Коментари - Кубрат Пулев учредява партия "Велика България" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво, знаяи сме 10 години след украйна.

Боже, каква неграмотност се шири! Браво, Кобра!

Страхлив, подъл и нагъл комплексар!

Зтрува ми се , че имаше една приказка "Всяка жаба да си знае гьола". Моите уважения към Кубрат Пушев затова , което прави в бокса . Нека да не се надценяваме обаче .

Имаш впредвид бягането с вдигнати ръце по ринга?

То партийте станаха повече от хората. Трябва да се сложи таван за тази дейност. Бюлетините станаха дълги като чаршафи, а резултата е никакъв.

Нещ подобно си помислих и аз. Стига! то се нароиха партии и партийки, а държавата тъне в ад. Очевидно не е това начина.

С президент НОКАУТ и премиер ЧАЛГАР - напред към науката е слънце!

А ЛЕЙДИБОЯ АНДРЕА КАКВА ЩЕ БЪДЕ В ПАРТИЯТА?

Само на избори не са го били още...

това някаква първоаприлска шега ли е?

Все си мислех, че по-тъп от Баце с политика не може да се захване...

Ама как бегà от Джошуа - като наритан бройлер...

А бе този не беше ли световен шампион по бягане на къси разстояния с вдигнати над главата ръце?!

Стъки взимаш ли го! Заедно ще правите партия на смешниците!!!

Намерихме липсващото звено в еволюцията - прави политическа кариера в БГ!

Питам се (риторично), няма ли най-накрая, някой нормален, интелигентен, образован и ерудиран човек да направи партия и да обедини около себе си кадърни хора?! Явно не... На разумните и можещите хора у нас явно им е под нивото да се занимават с политика. За сметка на това обаче, сульо и пульо, дето за нищо не стават се мятат в политиката.... Затворен кръг, от който, за съжаление не можем да излезем!

Тоя па тапанар!

Тоа само на избори не са го били!

Аз отдавна казвам че нема с кого да сменим Боко. Да, тиква е. Противен е, да. Ама.......... това е най-доброто дето имаме като политик. Колкото и безнадеждно да звучи, ама те това е.

Ако искате Велика България , Обединявайте се с честните , не да се разеденявате Но не с герб

ще прави партия велика Чалгария на безмозъчните мутри...

Някога, от редиците на борците, се пръкна ъндърграунда у нас Не вярвам Кубрат Пулев да е от това потекло.

Напротив! Кубрат е от дори по-лошо потекло! Не го ли видиш колко е надменен?! Целува разни репортерки без тяхно разрешение, а после мучи, че имал друго предвид, бил афектиран от адреналина???!!! Кобрата е същия кат Борисов и Стъки - 1 към 1 мутри!!!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Eеееее не, след Стъки, сега Кубрата. А бе хора какво става? Той примера с Боко е ясен, но след него трябва да поумненем, а не да се дава път на поредните мутри и клоуни.

за предбояването на кръглите идиоти...

Е, те вече не бяха ли преброени на изборите през април? 25% не гласуваха ли за политически нечленоразделни певци и текстописци на мазна чалга?...

Мне, гласуваха за мутропитеци, некадърници, манипулатори, подлоги на властта и други престъпници, управлявали в последните 10 години!!! Долу герб, личния им главен прокурор и личните им Кметове!!! Всичко герберско трябва да бъде изметено възможно най-скоро!!!

Не бъркай обикновените идиоти с кръглите идиоти!

на кандидатите за власт,че и Кобрат Пулев реши,че може да се включи.Боже ,пази България.

По добре Тервел, той поне има повече акъл от пульо.

Щял да бъде заместник-председател. А партията щяла да се казва не велика, а дебилна България!

Биха го в бокса, ще го бият и в политиката! Кубрат Пулев е олицетворение на мутрите в България (надменен, безмозъчен, но бияч), досущ като една тиква бивш премиер и неговото ММА протеже Стъки! Кобрьо, българите не щем популизъм, чупки, стойки и крадене!!! На това се нагледахме вече 30 и повече години!!! Българите искаме да ни управляват честни, интелигентни, смирени родолюбци, които ще изведат България от блатото на корупцията и тъпотата! Като първата цел ще бъде да достигнем стандарта на Румъния, а после и да ги изпреварим!!! Та Кобрьо, ти с твоя капацитет ще успееш ли да постигнеш това? Силно се съмнявам!!!

Еничарин.

Край с бокса ,отиваме да ядем от държавната баница.

Ако напише платформа, искам да я прочета.

Arcadium

"Велка България" с учредител мангал, ебящ пумакиня. Смях в залата.

Да не види Пульо от Сульо... :)

ne vyarvam v bog ili gospod,no sega i az, boje pazi Bulgaria

Ако е такъв политик какъвто е и боксьор....

Луна ще е заместник президент!

Кур брате, не ставаш, не си от мафията, не си агент на Масква, прост бияч си, ставаш за главен екзекутор, след като въведем отново смъртното наказание и Народния Съд осъди 2-3 хиляди комуняга на смърт.

Е, има поговорка "Никога не е късно ,човек да стане за резил"

Леле боя до какво води

Най подходяща за президентка е Никлозета Лизанова, а за вице, Боби Михайлов, няма да вършат глупости, защото през цялото време ще се ебът...

След Мунчо, всеки идиот може да се кандидатира за президент и няма да е по лош от него

Е, не така ,все пак Плевнелиев си има популярен прякор ,а именно Чехльо

след заявката на Стъки

от юмручните удари в кухавелката, съвсем е изперкал. Най-много някой да се смили да го вземе пазач нощна смяна в слкладове за плодове и зелечуци.

Този в кой век живее?

Божкее, страната на неограничените възможности ! Хората в Европа учат в специални училища, за да станат политици, а този какво е завършил ?

Боко е доцент по маркучите, например. Председателят на ПЕС е писал дипломна работа за копчетата на униформата на червената армия. Пък сегашния шеф на ЕС, зер Лайнен е завършила за акушерка. Един от кандидатите за поста на Меркел, нямаше средно образование.

Поредната патерица на Бойко....направо ми падна в очите. Като спортист постигна някакви успехи,но това не означава че те искам в политиката, далече си от интелекта на Кличко и неговите успехи в бокса.

И тоя са го надъхали и излъгали... Велики са му лакърдиите...

поне има здрав нос ... ама над него ?

Аз пък ще направа партия "Македонска дружба", с толкова македонци навсякъде, съм сигурен че ще мина поне четирите %. Само от името ще взема поне 10. :)

Абе не го подценявайте тоя, защото, ако съм прав че това е приемника на партията на Божидар Димитров, ще видите как покрай тоя неандерталец ще излязат разни пишман професори шовинисти и сума ти народ ще се излъже че наистина ще правят велика българия.

Ходи да разправяш на франсетата (измислили термина), италианците или испанците, например, че било много лошо да си шовинист.