10-годишно момче счупи краката на кученце и го уби

Служители на полицията в Троян са установили десетгодишно момче, убило по жесток начин куче.

Обратно в новината

Коментари - 10-годишно момче счупи краката на кученце и го уби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е всичко друго, но НЕ и човек! До живот в клетка на някое по-дребно куче в кчкарника, или още по-добре - в някой терариум, с кучешка храна и бой - както се полага на този нечовек!Този е готов да се ползва от ИДИЛ!

Навремето си правехме "концлагери" за божи кравички. Знаете ги, онези червеникавите буболечки. Правеха се от стиропор, карфици, стъкълца, спринцовки, бръснарски ножчета. Едва ли е най-миролюбивото занимание - ама на, така се забавлявахме. И котки с камъни сме гонили. И гълъби със скобарници сме стреляли. За кучета не помня, може би твърде много виетнамци е имало. Та не знам някой от бившата тайфа да има някакви сериозни сблъсъци със закона, камо ли да е садист, убиец и н'ам си к'во. Може би някой трябва да поговори с това дете, но обвиненията, обидите, клетвите по негов адрес са лееееко пресилени.

Изродче още от сега на 10 години ! Не прочетох за коментар от страна на създаделите му т. е. родителите. А, дали има такива или е безпризорно !

Това изродче, заедно с родителите со, трябва поне 3 месеца да рине лайната в общинския кучкарник.

10 годишно дете, не е чак толкова малко дете. Да причиниш болка и страдание на живо същество умишленно. Какво ли възпитание има това дете. Каква ли е причината.

Днес децата имат отличната възможност да гледат колкото си пожелаят филми, в които системно се налагат евроатлантически ценности.Резултатите са видими и са гарантирани от ГЕРБ!

Това момиченце никога няма да направи. В някои мъже агресията е заложена по рождение.

Родители внимавайте много със синовете си. възпитавайте в тях доброта, великодушие, благородство. Да поздравим тези родители на децата-свидетели които са уведомили службите. Те са предпазили така и своите деца. Кой иска детето му да дружи с едно дете със садистки прояви?

сега не може да вините роми, в троян почти всички са българи, престъплението е много долно, и господ ще прокълне децата на това дете, в катастрофа ще си счупят всички краиници, или нещо подобно, ще платят за мъките на кучето.

Как го съчинихте това уникално ТЪПО изказване!? А, че сте първи по отрицателен прираст си е лично ваш проблем.

Точно до Лъгът живеят ромите в Троян, които преди ги нямаше, но бяха настанени в града с любезното съдействие на кметицата от БСП.

Това същество е садист. Не мога да го нарека човек или дете - това е чудовище!!! Психопат убиец!!! Направо си е за затвора!

Очевидно хлапето показва ранни признаци на психично отклонение. Подобен тип прояви по принцип не са резултат на лоша социална среда. В най-добрия случай ще трябва да мине сериозно и мнооого продължително лечение за да придобие някакво хуманно отноошение към заобикалящия го свят.

..показва по-скоро ранни признаци на демократични промени в мозъка. Скоро ще се изучи и ще прави и по-интересни нещица не само на малки кученца, а и на хора...

лоша постъпка. а какво прави това и останалите безстопанствени кучета по улиците и къде ли не? то че ръси зарази е ясно.нали сме в Европа уж а улиците изпълнени с мастии като у Индия...?

Гарантирано от ГЕРБ.

Ето с такива случаи трябва да се занимава закона, а не че някой застрелял куче, което му ляе под прозореца или е агресивно. В крайна сметка хората непрестанно убиваме животни за да ядем, не виждам с какво помиярите са по-различни.

на тая възраст в децата се развиват отрицателни стоиностни явления, ярък пример е г-н щерев

Завършено социопатче... А кучетата имат лапи, не крака.

психо, лапите са долният край на краката на кучето, лисицата, мечката и други едни такива животни, дето краката им не завършват с копита!

Детето не е виновно. Расте в свят, в който насилието е ежедневие и е издигнато на пиедестал. В общество, в което всеки Божи ден има по няколко побоя и/или брутални убийства. Чалгата е навсякъде. От къде това същество да се научи на грижа и състрадание към по-слабия? Уведомени били социалните. Много важно, те пък като ще се трогнат... Отглеждайте чудовища. Ще дойде ден, когато вие ще сте слаби и уязвими и тогава това, вече пораснало ще троши вашите крака и глави.

