Три кучета разкъсали баба Гина, едното питбул

Три домашни кучета, едното от които порода "питбул", са нападнали и нахапали до смърт 79-годишната Гина Боярова от свищовското село Козловец вчера.

Обратно в новината

Коментари - Три кучета разкъсали баба Гина, едното питбул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отивате до аптеката и купувате опаковка Изонид (100 хапчета) и Деган на хапчета. Стривате 30 хапчета Изонид и 2 Деган. Смесвате с кайма на малко кюфтенце. Нахранвате помияра, желателно е да е през нощта. На сутринта помияра е хвърлил топа и вече няма да хапе никой. Вършете всичко тихо и без много шум и хвалби.

ГЕНОЦИДЪТ И ЗАЧИСТВАНЕТО НА ТЕРИТОРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ВЕЧЕ 25ГОД. С НЯКОЛКО НПО И БЕЗБРОЙ АЛЧНИ ПОЛИТИЦИ НА ДЪРЖАВНО И ОБЩИНСКО НИВО СОРОС И КО. СЕ СПРАВИХА ПО ДОБРЕ ОТ БАШИБОЗУК. -ПРОБЛЕМЪТ С КУЧЕТАТА Е НАЙ-ДОХОДНИЯТ БИЗНЕС НА ВСЯКА ОБЩИНА -ВСЯКА ГОДИНА СЕ ГЛАСУВА БЮДЖЕТ ЗА СПРАВЯНЕТО С ПРОБЛЕМА И АКО СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА НА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА НЯМА ДА ГО ИМА ТОВА ПЕРО В БЮДЖЕТА. ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН-ПАРАГРАФ 22.

Направи ми впечатление в предната новина на тази тема как е написано: "Нападенията от кучета домашни или безстопанствени, са сравнително чести в България. В единични случаи обаче такива инциденти завършват фатално." МЕН ПЪК НЕ МЕ УСТРОЙВА И ТОВА СРАВНИТЕЛНО ЧЕСТО НЕ-ФАТАЛНО НАПАДЕНИЕ! Срам и резил......Неграмотни законотворци, неграмотно простолюдие.

Трябва по стените на всички институции да окачат огромни снимки на убити хора, изядени хора, хора, умрели в мизерия от глад, както и снимки на пропаднали наркомани - полуживи и напълно умрели. И тези снимки да стоят там, да ги стресират и подсещат, докато не си свършат работата както трябва!!!

днес веше последна поредица от сериалът за Червенеата Кралица , със Здрасти от Тоскана-та още не сме стигнали съвсем до към края . При "Тоскана" усложнена обстановка ,пари-благотворители-държавност. Докато при костюмарка , май , как да се постави едното в диапазон с другото , някоя костюмарка си минава , край . Общо общувано , във селото се ръфат бабите , докато във софийското Бояна да те ръфат адвокатите . И така се приключи със инцидента , тьй като на село няма да се води спечеливно дело за адвокатски хонорари . Докато на другото място се срещат даже край телевизионна кула .

Има едно лечение казва се КАТАНА!!!

Поради дълбока задлъжнялост , не само граждани , фирмено , областно , държавно , билатерално , а даже мултилатерално , няма да остане друго , освен да си признаем : няма да е евтино както е било , а ще струва мангизи , пари , денги , долари , евро . Така че , да не се престуваме , че защитаваме партикуларни интереси - щото ще е илузия , че може с десетолетия оттук нататък да се водят спорове със администация относно узаконяване както и относно зоконният статут по-време едикогаси . това е горчивата ябълка , която да хапнем , там няма недей неискам . А не в някой БТВ предаване , всеки ден , груб език , прочее.

немарливост , селски бояри , обстановки при които щели да развиват туристишеския (туристичкия) отрасъл , както да очакват будалата от чужбина да им откупят построенни вилни зони в землища без редовен статут до (на) окончателното оспорване ( статут "никога-друг път-утром" ) през 2005 до 2009 . Друго да се добавим ли ? Ах , да . Нашите експерти от вътроенергия , или фотоволтактита - фотоволтации . Там кореното правна ( стратегическа - държавна) обстановка за по-следващо намеса на "политическа-популистическа" сила не е уреден на другояче нива , мера . Заради което : Пенсионери от запад с дебелите джобове да ХАРЧАТ паричките си в прикрасно по природа РБ . Ще стане , с гаранция ! 100 години , естествено .

