Кристалина Георгиева: България стои "много добре" по пътя към еврозоната

Не трябва да изоставаме от зелените политики, каза управляващият директор на МВФ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

я марш на село Сталинке..добре ти плащат а, щом бръщолевиш поредната глупост? такива като теб са срам и позор!!!

Да, Сталинке, с твоята заплата и аз бих стоял добре не само в Еврозоната, а и извън нея, но със 700 лв заплата, каквито са доходите на болшинството от българите, та дори и много по-ниски много ще ни е трудно изобщо да стоим, камо ли да стоим добре, нали?

....... страхотна оценка. Вярно че стои "много добре", потънала в проблеми, милиони тонове боклуци, ликвидирани напоителни системи, водонабдяване и американски централи, пушеци и дим, пепелак и кал по улиците,.... стои много добре .......и всички го виждат ама си стоим и не ни пука. тези дето не могат да понасят и гледаха как стим вземат терминал 2......а пък ние си стоим и нищо не може да ни помръдне от ............дъното.

Си обираш чукалата и да се махаш от България. Продажниците!

жена трябва само един ден да постои на спирка, в българска болница и да отиде на училище, за да изтрезнее. Не че всичко е лошо, но и хубавото тя не го разбира или просто не може да го изкаже с клиширани думи.

Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Никога нищо не сте успели да промените с долните си лъжи и инсинуации. -Нито спряхте България да избяга от червената фашистка руска кочина и робство... -Нито спряхте влизането на България в Европейският Съюз... -Нито спряхте влизането на България в НАТО... -Нито спряхте сделката с Ф-16... -Нито ще спрете влизането на България в Еврозоната... -Нито ще спрете България да приеме Еврото... Вие сте жалки смешници... Щом не ви харесва , защо не си заминавате в путинското блато ? Но не - русофилът е получовешко същество в наведена поза с задни части на изток и очи на запад. Живеете в Европейска държава, ползвате всички привилегии на такава държава в Европейският съюз , а заради дребните копейки , продажни гниди величаете путлер и руският концлагер... Вашият китайски идеен другар Мао Дзе Дун имаше само една умна приказка: „Когато врагът те такова, не шавай. Колкото повече мърдаш, хем по-голям кеф му правиш, хем ти влиза още по-навътре“. Така че не мърдайте и не грухтете от кочината си… Вие правите точно обратното, и то пред целия български народ. Червените фашистки кучета си лаят, а керванът си върви. Жалки са руските подлоги в безуспешните си мъки, с които никога няма да променят НИЩО. Единствено губят и без това от ограниченото си количество мозъчни и нервни клетки. От вас руски мърши НИЩО НЕ ЗАВИСИ. ВИИ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА.

Я се погледни в огледало бе, побъркан човек! От устата ти капе пяна! Заради такива човекомразци като теб ме е срам, че съм българин!

Сталинка е любовница на богат френски евреин сефарад с високи задкулисни позиции в МВФ, сталинка е треторазряден чиновник в СБ никой НЕ я бръсне за слива ДЖЕНДЪРКАТА може би щот мяза на Мъж доскоро до преди 2 год даже я НЯМАШЕ на официалния сайт на банката но имаше снимки и биографии на разни индийци и азиатци Шефове там

разбрахте ли сега защо е цялото шоу с климатичните "промени", кой и защо дърпа конците на онази дрисла Тумберг от Швеция. Баба ви КриСталинка ви дава отговор, четете: "Кристалина Георгиева посочи препоръката на МВФ, че постепенно трябва да се въвежда данък върху въглеводородните емисии, като най-ефективен път за поставяне на цена на тези емисии и предсказуемост на трансформацията на икономиката." Аре, честито, банкерите ви готвят нова секира. Следващата ще за водите.

Тази бабичка , по-добре да си стой у дома

Със стоене у дома нямаше как да научи употребата на 'й'.

