Крум Зарков: Докладът на ЕК е опис на корумпирана и безконтролна държава

Според БСП България е поставена наравно с Румъния като наблюдавана страна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съгласен съм със всичко което говорят тези п.д.р.си, но не мисля,че биха направили нещо по различно, Трябва ни нов Кимон Георгиев и 19 май

ГОДИНИ НИ ЗАНИМАХА С МАЙКА МУ, А СЕГА ТОЙ НЕ СПИРА ДА ЛАЕ. ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА МАЯ, МНОГО МУ Е ДАЛА БЕЗКРАЙНО МЪНКАЩАТА МУ МАЙКА И ТАКА НЕ РАЗБРАХМЕ КАКВО И ЗАЩО СЕ СЛУЧИ. СЪЖАЛЯВАХМЕ Я, ПЛАЧЕХМЕ ЗА НЕЯ, А СЕГА ВИЖ КАКВО СЕ ПРЪКНА ОТ НЕЯ.

Крумчо сега се пъне пред врачанката да заслужи "доверието"! Жалко, че това беше една достолепна партия с потомствени социалисти по 3-4 поколения, а сега се обърна в частна фирма на врачанска спекулантка.

Правя подводни минети само на партийни опоненти

ДЕ. ПОСЕРКО ДЕ. НА ЧЕСТНАТА ЖУРНАЛИСТКА МАМИНОТО ДЕТЕНЦЕ СЪС МНОГО ГОЛЯМО АПАРТАМЕНТЧЕ ОТ ЗАКУСКИ СПЕСТЕО СЪС СТОТИНКИ КУПЕНО

Ще оскубя със зъби косъм по косъм фандъците по гъза на Бойко!

Хапнах добре, отварям дир-а и гледам тоя педал мазен... веднага повърнах

Корумпирано и безконтролно бяха ващите управления.Както и партията ви в момента!

Първо си кажете за провеждането на вашите избори и как избрахте ръководство на партията. Въпросът е риторичен. А отговорът е - с далавери и задкулисие. Кажете и за бизнеса на вашата водачка, пък и за богатството на много от вашите партийни членове.

Как са провели изборите в тяхната партия е проблем на членовете на БСП. Разправиите в кухнята на БСПне са от национално значение.

А бе тъп червен педераст, прочети доклада и не говори лъжи! То е ясно че повтаряш лъжите на Крушовската биволица!

Не мое да говори друго щото ще бъде бит по гъзерете.

Крум Зарков, Кирил Добрев - все един дол дренки. И понеже и от ГЕРБ казват, че докладът е обективен, тия се изяждат от злоба и се опитват да го тълкуват от позицията върховенството на мнението на лидера.

Радиоточката на другарету е с дизайн на олигофрен ... мдааа това е самата истина .

ти ли ще ми говориш бе, червен боклук! Болшевишка издънка, марш в канала! Нямаш думата! Никога няма да я имаш! Освиенцим за вас!!!

Тоа по-гнусен и от Станипичев.Червен клефук.

АКО ИМА НЯКАКВО ООПРЕДЕЛЕНИЕ КАК ИЗГЛЕЖДА ЕДИН ДОЛЕН ПЕДЕРАСТ ТО К .ЗАРКОВ Е ЕТАЛОН МРЪСЕН ГНУСЕН ОТВРАТИТЕЛЕН ВОНЯЩ ТОВА Е КРУМ ЗАРКОВ ПЕДЕРАСТА ЧЕРВЕН

е опасно агресивен психопат. недоволството му се нагнетява от садо-мазо сесиите с биволицата

Това не е садо-мазо,а содомия.

Мнение на изкуфял комунистически тъпанар!

Гласят Крум Зарков от много време за премиер.Ама като гледам....

За какво, че не те разбрах, за помияр?

На млади години да си комунист означава умствен дефицит. А също и че си чедо на определена майка

Боре, не се пени. Днес къде обикаляш с жипа? Не се кахъри, сега ще купиш за 5 милиарда още изтребители от САЩ; виж там колко тона отровни отпадъци можеш да внесеш още от Германия. Е, щял си да тровиш Русе, Стара Загора, Бобов Дол, Плевен - майната им на тези, важно е ти да си на власт поне още 10 години и да те поддържат Меркел и Тръмп.

Отпадъците ги внася Бобоков-Радев пич.Не си разбрал.

Знаеш ли, колко отпадъци изнасяме, при това не стават за горене?

Ей тъпанар, отпадъците не ги внася Боко. Не ти се отдава да мислиш. По добре не коментирай преди да разбереш нещата.

ПЕДЕРУНГЕЛ!