Що такава , тая тема не е на първо място по коментари ? Нали , очакваме нещо он както и президенство , така от служебното правителство , тка и от предстоящи изборите . Че старото вече си е повълчил относно въпроса с референдума и шоуто на Слави , всекидневно , работещо , към 22л30 часа , май , новина ли е още , или по-скоро случка за разясняване в съдилища , компетентни да разрешават конституционалният въпрос ? Бабата заръфана , разпокъсана , ухапана във главната си артерия , дали тя е била въпрос , жизненоважна за едни Партия Слави Трифонов ,партия друга ? Да се чуем по тази гледна точка към 24.00 до 01.00 часа , днес.

Имам кане корсо. Макар, че е кротък пес, никога не си позволявам да го изкарвам без каишка. Има си определени места в парка, където кучетата се пускат свободни и въпреки това, дори там не бих го оставил без надзор. А тия, които нехаят за псетата си, само да си помислят как биха се почувствали, ако вместо тая старица, това се бе случило с тяхното дете!

Страхувам се,когато изхвърлям отпадъците в контейнера на улицата.Или ще е заобиколен от няколко прегладнели кучета или клошари със закривени като куки железни пръти ровят в боклука. По един и същи начин гледат злобно,като гладни ,озверели същества.А иначе обичам животните и хората..

ниесе разходиме извън собствените си дворове в неохранаеми опасни зони , докато има други , където живеят в резервати . Например тез разходи за парламентарните коли , охрана , блокове, жилища - нищо против , да имат спокойна обстановка . Но равносметката ? Щом не могат да Ни защитават от подбни прояви , какво да сме ? Агне за вълк ? Тумба на пазища без защита ? Храна за немило , недей, грубианци, такива .

да си чувала за антифриз? аз само тва ползвам :)) и резултата е повече от добър и по забавен от новогодишните фоярверки

щом такива са резултати от местното самоуправление и парламентарно законотворчество , включително и петъчното заинтересованост от парламентарна опозиция ,тогава койда помага ? Едни НЛО или НПО ? Не. Във България има четвърт конституционално уреден и учреден като формално учреждение стълб : Президентство . Да чуем нещо по-различно откакто спор около Слави Трифонов Партия , спорове около БТВ Слави Трифонов Шоу , както и ЕС , регламенти . Нас Ни ухапат вълчиродни кучета до смърт при излизане в собствен двор , даже Ни е забравен да ги отстреляме или друго подбна мярка . Пускам си делфини резервоар . ESSO : Pack den Tiger in den Tank

Бабата е виновна, да ѝ е.. м...та! Къде ще се пречка на пътя на горкичките кученца, а?

Иронията я разбирам, но не ти ли е маааалко в повече?

Не му е. Те и без това великите кучкари не разбират от ирония, а само от лай. Иронията остава за нормалните хора.

В КОЯ ДРУГА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА?! В КОЯ ДРУГА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА МОГАТ ДА РАЗХОЖДАТ ПИТБУЛ ПУСНАТ ИЛИ С ПОВОД, НО БЕЗ НАМОРДНИК?! В КОЯ ДРУГА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА КАТО ВИ ЛАЕ КУЧЕ, СОБСТВЕНИКЪТ МУ ВМЕСТО ДА ВИ СЕ ИЗВИНИ, ЩЕ ВИ КАЖАТ:"АМА, ТО НЕ ХАПЕ!". В КОЯ ДРУГА СТРАНА ХАРЧАТ 1 МЛН. И 400 ХИЛ., ЗА ДА ОБЕЗПАРАЗИТЯТ И КАСТРИРАТ 800 КУЧЕТА И ЩЕ ГИ ПУСНАТ ОТНОВО НА УЛИЦАТА?! ДА СЕ ЧУЛИ КУЧЕ ДА Е ИЗНАСИЛИЛО ЧОВЕК?! ДОКАТО КОМУНИСТИЧЕСКИ КУЧЕТА НИ УПРАВЛЯВАТ, ЩЕ НИ ЯДАТ И ТЕ И ТЕХНИТЕ ПОМИЯРИ!!!

Това не интерепсува . Щом децата се продават като котенца или кученца , кой да мисли за едно селско под самовъзбуда ? Да не се направим на такива без въздушна възглавница . Кротко , още по тихо , най-добре : не мърдай .

Ясно че потомците на местните овчари не могат да спрат навика си да разкарват куетата отвързани и че за местното човек, израсъл в комунистическата тюрма правата и живота на другите са нищо. Не можем да оставим на местното абориген да си доказва мъжествеността, като плаши ппута/плашибабяк/ с лоши кучета. Оства да постъпим както най- напредналите и да забраним като скандинавците 20 породи и толкоз.

