Нахапаната от кучета жена в Берковица почина

90-годишната жена, която беше нападната от бездомни кучета в Берковици почина, след като получи инфаркт.

Обратно в новината

Коментари - Нахапаната от кучета жена в Берковица почина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с тази снимка и писаното,настройвате психопатите към агресия ДИР

Най-вероятно жената е получила инсулт или инфаркт на улицата, паднала е, ударила си е главата (хематом на главата). После някакво куче я е ухапало два пъти - по ухото и по крака. Лекарите, които са я откарали до болницата едва ли са разбрали какво се е случило и жената е получила нов инфаркт и е починала. Това е. На всеки може да се случи. Май повечето българи умират от инсулт или инфаркт.

Има и друг вариант - някой е ударил жената по главата (хематома), примерно за да я ограби. Жената е паднала на улицата и т.н. както и в другия вариант.

Жената не е починала от нахапванията, а от инфаркт, като има голяма вероятност да е получила ПРЕДИ това поради възрастта си нещо сходно на улицата, да е реагирала неадекватно и на кучетата и т.н. Но трагедията се използва по предназначение и с конкретна умисъл, както винаги от новинарските сайтове.

През пролетта във вилната зона на града ни много хора вземат кучета. През зимата за да не ги хранят ги пускат. В града от човек, особено с торбичка, кучетата очакват храна. За проблема с бездомните и домашните кучета сме си виновни ние. Лека ѝ пръст на горката жена.

Объркат ли се съвсем нещата в България и се започва с говоренето за кучета. КТБ, ЧЕЗ, КРЕМИКОВЦИ трябва някак да останат на заден план и на първосигналното население му се пробутват меко казано съмнителни историйки, при това за да се подсили ефектът върху народонаселението и със съответните снимки, кой знае къде, кога и по какъв повод направени.

Ами стреснете се бе! Като няма държава, спосявайте се кой както може. Съвет - помиярите обичат антифриз.

Вместо "уплашен" е трябвало да напишеш ТЪП.

да си сипеш един антифриз за вечеря ! наистина си от 80 % ....наздраве уплашен

Да те изяде мастия и да си мислиш че си европеец е липса на интелект

За всяка бездомна хиена- евтаназия, а не кастриране! Щото те не ни е*ат, а ни ядат ! А всяко домашно куче при разходка- с яка каишка и намордник !

Кмета да се даде на съд.

Са защитниците само на кучетата.Ако искаш куче,обгрижвай си го в къщи.НЕ ИСКАМ КАТО ХОДЯ ПО УЛИЦАТА ДА СЕ СТРАХУВАМ ДА НЕ МЕ УХАПЕ,А ПЪК НОЩЕМ НЯКОЙ ЦИГАНИН ДА НЕ МЕ УБИЕ ИЛИ ОГРАБИ. ВЗЕМЕТЕ НЕЗАБАВНИ МЕРКИ УПРАВЛЯВАЩИ ИЗРОДИ.ВИЕ СЕ ОКАЗАХТЕ ПЪЛНИ БОКЛУЦИ

По време на рентгеновата снимка... - те са я подмятали като парцал...

Кучето в генезиса си произлиза от порода вълк, а вълци разхождащи се на воля нямат място сред хора и в нормално общество. Къде другаде го има това, къде? Е, щом общината не може да се справи с тях, не ни остава нищо друго освен да бъдат изтрепани, за да не ни изядат те нас.

Държавата не може да се справи с 3-4 проскубани помияра на улица в Берковица. -- Вие очаквате да бори престъпността, корупцията, да гради икономика, да се развива....

Кастрирали кучетата. Па они кучетата не ебат бре, они апат...

Не съм виждал нищо по-инфантилно от това кучета да се кастрират и връщат обратно на улицата. Посочете ми поне една нормална държава в света с такава практика!

