Кристалина Георгиева отвръща на удара

Управляващият директор на МВФ обвини офиса на предишния президент на Световната банка Джим Йон Ким в манипулация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и желая да е здрава. Според мен е направила грешка плюс още една. Играла е за пари и слава плюс че предава предишния шеф. Трябвало е по-умерено, по-чисто и по-умно, защото само в Родината и камъните помагат.

Не и Вярвам на тази ! ИТя е от Болшевишко котило и на Болшевик и Турчин не вярвам и точка !

Преди обвиниха по същия начин шефа на Световната зравна организация,че е прикрил Китай за пандемията от Ковит.Само,че накрая и ЦРУ не можа да стигне до заключение,дали вируса е изкуствен изпуснат от Китай или естествен.Така,че Китай трябва да се хули по всички посоки.Сега остава и Талибаните да обвинят Китай,че нарушава правата на уйгурите и да се задейства някоя частна агенция да прави независимо разследване.

Признавам си, че нищо не разбирам от този казус, за разлика от 90% българи. Но кой може да е напълно сигурен, че независимото проучване е абсолютно независимо.

Лапнипатката. Да го духате ГРОБаджии под вода над вода у космоса и на Марс. Само за това ставате мазни дебелаци фнусни.

Абе не стана ясно как се докопа до световната банка обаче ти е време за оставката вече след двата петъка слава.

Тази е емблема на безсрамието. Като онази с кремовете в шопа на летището. Хората директноо посочиха нея и Дянков че са упражнявали натиск, тя казва друг бил. Да ама това не е като в Б-я. Бацето например още ообвинява Хан Аспарух за проблемите в държавата.

Това не е партийно събрание! Важни са фактите! Партийният "плам" не минава вече! Колкото и да си била "послушна", "настъпи мотиката"!(която, явно по умни от теб, ти подложиха)

Бий самара ,да се сеща магарето !

Наркоманче, никому неизвестно :)

Не надценявай лоената торба и не обиждай магаретата!

Може да отговори само ... подавайки оставка!

Няма, няма :)

Нашата е настъпила някой който не трябва по мазола, и последва тази постановка. Или пък, не е направила нещо което са й казали да направи или са й намекнали. На нейната позиция общо взето трябва да целуваш задници, но на доста влиятелни хора. Тя нещо се е объркала чий да целуне и я сготвиха. Ще дойде друг който ще заиграе по свирката. Ако не го направи - ще стане като с нашата.

Ами и на последно място да сложат Китай в рейтинга, не вярвам някой да си изтегли бизнеса от там, поне по тази причина. Вместо да питат кой на кое място иска да види Конгресът и всички да са щастливи, са си играли на статистици.

Болгаре, защо вярвате повече на американското задкулисие, отколкото на жената, която има вашата кръв?

Такъв е "матриала"!

Изобщо НЕ вярваме на американското задкулисие, но и познаваме доста много политически подлоги, за съжаление от "нашата кръв", макар и да не носят името СТАЛИНКА!

Ami отвръща.Надупиха я здравата

Атаката е най- добрата защита!

Сталинка защо пак се прави на ни лук яла, ни лук мирисала... Тя е вече тотално изкукала, и е редно да се махне от всякакви позиции по света, за да не ни прави за смях..., а и за критика...

Сталинка ако се разприказва /а тя ще го направи, защото е куха лейка/ - направо сама се отписва от политиката. Ако изкара по-важно инфо ще я настигне я ковидче, я инфартче, я катастрофка.... А ако си трае - службица в колония България ще и се даде...Що да не и шеф на БНБ??

Сталинке, кажи си и върви на боклука!

Баба Кристалина трудно ще я изклатят :) Корава е!

Плювачите, нещо конкретно? Или само си папагалите?

Аре, пенциятаааааа...

яко осра пейзажа ама карай да е весело

Абе не разбрахте ли, че Сталинка беше назначена за бушон!

То и Путин беше гласен за бушон преди 20 години. Ама пропуши главния шалтер отвъд океана.

Като, че ли готвят "бушона" на Сорос да изхвърчи от службицата си като тапа от шампанско ?!

Време е да почистят и МВФ от боклуци и всякакви разлагащи се фекалий ! ДОЛУ ГРОБ !

Просто е Кристалино, като си на такава длъжност, трябва да служиш на банката, не на банкянския. Абе една партийна свиня си , не го казвам туй за първи път де.

Ленче кремче номер 2 Сталинка е Бойкова калинка

Тази е от боклуците на герб!!! Колко изключения се направиха за да бъде избрана тя? Никой не и вярва, изсра голямо лайно върху и без това не добрият имидж на България в която 12 години премиер беше мутрата от кариерата, комуниста Бойко М Борисов.

Няма дим без огън.

Спира да краде ли?

Империята отвръща на удара! Призован е самият кап Соло( смятайте тулупа от Банкя), и се заформи новата серия на континентални войни. Аман от гербери, какво ми я навирате тая?

абе добре че е там кристалинчето , та в класацията сме между нова зенландия и сингапур

Правилното заглавие е Герберастката бабишкера се оправдава нескопосано. Всичките герберасти са от един дол дренки и у нас и по света крадат и с гъзовете си. Тая Сталинка е взимала стотици хиляди годишна заплата и пак и е малко трябвало да вземе милиони и от китайците. Ще ме изкефи да се кандидатира за президент, ще е 80:20 процента за Радев.

ще е ответият удар като вкара боци в екипа си.Банкенският толуп ще разлаже играта и на Световната банка,ще стане като КТб Такъв специалист светът не е виждал...

