КСБ изпрати писмо с искане за среща с Европейската служба за борба с измамите

Провеждат се медийни атаки, зад които прозират политически интереси, твърдят от Камарата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Измамниците искали среща с шефа за борба с измамите!!!! Г-да от КСБ, вие сте една необходима, но НЕДЕЙСТВАЩА организация, която е създадена с цел да се събират едни милиони от фирмите в строителния бранш. Вие обслужвате САМО интересите на едрия строителен бизнес, като малкия и средния е натикан в ъгъла. Да, в БГ НЯМА европроект, който да не е свързан с крадене и корупция. Ако вие това не го виждате, значи сте част от тази корупция. ВСИЧКИ обществени поръчки се печелят от фирми на властта. Никоя "външна" фирма не се допуска. Това естествено става с ваше знание и благоволение. Добре, че малко се раздухаха нещата напоследък, че да лъсне истината. Във всеки голям град, където се "усвояват" европари, даже и малките деца знаят КОЙ ги усвоява. Ако вие не знаете, по-добре се закривайте.

Тази камера бе създадена от Симеон Пашов -Глав Болгар Строй една от 5-6 -те фирми ( Геострой на Цоло Вутов -вълнообразния бул. Ал Малинов до Кауфланда в кв . Младост) , Водстрой 98 на Делян Пеевски -фирма-Феникс схема изникнала от нищото , без история и референтни обекти ,спечелилила обществени поръчки с евро финансиране за над1.1 милиард лева -но без сайт , без тел и адрес за контакт с тази фирма ??!( когато стана напечено около нея просто я “продадоха”на варненската Хидрострой, Трейс -с вълнообразната “Тракия “ и автобуса край Сеоге .Джи-по-Груп с “Графа” и изгорените екселски таблици с рушветите ,които са раздавали на държавни и общински чиновници край Радомир Та тези фирми написали писмо до Евросъюза ??? Абя в стига , че ме напушва смях !!!

Смелостта на строителната камара ще получи подкрепа ако независими лаборатории потвърдят качествената работа при строителството на пътищата ни мостовете, домовете ни.

Подозрителни са истеричните реакции на строителити. Защо така панически искат да избегнат една независима,обстойна и обективна външна проверка на извършената работа. Нека като Кольо Фичето "застанат" образно казано зад направените магистрали и да гарантират,че всичко е качествено и по стандарт. Но , не е така. И те много добре знаят,защото между 30 и 50-% се краде и не се извършва качествено строителство. Не са работи качествено и по стандарт,възлага се на разни подизпълнители- евтино и некачествено,вложили са капави материали и сега се страхуват,защото ББ процедира "по закон" и е казал,че който е сгафил и са го хванали го "хвърля на кучетата" без оглед на името. Ето ,сега идва видов ден и "която кобила хванат тя ще овършее" за цялостно творчество.Поради тази причина е тази паника. Изказани били" съмнения",че не работят добре.Е, всеки може да се съмнява и да говори. Сега е демокрация. Проверката ще докаже кай какво е направил. Та господа,това цялата страна го знае. САМО ЕДНА НЕЗАВИСИМА ЕКСПЕРТИЗА ЩЕ ПОКАЖЕ КАКВО Е ИСТИНСКОТО ПОЛОЖЕНИЕ. НЕ СЕ СТРАХУВАЙте АКО ВСИЧКО Е ЗАКОННО И В СЪОТВЕтСТВИЕ СЪС СПЕЦИФИЧНИТЕ НОРМИ И ИЗИСКВАНИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО НА МАГИСТРАЛИ. Нали ? Или г-н Цацаров се приближава на една ръка разстояние. Всичко има Нначало и край,само саламът има два края.

Тия си " печелят" конкурсите по една проста схема-дай за да получиш.Тиквата взима едно 50 проц от печалбата иначе няма обект, а онея за да компенсират бухат варовик в асфалта. Надигат вой , да не би да ги проверят.От какво се притеснява строителната мафия? Нали всичко е качествено и честно.Ай да видим !

Бойко и по закон.Че и цацаров. Лут ли си?Те работят за пеевски, златев и тн.

Преди няколко години, когато беше правителството на Орешарски, човек на висок пост в главболгарстрой ми каза, че ще участват в конкурс за реконструкция и обновление на волейболната зала във Варна.Обаче ми каза и , че няма никакъв смисъл да участват, а го правят само чисто имиджово,понеже само при управление на герб имат поръчки, и то 50 процента от печалбата отиват за тиквата. Човека не беше портиер или шофьор, а доста главен...Та, това е схемата у нас.

КСБ, поканете си колегите, които строят в Кьолн, Амстердам и други европейски градове да ви оценят творенията.