Куче, което не е на къса каишка и намордник, трябва да бъде умъртвено. Или кучетата или ние. Не е хуманен призива ми най-вероятно за някои, ми да вземат мерки и ги поставят в приюти или приемат в къщи, защото виждаме резултата, като са пуснати на воля.

Лекувайте се!

От какво да се лекуваме?

А не идват ли от други държави тези кучета, да ви...безхаберни ганювци.

ако не са кучета ще са Ц,пардон роми все ще се мре, по някой път насилствено.

Моля избийте тези бездомни кучета!! Четири лапи, пет лапи и пр. природозащитници да водят статистика колко възрастни хора, деца и др. щети (катастрофи, ПТП и невинни жертви са дадени) и до кога това ще е едно от темите на деня!!!

Проблема е лесно решим, но нямя желание. Искаш да имаш куче - плащаш! Не говоря за бабите на село! И там може да се измисли. Но имам чуството, че нарочно ги развъждат!

Кой ще поеме отговорноста?

Убитата женица е виновна- предизвикала е хиената с присъствието си на улицата.

ГЕРБ обещаха -през 2012 г-няма да има бездомни кучета.Сега сме 2018.Само празни обещания куп приказки.Незнам някой вече да имвярвя.

Виновни за смъртта на горката жена са всички "стопани",които изхвърлят животните си на улицата и ги оставят да се спасяват както намерят.Всички кучета на улицата ,са бивши домашни,които са натирени на произвола на съдбата.Какво лаете срещу животните,те не са виновни за вашата безотговорност.

Ми зад нашия блок една бездомна кучка измъти 4-5 палета, които никога не са били домашни .......

Убийството на кучета не е противообществена проява, защото е насочена не към обществото, а към кучетата! Нахапването на хора от кучета е противообществено. Затова тя е противокучествена проява! Като противообществени проява би могло да се определи ликвидацията на кучезащитник.

За всеки нахапан или убит от кучета, роднините на пострадалия да нахапват по един кучезащитник!

Кастрираните псета също хапят! И трябва да се евтаназират не "когато се наложи" , а преди това!

Бог да я прости жената!! Ама така става, когато животът на едно куче е по-ценен от живота на един човек!!! Защото, ако допуснем, че бабата (или някой друг нападнат) беше убил кучето, сега щяха да наскачат знайни и незнайни защитници на животните и да искат бабата да я вкарат в затвора!!! Сбъркана държава сме отвсякъде!!! Но за да сме така, сме си виновни ние, щото ние си избираме управниците!!! Я вижте една Унгария каква подредена държава е, затова на Орбан освен, че приживе ще му вдигнат паметник, ами може и пожизнен президент да го направят!!

Tака е щом не искаме ИК ,жените пак ще страдат

Да ИК щеше да сложи наморник да мастията ...... абе що не се .....

НЯМА КОИ ДА НИ ПАЗИ ОТ КРАДЛИВИТЕ ЦИГАНИ,ОТ БЕЗДОМНИТЕ ПЕСОВЕ,ОТ ПРЕСТЪПНИТЕ ПОЛИТИЦИ.ВРЕМЕ Е ОТДАВНА ДА СЕ САМОРАЗПРАВИМ С ВСИЧКИ ТЕЯ ПОМИЯРИ И ТЕХНИТЕ ЗАЩИТНИЦИ.

Докога ще сме жертви и на кучетата.НИКАКВИ АДЕКВАТНИ МЕРКИ КОГАТО КАСАЕ ЖИВОТА НА ОБИКНОВЕННИЯТ БЪЛГАРИН.НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ОТ НЕРАБОТЕЩОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО,но тъка ще ви накажем като му дойде времето,толкова гняв натрупахме,,ние гадовете,,та ни герб нито бсп ще продължите в бъдеще.

ами отровете ги тия помияри бе хора

Къде са "природозащитниците", защитаващи бездомните кучета? Психопати.

Тук сме,драги ,но психопати са хората,проповядващи насилие над животните.

kerelov@poshta.net

А какво става когато има насилие от животни над хора? Тогава може нали!