Ама той ,да не Ви е уважил ,та да знаете???????????

за12мс ТИХО ЧЕРВЕНИ ГЕЙОВЕ

Напишете Крум Зарков виц в Гугъл и изслушайте аудио файла. Голем смей!

Сори, техническа грешка!

изчезни от лицето на Земята! Ти си срам и позор, как те чука жена ти, сигурно с възглавница на главата!

долен, гаден! вИЖ си зализаната прическа, но човек не приличаш, а все думата взимаШ! Аз не съм ти е дал, скрий се под полата на КУРнелия Нинова и не се показвай повече!

ЕС то си пише доклади, гЕрбарите си крадат, хората протестират, кучетата лаят... и кво?

"""ЕС то си пише доклади, гЕрбарите си крадат, хората протестират, кучетата лаят... и кво?""" Ами бедност и задлъжнялост на държавата.Не е малко.

Нищо не си разбрал за доклада бе тъп цървул! Комунистическа гад!

Системата е така устроена,че да се само-възпроизвежда , а този ,който не спазва правилата на системата ,просто отпада от нея ,а от там и от "хранилката".Хората ,които имат идеи,но не някакви неолибералистки или така наречените демократични, не желаят да се включат в системата ,а наблюдават отстрани.Мераклии да бъдат набутани по волята на едно-книжника, в системата на ГЕРБ ,са същества дребно мислещи,простаци по душа,възпитание и произход,дребни селски хитреци,кръчмарски мушмороци.Каквито и да бъдат избрани ще са същите безидейни,безпринципни,безгръбначни простаци.Огромен процент от така наречените депутати са просто политически номади , някои са просто интелектуални и нравствени недоразумения ,отзовали се по волята на Борисов в НС,по-точно то е събрание на олигархията и нейните послушници.България окончателно придоби вид на бананова държава от първата половина на 20-ти век.Имаме си всичко,което трябва :олигархия, политическа хунта и най-важното 95% от националното богатства е в ръцете на 5% от населението , а останалите 95% от населението притежава 5% от националното богатство.Идеите на Борисов и на тумбата тунеядци напечени ГЕРБ ,се изчерпват със строежа на магистрали ,където най-добре се прикриват кражбите на евро-средствата.Промишлеността е сведена до шиене на гащи и потници с чужди суровини,както и на килимчета за багажници на автомобили и стопове за тях.Няма роботика ,кибернетика,бионика ,електроника,високо-точно машиностроене,иновационни полимери, и т.н.Цялата тази система създава условия за бурно развитие на лумпени и дегенерати,които се явяват средата ,в която се развива ГЕРБ и подобните на нея.Колко бързо беше забравено шкафчето и къщата наБорисов,как удобно интереса към тях затихна

Рядко съм на едно мнение с теб, но този път ти свалям шапка, право в десятката!

къде е къщата ма? я дай точен адрес, мухльо червен :)

заvaten Е ПЕДАЛ РЪЖДИВ НА ТЕБЕ И ОСТАНАЛИТЕ ЧЕРВЕНИ ПЕДАЛИ МОЖЕ ДА НЕ ТИ ХАРЕСВА ЧЕ ДЪРЖАВАТА ВЪРВИ НАПРЕД НО ТАКА Е ВЪ ЕС.

Язък за големите надежди на болшевиките! За България критиките са по-малко даже отколкото за Германия!

и ти ли четеш като тези от ГЕРБ? Ами преведи си оригиналния доклад с автоматичния преводач на ЕС, има го на официалната им страница.

Ами направих си труда и го прочетох в оригинал, А ти?

Дай цитати, с хвалебствията за ГЕРБ. И аз го прочетох, ама не намирам никакви положителни отенъци.

Говориш ми на "ти" и ми нареждаш как да чета и какво да ти дам? Няма как да стане, пич!

Абе Крумчо трябва да си.сляп та да не виждаш напловеното досета.Та налш вашия любим разединител подтикно към рлотесни срещу засоннине НС и МСцатова че подтовиха мутрште и игалдите съцдадени от вос и отрабили държавата.Спрш се и гледай реално нещата!

ТОЗИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГНУСЕН И ОТВРАТИТЕЛЕН ПЕДЕРАСТ БЪЛВА ЛЪЖИ ПРОТИВ НАЦИЯТА ТАКИВА ПЕДАЛИ НЯМАТ МЕСТО ВЪВ ПАРЛАМЕНТА ТОЗИ ИЗРОД ИЗСРАН ОТ ЕДНА ДОЛНА АНАДОЛСКА КУРВА ЛЪЖЕ И КРАДЕ КЪТО ВСИЧКИ КОМУНЯГИ

Заркух, първо чети, после лъжи. Прихванал си лъжата от голямата Лъжа.