Ма тиА верно са прости...!!! :::))) Изцапани до ушите с БОКо от далаверите, с БОКо от "икономиите" от материали в "строителството", с БОКо заради измамените и експлоатирани като роби свои работници, с БОКо заради хилядите жертви дадени курбан заради капаните "построени" от тях по пътищата, с БОКо заради бомбите заложени при строежите на сгради, които ще гръмнат при първото по-сериозно земетресение...!!! Изпратили писмо, явно с надеждата че заради него няма да бъдат разследвани...!!! :::))) ОСВЕТЕНИ СТЕ БЕ, ЕЙЙЙ...!!! ЗАТВОР ЗА ВАС БЕ...!!! --------------------------------------------------- БОК - лай.о на ердогански

Гузен негонен бяга...много се разтревожиха, ако всичко е наред не виждам защо се плашат от проверка, така е демократично.

За съжаление не са само пътищата,голяма част от новите жилищни сгради са строени по същата схема.

..."застанат" образно казано зад направените магистрали... HE 3ag, A nog...

Aтаката е най-добрата защита.....Тия да не пренавиват пружината,че ако има сектор ,чиито безобразия се случват пред очите на всички то е техния.А и за никого не е тайна и причината,която обаче е недоказуема-градската легенда мълви,че "Господин 10%"постепенно пораснал до "Господин 50%"

Малко ми е странен такъв силен вопъл от "строителите", при условие че всеки от нас може да се убеди какво означава новоасфалтиран път у нас. Какви са тези вълни и хендеци, какво е това чудо? Усещането е, че върху голата пръст са постлали балатум и отгоре малко асфалт позагладили, така че релефът на пътя следва точно релефа на бабуните под балатума.

Тези се "разквичаха" , значи има НЕЩО нередно ?? Какво Ви пука , ако сте точни, коректни и изправни ?? Да, ама сигурно, НЕ !!

Силно вони на мутри.

ВСЕ МАФИОТСКИ ДРУЖИНКИ !!!

Това, че се спазва стриктно закона не означава, че построените неща отговарят на необходимото качество. Редно е да се направи една ревизия на построените обекти. Ако наистина няма нищо не би трябвало строителите да се притесняват. Обаче защо ги е страх от една такава ревизия ?

Добре де, в кавички !

Не им обръщайте внимание на тези бе колеги строители. Я какъв палат построихме на Владислав Гооранов. Никви забележки няма. С и асфалт е това 1-2 години издържа.

Интересно какво ще направи измислената камара на строителите когато нередностите се потвърдят -освен да прибират членска вноска/законен рекет за да имаш достъп до обществени поръчки/ какво друго правят шепа айдуци самообявили се за тартори на строителите

А някой да коментира ремонта на северната тангента между Обеля и Люлин, а миналият месец от Илиенци към нататък или това е качествено стройтелство ремонт на ремонта.

Миналата седмица ремонтираха околовръсното в Бургас.Никой не разбра какво точно са ремонтирали.Стана още по зле.В цяля България.Навсякъде в България положението е плачевно.По големи боклуци от тези в ксб няма,хем ос..ни до ушите ....Превърнахте България в разорана целина за пари.Задавете се най после .

Тази камара няма как да ни убеди в правотата си ….ние виждаме резултатите от тяхната работа ….

Камара на строителите!? Това е паразитната организация създадена от Пашов собственика на ГБС за да могат големите фирми да печелят държавни поръчки и след това да ги дават на подизпълнители. Нима има само 11 фирми способни да строят, толкова бяха оторизирани за строителството на АЕЦ Белене. Нима само ограничен брой фирми са способни да извършват саниране и т.н. Това е организация създадена да се наливат средства които се използват незнайно за какво, а може би се и знае. Измисленото понятие инвестиционен проект цели узаконяване на кражбите. Явно има някой който толерира подобни действия.

Откраднат милиарди от народни данъци, нагласени тръжни процедури, спестени материали и делене на грабежа с ГЕРБ, а след това сезират външни организации против окрадения народ....време е май за сопа народна по работодателски и отраслови картели!

Е ти как мислиш.Защо е тази борба за власт и защо герб не пускат кокала.МИЛИАРДИ се крадат, и наши и европейски пари.Затова сме най бедни и измиращи.Няма никаква наказуемост за мафията.Пеевски бил изряден,домуса също,златев да не говорим.Финановото робство крепено от шайката на тиквата продължава с пълната си мощ.Скоро гледах репортаж на господари на ефира за някакви обекти по върхове из планините.Представете си писали цена за някаква смешна камера 60 000 лв.Такава дето стърчи на една вишка .Камера струваща не повече от 400-500 лв.И това е масово във всико-надуване на цени, нагласени конкурис, подкупи за да се мълчи.Джипигейт е само капка в морето.

И за какво вие тази среща че нещо нелогично виждам в приказките ви???Поиска се да се направи експертиза на пътищата от европейски институции ама вие скочихте срещу нея а пък искате да си хортувате с европейски структури????? Ако бяхте толкова читави до сега да сте взели проби и да сте ги изпратили на реални лаборатории да проверят качеството ви и тогава да си отваряте устите..

Най-лесно ще разсеят всички съмнения като се вземат проби. От друга страна това е изключително необходимо, защото заради работата на някой членове на тази авторитетна организация умират български граждани всеки ден. Бог да прости душите им! “Магистралите на бойко” са оръжие за масово унищожение на български граждани, буквално.