Кризисен план дели България на 4 зони: Дистанционно обучение при 20% заразени в клас

Пресмята се заболеваемостта за 14 дни на 100 000 население, като се отчита седмичният ръст на засегнатите групи и процентът отсъстващи от училище

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма да има дистанционно обучение, както няма дистанционно ядене, дистанционно пиене. Като не се затварят заведения, няма да се затварят и училища и обпатно. За Бойко икономиката е най-важна, защото оттам може да дойде истинското недоволство, което да го свали, нали бизнеса плаща

Всички училища да преминат на взаимната система на Марин Дринов. Учениците от гимназията да преподават. И да настанят децата да лагери, да спят в училището. За 30 дни ще го прекарат леко или даже без да го зажележат всички и няма да са преносители на заболяването.

Ми...тя София отдавна си е над 200 на 100 000 за 14 дни

Има нещо нередно в страната ни... Правителството някак си вече гледа на това безхаберно... Навсякъде са дистанционно: Русия, Чехия, Нидерландия, Франция.... Заразените всеки ден се завишават, а децата ни ходят на училище ходят на тренировки, няма ли контрол? Не се ли мисли какво да се направи?

Излишна истерия. Фармацевтичните гиганти ще глътнат милиарди за плацебо лекарства и ваксини. Всички ще преболедуваме и след година вируса ще изчезне заедно с парите.

А защо ученици карат час на класния, компютърно моделиране, доп.спортни дейности и пр.дивотии.Давайте само основните предмети и съкратете броя на часовете ако трябва и учители.

За съжаление, свиквате

Нямам никакво намерения да свиквам. Не гледам телевизия, не спазвам нищо препоръчано от нощ и който и да е...Да го духат сзо, всички фармацефтични уроди, интернет - платформаджии, всичките еврейски фекалии.

за подобни зони и разделение четох че приели и във Великобритания. Това да не са новите инструкции с нови мерки ?

Трябва да се направи карта с кодове, като прогнозата за времето! Ставаш сутрин, поглеждаш....

НОВОТО РОБСТВО

Няма страшно, дупката е малка, имаме спасителни лодки за всички.

Защо 20%, а не 21.5% или 18%? Учителите и техните семейства ще пострадат доста.

20%* 3.14256598656 + CO S0.235688 Боже какви идиоти има сред нас. Добре, че дебили като теб нямат думата.

съвсем резонен въпрос

Да и ще си взимат заплатите от вкъщи, защото са на държавна работа, а тези в частния сектор айде в неплатен отпуск, за да се възползваме от 60 на 40.

Кудкудякайте вие че няма проблем. Мъдрувайте, словоблудствайте... На тъпия вирус хич не му дреме. Нещата доста логично си се развиват - колкото повече заразени толкова повече заразяват и ако не се вземат мерки естествените вариантите са или стаден имунитет или намаляване на популацията от податливи на инфекцията. Освен това ако днес не стане скоро ще бъде и ще викне много народ за мерки и правителството с присъщите си популизъм, интелект и организационни способности не просто в къщи в кенефа ще ви затворят като тръгнат да се престарават. Така че мъдрувате...

да не се окажат повече от населението на страната,че много се залисаха да докарват желаните бройки.

Написано отдавна,но актуално и днес. "Писмата на Душевадеца" Млад мъж към дявола: - Как успя да пратиш толкова много души в ада? Дяволът: - Чрез страха! Младежът: - Браво на теб! И от какво се страхуваха? Войни ли? Гладни ли са? Дяволът: - Не... Болест! Младежът: - Не се ли разболяха? Не умираха ли? Нямаше ли лек? Дяволът: -..... се разболяха. Те умряха. Имаше лек... Младежът: - Не разбирам... Дяволът: - Случайно повярваха, че единственото нещо, което трябва да запазят на всяка цена, е ЖИВОТЪТ!!! Спряха да се прегръщат... Спряха да се поздравяват!!! Оставиха всички човешки контакти.... Оставиха всичко, което беше човешко! Останаха без пари. Загубиха работата си. Но те избраха да се страхуват за живота си, дори ако нямаха хляб да ядат. Вярваха на чутото, четяха вестници и сляпо вярваха, че четат. Отказаха се от свободата. Никога повече не напуснаха дома си. Не са отишли никъде. Никога повече не са посещавали приятели и семейство. Целият свят се превърна в огромен затвор с осъдени доброволци. Те приеха всичко!!! Всичко това, за да преживеят още един мизерен ден.... Не са живели, умирали са всеки ден! Беше твърде лесно да отнемат мизерната им душа..

К. С. Луис е бил християнски писател. Нека тогава да цитираме Библията: Обичай ближния си. Ако не носиш маска, очевидно не следваш християнския морал, защото можеш да го заразиш, а той да умре, ако е възрастен и с хронични болести.

и ще се появят спасители и лъже пророци, това да ти е познато. Та кой ти каза че маската те спасява? Някой лъже пророк и спасител??

