газовата и атомната хранилка на червените кхмери. КГБ му спретна януарски събития. Няма оправия с тоз материал. Ако в България беше останал читав материал (вкл себе си) нямаше да има мирни протести хиляди дни. щеше да има Украйна на квадрат. И бабичките, от които за 50 години са си трайкали, лентяствали, и със идеологичесните си привързаности докараха до там,че внуците им да забегнат, да се снижат нисичко.

Кунева не разбра ли че не става за политик :))) И че народа не иска и да я вижда... Толкова години работеше за своя интерес за сметка на българските граждани - срам и позор !

ТЯ НЕ Е КАНЕВА,А ПРЪМОВА

това чудо неземно да не ни управлява отново,това е просто невероятно което ръси щом си отвори устата.жалко за страната ни.

Когато идват избори след по-малко от месец подобно изказване си е чиста проба САМОУБИЙСТВО.Трябва да си много,ама много...човек,че да се изказваш тъка.Но приказката-/От силен вятър,от силна вода и човешката..../оправяне няма.

Е много яшни тези пенсионери. Ле ле.

Де да се бяхме ВЪЗМУТИЛИ само от това МУ ИЗКАЗВАНЕ.

А стига вече с тези пенсионери - колко от тях работят я вижте по банки и др. А младите хора с минимална заплата -имат ученици студенти теса за оплакване а не тези ВРЯКАЩИ пенсииии.

Браво Боко продължавай в същия дух и на изборите ще получите по малко и от 1% ...... гулем стратег си евала бачкаш за опозицията и Станишев не би могъл да направи това което правиш ТИ ...... ха ха ОЛИГОФРЕНЪ

Искам да съм негър, негър в Алабама...

Ох, тия хора колко са зле. Изопачават думите на човек, а всъщност се излагат за пореден път с неадекватното си поведение. Ох, ох какъв страх цари, кеф направо

Какво е изопачено в думите на мутрата, бе адаш?Той е толкова непоследователен в думите и решенията си, така ги мени, не през дни, а през часове, че каквото и да кажеш за него, все ще излезе вярно.

ЗАЩО ДЯНКОВ ЖИВЯ И ПРОДЪЛЖАВА ДА ЖИВЕЕ В БОЯНА? Бившият вицепремиер Симеон Дянков плащал по 861 лв. наем за апартамент в дом 7 в резиденция "Бояна" Това сочи справка от Министерския съвет по Закона за достъп до обществена информация по искане на "24 часа". Според нея от септември 2009 г. до март 2013 г. Дянков е платил 36 172 лв. за наеми. По 354 лв. средно на месец пък са разходите му за ток, вода и газ. Общо за периода сметките за консумативи са 14 884 лв. Дянков е настанен в комплекса със заповед на бившия премиер Бойко Борисов. От 2009 г. до март тази година други лица, заемащи публични длъжности, не са живели в "Бояна". Преди дни стана ясно, че Дянков все още живее в резиденцията, но откакто не е министър, плаща хотелски наем. (24 часа)

тоя боко е невероятен помяр *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Помиярът си ти, чалго утрепана. Заради такива като тебе детето ми не изтрая и си взе очите.

Ами те политиците (повечето) сега ще поухажват пенсионерите и циганите, а после пак ще се държат като ощипани госпожици :(

Тая грозна маймуна Кунева, още ли се опитва да става известна, като никой не я иска!?

Не се ядосвайте за думите на Борисов,оти ке ви мине.Просто не му обръщайте внимание,нека да останат само хората дето го хвалят.Един месец пълно мълчание по оъношение на Бат Бойко и той =е спре да се изказва като вятърна мелница за ток на Голо бърдо.

Физиономията на тоя вампир на снимката казва всичко за мръсната й душа!

а боко по хубав ли е .тя не е казала че е манекен. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А мръсницата Кунева да се скрие в дън земя и да не се явява никаква.

Еми да премахтат тея 20 пенсии дето дават при пенсиониране в мвр и отбраната като са им големи разходите за пенсии.

Дават заплати, а не пенсии :) Нещо май не са ти ясни нещата.

Кунчето като няма какво да каже прави пиар на гърба на Боко. Ех Кунче Кунче - нали и твойта попара я сърбахме. Скрий се поне не се излагай . И без туй си като ония крави дето нито бодат нито мляко дават.