Пак ли ги изкарваш невинни изродите, Джулия. Някои просто се раждат с болна психика и нищо не може да им помогне. Лошото е, че има хора, които разсъждават като теб. Обществото било виновно, институциите и те. Бла бла бла. Извергът си е изверг, ако ще най- добрите родители, околна среда и каквото се сетиш да има.

Джулия

На 10 години детето е зависимо от преценките и решенията на родителите си. Ако можеше да носи вина, щяхме да съдим децата - престъпници. Но не може да бъде отговорно за действията си. Проблемът е в семейната среда и в обществото. Децата копират модела на поведение. Това гледа непрекъснато по телевизия, в училище, та дори по улиците. Това прави. Да му слагаш етикети, че е родено садист е доста наивно. Има и такива деца, но повечето изроди за продукт на сбъркано възпитание.

Всички, дето слагате равенство между човека и кучето, сте за принудилено лечение! От къде пък ви хрумна, че детето щяло да стане престъпник? Може да стане разделчк в месокомбината. Аман либерастки изкудкудяци!

Прав си, г-н хикс. Няма място за равенство. Малко кутре няма да строши краката на нечие дете и да го убие. Май ти си за Карлуково. Добре е, че не го съзнаваш.

На тоз келеш трябва да му извият тънкия врат.И да му потрошат рацете. За твойо сведене.Какво му е направило животното.Не е попаднал на кйто трябва.Малък извратеняк.

Ти бащата на детето ли си? Не се изненадвам от позицията ти в такъв случай! В месокомбинат ли работиш? И това си личи...месарски ти е манталитета.

Снощи гледах някакъв военен филм - стрелба, осакатявания, откъснати крайници, агония и много, много смърт. Добре де, възмущавате се сега, ама колко от вас купуват на децата си играчки-оръжия, а? И за какво им обяснявате, че служат, а? За убиване и осакатяване. Ами, същото е! Естествено, че никой родител не учи детето си конкретно да мъчи и убива животни, но много хора дори не осъзнават, че насърчават децата си да бъдат жестоки. И се вбесявам когато на детската площадка някое чуждо почти бебе насочи пистолет-играчка към моето почти-бебе и уж я застрелва. Добре бе, тъпи родители, на това ли учите децата си? Да убиват?

И моите деца гледат от тригодишни филми с много , ама много насилие и кръв, но не убиват животни! Напротив - обожават ги! Аман от тези слабоумни обяснения за насилието!

Ахакай си ти "аха",но коментара на Нефрит е много точен,за разлика от твоя,който е малоумен.Моли се всеки ден децата ти да не те изненадат щом "всеки ден гледат филми с много кръв и насилие".А това ако е истина,позаква какъв боклук си като родител.Пфу.

"Бъдещето" на Лайнаристан.

расте достойна смяна садистчета и мутритчета... къвто премиерот, таков и матреалот!

ае ся пък премирот ви крив !!! , матряла не става!!! - затуй премиера такъв , всичко произхожда от мат'ряла , за тоз калпав матрял хубав строй хубав премиер няма - историята го доказва !!! 45години комунизъм му бил виновен, а ся демокрацията и премиерът му виновен ае въоПще за тос' матрял само сопа по гърбъ гъзъ и главътъ щот отпуснеш ли го види се наникъде не върви долното глупаво БГ стадо , тук там има малки изключения за които би ми било жал но като цяло смятам на тоя Бг народ му трябва един убаф диктатор

Да стане немедленно член на младежкото бсп!!

Преди няколко години видях няколко деца с въздушна пушка да отиват зад блока. След това чух кученце да скимти. Отидох и кученцето беше простреляно в главата. Децата бягаха нагоре и се смееха. Още съжалявам, че не ги настигнах и да счупя пушката, а то да обяснява на баща си защо е счупена. Жалко и за кученцето и за детето. Но въпреки това съм твърдо за намаляване на популацията на скитащите кучета. Въпреки, че вината за тяхното разпространение е на хората.