Мечтата на Сталинка е българите да избягат от България и тук да настанява любимите си ислямисти. Жалка мастия.

България е много добре за господарите на Сталинка. Особено добре е водоснабдяването с кошмарни режими и непрекъснато "повреди". Още по-добре е здравеопазването - хората мрат като мухи. Още по-добре за Сталинковите господари е че енергетика е в колапс и вече внасяме ток, който беше единственото българско нещо което изнасяхме. А това че България стана сметището на Европа за Сталинка е върха. Това че 15 хиляди българи умират годишно от мръсен въздух пък е перфектно за Сталинка (за сравнение това е 20 пъти повече от загиналите от автомобилни катастрофи). А че имаме Диктатор, който се разпорежда дори коя чистачка да уволнят или назначат, носи хазната в багажника и раздава за да купува избори е най-перфектното нещо за Сталинка.

Явно на теб не ти стига пипето, името на жената да научиш, а си ми тръгнал да се упражняваш в съждения от световната политика …

Има една такава снимка на Ленин, на която той също като нея посочва светлото бъдеще, което се очертаваше за 1/6 от човечеството. Има някои неща , които са неподвластни на времето и не изчезват.

Какво ли друго освен Ленин може да е в главата на един червен трол …. Ама нали затова го положиха в мавзолей - за да може да целувате чехлите на сифилистика

ПР на Сталинка и просто уникален! Нея е показват като склупторите от 30 и 40 години на пролетарията! Потърсете такива склуптори от времето на СССР през 30 и 40 години че и по късно и ще видите колко е смешна!

Ама ние в БГ не се вълнуваме от СССР …. Защо е необходимо да се правят подобни паралели ?! Какво цели да се докаже - че Кристалина Георгиева не е достойна за поста, на който е назначена …. Явно вас руските тролове много ви е яд , както беше за влизането в НАТО, след това за влизането в ЕС, за покупката на - F16 ….

А нещо на Мосфильм от 60-те да търсим ли? Иначе как културата на СССР ще стане отново популярна?

"България като цяло стои "много добре"". Даа това се вижда на пръв поглед и то аго наблюдаващия е през девет държави в десета, при по внимателно взиране може да се добие що годе реална представа и тогава вече няма обжласт в страната, за която може да се използва словосъчетанието "много добре".

Тази жена защо говори така странно и префърцунено?

Това е поза ! Така са и казали да се държи ПР специалистите! Все едно някаква революция прави, все едно някакъв пламък и енергия излизат от нея!

Посочете ми поне един русофил, който през последните 100 години да е бил български патриот и да е поставял но първо място българските интереси! Ватни лъжци Преди 1877г. руският ботуш за 3 века 11 пъти преорава България с надеждата да ни затрие физически. Чували ли стеза Одринския мирен договор, за Кайнарджашкия? През Априлското въстание излизаме с дървено топче и кремъклийки срещу Османската турска империя, защото Русия блокира в складовете хилядите модерни пушки закупени за въстанието от богати Българи-патриоти... ДА, РУСНАЦИТЕ МНОГО ОБИЧАТ И ЛАМТЯТ ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, НО НЕ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!

Криси, какво ти дойде повече моето момиче, скоча или джойнта? Понякога и аз така се докарвам, а на другия ден, дори ме е срам от себе си. Поздрави от непознат остров.

Нейното изказване Е в светлата част на деня , Вашето - ок. 2ам. ...а Вашият блян по Онези острови - ...

Заглавието означава: "Българското правителство стриктно спазва заповедите на господарте си и геноцида продължава по план."

След като си "прост човечец", не се опитвай да разсъждаваш по теми различни от пашата на овце !!!

В БГ вече няма нито овце нито пасища, общините ги продадоха.

Както е при борбата - стои много добре ама в партер.

При положение че Еврозоната вече си заминава от този свят, а пък България драпа като пенсионер с алцхаймер да я пресрещне - току виж наистина се срещнали в един момент... за малко...