Това ЧУЧУЛО, има наглостта на говори.

Стигат и 1000 /хиляда/,Търсят се с фенер посред бял ден.? Глада,страха и любовта управляват света.А трябва любов,мъдрост и свобода.

Дано не даде Господ, чедо, ти да доживееш до тая тегоба - внукът ти да плюе по тебе! Амин!

Сага БСП и ДПС могат да за доволни и да се радват,че са саботирали изграждането на поредния инфраструктурен проект в България...

На тази жена й подхождат всички прякори, с които е известна: 1. Брюкселски шербет /К. Кеворкян/ 2. Поредната червена кукувица, която иска да снесе в синьото гнездо / И.Костов/ 3.Комисионерката Кунка Имаше и други сполучливи

Простичък беше като стъпи в Министерски съвет и сега простичък ще си отидеш.... Телета дошли, волове си отишли. Нищо не научили.

На тоя наркотрафикант все някой друг му е виновен.

Който разбира поне малко от проста икономика, или поне може да мисли логично, ще разбере следното: Няма ка по времето на развития социализъм да са взимали заплати от по 100 долара и сега да вземат пенсии от 500. Това което сега държавата дава за пенсии няма нищо общо с това което е било внесено. Още повече - един работещ храни 4 пенсионери. Защо ситуацията е такава попитайте рубладжиите. С една дума живота на 2 поколения българи бе пропилян през соца. Това е жестоката истина.

Драги учил-недоучил Любителю! Първо, пенсиите се формират от вноските на сегашните запрати! Второ, с ония малки заплати построихме всичко това, което гледаш около себе си. Костов раздаде заводи за 30 милиарда долара срещу 3 милиарда постъпления, които веднага изпокрадоха по 10%. Ако беше изпълнен закона, тези пари трябнаше да подпрат пенсионния фонд и сега и ние да живеем като хората. И накрая, очиларкото открадна два милиарда от социалните фондове, за да се плащат кефовете на Ленторезача. Та не е лошо да мислиш, преди да раздаваш акъл - на тебе ти трябва повече!

Амафиотите от БСП-БКП изнесоха милиардите на народа с куфарчетата и с далавери в офшорките!

За съжаление ти си недочилия. Какво точно е построено? Кремиковци? Плама Плевен? Някой и друг аутобан? Хайде не ставай смешен(а). Това че си пенсионер не значи че си отхвърлен, имаш деца и внуци. Аз се грижа за моята майка... какво като е пенсионер, не и липсва нищо. Само че недйете да ревете за големи пенсии, ние работещите ги изкарваме... а останалите чакате държавата да ви даде... е нема.... не искам. Работа на държавата е да осигури закони, полиция, и инфраструктура. Всичко останало лежи на вашите плещи. Хем не иксате да плащате данъци, хем държавата да ви е длъжан. Ха... я заминавай на работа...

България е толкова затънала за 20 години, че няма как да се оправим за един мандат. ГЕРБ успеха да направят каквото могат....а БСП мислят как да ни окрадат отново

Какво са направили герб бе ,че ни окрадоха тотално ли , аман от зомбита като тебе

Типичен Талибан/ГЕРБераст !! Вероятно назначен по Партийна линия на сладка работа ,без нужни образование,квалификации..... и сега Трепери да има Още , да не го шитнат от работа ,защото не става за Нищо, както цялата му партия Еднодневка ГЕРБ ! Свобода или ГЕРБ !!!

Всички политици от водещите партии са мошеници и ще ни излъжат и окрадат отново, ако ги изберем! Но като гледам как се стичат събитията, пак голямата говорилня е за същите тия партии - герб, бспдпс, сдс, пръмовица и сие! И к'во се получава - знаем, че са мошеници, а пак си ги избираме! И се чудя докога ще се въртим в този порочен кръг!!!

.. и още един СЪБУДЕН!

Онегавон

Благодаря, но трябва 5млн Българи да се събудим и да пометем олигархията!!!

Направих си труда да намеря изказването, не ми стана ясно от къде г-жа Кунева-Пръмова извади този текст. Ако се извадят отделни текстове се получава, но като цяло изказването е съвсем различно.

