КУАД няма да толерира силова промяна на статуквото в Азиатско-тихоокеанския регион

САЩ, Япония, Индия и Австралия ще инвестират 50 млрд. долара за 5 години в инфраструктурни проекти в района

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И откога САЩ са се преместили в Азиатско-тихоокеанския район, че да дават акъл, и да решават какво да става там?

Руски икитайски стратегически бомбардировачи патрулира ха заедно близо до териториалното въздушно пространство на Япония. В Япония рязко се увеличиха стомашно-чревните заболявания. Дори Бай дъна днес е ходил двайсет пъти до двете ОО.

1. Журналистическа простотия - "които членуват в неформалното обединение КУАД". поне на 24 май да бяхте се постарали да говорите на български! Няма как да се членува в нещо, което не съществува формално. В такова нещо може да се участва и т.н., но не и да се "членува". 2. Политическа простотия - "фундаменталните принципи на международния ред, извършено от Русия с нахлуването в Украйна". Няма такова нещо, като "международен ред". Има международно право. Но, то не е потъпкано от Русия. Щото, ако тя го е "потъпкала" и нахлуванията на САЩ и НАТО през миналия и този век в други държави, трябва да се "броят" от нас за потъпкване на международното право. Японецът е използвал евфемизъм за прословутото американско "правила". Но "правилата" също са правен нонсенс от гл.т. на международното право. 3. Много добро е това: "силовата промяна на статуквото в Азиатско-тихоокеанския регион". Тоест, друго прословуто, но вече официализирано с подписи образувание в този регион - AUCUS, което официално е със силова, отбранителна насоченост трябва незабавно да бъде заклеймено от САЩ и Австралия. Щото, на кое изявление на Байдън и на австралийците да вярваме - когато казват, ние ще променим силовото съотношение на силити в Индотихоокенския регион и по тозиначин силово ще променят статуквото или когата заявяват, че няма да толерират силови промени на статуквото?

Неграмотник за домашно да научиш как се превежда на български nonsense. Тръгнал да казва че някой не пише на български нещо правилно и после сам не се усеща какви ги пише. Смях.

"едностранните опити за силова промяна на статуквото в света". Какво е статуквото в света ?

"КУР" АД

Български бедняци сега след Русия и за Китай взехте да плачете. Утре и бай Ердоган като дойде само че се пригответе за задно тестване. Хаха български боклуци по е тези дето се радват на Китай. Само че искате да карате издухани голфчета и тойоти. Не китайски таралясници или руски лади

Олигофрен, научи се да пишеш първо, пък след това си давай мнението.

Забранява се на Китай да си анексира племената, защото куатрото са си ги заплюли за безплатни роби.

Племената!!! Тайван са племената??? Комунизмът наистина е нещо неописуемо тъпо. Тайван ако са племената, то КНР, РФ, че даже САЩ и част от ЕС са още в родово общинния строй! Този Джугашвили ви пие мозъка ежеминутно...

Сополанке обратно в училище да се учиш на четене с разбиране.

това не е съюз а клуб за плюене по Русия

не разбрах Индия изразила ли е съмнеения, щото го представят че всички са изразили съмнение или само сащ изразяват от името на всички, както в нато от името на всички 42 глупака

40+ милиарда за три месеца в Украйна? … С 50 милиарда за 5 години, май правят свирки на Индийците като ги плашат с Китайците! … Смях!

На Индия не й е мястото там в този "съюз" от саксонски кокошки и саксонски васали.

Така е, но доста индийци (особено богатите и образованите) са привърженици на англо-саксонския свят. Ние тук също не искаме да сме част от бившите Османски колонии, но кулинария, музика, манталитет, че и половин милион мюсюлмани, фамилните имена на 40% от хората на Балканския полуостров, топоними и т.н. В Хонг Конг предполагаме, че Джон Ву, Майкъл Тао, Дженифър Чен и т.н. също не се чувстват като горди работническо-селски наследници. Много индийци демонстрират типично за англичаните високомерие.

Сопола се опита тънко да си го сложи при богатите и образованите, ама се оказа че е твърде сополив!

Ще им предам. Те се чудеха, ама чакаха да разберат ти какво ше кажеш.

Дебилна Европа се бие с Русия, КУАД се приготвя за бой с Китай, а САЩ гледа и продава оръжие на нещастниците.... цивилизован свят, няма що...

Индия няма да участва в никакъв бой с Китай, бъди сигурен.