Ако носиш маска ще се заразиш с по-голяма вероятност. Защото именно чистия въздух е най-доброто за белия ти дроб. Не само от вируса, не само от вирус се умира. И ако всеки се зарази за да се предпази уж другите (то май тебе), след като казваш "ако не носиШ" а не не носЯ, то ще е по-зле. То се вижда в Мадрид. Наложиха маски -- заболелите скочиха. Сега спаднаха с жестока карантина и по-малко тестове. Маската на улицата е просто вредна.

Спрете децата идиоти! Не виждате ли кривата накъде върви! К оня съсел мин. На обр. Вчера ни замайва! УБИЙЦИ, ОСТАВКА!

Кротко! Ше се гътнеш от инфаркт и ше влезеш в статистиката за ковида.....споко не се пени!!!!

затова се пънеш! Не се успокоявай....

Кривата върви накъдето върви и интереса на накои люде. А всичко е една проста стъкмистика. Какво ви пречат децата?

Всички кромид-говеда днес се тресат от ескстаз и трескаво наместват намордниците си....

... нооо, градове няма да затваряме. Мерките са ок, най-меки в Европата. Училищата си работят на 6. Изобщо, Ние сме едни много добри управляващи. Да гласувате пак за нас, на пролет. Който оживее, де.

И през ум не му минавало!!!???!!!??? Слепци, побъркани! Играят на рулетка с живота на децата ни!

си играете с живота на децата си като ги насилвате да живеят в постянен страх.

Много страшно, малииии

ДОКЛАД НА НАСА ЗА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ОРГАНИЗИРАНИ ОТ КАБАЛ СРЕЩУ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВОТО! https://ufobg.com/?p=2615 Микроскопичен RFID чип за вграждане в човешките клетки https://ufobg.com/?p=3289 ВЛИЯНИЕТО НА БЕЗЖИЧНАТА РАДИАЦИЯ – Професорът по неврология Оле Йохансен в датския парламент https://ufobg.com/?p=3319 ПЛАНЪТ-„ВИДЕО" - https://is.gd/sgBEa2 Бил-Гейтс "Видео" - https://is.gd/WhEfbw The Lie We Live - https://youtu.be/dNVZ0ZPfE8s ФАКТИТЕ - https://youtu.be/qjKVp30q0jw План за тотален контрол с ВИДЕО: https://is.gd/c9hk5Q В ЛИНКОВЕТЕ ОТДОЛУ, ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО МИСЛИ ЗА НАС ЧЕРНИЯ ЕЛИТ И КАК ДЕФАКТО НИ УПРАВЛЯВАТ и то БЕЗ ЗАОБИКАЛКИ! https://is.gd/JyIKF9 https://is.gd/Iyt5Nu https://is.gd/AwzuSy https://thebulgariantimes.com/id2020-и-партньори-стартират-програма-за-пр/ ОРИГИНАЛ https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines СЗО И ООН - ГЛОБАЛНОТО ИМ ИЗОБЛИЧАВАНЕ https://thebulgariantimes.com/Какво-представлява-Световната-Здрав/ https://thebulgariantimes.com/оон-инструментът-на-елита-истината/ ЕТО ВИ МАТЕРИАЛИ ЗА СВЕТОВНА БАНКА И НЕЙНАТА РОЛЯ В КОВИД ИЗМАМАТА С ДОКУМЕНТИ https://thebulgariantimes.com/Световната-здравна-организация-Инст/ https://thebulgariantimes.com/istinata-za-svetovnata-banka-i-ograbvaneto-na-sveta/ https://thebulgariantimes.com/ДОКУМЕНТ-covid-19-е-проект-на-Световна-банка/ http://thebulgariantimes.com/covid-19-е-първият-комбиниран-информационно https://thebulgariantimes.com/Бивш-сътрудник-на-СЗО-разказва-за-глав/ https://thebulgariantimes.com/Голямото-зануляване-на-2021-ВИДЕО-БГ-СУ/ https://thebulgariantimes.com/ВИДЕО-Дейвид-Айк-на-протеста-в-Лондон-29-08/ https://thebulgariantimes.com/Дейвид-Айк-относно-коронавируса-ВИДЕ/ https://thebulgariantimes.com/Не-съм-давала-съгласието-си-да-се-прове/ https://thebulgariantimes.com/План-за-тотален-контрол-Планът-на-Рокф/ https://thebulgariantimes.com/пирамидата-на-властта-на-сатана-или-иг/ https://thebulgariantimes.com/Кланът-Рокфелер-и-Новият-световен-ред/ https://thebulgariantimes.com/тъмните-тайни-на-рокфелер/ https://thebulgariantimes.com/кой-управлява-света-в-сянка-над-рокфел/

МАНГЪР! СЪВРЕМЕННИЯ МЕНГЕЛЕ!

Пълен идиот бе!! Марш в мазето с противогаз....тъпунгер..