напълно путинизирана страна.

По-скоро 4-лапизирана, БХК-изирана, соросизирана и т.н....

Тези породи кучета отдавна са забранени в Англия и Европа, но тука е гробницата на автомобили и хора на Европа. Слава на Сорос и ко.!

Евроатлантически демократизъм

Сега песовете ги чака евтаназия, ама май за собствениците е по приложима

Собствениците трябва да последват участта на убитата...

Такива глутници кучета ходят и в центъра на София- в кв.Лагера, около парка на Софийски районен съд. Но кметът на р-н Красно село явно нищо не е чул.....

Докато няма осъдени за убийство в такива случаи,подобни зловещи новини ще продължават да се появяват за съжаление.

Може би си прав. Вероятно тази старица да и се чудиш защо едва може да върви а тръгнала в тоз студ да обикаля с часове селото за да намери и предизвика на двубой някой питбул. Тя се е подготвила за двубой с един питбул а той страхливеца извикал подкрепление. Питбула според тебе се е защитавал да не би бабата да го разкъса. Породата на другите кучета може да е още по опасна и с цел да не се предизвикат паника сред населението не я споменават.

Вече не пускам бабата сама навън. Чудя се как се промени света. Разни организации призовават за хуманно отношение към кучетата а не към хората. Като подтекст разбирам че става въпрос за кучешко отношение към хората. Сега тези кучета човекоядци живот като в приказка ще си живеят в приюта. Гореспоменатите организации няма да позволят да ги сложат на ел. стола, никой няма да иска да ги приеме(човекоядците са непредсказуеми) и ще живеят на гърба на обществото. Дълго ще чакаме да ни повишат пенсиите. Това, че сега сме с един по-малко не оправя икономиката. Едва ли пенсията на баба Гина може да покрие разноските по кучетата, защото те не са само за храна ами за заплати на персонала и куп други разходи.

Комитетът за защита на животните ще проведе протестен митинг на площад "Демокрация" поради жестоко размазано на тротоара кучешко изпражнение!

Интересно ми е ,такива като оная кучка*рка Никол Станкулува какъв коментар могат да напишат.

сега ще се окаже че питбула е бездомен....

Ако се окаже, че кучетата са бездомни а се намират на теритоията на страната, то държавата автоматично става стопанин на безстопанствените кучета. Кучетата са в приют а не на електрическия стол, защото вероятно ще ги разпитват и може да се окаже, че някои от тях само са гледали и дори са се опитвали да спрат убиството. Неучаствалите кучета с по-леко наказание.

Кучето копира поведението на стопаните си, така че отговорността е изцяло тяхна. Аз имам 45-килограмов каракачанин и мога да му бръкна в устата докато се храни. Никога не е посягал да ухапе човек, и не би го направил при никакви обстоятелства. Имам и познати с питбули, които лягат да ги погалиш по корема. Агресията на кучето идва от главата на стопанина му. Кои са стопаните на трите кучета вероятно знае цялото село, така че прокуратурата да не ни скача с протрития номер "неизвестен извършител", а да ги установява по-бързо и да ги прибира на топло и сигурно място.

Стопаните на кучетата се знаят но хората си траят и се пазят, защото утре могат да им пратят за надзидание/наказание някое куче.

Всяко куче нападнало човек извън границите на частен имот където се отглежда да бъде унищожено. Те са като мечки стръвници. Предлагам да усъздадем дружество за защита на хората, защото тия от защита на животните, в които има нещо животинско ще се противопоставят.

Мяяяяу бъзльо! Като изтребим всички, ще останеш да се размножаваш ти, щото си мноо як!

Животното си е животно! Квото и да го правиш то си има собствен акъл и инстинкти и всичките тренировки и дресиорвки на света не могат да ти гарантират че животното ще направи това което трябва, когато трябва! Е, само преди неколко седмици едно от кучетата ми на село (ужким послушни, обучени и ала бала) скочи към една жена и а да стане беля ако не го бех хванал за връта във въздоха на път към лицето и!

Йовигий, кучиту ни мой надскочи ступанинът си по бой, ва! Мой ли стана по-умну от теби, кът няя кой да гу научи!

Е Е Е Чичко Левски, До къде ни докараха ВИЕ умряхте за равноправие, а ние умираме от лолямите права на кучетата над нас. Защо!Защо!Защо!Защо!