В същото време е звучал някой СУПЕР чалга изпълнител....

..."добър вечер празна стая има лииии???"... дееби тоя Васко, уж за любов и човешки отношемия пее на своите фенове и "поставя наболели в обществото социални въроси с песните си" а феновете му все такива тъпири и гьотферени си остават - оня ден на кръстовището едно пишлегарче с мръсна газ и голф и музика азис и добър вечер празна стая има ли пак пререди нахално всички и отпраши с мръсна газ долно грозно и агресивно

Това дете трябва да се ефтанизира, то е завършен садист-убиец и ако порасне ще прави същото с хора

Ела да си те приберем в Карлуково. И интернет ще ти даваме от време на време и ще те лекуваме. Няма да те евтаназираме. Само бой с колан по гъзягата ще ти прилагаме от време на време. ПП детето заслужава един пердах и нищо повече, стига сте откачали по темата

точно така !!! - Евтаназия за малкото чудовище !!! да живеят кученцата! далеч по-мили и дружелюбни са от малките копеленца!!! :))) и баща му да евтаназират и майка му!!! хич не ми защитавайте такива изрУдчета!!!

На малкото копеленце да му се счупят краката, ама така, че цял живот по земята инвалид да се влачи!!! А родителите в затвора вместо него, щом е малолетен, нали те така са го "възпитали".

тъпако, това е дете! всичките помиари на света не струват колкото живота и здравето на едно дете!

Утре това така наречено дете ще осакати или убие твоето или нечие друго дете. Така се възпитават изверги

Често казано и ти не си добре. Че хлапето е ошашавено е ясно. Ама и ти да искаш да трошиш дете заради куче не си за тоя свят.

За изминалите 30 години демокрация, народът оскотя! Бедност, беззаконие, нисък морал, простотията избуя необезпокоявано! Тъжно!

кат станат 45 години демокрация ше строим мавзолея наново небой се ;)

а може да стане ветеринар детето! неведоми са пътищата .......

Съвременната медицина открива много генетични заболявания при зародишите. Дано скоро се откриват и гените на престъпник,убиец или изнасилвач за да може бременността да се прекъсва.

Този десетгодишен ИЗРОД вече е готов убиец-садист на хора. Сега колкото и да омаловажават случката, нищо няма да се промени. Хич не ми го оправдавайте като "жертва" с психично заболяване...

Тази държава освен кретеноиди и олигофрени на друго не може да възпитава!

Посткомунистическа България потъва все по-надълбоко и надълбко.

Изрод! Болната психиката още от сега си проличава!

Хубаво е да се обръща внимание на подобни инциденти. Когато бях на шест-седем години подобно нещо се случи пред очите ми - едно десетгодишно, с което дружахме хвана едно котенце, върза му камък на шията и го удави. Още го помня след толкова години. Казах на нашите, спряхме да дружиме, но преди демокрацията на подобни инциденти не се обръщаше особено внимание. Та съответния се ... самоуби в казармата. Подобни садистични изяви са признак за психични проблеми. Колкото по-рано се обърне внимание, толкова по-добре. За да не го четем след някоя друга година, че я е убил някой или не се е хвърлил под някой мост.

I "edno wreme" ставаха подобни неща, ама никой не обръщаше внимание - баща ми казваше, "тва е идот теде, бе, той и дядо му е такъв, идиот човек, недей прави така, никога недей прави така", когато едно комшийско дете мъчеше коте

Ако не сте гледали Декстър... Ако си способен по такъв начин да нараниш друго живо същество на 10 годиншна възраст тази злоба и жестокост само ще стават по-силни с времето... В повечето случаи за да е толкова жестоко едно дете в такава ранна възраст има причини - насилие вкъщи или в у-ще или е свидетел на такова...

Горкото кученце!.... Това не е дете, а малък престъпник! Трябва да има наказание, какво като е непълнолетно. Другите деца защо са си мълчали, не може и възрастните да не са чули кученцето да скимти и вие от болка, никой не е надзърнал да види, какво става. Ето, това сме ние, стоим и гледаме отстрани, ако се намесиш те взимат за ненормален. Казвам го от личен опит, защото спрях едно момиче, и то някъде към 10 годишно, понесло коте да го дави, защото не му харесвало. Аз се разправям, а възрастните отстрани ме гледат, като извънземно. Примери много, но докато си мълчим и подминаваме такива случаи, никога няма да станем нормално общество... И какво стана със зоополицията!?...