НА ТОВА НА ТВОЙТО СЕ КАЗВА ПЪЛНО ЗОМБИРАНЕ АКО ПОГЛЕДНЕШ В ОГЛЕДАЛОТО ЩЕ СЕ УПЛАШИШ

План няма, и не мое да го има .... щото го нема въ целият свят .... Иначе ... некои печелат имидж ... друи наистина се опитват .... ТВА Е ВЪ ЦЕЛИОТ СВЕТ ...и стига сте ручале жабета, наденичета .... МИ СЛОЖЕТЕ ПО ЕДНА МАСКА БЕ ДЕБИЛИ, КОГАТО СТЕ НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА....

си маските и ще живеете. Останалите ще умрат и вие ще направите света едно добро място.

А колко учители могат да са заразени? Или важното е 20% от класа, а дали ще уживеят учителите няма значение.

тия 20% като при децата протича безсимптонно????? ТИЯ СА ИДИОТИ!

Хайде Честито!! вчера тримата гъзолизци от НОЩ ни говориха колко стабилни сме и няма да затягат мерките. за едно денонощие от 819 скочиха на 914 и 15 починали. пък баровете и ношните заведения нека да работят.

Е, то пък и от нас зависи да не се мъкнем по барове ката вечер. Какво обвинявате НОЩ? Сами трябва да се пазим.

500,600,700,800 сега и 900 минахме...

в НОЩ да не са зомбита???? Да искат да ни изтрепят децата?

Споко, утре удря хилядарка

Кризисният ПЛАН е задействан: 914 заразени; 15 починали от КОРОНАТА.