Сигурно проклетата баба е предизвикала горките животни.

Не си разбрал внуче. Бабата не е проклета а изядена.

Това е черен сарказъзм, Бабо, успокой се. Не е просто ирония.

Страхлив и разделен народ си заслужава съдбата. Не че не ми е жал, но кой толерира властта на идиотите които пишат, и БИ ТРЯБВАЛО да прилагат законите, и кой ги оставя безнаказани за чудовищните им престъпления - не е ли същият този народ, който отнася последствията ? Представете си в друга (не казвам даже "нормална") държава да се случи подобно нещо ВЕДНЪЖ САМО ?!

От години повтарям,че трябва да се въведат тестове за степен обучение на домашните кучета. Всеки ,който има реална представа ( не медийно образувана) за питбулите знае ,че това куче не напада хора и,че обучението му е лесно, но когато върви по определена програма . Проблемът за пореден път идва от хората, които отглеждат такова куче и по-точно от неадекватното, неграмотно и безотговорно отношение. Перченето с такова куче не е последно в списъка на критериите определящи нивото на простащина на собственика. Трудно е да се обядни на българина,че когато поеме отговорност за дадено живо същество трябва да осъзнава първо тази отговорност.Всички кучета знаят да хапят. Важното е собственика да ги научи да не го правят без контрол. Така,че може би идеята собствениците на кучета да минават на психотест също не е за изпускане.

Степен на обучение се прави за правоуправление и за притежание на оръжие за защита или за ловуване но злополучните инцидентите продължават. Ако някой шофьр или ловец беше причинил по невнимание смърта на старицата как щеше да реагира съдебната система ? Виновниците се наказват защото притежанието на такъв документ не те онеправдава. Собствениците на кучетата да си понесат наказанието: Убийство по невнимание(а може би с умисъл).

Определено смятам ,че собствениците на кучетата трябва да бъдат съдени както в случаите на безотговорна употреба на оръжие, както и за умисшлено убийство, защото и тези, които тръгват да ползват пистолет в дадена ситуация го правят със ясното съзнание,че пистолета придизвиква смърт.

А защо кучетата защо още не са унищожени?...

Животни нападнали и убили човек се евтаназират.край на изречението.

Това няма да намали броя на нещастните случаи, защото се евтаназират винаги след това, а не предварително.

Няма оправия в Булгаристан и с българопитеците....НЯМА !!! В Канада си има места за кучета в парка, които са заобрадени и само там можеш да си пуснеш мастията да играе. Ако го разкарваш по улицата и е по-голямо (и малко агресивно), ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с наморник, иначе ако стане нещо с някой човек, собственика отива в затвора. Ама в кенефа всеки голям цар и господар и никой не слуша и изпълнява законите. Иначе все политиците виновни, ама и да има закон, никой българопитек не го зачита !!!

Ама кой го зачита.Бай ганя и падарите не мож го накарат да ги зачита

Мога да ги накарам да зачитат,ако не законите,то нас,които сме против гадните им псета да ходят навсякъде.Едно-две убити и останалите бързо ще се научат,че противните им животни трябва да бъдат вързани или навън само с намордник,а не да ми вадят от 9 кладенеца вода колко е умно и какво ли не.Защото точно това животно не е най-умното и действа по инстинкт.Никога няма как да се знае как би реагирало.Като не се научат на това кучкарите,проблемът остава техен.Иска ли някой,намира и начин,това е.Жалко,че всичко рефлектира върху животните,но така са си го направили.Явно на хората не им е писнало качествено.

Горката жена ... Ето заради това като започнат да ми се лигавят някакви "кучелюбци" винаги им казвам, че не ми е жал за животните, а за хората...Хиляди умират ежедневно от глад, мизерия и войни, а светът се навъди с хора, радетели за спасяването на кучета и котки...Мъка, мъкааа

Явно един човек, който цял живот е живял в родината, изгледал е деца и кой знае какъв живот е имала жената...е по-маловажен от великите създания, които допринасят единствено, като превръщат белия сняг в жълт. Да има за децата по пложадките. Аман.

Какво те бъркат котките сега? Нали говорим за жестоки и опасни животни, за човекоубийци. Я се стегни!! Я си формулирай броблема и не го раздувай. И стига лъга, че ти е жал за хората - нищо няма да ти трепне за негър, циганин или арабин, айде на бас! Също няма да ти трепне нищо за кучелюбец, хаха, не е ли ирония! Е, за мен котките са поне наравно с хората, още повече измежду тях няма неадекватни.

