Кризата с урановата вода в Хасково продължава

Има ли надежда хасковлии скоро да могат да пият от чешмите?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма криза с водата в Хасково, имаме си Уранжада 237 естествено обогатена и светеща бира Астика и Загорка.

И директора на ВИК и кмета са БЕЗОТГОВОРНИ ГЕРБери. Кмета (абсолютен мухльо, гол охльов) ни го натресе Делян Добрев - супер ценния кадър на ГЕРБ. Повече ГЕРБ няма да спечели в Хасково, ще ги изгоним с камъни.

За пиене използвам отдавна дестилатор или бутилирана от веригите , у наше село водата е толкова мръсна че от чешмата тече страшна кал и мизерия което е просто немислимо да се пие дори след преварка. Така че ако искате да си пазите здравето забравете водата от чешмата.

Абе от кога се казва ''криза'' на безхаберието властово?????

Струва ми се, че "ужасът" "уранова вода" е чедо на изследванията на питейната вода. Преди да започнат изследванията за уран, водата си е била пак такава, хората са си я пиели, доволни, че я има, и са си живели живота такъв, какъвто е бил. Казват, че според Еклесиаст който трупал познание, трупал тъга. Ние трупнахме познание за повече уран във водата, отколкото сме си приели, че може да има, и сега тъжно пием вода от водоноските. И мъдро споменуваме мафията, Боко, Нинова, евреите, Путин, Тръмп, ЦРУ, ФСБ, които обаче не са и съществували, когато прадедите ни са си пиели водица с уранец и - неинформирано, са се радвали, че я има.

Ми то и от холера като са се разболявали, са пиели вода, за която не са знаели, че е заразена, те ева в еклесиаста дървен. Или викаш, няма значение дали е опасно, важното е да не се знае. Това религиозниците сте пълни малоумници.

След като си се научил да четеш, опитай да се научиш и да мислиш - не е трудно ;-)

Тъпчо, последното нещо, от което има нужда "мафията", е от чешмата да тече радиоактивна вода. В случая е чисто и просто е стандартния случай, при който на никого не му пука, а отговорността а на някой друг.

Чудя се в една такава ситуация какво ще кажат загубеняците, които наричат безродници онези, които са се евакуриали през Терминал-2.

ХА! Когато Елена Йончева би камбаната за урана във водата в Хасково, я нарекоха лъжкиня. А герберът Александър Ненков беше доволен от резултатите на ОПГ ГЕРБ: "С лека ръка хвърляте кал на някакви хора, институции или дирекции, а те всъщност са си свършили работата."

Има ли геноцид в България и МАФИЯТА ВОДИ ЛИ ДЕ ФАКТО УПОРИТА И ПОСЛЕДОВАТЕЛНА, МАКАР И ОТРИЧАНА, ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ, ИЛИ ДА?