dir.bg dir.bg назад Кризисен план дели България на 4 зони: Дистанционно обучение при 20% заразени в клас 20:08 | 15 октомври 2020 62 6345 Име Коментар Изпрати Улеснения и привилегии за регистрирани потребители: не си измислят и пишат прякори всеки път; не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност. ВХОД Коментари 62 Подреди по: 2020-10-15 21:50:17 К19 (нерегистриран) реплика +1 -0 Рук за ГЕРП! 2020-10-15 21:42:17 Сандо (нерегистриран) реплика +3 -0 Ако не беше проекта Ковид 19, сега САЩ вече щеше да са се сринали и повлекли със себе си ЕС, Китай, Русия и останалият свят. Затова всички играят на хорото, защото САЩ го споделиха с всички, освен това напечатаха няколко трилиона и ги раздават на всички страни участващи в измамата. Сумите са различни, може би според броя на населението, пък за някои може да има и бонуси, за най послушните, изпълнителните, с най много заразени и почнали по документи и въведени рестриктивни мерки. 2020-10-15 21:34:38 инфантил (нерегистриран) реплика +2 -1 Що не напишете че България и Турция сана първите места в света с болни от хепатит Б с над 5%??? Дебилите се насрали от ковид ама са слепи за многократно по трагични неща.... 2020-10-15 21:30:21 БАХТИ И КОВИДА (нерегистриран) реплика +4 -0 Не правете тестове ,ако нямате симптоми !!! При фалшив положителен резултат(вероятността е доста голяма) РЗИ-то те карантинира за 14 дни и по "умните" им правила нямаш възможност с повторен отрицателен тест да докажеш грешката - бития бит е... е... 2020-10-15 21:25:04 @@42 (нерегистриран) реплика +2 -0 предлагам в две зони - за идиоти и не-идиоти 2020-10-15 21:24:55 Аз (нерегистриран) реплика +4 -0 Народа ще стане кривоглед от тези цветни зони, като цветомузика ще е , тази седмица едно, следващата съвсем друго, ще си играем на цветове, идими-дойдиме, тази в къщи другата в училище и накрая нищо не научили, много труд и нерви и вируси за учителите, много проблеми на родителите, но ще се отчита дейност. Абе оставете родителите да решават за децата си и всичко ще си дойде на мястото. Стига простотии. 2020-10-15 21:24:03 инфо (нерегистриран) реплика +2 -1 Проф.д-р Р. Бернабеи: Смъртността пада в пъти: 82 г. и 75% с 3 патологии са отиващите си С К19 „Смъртността от коронавирус е в пъти по-ниска, отколкото пролетта, освен това не се увеличава пропорционално на заразените. При рекорда позитивни в сряда 7332 теста, леталните случаи са 40, докато при 1500 преди две седмици бяха повече от 20. Т.е. положителните скачат близо 5 пъти, докато починалите не са и двойно отгоре”, съобщи в нощта срещу четвъртък в най-авторитетното предаване на РАИ 1 Роберто Бернабеи от италианския НОЩ, наричан в Рим Научно-технически комитет. „Този вирус е опасен главно за хората в много напреднала възраст и границата се качва, защото в момента средната на умиращите С К19 е 82 г., като 75% от тях имат 3 и повече патологии – тежки нелечими заболявания, които се усложняват от инфекцията и това ги убива. Не искам да кажа нищо лошо, но при положение, че повечето летални са мъже, а средната продължителност на живота на силния пол в Италия е 81 г. при 85 г. за дамите: приятели, няма какво да говорим... При пролетната вълна средната възраст беше 78 г., като 60% от леталните случаи бяха с 3 патологии”, допълва професорът от престижния университет Католика и доктор в прочутата университетска болница Джемели в Рим. Той е член на борда на Европейската агенция по медицина на остаряването, ръководител на 2 здравни проекта на Европейската комисия с 35 800 научни цитирания на неговите над 250 труда. 2020-10-15 21:31:02 Тъпотии (нерегистриран) реплика +1 -0 Остаряла и невярна информация. 2020-10-15 21:35:51 ToT (нерегистриран) реплика +0 -0 В смисъл? Аргументирай се ако обичаш... 2020-10-15 21:19:00 инфо (нерегистриран) реплика +3 -2 По 5-6 заразени / НЕ БОЛНИ / учители и ученици на ден и Апокалипсисът настъпи... Забравете за образование и тази учебна година! 2020-10-15 21:18:22 Просто (нерегистриран) реплика +8 -0 Забравете. Една такава крачка и сме ви разпънали, долни биклуци 2020-10-15 21:14:37 това първа стъпка ли е към поделянето (нерегистриран) реплика +11 -2 Мили ми народе, престанете да плюете по българите, че не били дициплинирани, не били това ти и онова ти. ПОГОВОРКАТА КАЗВА- НИЕ СМЕ НАРОД КОЙТО Е ЯЛ ХЛЯБ ОТ МНОГО ФУРНИ И ЗАТОВА ЗНАЕМ В КОЯ ФУРНА ХЛЯБЪТ Е НАЙ- ВКУСЕН. Когато се опитват да ни внуиават, че тази и онази фурна са добри ние бързо разбираме лъжата. За добро или за лошо, но ние сме критични, а не като западните овце- каквото им кажат това е. Ако всичко продължи така скоро - на пролет ще стане голяма каша- революционна- в Европа. Хората вече не искат живот като през 1939- 1945 когато фашизмът е диктувал съдбата на хората. 2020-10-15 21:14:03 Нищо лично (нерегистриран) реплика +8 -1 Бре много загрижени за хората.... да ги оберат и подчинят.... пуснете и 5G да ни облъчва... 