Да го разбира който както иска

Редно е да има интелектуална база за разбирането на нещо казано. Конвенцията за разбирането се нарушава кардинално, което води до невъзможност за разбиране между хората. От това страдат самите хора. Ако някой ми кяже, че това е цета ни, тогава ще възприема, че и казаното от Борисов всеки трябва да възприема различно. Казаното е ясно, отговаря на истината и е интерпретирано по недъгав начин - взети са само думи, махнат е контекстът и е изопачен смсълът. Това е специалитет на простите хора, които се ловят за думата вместо за смсъла. А простотията е онова, което ни прави бедни. Правете извода кой какво прави има. Изопазаването е право на глупостта. Бедността е качество на глупостта. Демокрацията изисква съзнание за правата и до какво води упражняването им в една или друга форма.

Пенсиите вече колко пъти се вдигаха,а детските надбавки за децата открай време си остават на 35 лева.И очакваме да има раждаемост.Утре няма да има достатъчно работещи хора ,за да се плащат пенсиите на сега работещите хора.Става все по-зле.Отново ще има вълна на грамотни и можещи млади хора ,които бягат извън граница.Ще си останем тук с циганите.Нищо добро не ни очаква,особено ако комунистите дойдат отново на власт.

Пенсиите се вдигнаха еднократно. И не лапнаха 4 милиарда. А за детските - питай любимия си вожд - четири години имаше възможност да го направи.

Смо покачването на пенсиите струваше 4 милиарда. Не пенсиите, а покачването! Това, дето Станишевото правителство не го е плащало, а Бойковото трябваше да плаща в криза. Нещо като да ти вдигнат наема и да напуснат квартирата. Те са плащали по-нисък наем, сега ти плаща по-висок. Разликата на година ти струва половин милиард. 45 милиона месечно е разликата. Не наема, а разликата. Която предишният наемател не е плащал. Така де факто 4 милиарда са отишли при нашите мили пенсионери. Ето тези 4 милиарда разлика Станишев е карал без тях, докато не беше в криза (не че не реализира икономически спад от 2008 началото, но ефектът от това, както знаем, идва по-късно). А Борисов в криза се наложи да ги плати в повече. И ги плати. Понеже плати и 2 милиарда дългове към бизнеса, които Станишев и Орешарски съвсем буквално скриха от държавния баланс, та това е пак за смедтка на прословутите 8 милиарда. Захапваш ли за какви милиарди сатава дума, които Станишев не ги отрича публично, но не ги и споменава в сметките, които подхвърля на бедните си и прости избиратели. А това е вече лъжа. Много е гнусно да го знаеш и онзи с хитра усмивчица да лъже от ефира, като ти споменава с това, че той държи юздите на глупостта на хората, и има шанса да те потопи в тази глупост и тебе, ако спечели избори с лъжата си. Ако някой ръсне нещо ей-така, друг го оспори, а ръсналият каже: айде не ме занимавай, бе! - както Станипев отвръща на опитите да се каже цялата сметка отоло 8-те милиаррда, да знаеш, че оня, дето руси и ти казва "айде не ме занимавай!", лъже. Закономерно лъже и очаква подкрепа от прости хора.

Миличко, това са ДОБАВКИ. Едно време бяха към заплата или друг доход. Те стигаха да се плаща напълно детската градина или яслата, да се купува бурканче детска храна по 0,24 лв. или детски обувки по 5 лв. Не ерзац, а кожени, от Добрич! Сега не стигат, защото няма основен доход, няма ясли или са по 600 лв., буркачето е два лева, а обущенцата над 20 лв. Та преди да хулиш, отвори някоя книжка, да прочетеш какво е било при омразното ти, но напълно непознато за тебе време. И да ти напомня - преди 6 години майчинството беше 310 дни, а Масларова го направи 415. Бъди здрава и внимавай какво си пожелаваш!

Интересно защо моите родители пенсионери са на същото мнение.Че е прост човек,прост е.Просто в прав текст казва грозни истини.И за"матреала"е ужасно прав.Само им вижте обещанията на тези партии които ревнаха срещу определението "матреал".Само матреал може да им се хване на лъжите.

другарко кунева ако не си се поглеждала в огледалото поне си погледни фотографята-не ставаш.опитите да използуваш красноречие от 70те години на московския академичен художествен театар не ти се отдават и не са на мода.препорачам ти да организираш квартални седенки с червените баби и да си пеете любимата песен на баща ти "ален мак"

Тая сякаш е кобра..Изцъклила се е точно като кобра с тия цайси..И това същество да бъде премиер..Плюйте си в пазвите и бягайте..