Тази ли е по богатеса или баба Ирина, която има само три апартамента / до преди 5 години/- по един в Ню Йорк, Париж и Лондон..... да не и й скучно. А племенника и през тва време крадеше колите на хората за да ги продава на половин цена.

На теб господ ти е откраднал акълеца ....

Че на баба Ирина апартаментите в Париж, Лондон и Ню Йорк не са откраднати, още са си нейни!

Що така за акълеца,ве? Ти не знаеш ли за Бокови и милионите

Удариха те сатанистите Ротшилд,би трябвало да си начсно на кого слугуваш...Но не им се давай...хазаро-юдейската сган трябва да бъде лишена от финансовата си мощ и тогава Земята ще си отдъхне... Ритай ги здраво,те за това и са те взели-за буяон...Мразят Българите от векове,мразят и руснаците,защото са Умни и предвиждат всичките им гнусни трикове,и сега НЕ ИМ МИНАВА НОМЕРА С ВАКСИНИТЕ И ИМ СЕ ГАДИ...МАЧКАЙ ГИ И СПАСЕНИЕТО Е РОТШИЛДОВИТЕ САТАНИСТИ ДА БЪДАТ НАПЪЛНО ЛИШЕНИ ОТ КОНТРОЛА НАД ФИНАНСИТЕ-ТОВА Е СПАСЕНИЕТО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО.НАВРЕМЕТО ВЕСЕЛИНА ГЕОРГИЕВА НАПУСНА ФРЕНСКИЯ КЛОН РОТШИЛД И ИМ СЕ ГАДИ ОЩЕ,ЗАЩОТО НЕ ПОВЕЛА ДА РОДИ ХАЗАРО-ЮДЕЙЧЕ.ТИ СИ ЗОДИЯ ЛЪВ,КРИСТАЛИНО,НЕ ИМ СЕ ДАВАЙ-ИЗБРАНА СИ БИЛА ЗА БУШОН И ТРЯБВАШЕ ДА ГО ЗНАЕШ...А СЕГА МАЧКАЙ!!!

Имаш разбираеми мечти, но да си чувал: Който плаща, той поръчва музиката!

С какво и на кого ще отвърне тази смешка!?!

ние сме на Господа кьоравите врабци бе. а сте пипнАли българанче, а сте си заминАли... само ние може да си се тепаме помежду си. ясно? нема ни се мешате, че ше играе дървото. ае.

Сталинка ще ги разкатае :)

На хората от ГЕРБ по традиция винаги са им виновни предишните .

Управляващият директор на МВФ обвини офиса на предишния президент на Световната банка Джим Йон Ким в манипулация - дъще, и да те хванат на калъп - отричаш !!!

Лелче, няма как да лижеш мутренски задници и да искаш да минеш за честна. Поздрави!

Леле мале , подгониха всички приятели на вожда на синекожите вече не само в България а и по света. Вожде, покай се и стани монах, така или иначе доста пари даде на манастирите все някъде ще те подслонят.

Сталинка е дърто корумпе. Всички дружки на Тиквун са престъпници.

Ако в предните класации Китай и Хонгконг са участвали поотделно, значи Кристалина е постъпила правилно! Класацията щеше да е манипулирана, ако не беше се намесила! Ако Хонгконг и Китай са били включени в предните красации като една държава и сега това е прецедент, нещата се променят, въпреки че след като има отчетени самостоятелни показатели за Хонгконг, то не е логично да се приобщават към тези за Китай. Това е като при разделно събиране на отпадъците, после да се смесят различните компоненти! Надявам се обвиненията срещу Кристалина да бъдат оттеглени като неоснователни. Но не трябва да забравяме, че САЩ водят икономическа война срещу Китай, а във всяко война има жертви, дано тя да не е една от тях!

Леле мале , подгониха всички приятели на вожда на синекожите вече не само в България а и по света. Вожде, покай се и стани монах, така или иначе доста пари даде на манастирите все някъде ще те подслонят.

Корупция, ... корупция,... корупция...

Отвръщала тя голяма п.р.ъ.д.н.я

Как от мухата става слон . Американска му работа ..... Като кризата 2008 г. Лъжа и измама безкрай , да печелиш повече пари с едната ръка , а с другата печаташ долари без покритие !

От стаията се разбира, че тя е лобирала пред свои сътрудници данните за Хонгконг да не се приобщат към тези за Китай, за да не се изкривят показателите. Хонгконг се присъедини към Китай, но запази самостоятелност в много отношения. Иначе е странно, че данните за Хонгконг биха понижили рейтинга на Китай, защото се очаква Хонгоконг да има по-добри показатели от Китай, до скоро беше един от азиатските тигри! .

е да де- тя казва, че е отказала да се включат данните за хонгконг в тези на китай. демек, това е доказателство, че не е лобирала за розова китайска картина.

В такъв случай обвинението би трябвало да е, че е лобирала за понижаване на рейтинга на Китай, а тя я обвинена за обратното, че го е завишила!!! Но след като винаги са били поотделно в тази класация, това няма значение, това е обективният резултат на Китай и излиза, че обвинението е изсмукано буквално от пръстите!

В злополучната класация Хонг Конг винаги е фигурирал отделно, и винаги е бил на едно от водещите места.

Сталинка е пътник... Дано да оцелее физически, че като ги познавам САЩ не прощават такива грешки... Демек ке я утрепат злополучно!

Слави Президент!

Сто на сто е последовател на Слави! Те мразят човека!