Да не би да са направили нещо нередно?

Търсят се желаещи да управляват държавата след оставката на правителството

А ти прости протестърски троле не разбра ли, че: ОСТАВКА НЯМА! НЯМА И ДА ИМА! И ТЪПИЯ ПРОТЕСТ УМРЕ! И ТИ СИ ЕДНО ГОЛЯМО НЕВНЯТНО ЛАЙНО! АЙ ХОДИ ДА ДУХАШ НА ЧЕРЕПА! ДГД! .!.

Боре, не се пени. Днес къде обикаляш с жипа? Не се кахъри, сега ще купиш за 5 милиарда още изтребители от САЩ; виж там колко тона отровни отпадъци можеш да внесеш още от Германия. Е, щял си да тровиш Русе, Стара Загора, Бобов Дол, Плевен - майната им на тези, важно е ти да си на власт поне още 10 години и да те поддържат Меркел и Тръмп.

Тъпанар, отпадъците ги внася Бобоков-РадеФФФФ

Йоло Денев е готов. Потърсете го - всяка вечер е сред потестърите.

Тези лакърдии можеше да ги разправяш и без да чакаш доклада. Леля ти Корнела с тях загуби 3 избора, а предшествениците ѝ - още 8. Пътят ти е ясен, резултатът е известен. Давай смело!

А има ли нещо за записите, шкафчетата и т.н. или това е нормалното за Върховенството на закона в Брюксел? Чудя се дали Меркел и сие са нормални?

И аз не разбрах защо ЕК не се връзва на ченгеджийските постановки на кръга около президента ни.

запак МЕРКЕЛ СИ Е НАРЕД ЧЕРВЕН ПУДЕЛ ВИЕ НЕСТЕ ДЕТО РЕВЕТЕ ПРЕД ЕС И ЛЪЖИТЕ

Е как ще разбереш като си толкова объл; не казвам тап; Гледай другите записи от спалните на Радев, на Нинова, на Мая и всички червени приватизатори да видиш скринове, шкафчета,каси и т.н. пък тогава сравнявай.А то само на батето и то колкото другарката е могла да носи ,да ги тури преди записа.

Има огромно разочарование у родоотстъпниците, че докладът не попиля управлението!

Че 100 до 1000 на улицата блокират разследванията на Гл.прокурор !?

Предлагам ЕП да се заеме с Приватизацията;масовата; в България, САМО ТАКА МОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ. Затова сме толкова бедни, разграбиха построеното от бащи и деди ;не знам от КОИ;

Нали затова е тоз претестърски зор, понеже Гешев се захвана с приватизацията! И обеща да изкара големите акита .

Този другар ползва ли шампоан?Винаги е с мазна коса, предполагам и понамирисва...

Ползва лубрикант.

Круме, виж си партията. До шия сте затънали в лай.. Смърдиш

Не повече от ГЕРБ- дори Цецо им го каза.

А кой точно е Цецо сега?

На Крум партията е в опозиция и не участва в управлението. Виж, затова пък партията на Борисов и какво става в нея е от значение, но медиите- национални и частни, услужливо се озъртат и гледат да не задълбават, защото ще им спрат паричките.

Зарков,Симов и баджанака Свиленски-най-големште лиз-чи на Тури.

На Кури.

;Напред другари млади през пламъци и дим през кръв и барикади към победа ние вървим;

Станишев и Нинова са в ръцете на Борисов Ако гъкнат веднага им се насричва ревизия Както и оня с коня собственика на бензиностанциите готов и облечен в раиран костум А те са крадци като него/Борисов/ Затова да се испрати уведомително писмо да Еврвпата от лица имащи право и да се спре финансирането до нови избори Вземе ли Агата парите като Галеви БЕЖ ДА ТЕ НЯМА та право в Турция

изтърка се тази опорка, друга по-нова нямаш ли? Липсва ви фантазия на вас, герберските тролове

Намерих табло за обяви, където можете да говорите с хора от цял свят. Този табло има функция за автоматичен превод. Babeler

Много дипломатично, няма кой да го разбере. За гнилите ябълки ли става въпрос ..

Всички герберски тролове бързо на амбразурата. Да се вдигне колкото може повече прах за да скрием простият фак че ЕС казва че в България има дълбока корупция и липса на законност

в доклада се казва ТОЧНО ОБРАТНОТО - че правителството е предприело сериозни мерки СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА

дай цитата, защото аз го прочетох доклада и не намерих това, което ти твърдиш. Дай да видим къде си чел/а

олигофренско чучело червено вие сте най голямата популация долнопробна измет изсрана на нашата територия!