Нашият ,,съпер финансист,,нима не вижда,че много по развити евространи ,не искат еврото,защото много държави като Италия ,Гърция народът стана по беден.Но пък и комисионата е добра.Е мслко им е от щайгите,е ще получст народнста до девето,но не им пука.А тая никога не е мислила за бедните,противна българка

Ето, давам пример колко добре стоим,например във DAX30 има немски компании от Адидас до Фолксваген,после идват стотина фирми във средния М DAX,и още малки С DAX,всичко това произвежда качествени и продаваеми всякакъв вид стоки от финна медицнска техника до огромни машини които копаят тунели!Дори финладците имат поне една Нокия!Ние българите нямаме нищо това но имаме много партии,държавни и местни служители,търговци и всякакъв вид тарикати и мошеннци!

През 80-те години на миналия век бяхме първи в производството на компютри - Правец.

Говорите за Реализации на Държавата, Бизнеса и Елита. Там в Германия. ...докато у Нас - СА в Кавички. ТоталноНонстоп.

Дори на снимката със този жест показва,че казва мъдра констатация на елитен световен човек със становище на което трябва безусловно да се вярва!Но мнението на международната пазарна конюнктура е най вярното и безпристрастно!Власт, производство на конкурентни и продаваеми продукти,корупция, пари,жизнен стадарти култура на населението!Ами защо България толкова години след комунизма на БКП и КПСС се обезлюдява и не може да върви във крак със развитите икономики и да произвежда самостятелно някаква продаваема машина по добра и качествена от немски или китайски фирми!

....се оказа икономист-МОНЕТАРИСТ, говори и слага акцент само върху монетарните инструменти - лихви,данъци,такси и т.н. Та в България нямаме производство,върху какво да прилагаме лихви и данъци за да регулираме икономиката? Е,съобщиха преди време,че имаме успехи в производство на ЛАВАНДУЛА и ТИКВИ. И колкото и да променяме лихви и данъци,ако произвеждаме само ЛАВАНДУЛА и ТИКВИ ще се получават само лихвотикви и лаванданъци!

Грешите . - Единствената причина у Нас да Е Содома&Гомора - СА Вси”наште” “управляващи”/“елит”. ...Доказани Наследствени Нищоиманяци. Илитерати. Пладнешки хайдуци. Сатрапи. - ерго - ...blood...suckers...Parasites !

След като нямаме за премиер икономист с качества на визионер, то той има поне златния шанс да се вслушва в напътствията на високо ерудиран международен авторитет с поглед върху глобалните световни процеси. А на онези завистливи дребни душици, които не могат да преживеят безспорното международно признание на тяхна сънародничка, и Господ не би могъл да им помогне.

След като мама и тате са те именували Сталинка ,какво повече да говорим.Тази си е комунистка и в червата.Страшното е ,че дава акъл тъй като в джобчето и не дрънкат семки и бонбонки.

,,България стои много добре...." Стоенето удобен начин за живуркане. От 10 години си стоим на последно място в ЕС и се радваме на стоенето си,докато другите бивши соцстрани не стоят ,а крачат напред с ЕС.

Защо ли си спомням призива,,че демогравската криза ще я подобрим с вноса на мигранти,,Друго да направила за България,нямам спомен ,освен сега да ни внушава,че сме добре,но не е уточнила ,че 10%от българите са добре и влизането ни в еврозоната за тях е добре,но за клетият обрулен народ е опасно това евро и съм русофоб,без обвинения.

Слушах интервюто. Този път беше балансирано и нямаше изцепки за облагородяване на нацията. Но, две забележки, едната по казаното. - Как ще обучавате децата от 0 до 5 години, като до тогава те не могат да се вредят за детска градина? - Другата, по повод неказаното: Много хубаво, че Еврозоната има резерв от 800 млрд. Евро и така и "нашите" пари, ще станат много стабилни, ама нашите, или на богаташите? Здраве, нас пък ще ни огрее неизбежното двойно покачване на цените.