Мама и тати са виновни ! Днес куче утре друго дете , а с нашия Съд и закони ще излезе бързо и ще продължи да убива , извод , хора не правете деца в пияно или в наркотично състояние деца !

Неправилно е била насочена агресията на момченцето! Трябвало е да бъде циганче, а не кученце! Родителите са виновни, че не са го научили на правилни порядки! Родители, възпитавайте правилно децата си!

Може би самото то е цигане ?

Трябвало е момчето вместо кученце да убие циганче ли казваш? Ти малоумен ли си и тия дето ти пишат плюсове? Никой няма право да отнема чужд живот!

Кажи го на циганите, че да ти се посмеят...

не се шегувам хвурлиш фаса и наказаието е 100 евро има камери на всякъде видими и невидими с наказанието идва и снимка на това което си направил !!!!!!!!не изкаш да платиш еми на нивата като повремето на тато обществено полезен труд !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

в полша за ритник на котака си обезглавен моентално ако сате видели с 1000 евро

Айде си заври шлахтинските порядки там, дето слънце не те огрява! Като толкова ти харесват поляците, върви при тях.

Дай Боже същото да го сполети и него.

елате тука и направете това ?????семеиството е осъдено да плаща на екологията такива пари че до ковчега все ще пла6щат за това че изрода е дебил и така въспитан

Не очаквайте от това хлапе да излезе нормален човек! Тук въпросът опира до домашно възпитание, щото по-голямата част от живота му до сега е минал под надзора на родителите. Но какво можем да очакваме, като голяма част от времето си дечурлигата изкарват пред телевизота, от където ни заливат с насилие и митологизиране на "силния" престъпник-убиец. Има ли филм или сериал. където да няма поне едно убийство, поне един побой или насилие от някакъв вид? Май няма, нали! И всичко това залива зрителите, огромната част от които са деца, денонощно...А с една червена точка с някаква цифра на нея на екрана, едва ли ще накараш родителите да затворят очите на детето или да го пратят да спи...

Такъв изрод може да бъде само циганин.

Било непълнолетно. Глупости. 20 тояги на гол задник ще му докарат акъла!!! Ракът се лекува докато е открит в ранна фаза. Този млад престъпник е готов за третиране!!!

Може да си психопат без да убиваш никой, а да унищожаваш човешки съдби от високият си пост например. И в същото време да си уважаван авторитет. Разбира се възпитанието също е важно.

Ма много си тъп, горско пале! Много! Все комунисти ти се привиждат. Май вечер се оглежаш и под леглото, да не ти се е шмугнал я Путин, я някой комунист, докато си драскал глупостите си из форумите. Твойто състояние се нарича параноя и е субект на изследване от психиатрите. Впрочем, кога за последен път си ходил на преглед при психодоктор? Ако не е скоро, то време ти е да го направиш...

децата гледат телевизия - в повечето сериали се говори за убийства, примерно Game of Thrones - постоянна борба за власт и убийства, децата играят видео игри - повечето включват насилие, това гледат, това им служи за пример; що не им показват някакви хуманни и прекрасни примери, а ги облъчват с насилие от най-ранна възраст

Щото никой нема да гледа филм без убийства. Ние кат бяхме деца с кеф гледахме "3мата мускетари". Книгата съм я чел 2-3 пъти. А, сега кат се замислям.... ми тея мускетарите са си били масови убийци. Така че едва ли точно в филмите е проблема.

аз пък си спомням, че като дете съм гледала и чела милион книги и филми без никакви убийства в тях, най-много вълкът в Ну погоди да подгони зайчето

Аз пък си спомням, че когато нямаше насилие във филмите в квартала имаше индивиди, които късаха главите на врабчета и бесеха котки. Е свършиха впоследствие по затворите.

d4

Макаренко е виновен! малкия дрислю кой знае какви ще ги върши след 5-6 години...

Да му се счупи на малкия изрод крака, за да разбере какво е.

... падаш на неговот ниво. Има и по-добри начини за възпитание (и възмездие)!