2020-10-15 21:06:21 някой (нерегистриран) реплика +16 -1 Защо отчитате "отсъстващите от клас" като болни? КАРАНТИНИРАНИ НЕ ОЗНАЧАВА БОЛНИ, ТОВА СА РАЗЛИЧНИ КАТЕГОРИИ, ИЛИ МОЖЕ БИ ВЕЧЕ ЩЕ СЛОЖИМ ЗНАК НА РАВЕНСТВО между двете понятия? Пишем по новому медицината???? Кой има нужда от това? 2020-10-15 21:16:32 та така (нерегистриран) реплика +4 -0 Та те безсрамно преписват историята , а ти казваш медицината- и нея я преписват не като за хора а като за зомбита. tonk112020-10-15 21:16:40 tonk11 реплика +0 -0 Не са го написали като хората. Гледах изказването на министъра - става въпрос за отсъстващи болни като уточнението беше, че може и да не е ковид а каквото и да е остро заразно заболяване. Разбирай и обикновен грип па даже и шарка. 2020-10-15 20:59:28 Я (нерегистриран) реплика +10 -8 Си ебете майката При тези измислени критерии всички са къщи. Копелета мръсни. PEYTSCH2020-10-15 20:59:27 PEYTSCH реплика +5 -4 Дистанционно с викачи от покрива на училището ли ? 2020-10-15 20:56:13 Баси (нерегистриран) реплика +4 -13 тъпотията. Какъв е смисъла да се чака добре да се оцапа работата че да се направи нещо? Икономиката няма как да спре, но онлайн обучението няма да има толкова голям негативен ефект върху нея. Не се научиха освен това че днес се заразяват тези дето ще влязат в статистицата след семица или две, също както и влизат днес в статистиката тези дето ще умрат след све седмици или месец. Съответно ефекта на всяка една мярка ще трябва да го чакаме толкова за да се прояви или не ако не е правилна. tonk112020-10-15 21:18:31 tonk11 реплика +2 -1 А даваш ли си сметка, че при всеки ученик до 13-14 години ще има по един неработещ родител? Едва ли. Умник. 2020-10-15 21:29:55 А ти (нерегистриран) реплика +0 -0 Даваш ли си сметка че иначе доста повече неработещи родители ще има. И вие лятото като няма училище не работите ли бе мозъци? Искам и аз да го работя това. 2020-10-15 20:55:09 mdaaaa (нерегистриран) реплика +14 -3 В пocлeдния мoмeнт: ГEРБ прoмeни Зaкoнa зa извънрeднoтo пoлoжeниe Прoмянaтa зacягa кoнкрeтнa рaзпoрeдбa oт извънрeдния зaкoн, oпиcвaщa ocoбeнитe прaвoмoщия нa oргaнитe, кoитo упрaвлявaт cрeдcтвa oт eврoпeйcкитe cтруктурни и инвecтициoнни фoндoвe, пo врeмe нa извънрeднoтo пoлoжeниe Става въпрос за МНОГО пари :) 2020-10-15 20:57:44 А пък (нерегистриран) реплика +3 -4 нищо че ще поизмрат някакви междувременно... 2020-10-15 20:53:48 Sinkler (нерегистриран) реплика +6 -1 Боли ме оная работа. Оставка 2020-10-15 20:44:55 Аз (нерегистриран) реплика +8 -20 Чакайте, чакайте, когато пламнем с тия безотговорни ученици и родители, отвън ще ни тръшнат вратата, чрез младите се разпространява най-бързо, но дисциплината при българите винаги е нула, затова е вече сме една голяма нулааа! 2020-10-15 21:00:57 Ще (нерегистриран) реплика +7 -6 Ти пламне задника тъпунгер 2020-10-15 21:11:20 Рп (нерегистриран) реплика +1 -0 Прост и беден ганьо 2020-10-15 20:42:27 личен опит (нерегистриран) реплика +9 -1 ами в класа на детето миима 7 болни, но никой не минава на дистанционно обучение. трябва и класната да е болна,та да няма кой да ги обучава, така ли? 2020-10-15 21:15:57 Koko (нерегистриран) реплика +4 -0 Тия 7 болни от какво са болни,или дай кои кихне и пръдне да го пишем с корона. 2020-10-15 20:38:56 Съветник (нерегистриран) реплика +26 -3 Ново затваряне на икономиката означава гладни бунтове напролет. Вземете всички възможни мерки сега, които не затварят икономиката и предпазете страната от както от сериозни икономически загуби, така и от епидемията. 2020-10-15 20:38:26 Гласът на Северозапада (нерегистриран) реплика +1 -11 най-важното е да се отделим от македония и източна румелия! там се въдят всички зарази, вкл. и ТКП/ПКП! край на Съединението! да живее България на север от Стара Планина! 2020-10-15 20:36:27 ясно (нерегистриран) реплика +14 -1 Значи, за да се мине дистанционно, трябва да имаме не 20% болни деца, а да имаме 20% тествани с ковид - двете не означават едно и също нещо. Щото аз не знам за нито един ученик, който да е прекарал грип и да му е направен тест за ковид. 2020-10-15 20:40:31 Грип (нерегистриран) реплика +0 -1 В нашия клас има грип. Тествахме 2020-10-15 20:33:23 Аз (нерегистриран) реплика +13 -12 Хайде почна се с лумпениядата...абе затваряйте цялата държава. Искам само да попитам управляващите: Кога ще прогледнат и всичко ли трябва да скапат и да ни уморът заради един шибан грип ????? 2020-10-15 20:52:15 има кинти (нерегистриран) реплика +5 -2 за опукване 2020-10-15 20:32:03 странна работа (нерегистриран) реплика +10 -2 По 30 до 50 процента от класовете са в болнични. Никой не ги брои за болни от ковид. Дори статистика не се води. Друго години при най-обилновен грип А или грип Б брояха отсъстващите много по-вниматлено. Сега сякаш има директива да си затваряме очите пред данните. 2020-10-15 20:30:34 Време е (нерегистриран) реплика +8 -7 Няколко мутри трябва да бъдат утилизирани и ще престане този цирк. 2020-10-15 20:30:31 Ikonomist (нерегистриран) реплика +31 -0 Добрата новина е, че заразените никога няма да минат 6000 на ден, защото лабораториите не могат да направят повече тестове. 