ама те не са точно домашни,нямат данък платен,не може да се докаже че са на този или онзи и дотам. Загубена държава

ЗАТВОР за такива стопани убийци, които отглеждат кучета за смърт!!!

и сега като се почнат едни дела, експертизи, доказвания.....Съсипване на време сили и средства.... Другата седмица собствениците за по 10 год предумишлено, защото съзнателно са си пуснали животните.....

живеи вулгарно във вулгария !

Коментирай кретенски в България.

Горката баба. Кучета са си кучета и не може да им се държи отговорност, но дано собствениците им понесат наказание. Заради безхаберието им една беззащитна жена си е отишла в ужасни мъки. И с риск да ме нападнат кучезащитниците ама какъв приют, тези кучета трябва да бъдат умъртвени, те вече не са домашни любимци, а чисти убийци.

Хаирлия де е. Днес баба Гина, утре и нас. Ей, тази скапана държава. С едни кучета не можа да се оправи вие чакате хората да оправи.

Докато по улиците има безнадзорни кучета ще има стресирани, нахапани и умрели хора. Животните или в къщата при стопанина или в приюта .

Лесно е да се обучи питбул да убива.Посочваш някого който искаш да бъде убит,насъскваш кучето ,то убива човека а ти получаваш 3 години и лежиш една.Законодателя в този случай не е ли съучасник в убийство ?

От това написаното личи, че нямаш никаква представа от принципи и методи на обучение на кучета, пък от породи кучета съвсем. Вземи прочети нещичко,че да не се излагаме така пред чужденците.

За такива кьопеци вместо Педигри Пал - 12-ти калибър! А за собствениците им - много бой..

Да бе да. ама не можеш всеки ден да си го носиш. Истинате е нож вадиш и ръгаш. Сега и както е и зима с дебели дрехи е по-лесно, че ще му е доста трудно да те захапе през няколко ката дрехи.

При "демокрацията" и кучетата озверяха като хората.Но тях ги бранят разни ояли се с народни и чужди пари защитници,а нас кучета ни яли

Аха, домашните кучета наш такива организации ги бранят. Абе къде ви намират червените тролове ? В институциите за бавноразвиващи се ? Що за нечовешко малоумие да плюеш по организации, които бранят животните ?

Тук някои виката "смърт на бездомните кучета", клеймяха правозашитните организации и кълняха дори демокрация (хахахах) .....сега, след новината, че кучетата са домашни, НЯКОЙ ЧЕРВЕН ТРОЛ ЩЕ БЛАГОВОЛИ ЛИ ДА СЕ ИЗВИНИ ?

Абсолютно не, защото съм виждал как спасяват жена от глутница бездомни кучета на живо. Бездомните кучета и котки са вредители, защото унищожават популациите на дребните животни в близост до населените места, но това важи само крайните квартали, защото от друга страна спират разпространението на плъховете. Въпреки това те също ровят и разнасят боклука, което си е проблем от хигиенична и екологична гледна точка.

Имаш много здраве, това не важи за градските котки, или поне за повечето от тях. Нито една от няколкото котки, които гледаме във вътрешния двор на блока не напада птици, защото са изгубили този инстинкт. Нали затова се казва - питомни. Гълъбите ходят наперено измежду тях и кълват от паничките им.

а баба гина какво е търсела навън толкова късно питам аз?

Мойта баба посред бял ден са я нападали, добре че дошъл някакъв овчар с дълга гега и я е отървал.

баба гина няма право да излиза от къщи ли?

Проблемът е, че повечето дето си зимат питбули са еб*ти и комплексарите и искат да изглеждат страшни. Един такъв тъпанар щеше як бой да яде, ама жената ме спря. От тогава го дебна да го видя пак, ама не съм го виждал.

pich osven da mu nabiesh edna chekiq drugo nqma da stane. Golemi biqchi ste v neta ama na jivo vinagi qdete boi.

Дрис.льо

Да бе да ама оня избега барабар с питбулчето си. А беше останал пуска кучето да с еоправя с питбула и стопанина да му мисли. Все пак 100 и кусур кила да ти скачат отгоре си е "весело". Нали отворко.

А бе къде са платените руски драскачи ? На предишната статия за баба Гина , се изходиха , че демокрацията и ГЕРБ им били виновни , а сега мълчат . Сигурен съм , че някой прост другар е собственик на този питбул . Хайде сега лайте .