Индия от години се стрелят с Китай по границата си, въпрос на време е да назначат начело на индийците един алчен и наркоманизиран актьор като Зеленски и са сготвени. За Австралия и Япония е ясно, те отдавна са американски роби.

Индия винаги е воювала с Китай и винаги са били врагове. Модернизирането на Индия ще е последият гвоздей в ковчега на Китай.

И познай кой пак ще излезе сух от водата

Чак пък световен проблем... Просто спаринг между славянските братя... Англо-саксонците не познават славянския нрав и говорят глупости... Славяните са най-миролюбивите хора на света, най-честните, талантливите, трудолюбивите и цивилизованите... Просто обичат мъжките съревнования... Не може всички бели хора да развяват розови перчеми и знамена на дъгата...

Славяните са най-мързеливите и съответно бедните хора. Работил съм и в САЩ и в България и просто няма база за сравнение. 15 часа в офиса в САЩ и 7 в България като половината време са кафета, цигари, обяди, клюки.. Ето от там е разликата в дохода.

Заеби доходите, кажи къде живота е по-хубав.

Много пъти прочетох статията, но не прочетох изказване на Моди. Той не взе отношение, относно РФ и Украйна. Каза, че РФ и Индия са дългогодишни партньори и няма да участват в налагането на санкции срещу РФ.

Разбира се. Купува петрол от русия на доста под пазарните цени и русия си е на загуба. Също така Индия наложи ембарго на всички стоки произведени в Китай. Американски компании си изнасят производството в Индия и затварят заводите в китайско, оставяйки милиони китайчета без работа. За месец Април в Шанхай няма нито една продадена нова кола. Нула, зиро. Китай навлиза в дълбока рецесия, а ситуацията с демографията е катастрофална. До 2050 година населението в Китай ще намалее със 600 милиона души.

Пълни глупости на търкалета и измислици. Една дума вярна няма. Нито такова ембарго има, нито САЩ са се засилили да си местят някъде прозводството, нито Китай има проблем с продажбата на автомобили, нито Китай е в рецесия. Явно някои хора живеят в паралелни вселени.

Ами как да продадат, като бяха заключени в тежък Локдаун у не можеха да излизат за храна,още по- малко да си купят кола. Иначе доста държави се точат на китайските производства и ще ги получат.

Ами вярвай си на глупостите. Фактите са си факти и могат да бъдат проверени. Рашистките пропагандни глупости са си пропагандни глупости. Индия заяви, че няма да купува нищо произведено в Китай. Апъл затваря всички фабрики в Китай и насочва всичко към Индия. Същото правят всички американски компании. Индия ще приключи икономически Китай, а Китай е в пълна демографска криза. Умирайки бате, 60% от населението им е над 60 годишна възраст. Пук, пук, китайче на бамбук.

Никакви факти не са това, а чул-недочул. Никакви фабрики не затваря Епъл, а ОБМИСЛЯ разширяването на производството, като е възможно това да стане и в друга страна в тихоокеанския регион. По-вероятно е да не е Индия. Търговския обмен от последните месеци показва, че Индия СЕ СКЪСВА да купува от Китай, а последните месеци са рекордни по отношение на американските инвестиции в Китай. 60% от населението било над 60 години .... абе ти нормален ли си ? Нали при средна възраст от 38 години, това означава, че половин Китай са по на 2 години ? Ей, ама къде ви намират такива тролове .... Факти били :)

Памперса опитва на направи от Инддия момче за бой с Китай, но индюхите не са толкова глупави.

Интересно, когато бомбиха и опкупираха Ирак, Афганистан, Либия и Сирия, нямаха никакви проблеми със силовите промени на статуквото. И те като Пеевски преживяват катарзис, явно.

за украйна на тези, важно е да дърпат всички да са срещу русия

Русия тогава що им се върза и нахлу в Украйна? Или ти вярваш, че Русия има шанс да излезе победител от ситуацията? Тя и втората световна излезе победител, ама произвеждаше москвич и жигули, а победеинте произвеждаха мерцедес и порше. И победените още ги има, а СССР малко го прекроиха... И тогава руснаците имаха САЩ и Англия като съюзници.... Сега имат Северна Кореа и Беларус... Опс, и Еритрея, забравих. Пък ти вярвай, че руснаците имат шанс за победа.

Руснаците имат огромно предимство, живеят бавно и просто, а тебе ще те видя скоро с мерцедеса и екскурзиите до къде ще я докараш.