2020-10-15 20:28:19 Въпрос (нерегистриран) реплика +9 -0 И как ще ги установим тези 20% като няма клас България, в който има болни деца и всички да са тествани? 2020-10-15 20:33:36 няма отговор (нерегистриран) реплика +10 -2 Давам конкретен рпимер. От 23 деца - 10 отсъстват с висока температура. Нито едно не е тествано. Как ще ги установят - ами никак. Може би отговора е следния - ще ги установят ако им е финансово изгодно и няма да ги ако не им е изгодно на мутрафоние. 2020-10-15 20:26:41 Нещо (нерегистриран) реплика +19 -4 на диктатура взе да прилича този цирк. Жалко за децата. 2020-10-15 20:26:00 Съветник (нерегистриран) реплика +5 -8 Меркел правилно каза, че ново спиране на икономиката може да е фатално. Но защо не ваземаме мерки, които НЕ спират икономиката? При такъв ръст на заразените лица, няма нищо по-нормално от това да се прмеине към дистанционно обучение поне за 2 седмици. Пък ако ръста спадне, ще си продължат присъствено. Както сме я подкарали, зорлем вървим към ново затваряне на икономиката. Защо сами си го причиняваме това? 2020-10-15 20:43:45 Страшно (нерегистриран) реплика +4 -12 Българските родители ги мързи да си гледат децата. То не са занимални, уроци, бавачки - само и само детето да е постоянно заето 2020-10-15 21:20:19 Пепи (нерегистриран) реплика +0 -0 Много си зле 2020-10-15 21:05:31 Ей глупак (нерегистриран) реплика +6 -1 Стига с това дистанционно. Вие луди ли сте да запрете децата в къщи като се животни? 2020-10-15 20:24:20 нищо не правят както трябва (нерегистриран) реплика +6 -5 Как да ги регистрираме тия 20% заразени на клас, при положение, че децата с температура и други симптоми не биват тестирани? Нешо повечем ъусеща се, че има някаква управленска директива да се замитат под килима случаите на ковид. Има класове с 50% пболни деца но не са онлайн, защото на нито едно от тях не е направен тест. 2020-10-15 20:53:42 И (нерегистриран) реплика +4 -0 защо при температура трябва да се тества? 2020-10-15 20:23:56 Айде бе (нерегистриран) реплика +3 -1 Баце ще отиде до тоалетната и като се избърше ще даде картЪта на министърО. Да я спазва и в рамка да си я сложи. 2020-10-15 20:20:41 Гошо (нерегистриран) реплика +16 -0 Следващата промяна на закона ще изисква задължително 50% от служители да са с IQ под 60 и на душевно болни поне 25%. После да не се чудите защо след 50 години китайците ще владеят света. 2020-10-15 20:18:06 пип (нерегистриран) реплика +20 -10 Поредните измишльотини. В момента заради едно дете класът отива в карантина?!?!? Здрави деца, които дори да направят отрицателен ПСР не важи и не сваля карантината?!?!? Обаче на детето с положителен тест и родителите и братя и сестри нямат карантина?!?!? Абе вие нормални ли сте?????? Да Ви ЕВА у гербавите калинки !!!!!! 2020-10-15 20:20:28 пип (нерегистриран) реплика +12 -4 че и минус получих от някой гербавдежурен тЪпет!!! 2020-10-15 20:27:30 0 is better than 1 (нерегистриран) реплика +4 -2 Не само един. И аз ( гърбав съм още от малък, но не гербав) също Ви сложих един. 2020-10-15 20:31:23 пип (нерегистриран) реплика +0 -0 сложих ти + щото готин и не съм от ГРОБ 2020-10-15 20:21:21 Европа не си мисли, (нерегистриран) реплика +6 -9 че са измишльотини и взема мерки. Вие правете, каквото си знаете. И без това сте все обратното и все на дъното, като най-умни. 2020-10-15 20:23:53 пип (нерегистриран) реплика +5 -3 Описвам положението в момента. Очевидно няма с какво да ме обориш и пак с дежурните “ вижте какво става в.... и в.....”. Бургаска област с 16 легла ли ще бори вируса или се е запасила с чували????? 2020-10-15 20:16:27 100% дистанционно, (нерегистриран) реплика +13 -21 ТОЛУПИ УПОРИТИ!!! Извадете главите от задниците си и се огледайте какво става наоколо!!! Европа гори, затварят се градове и училища, в България вече имаме по 1000 човека на ден И ТОВА НЯМА ДА СПРЕ ОТ САМОСЕБЕ СИ, а ТОЗИ КАТИЛ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ИНАТИ!!! СТИГА ЕКСПЕРИМЕНТИ СЪС ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА НИ, МАЛОУМНИЦИ ТЪПИ!!! 2020-10-15 20:22:08 Пий си хапчетата (нерегистриран) реплика +11 -9 И се скривай! Ако искаш си заври детето и в дупка, ИЧ ми не е за твойто ла@но! 2020-10-15 21:08:58 Я (нерегистриран) реплика +1 -0 Си заври един голям в гъза 2020-10-15 20:14:02 Коронаидиотизъм (нерегистриран) реплика +20 -6 Тръмп не издържа и предупреди света! Президента Тръмп към света: „Съмнявам се това да го излъчат медиите, но СЗО заблуждава целия свят с измислена пандемия. Броя на смъртните случаи от така наречения корона вирус са по – малко от обикновен грип. Няма да позволя народа на САЩ да бъде въвличан в този сценарий на демократите. Ако имат смелост другите лидери да последват моя пример. Корона вирусът е обикновен грип превърнат от медиите в нещо много страшно. Замислете се скъпи граждани на планетата земя, не позволявайте да ви заблуждават!“