Сталинка е нагледен пример как комунягата с пълзене може да стигне до върха, а те комунягите са много амбициозни и изобретателни в кариерите си, а в 2023 година, с Божията помощ, вече няма да има Еврогейски Съюз и всички лапащи търтей ще се завърнат в кочината.

Г-ца Георгиева - Няма второ/друго поданство.

Браво Сталинке,само като ти види човек позата на снимката има чувството че говориш на някакви аборигени.Аман от общите ти приказки.За какво губиш времето на премиера и президента,единствено да се фуклявиш ,че си приета някъде.Стои си на стола и си пасувай.

Аборигените - навремето СА били таковани от Пришълци/Нашественици/Invaders. ..било с стъкълца, било с какво ли не. - но от Илитерати - СА ставали полека-лека Образовани Създатели ! ...докато Нас - за иманяма 75иКусур години - Доказани Илитерати под Диктата на Ясно#Кой Нашественик/Invader - Ни Окрадоха ! ...Ни Изклаха ! ..че И Ни Очерниха Името за Доста нататък гидини !

Затворете АбсолютноВсички “банки”. ...и Отворете Банки ! - Същото отн. Бизнеса ! ...Правото ! ...Науката&Образованието ! ...и т.н. И ! - НайВече СистематаИзобщо ! —-или сумарно - Тотален РеИнженеринг на АбсолютноВсичко изОснови. ...та това Е, г-це Георгиева ! ——— Подобието с Германия 1945-50 - клони към Идентитет.

Стига сте трили. Но се радвам, че сте поправили тази трудна дума и вече я няма смешка "турбОлентен".

Рече сталинка :)

Готвим се да ощавят яко още един път.

Ние вода нямаме, за еврозона се готвим!?!?!?!

Приоритетите на властимащите и тези на останалата част от населението се разминават, за съжаление.

Приоритетите на властимащите и тези на останалата част от населението очевидно се разминават.

........как да не стои .... с най ниските залати с 40 милиарда дълг, гладни пенсионери и съсипана водопреносна и хидро системи, мръсен въздух и ...... така де как да не стои .....просто парализирана от проблеми...... а се откриват завод след завод....... младежта бяга от цъфналата държава...... как да не стоим....... стоим и не помръдваме.....

...като заводите - главно Виртуално. ...- “виртуози” на “усвояването” са тея Вси”наште”.

Как при стагнация и малък растеж, се увеличават милиардерите и богатствата, концентрирани в техни ръце. Проблемите се решават, когато е дефинирана действителната причина, която ги поражда и преодоляването на тази причина. Колко предприятия са затворени в България и какво прави въздуха отново замърсен. Основна причина, за която си заслужава човек да се замисли е как да се премахне алчното преразпределение на доходите. Мизерията, в която живеят много хора ще поражда много проблеми. Все пак и те трябва да оцелеят. Едно е да оцеляваш с милиони, друго е да оцеляваш с жълти стотинки.

Като в ДнешнаРусия. ...т.е. Идентитет.

Една достойна българка покорила световния връх. Поклон до земи.

Опасно е да се навеждаш до земи. Може да те изненадат.

За това съм съгласен с теб. За този неин пост няма родствени връзки по герберски. Щото щерката на Цецо Цветанов отдавна вече не е в Световната банка.

Затова пък има яко плащане. Порови из нета, че тук са много ревниви към чужди линкове.

за законодателната промяна внесена от Менда Стоянова между първо и второ четене във валутния закон и оттам към Валутния борд чрез закона за БНБ. Ивайло Калфин също е дал интервю пред Euroaktiv в което разяснява какво може да ни сполети.Интервйто е отразено във Фрогнюз. По темата вече писафа Медиапул,и клуб z= Вместо да триете като невидели,отразете това което се случва.Скрито,покрито няма да остате!

