Кристин Уормът стана първата жена министър на сухопътните сили на САЩ

Очаква се тя да промени начина, по който се преследват сексуалните посегателства и други престъпления, извършвани в армията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кристин Уормът направила впечатление при изслушването, вкл. за спряването със сексуалните посегателства в американската армия и спречкванията по расов признак. :) Уормътката - от екипа на Обама. Достатъчно! Обама, ПРИЗНАЛ ПЪРВИ ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ бракове... ... Уормътката блесна и с друго - гръмко и победоносно заяви, че Пентагонът ВКЛЮЧИЛ БЪЛГАРИЯ в плановете си за ВЪЗПИРАНЕ на РУСИЯ... И че България ще бъде "ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ" на НАТО при война с Русия...

Гледах рекламните клипове за набиране на новобранци в Русия и САЩ....Ами Бог да прости САЩ. Тая страна няма бъдеще.

Това се прави за да овластяват жените и да докарат равенство между половете,това искат да направят чрез Истанбулската конвенция,всичко това го пише вътре в нея и всичко това противоречи на Писанията в Библията,от там си направете изводите,кой стои зад Истанбулската конвенция и кой управлява Запада и прокарва развратните си идеологии...

Е, то това сме го виждали преди години в германската армия дето им бяха назначили настоящата председателка на ЕСССР. Още не могат да се оправят от батака… Те така.

Предполагам първите и заповеди ще са: - Да се забрани отдаването на чест от към вишестоящите от жени, хомосексуални и транссексуални, за да не се накърнява достойнството им - Веднага ще въведе униформи с нови фешън кройки и цветови тенденции от pret-a-porte Може евентуално да обяви и някоя война за да покаже колко напориста е на този пост! ;) :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Защо адвокат Дончева да не стане министър на бегейската пехота

Тази кочина Америка страната от третия свят достига невероятни нови висини в своето невероятно падение , и със светлинна скорост заминава дори е СССР по скоростна разрушение И то отвътре! И това ако някой ми го беше казал преди 30 години щях да му се смея но това което някога беше немислимо за кочината Америка сега ежедневие джендърство лесбийство pedo крация либерастия толерастия педерастия сатанизъм зоофилия некрофилия и какви ли още не други извращения като содом и гомор.....просто Америка от световен хегемон преди 30 години се превърна в една мизерни западнала държавица от третия свят. Просто факти

Изключението потвърждава правилото, дъртата лезбийка мъжемразка е толкова жена, колкото джендарлъка в демоНОкратичните армия са мъже.

Пълна лудница ряпа да яде.

Е за такива смешки след четвърт век в армията на комедии немога да се смея.

след украйна да се готви аляска

Тези съвсем се побъркаха. Главен проблем на армията им е сексуалният живот в поделението! По тази причина им назначават Мадам да ги ръководи. Потърсете клипчета за китайската армия в интернет и ще разберете кой скоро ще командва света.

Клипчета поръчани от компартията ли, тъпако?

всичко е до секса, има ли ебане има и спокойствие, няма ли с чикимики няма релакс, а да стигнеш до гей секс който е често срещан а в рмията е разади липса на жена за секс, повечето военни обичат гей секса защото жените са мираж, нека да има жени за да има редовен секс

Колко се е побъркал света и къде ли не взимат такива решения. И тази на ЕС бе на военните преди. Пълна трагедия.

Лошото е друго, при наличието на толкова гзолизачи у нас, няма да се учудя ако някой идиот не се опита да внедри високоразвития американски опит и у нашите остатъци от армия. Или да го вкарат като стандарт у НАТО.

тази ще прави доста оргии групов тройки секс

Курвар ти си прост чикиджия, комплексар жалък.

ще те еба като курва на магистрала

Курвар само анален, а магистралата е за путки с шест платна

В тая статия са сравнили рекламните клипчета на американската армия и руската. "«Это жалко и стыдно»: американцы оплакивают свою армию после нашумевшего ролика" Сравнението е потресаващо. А в Бундесфера заради протест в някои спецчасти против всичкото "това" и разпадаща се Германия като държава на германците, бяха осъдени за бунтове.

На руслямскастатия, само пълен тъпак и идиот може да вявра

Да бе ще вярваме на очевидни и доказани дебили като тебе. Тъйба в нещастника насран, тъйба.

А ти гледай клипчетата, едното е руското, а другото е американско, аз какво общо имам или руснаците каква отговорност могат да носят за американската трагиго-комедия, в която бавно, но сигурно се превръща армията им. Да не искаш да ти вярвам на теб, некъв си полуинтелигентен англосакски трол, като че подбран на конкурс по тъпота.

Това ли е най-големия проблем на армията в щатите? Или е най-важния? Сексуалните посегателства? Звучи като да се шибат постоянно и всекидневно щом специално с това ще се занимава министър.

Е това ли е първостепенна задача на един командващ сухопътните войски-да се грижи за сексуалното равенство в армията? Байдън съвсем се е побъркал на тази тема.

Такова министерство на сухопътните сили , няма!?!? Кви сте такива журналисти, смотаняци , преписвачи?!?!? Една статия да не може да преведете смислено.

Кашик-министър