Малоумници! Колкото по-дълго отлагате одалеченото обучение, толкова по-зле ще става!

В момента в училищата, а и не само там върви някакъв респираторен вирус от обичайните за всяка есен. Заболяваемостта е висока , но боледуването минава средно за 3 дни. Лекарите даже не тестват за Короната.

Учителка корежка на майка ми умря от Ковид. Точно за 3 дни

Рук за ГЕРП!

Ако не беше проекта Ковид 19, сега САЩ вече щеше да са се сринали и повлекли със себе си ЕС, Китай, Русия и останалият свят. Затова всички играят на хорото, защото САЩ го споделиха с всички, освен това напечатаха няколко трилиона и ги раздават на всички страни участващи в измамата. Сумите са различни, може би според броя на населението, пък за някои може да има и бонуси, за най послушните, изпълнителните, с най много заразени и почнали по документи и въведени рестриктивни мерки.

Всъщност тези,които отписаха задължения са Китай. И о,какво чудо....ама те там нямали заболели,а баровете били пълни.Ко стана ся?

Що не напишете че България и Турция сана първите места в света с болни от хепатит Б с над 5%??? Дебилите се насрали от ковид ама са слепи за многократно по трагични неща....

Не правете тестове ,ако нямате симптоми !!! При фалшив положителен резултат(вероятността е доста голяма) РЗИ-то те карантинира за 14 дни и по "умните" им правила нямаш възможност с повторен отрицателен тест да докажеш грешката - бития бит е... е...

Много си умен. До тук имам 8 ПСР- а . Всички са правени без да имам симптоми по една или друга причина. Всички са отрицателни. Айде стига с тези малумия как нарочно вадят хората положителни! Като си вирусоносител ще “светнеш” и ще стоиш вкъщи. Това е положението ! Не стига , че не се тествате , ами и много знаете. Айде аман от разбирачи вече.

предлагам в две зони - за идиоти и не-идиоти

Народа ще стане кривоглед от тези цветни зони, като цветомузика ще е , тази седмица едно, следващата съвсем друго, ще си играем на цветове, идими-дойдиме, тази в къщи другата в училище и накрая нищо не научили, много труд и нерви и вируси за учителите, много проблеми на родителите, но ще се отчита дейност. Абе оставете родителите да решават за децата си и всичко ще си дойде на мястото. Стига простотии.

Проф.д-р Р. Бернабеи: Смъртността пада в пъти: 82 г. и 75% с 3 патологии са отиващите си С К19 „Смъртността от коронавирус е в пъти по-ниска, отколкото пролетта, освен това не се увеличава пропорционално на заразените. При рекорда позитивни в сряда 7332 теста, леталните случаи са 40, докато при 1500 преди две седмици бяха повече от 20. Т.е. положителните скачат близо 5 пъти, докато починалите не са и двойно отгоре”, съобщи в нощта срещу четвъртък в най-авторитетното предаване на РАИ 1 Роберто Бернабеи от италианския НОЩ, наричан в Рим Научно-технически комитет. „Този вирус е опасен главно за хората в много напреднала възраст и границата се качва, защото в момента средната на умиращите С К19 е 82 г., като 75% от тях имат 3 и повече патологии – тежки нелечими заболявания, които се усложняват от инфекцията и това ги убива. Не искам да кажа нищо лошо, но при положение, че повечето летални са мъже, а средната продължителност на живота на силния пол в Италия е 81 г. при 85 г. за дамите: приятели, няма какво да говорим... При пролетната вълна средната възраст беше 78 г., като 60% от леталните случаи бяха с 3 патологии”, допълва професорът от престижния университет Католика и доктор в прочутата университетска болница Джемели в Рим. Той е член на борда на Европейската агенция по медицина на остаряването, ръководител на 2 здравни проекта на Европейската комисия с 35 800 научни цитирания на неговите над 250 труда.

Остаряла и невярна информация.

В смисъл? Аргументирай се ако обичаш...

данни напоследък сочат „подмладяване“ на заболелите. И е крайно некоректно да се обвързва броят заразени или заболели в даден ден с броя починали в същият ден. Починалите в този ден са заразени преди това и са процент от броят заразени тогава. Така че името на някой професор под подобна манипулация не я прави вярна като извод.

По 5-6 заразени / НЕ БОЛНИ / учители и ученици на ден и Апокалипсисът настъпи... Забравете за образование и тази учебна година!

Забравете. Една такава крачка и сме ви разпънали, долни биклуци

Мили ми народе, престанете да плюете по българите, че не били дициплинирани, не били това ти и онова ти. ПОГОВОРКАТА КАЗВА- НИЕ СМЕ НАРОД КОЙТО Е ЯЛ ХЛЯБ ОТ МНОГО ФУРНИ И ЗАТОВА ЗНАЕМ В КОЯ ФУРНА ХЛЯБЪТ Е НАЙ- ВКУСЕН. Когато се опитват да ни внуиават, че тази и онази фурна са добри ние бързо разбираме лъжата. За добро или за лошо, но ние сме критични, а не като западните овце- каквото им кажат това е. Ако всичко продължи така скоро - на пролет ще стане голяма каша- революционна- в Европа. Хората вече не искат живот като през 1939- 1945 когато фашизмът е диктувал съдбата на хората.

Бре много загрижени за хората.... да ги оберат и подчинят.... пуснете и 5G да ни облъчва...