И какво толкова е важно "как седим на пътя"? Хвърля ни се всякакъв прах и блъф, за д аможе народа да си мисли, че няма по-добре от състоянието, в което сме в момента..... Няма грам човешко отношение в управляващите. Всички са озверели и се чудят как да оглозгат кокалите на народа си. Вместо всички да скочат и да кажат, че е нетърпимо и повече така не може д апродължава, те всичките продължават да говорят глупости като щрауси, които са си заровили главите в пясъка.... На прост народ и Господ не помага, защото ако нямаме малкото мозък необходим, за да скочим и да изринем тези крадци от целия управляващ апарат на държавата, то и божията милост не заслужаваме!!!

Сталинка, защо предаде другарите за няколко сребърника?

То мвф си промени устава за възраста за назначаване заради тази че вече май са кът такива изпечени лъжци и мошеници като тая дето с реален гьонсуралък може да приказва на воля как черното е бяло щом интерсите им ще са защитени... Кристалинке гушкай си парите ама по малко се появявай да бълваш пред българите че повече отвръщаваш ..

България никога няма да влезе в еврозоната. ЕС гради комунизъм, ако не си съгласен глоби.

... кажи им г-жо Кристалина, родена Сталинка Георгиева, като първи шеф на МВФ, на нашите български дебили от партията мафия БСП/БКП и поддръжниците им...!!!!!! Но то роденото просто, си е генетично просто - това е истината...!!!!!!

вижте как само спряха сайна на ервг точка инфо за софия само заради вота на недоверие отделно спряха и стойността за чистотата на възсуха в синоптик бг обаче който мине през междунарадния сайт луфтдатен и натисне върху друга снолица се отваря и цялата карта на българия и софия и там няма ерор после кажена че няма диктатура и има свобода на инфорвоцията

ФАКТ Е ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ ИСКА И ДА ЧУЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ… Кой бяха тези от бсп ? Тези които половин век ни държаха под червено робство ? Това НИКОГА НЯМА ДА С ЕПОВТОРИ. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НАРТОДЪТ ВИ МРАЗИ ? БСП НЯМАТ СПЕЧЕЛЕНИ ИЗБОРИ ВЕЧЕ 16 ГОДИНИ! Бойко 16 години ви го начуква и пак ви е малко. ТОВА ЕЧИСТ ЧЕРВЕН МАЗОХИЗЪМ. ИЛИ КАЗАНО С ЕДНА ДУМА- ПЕДЕРАСТИЯ. Какво се случва с едно предприятие, което 16 години е на загуба? 2005-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София(1) 2007-ма БСП със Сергей загуби европейските (2) 2007-ма БСП със Сергей загуби и местните избори (3) 2009-та БСП със Сергей загуби европейските избори (4) 2009-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори (5) 2009-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (6) 2011-та БСП със Сергей загуби местния вот (7) 2011-та БСП със Сергей загуби президентския вот (8) 2011-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (9) 2013-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори(10) 2014-та БСП със Сергей загуби европейските избори (11) 2014-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори (12) 2015-та БСП с Курнелия Ниновна загуби местния вот (13) 2017-та БСП с Курнелия Ниновна загуби парламентарните избори (14) 2019-та БСП с Корнелия Ниновна загуби европейските избори (15) 2019-та БСП с Корнелия Ниновна загуби изборите за местна власт (16)

какво жбщо има твоя коментор с темата

Сталинка нещо се е активирала. Май не и е ясно че ще завърши както всички щатски измекяри. В Русия е изпуснат духа на Сталин.

На България днес повече от всякога и е нужен нов народен съд.

Без комунистическа партия България загива. Нов Народен съд и Сталинска в Беленето с другите продажни тролове.

Една поправка в заглавието. България стои добре в Умиращата и разпадаща се Еврозона.

Баба всичко знае.

Направо чудесно стои - с никакъв икономически растеж, с висока инфлация и корупция.

А нас българския народ какво ни топли това?

Ти не си българския народ, путиноид такъв!