те че вазмутили са се вазмутили са се, ами ти от какво се вазмущаваш, ма? я се погледни колко си жалка и мизерна като човек! не си отварай устата изобщо смрад такава!

Безсрамно, но е вярно. Човека не лъже. За пенсии отидоха милиарди. 2 милиона пенсионери х 200 лв х 12 месеца = 4.8 милиарда лева на година.

Абе кви 200 лв смяташ те пенсиите са увеличени с 10-30 лв.Той казва че тия 4 млрд.са раздадени заради увеличението.

объркал си си ника - трябвало е да си "куку"

Мили сънародници,много ми е мъчно ,че все още вярвате на тези маниполатори,крадци ,лъжци безкпуполни комунисти.Моля Ви не им вярваите те се прекриват зад всичко това което говорят.Те са тези които настроиха бащи стещу децата си.А Борисов Ви гивори самата истена.Те умиратот страх,че ще загубят пак топлите си местенца и хапят наред.Аз също съм пенсионерка но не ик вярвам в нищо.

мими я не се прави на умряля лисица

Мила полуграмотна Мими, кажи ни на коя истина да вярваме - казаната сурин, обратната вечер, или съвсем идиотската утре? Айде освести се малко де, излиза, че ГЕРБ са най-големите революционери срещу ГЕРБ!

безсрамно е комунистически пачаври да говорят за морал и да дават савети.

Кой те пита? Не стига, че разпиляваш левият ВОТ и мнение изказваш снахо комунистическа!

НЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩО ТОЗИ УЧИНДОЛСКИ КРЕТЕН И НАГЛЕЦ КОЙТО ИЗПРА ПАРИТЕ НА ПРИЯТЕЛЯ СИ БОРИСОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА ПЛЮЕ! И ТОЙ КАТО ЯНЕ СКАЧА ОТ КЛОН НА КЛОН ЗА ПАРИ! АМА ЗАЩО НЕ СЕ ВЪРНЕ В ПЛЕВЕН ДА ЖИВЕЕ ТАМ - А СИ Е КУПИЛ АПАРТАМЕНТ В СОФИЯ!НАЛИ РАЗБРАХТИ ПРИЯТЕЛИ ЧЕ ПИША ЗА БЕДНИЯТ ИДИОТ СЛАВИ ТРИФОНОВ !ТОЙ ПЛЮЕ СВОЯ ДАРИТЕЛ НА ПАРИ! АМИ ТО Е ТАКА В БЪЛГАРИЯ! ТА ТОЙ ПЛЮЕ ВСЕКИ КОЙТО МУ ОТКАЗВА ДА ДАВА ПАРИЧКИ! БИ ТРЯБВАЛО ДА МУ ЗАТВОРЯТ ТЪПОТО ШОУ! СЕЛСКА ЧЕСТ! ВСИЧКО МИ ОПРОТИВЯ И В ТЕЛЕВИЗИИТЕ САМО КРЕТЕНИЗМИ И НИЩО НОРМАЛНО! КАКВО ДА ГЛЕДАМЕ - ДИКОВ КЕВОРК СТАРИ МУТРИ С ДОСИЕТА ОТ ДС! ИЛИ БАРЕКОВ С ЛЪЖИТЕ С НЕГОВИТЕ ЛИНГУРИ ИВАН И АНДРЕЙ! ПРОСТО НИЩО ИНТЕРЕСНО И НОРМАЛНО ВОДЕНЕ НА ДИСКУСИИ! ЛИПСВА ОНОВА СТАРОТО - СИНИ СРЕЩУ КОМУНИСТИ! ТОГАВА ЗНАЕШ - ЛЯВО И ДЯСНО! А НЕ КАТО СЕГА ЦЕНТРИСТИ!! КАКВО Е СЕГА- НИЩО! НО ЗА МЕН СИ ОСТАВА СИНЬОТО - ДСБ И КОСТОВ! ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО!