Защо отчитате "отсъстващите от клас" като болни? КАРАНТИНИРАНИ НЕ ОЗНАЧАВА БОЛНИ, ТОВА СА РАЗЛИЧНИ КАТЕГОРИИ, ИЛИ МОЖЕ БИ ВЕЧЕ ЩЕ СЛОЖИМ ЗНАК НА РАВЕНСТВО между двете понятия? Пишем по новому медицината???? Кой има нужда от това?

Та те безсрамно преписват историята , а ти казваш медицината- и нея я преписват не като за хора а като за зомбита.

tonk11

Не са го написали като хората. Гледах изказването на министъра - става въпрос за отсъстващи болни като уточнението беше, че може и да не е ковид а каквото и да е остро заразно заболяване. Разбирай и обикновен грип па даже и шарка.

Отсъстващите от клас дали болни , или карантинирани са си отсъстващи. Като станат определен процент липсващите -минава се дистанционо. Чудя се изобщо замисляте ли се като четете? Ако детето мие карантинирано ще се радвам да не си бърка по цял ден в носа. Дистанционното обучение ще дава насоки през това време. Не мога да разбера какво е това мрънкане, какво е това чудо. Не стига , че масово децата са неграмотни. Каквото и да е занимание с цел учене е по-добро от липсата на такова !

Си ебете майката При тези измислени критерии всички са къщи. Копелета мръсни.

PEYTSCH

Дистанционно с викачи от покрива на училището ли ?

тъпотията. Какъв е смисъла да се чака добре да се оцапа работата че да се направи нещо? Икономиката няма как да спре, но онлайн обучението няма да има толкова голям негативен ефект върху нея. Не се научиха освен това че днес се заразяват тези дето ще влязат в статистицата след семица или две, също както и влизат днес в статистиката тези дето ще умрат след све седмици или месец. Съответно ефекта на всяка една мярка ще трябва да го чакаме толкова за да се прояви или не ако не е правилна.

tonk11

А даваш ли си сметка, че при всеки ученик до 13-14 години ще има по един неработещ родител? Едва ли. Умник.

Даваш ли си сметка че иначе доста повече неработещи родители ще има. И вие лятото като няма училище не работите ли бе мозъци? Искам и аз да го работя това.

през лятото кой ви гледа децата 2-3 месеца?

То присъственото обучение вече за нищо не става, ти ми препоръчваш дистанционно. Има дистанционно, но не е обучение. Не е нищо. Да спрем да живеем за някоя и друга година а?

В пocлeдния мoмeнт: ГEРБ прoмeни Зaкoнa зa извънрeднoтo пoлoжeниe Прoмянaтa зacягa кoнкрeтнa рaзпoрeдбa oт извънрeдния зaкoн, oпиcвaщa ocoбeнитe прaвoмoщия нa oргaнитe, кoитo упрaвлявaт cрeдcтвa oт eврoпeйcкитe cтруктурни и инвecтициoнни фoндoвe, пo врeмe нa извънрeднoтo пoлoжeниe Става въпрос за МНОГО пари :)

нищо че ще поизмрат някакви междувременно...

Боли ме оная работа. Оставка

Чакайте, чакайте, когато пламнем с тия безотговорни ученици и родители, отвън ще ни тръшнат вратата, чрез младите се разпространява най-бързо, но дисциплината при българите винаги е нула, затова е вече сме една голяма нулааа!

Ти пламне задника тъпунгер

Прост и беден ганьо

ами в класа на детето миима 7 болни, но никой не минава на дистанционно обучение. трябва и класната да е болна,та да няма кой да ги обучава, така ли?

Тия 7 болни от какво са болни,или дай кои кихне и пръдне да го пишем с корона.

Ново затваряне на икономиката означава гладни бунтове напролет. Вземете всички възможни мерки сега, които не затварят икономиката и предпазете страната от както от сериозни икономически загуби, така и от епидемията.

най-важното е да се отделим от македония и източна румелия! там се въдят всички зарази, вкл. и ТКП/ПКП! край на Съединението! да живее България на север от Стара Планина!

Значи, за да се мине дистанционно, трябва да имаме не 20% болни деца, а да имаме 20% тествани с ковид - двете не означават едно и също нещо. Щото аз не знам за нито един ученик, който да е прекарал грип и да му е направен тест за ковид.

В нашия клас има грип. Тествахме

Хайде почна се с лумпениядата...абе затваряйте цялата държава. Искам само да попитам управляващите: Кога ще прогледнат и всичко ли трябва да скапат и да ни уморът заради един шибан грип ?????

за опукване

По 30 до 50 процента от класовете са в болнични. Никой не ги брои за болни от ковид. Дори статистика не се води. Друго години при най-обилновен грип А или грип Б брояха отсъстващите много по-вниматлено. Сега сякаш има директива да си затваряме очите пред данните.

Няколко мутри трябва да бъдат утилизирани и ще престане този цирк.

Добрата новина е, че заразените никога няма да минат 6000 на ден, защото лабораториите не могат да направят повече тестове.