Букварче ли да ти купим?! Докладът е на английски при това! Още не е преведен и всеки неук може да си съчинява дивотии ... като вожда си!

"поздравявам" те за стила и начина на писане на коментари в отворен форум. Достигнал/а си стила на лидерите на ГЕРБ: ББ и ПКП-то. Поздравявам и модераторите, които ви толерират от месеци насам. И те са явно на нивото на Борисов и Караянчева, Симеонов и т.н.

Ти си най голямото кенефско червено менте в тоя форум така че точно ти невежо говедо да ми ппретендираш за грамотност ай сиктир!

"ЕК отчита, че у нас са приети стратегии за противодействие на корупцията." https://m.dir.bg/dnes/temida/dokladat-na-ek-balgarite-protestirat-zaradi-koruptsiyata

На английски, от сайта на европейската комисия, не ми давай лъжи от сайта на Пеевска медия.

жена му на станишев притежава пеевска медия? интересно..

Браво на всички протестиращи срещу мафията и корпуцията, които са парализирали България посредством управлението на ГЕРБ за последните поне 10 години! Едиснтвено и само благодарение на нашите справедливи протести (всеки ден от 83 дена насам, в София, Стара Загора, Варна, Бургас, Велико Търново, Пловдив, Благоевград,..., и на много други места в България и в чужбина) чиновниците от ЕС не могат повече да се правят, че няма корупция в България. И техният авторитет е заложен, особено след като стана ясно, че те от години подкрепят и финансират корупцията на партия ГЕРБ. Сега обаче се дистанцираха и признаха за чудовщната корупция у нас на най-високо ниво! Без нашите протести, без това чудесно гражданско общество, което излезе на площадите, нямаше да го има този доклад. Протестираме до победата! И ще продължим да протестираме при всеки опит на задкулисието да смаже нашето гражданско мислене, да ни приспи и да ни пробута отново бандити за политици!

Забрави да споменеш и протестите в Млечния път. Толкоз тъпотия на едно място има само на така наречения "протест". И по хиляда да се умножите пак сте само един файтон хора. Хайде чупката. Циркът ще затваря.

А някой сеща ли се кога започнаха ,,протестите''...След проверката на пррокуратурата в президентството на приближени на президента.От тогава с е иска и неговата оставка.А сега партията която го избра--излиза с номера че нямало правосъдие по високите етажи

Поругаването не на отделни хора и организации, а на висшата институция (не личността на президента!) в България просто преля чашата!

То самият президент я поругава тази институция ежедневно, даже ежечасно. От една проверка в президентството, която е напълно законна, но която откри доста кирливи ризи не става никакво "поругаване". Да попитам само, от къде се вмириса рибата точно в президентството?

Крумчо, първо си изстискай пубертетните пъпки по лицето и си изтрий жълтото около грухтящата червена дзурла , пък после се изказвай неподготвен. Аман от хайдукати с купени в Благоевградския Ониверситет дипломи...

Дира на всеки коментар пуска картинки- сакън да не се казва лошо за герберастите.

май не ти е ясно, че дирчето е на станишевица? ти в кой друг сайт си виждал повече новини за русия?

не пускат нищичко но и той е доказан комунист отляво все същото

„Липсата на резултати в борбата с корупцията е един от ключовите аспекти... Съществува правна рамка за конфликт на интереси,... все пак съществуват опасения по отношение на лобирането, което остава нерегулирано от закона, и прозрачност и предвидимост на законодателния процес в страната.... Властта няма ресурси за ефективно изпълнение на задачите си. Липса на прозрачност на медиите собствеността се счита за източник на безпокойство. Правната рамка срещу политическата намеса в медиите не забранява изрично на политиците да притежават търговски обекти и връзки между политически актьори и някои медии са създадени. Няколко медии съобщават за физически или онлайн атаки срещу журналисти. Въпросите, свързани с контрола и баланса, включват опасения относно ограниченото използване на обществени консултации и оценка на въздействието в законодателния процес. ... Вече стесненото гражданско пространство в България може да бъде допълнително засегнато с оглед на нов законопроект относно чуждестранното финансиране за НПО. ... " И т.н., и др. т. За какъв положителен доклад става дума?! Май няко йе чел Винету вместо доклада...

Обаче кривосъдният министър твърди че е положителен! От което можем да съдим, че действителността вътре е къде-къде по-страшна от видимото новън!

Министърът сравнява с предишните и по-предишните доклади. Има напредък! ГЕРБ са реалисти.