ПРИЯТЕЛИ НИЕ ТУК ИЗРАЗЯВАМЕ НАШЕТО МНЕНИЕ А ДАЛИ НЯКОИ СЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО МИСЛИМ НИЕ - НАРОДА! СРАХУВАМ СЕ ЧЕ ВЕЧЕ ВСИЧКО СА СИ РАЗПРЕДЕЛИЛИ ГЕРБ С КУНЕВА С УЧАСТИЕТО НА НОВОФОРМИРАЛИТЕ СЕ МАЛКИ ГРАЖДАНСКИ СДРУЖЕНИЯ И МАЙ ЩЕ КАЖЕМ СБОГОМ НА ДЕМОКРАЦИЯТА НА СИНЬОТО ! В НАШИТЕ ВСЕ ОЩЕ ОСТАНАЛИ МАЛКО В ДУШИТЕ НИ ЖЕЛАНИЯ ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ НА НАШИТЕ ДЕЦА! НДСВ ТРОЙКАТА И ОСОБЕНО ГЕРБ УНИЩОЖИХА ВСИЧКО ЗА КОЕТО СЕ БОРЕХМЕ ! ОПИТАХА СЕ ДА ОПЕТНЯТ ИМЕТО НА ЕДИНСТВЕНИЯТ ДЕМОКРАТ И ДЪРЖАВНИК У НАС КОСТОВ! ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО ЗА ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА И ДА СЕ СПРЕ МАФИЯТА!

За когото и да гласувате ,, все тая! Мотиките и на село, иначе ГЛАД, МИЗЕРИЯ и БОЛЕСТИ. Когато го разберете, ще е доста късничко, но ИЗБОРЪТ СИ Е ИЗЦЯЛО ВАШ.

Борисов имаше предвид, че в тая държава едно 2 милиона души издържат другите 5, но тея разрушители на БГ от тройната коалиция веднага ще се хванат за това, а май забравихме какво беше при тяхното управление...

Ба мама му само от ГЕРБ работят т.е. крадат! В прочем царят слънце работи дори, когато спи т.е. праща SMS-и.

Нима базовата партия на ГЕРБ не е БКП/БСП,същата като на Кунева и Станишев.Ами 90% в ГЕРБ са все бивши комуноиди и ДСдоносници и това е неоспорим факт.Нека ГЕРБ не се опитват да се правят на антикомунисти,защото стават смешни с вожда си,известен като мутрата Буда -баш пазвантина на правешкия комуно диктатор,Тодор.

Да виждате някаква разлика между Кунева и Станишев! Не броя това, че е по-умна от него и по-рядко се изказва... Нейната роля е да отклони някаква част от избирателите, които са по-инертни, за да не гласуват за ГЕРБ, пък после ще си търси дивидентите от "базовата" си партия БСП.

Добре де пари няма.Изяли ги пенсионерите.Ми къде изчезна пенсионният фонд.Някой май го окраде в суматохата на "прехода".Говори се за милиарди левове които просто се "стопили" и "изчезнали" из разни офшорни сметки.Сега пари няма.Работещите "хранят" пенсионерите,а дали за тях ще има пари за пенсий никой не казва.Изчезналите пари са табу за разговор.Най странното е,чр всички крадци на "прехода"сега бсе възмущават.На това му се вика гьонсуратлък.

Мегленчето и тя се губи нещо ама наближават избори и изплува

Тая кривоуста комунистка постоянно се опитва да промива мозъците на българите. Мозъка и е като на хамсия, едрите риби са на друго място!

Когато преди време бате ви Бойко каза, че материала в България е лош никой не повярва, даже се възмутиха много, много политици, "милеещи за държавата". С всеки изминат ден това се потвърждава, качествените хора са малко, малко остават.....

Не всички са учили математика в Банкя. Средна пенсия 240 лв. Станишев увеличил с 20%, т.е. около 50 лева. По 2000000 пенсии, за 4 години, сметката е 400 милиона повече. До 9 млрд. има още доста. Да не е плащал пенсии и на гърците.

не, че харесвам Борисов, обаче 4 години не са четири месеца. 3,5 години х 12месеца х 100 000 000 лева (50 х 2 000 000) = 4 200 000 000лв. Това за увеличението. А парите които крадат от еврофондовете, вместо да се инвестират в икономиката са съвсем друга тема.

На Бойко Борисов не му трябват нормалните хора, а ненормални облъчени празнотиквеници, прасета, говеда, компири, репи, пъпеши, гайди и всякаква още флора и фауна, която наблюдаваме в последно време около него и която посреща всяка негова просташко-гениална реч с френетичен възторг и изкривени от любов лицеви гримаси. Мууууу.