КРИБ подкрепи Йорданка Фандъкова за кмет на София

Столичният кмет увери бизнеса, че имат готовност да въведат електронни обществени поръчки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожо Фандъкова, като обикновен жител на София Ви казвам откровено, че започвате да ми омръзвате с неразбирането на ситуацията. Какви са тези лакърдии за това, какво още ще направите. Тези три мандата, които Ви дадохме, не са ли достатъчни. Видяхме какво можете и дори не ви обвиняваме - просто толкова си можете. Оценяваме Ви като личност, но се смущаваме, че сте свързали живота си с една доста съмнителна структура, известна като ГЕРБ. Много нескромно е да се кандидатирате за четвърти мандат – да разбираме ли, че сте приела кметуването като нормално житейско състояние. Вече сте забравила истинската си професия и едва ли ще можете да я практикувате. Спрете това падение и заживейте като почтен, нормален човек. За кмет не ставате, но не Ви ли дразни обстоятелството, че до сега бяхте избирана според партийната си принадлежност, без да имате елементарна подготовка по публична администрация. Осъзнайте се и слезте на земята. Простете, ако съм Ви засегнал, но пиша като доброжелател, а не като някакъв „противник“.

Вярно, избирана е като представител на ГЕРБ, заместник е на Борисов, приема позитивите от управлението на ГЕРБ, но не иска да поеме негативите от него. Този филм сме го гледали.

Няма такова алчно и безскрупулно л.йно като Хр.Мутафчиев. Дължи пари на стотици хора, дерибейства с имотите на Съюза на артистите, а парите на Съюза изчезнаха. Той е циганин по произход и по манталитет. Господ го наказа според „заслугите“ му, но и това не го спира да потъпква свещената воля на дарителите Громови. Между другото 1 дка в Евксиноград струва от 300 000 € нагоре. Не кон за кокошка, а слон за матрьошка. Колко ли е взел под масата? Има ли прокуратура?

Да си бяхте спретнали събранието на Графа, за по-символично...

Чорбаджиите срещу народа. Така било е и така ще бъде докато народът не си върне държавата, а с нея и откраднатата народна собственост от чорбаджилъка. Затова са революциите - тези мародери от снимката винаги са гледали собствения си интерес и печалби. А вие, събирайте капачки, примирявайте се и ставайте все по-бедни и ограбени - това се иска от вас.

Побеждава на 1-ви тур. Двете каки се утешават с големи топки сладолед (пломбир) от общия си пастир

Електронната обществена поръчка си има софтуер .... Този софтуер го е написал човек ! Същият този човек може да го управлява...

тук изненадващото ? В КРИБ са най-маститите, тези, които печелят обществените поръчки и съответно захранват ГЕРБ !

Много ясно, нали заедно късат от тутманика

Работодателите и синдикатите мятат фандъци. ОЛИГАРХИЯ!

работодатели и синдикати не пускат фандък...

Все хубавци ментърджии като ги гледам се наредили на фотото.. Кой от кой по алчен и крадлив ама иначе за ''честни и скромни'' се напъват да се изкарат...Есемесите отдавна гие въвел боко с такива като вас....

ако не си пенсионер при кого ще работиш бе селянин?

Вече и троловете им ги нема! Вижте по-долу явни анти-герб постове нямат и един минус. Тея верно оттекоха. Другата седмица може би оставка???

Значи Вилито си купи партийна книжка на 10-ти ноември, а?

а как няма да подкрепят далаверата фънда , нали трябва да цоцат от общинския бщджет

.. щото .. слагат ви прангите, карат ви в мазето на районното и там започва .. (какво?)!

МАФИЯТА СЕ СЪБИРА!!!

....... срещу народа!

Двете каки!

..както ви съобщихме при ГЕРБ..Всичко е в Бъдеще време ! Борисов даже забрани кметове на ГЕРБ да имат повече от 2 мандата Фандъкова иска ...Четвърти мандат !?! Комунистическа Наглост !

Нищо не си разбрал! Аз съм забранил искането на трети мандат, не на четвърти!

Като стана въпрос за "купуването и предлагането на гласове ... Въпрос: Защо по всички медии това го повтарят на нас зрителите и слушателите? Че то от нас нищо не зависи. Това да го набиват в Тиквите на тези, които не биха могли да живеят без власт!

Абе как да не подкрепят, като ги "подкрепиха" управляващите опрощавайки им едни 54 милиона суха пара. А що се отнася до електрониката, ами то и електронно правителство щяхме да имаме срещу изразходвани едни милиард и канче, но всичко с времето си.

ТО И СЕГА ИМА КАСОВИ АПАРАТИ, АМА В ЦВЕТАНОВГРАД (търновград) ФИРМИТЕ ЗА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ОТ т. нар. "Западна промишлена зона" не ги ИЗПОЛЧВАТ, поради осигурения им чадър от НАП, т.е. кметчето Панов!!!

КРИБ не натискаше ли за премахване на болничните, намаляване на отпуската и на официалните почивни дни? Когато властта стане зависима от определени кръгове - това се нарича мафия

Струвами се че както властниците прекроиха бая от историята ни е време да прекроят и тълковния речник и да променят тълкуванието на думата ''избор'' защото то не съответства на разбиранията и действията на властниците:((((( Всеки се перчи че ''купуването'' на гласове е престъпление а корпоративния вот е именно купени гласове но те го изкарват като едва ли не ''любов необяснима'' на главатарите на бизнеса към властващите.. Чвно и тук трябва да се прекрои тълковния речник:(((

А ние не подкрепяме КРИБ...

Щом най-големите иззедници в държавата я подкрепят, значи процентът ѝ на изборите ще падне. Абе хора, такава антиреклама не се прави. Изчакайте я първо да стане кмет, чиста и неопетнена и тогава си показвайте грозните мутри в комбина с нея.

Фандъчката вчера кво рече - Разчитам на моите хора, щото не съм ги подвеждала до сега. Знаем, Данче, знаем - нкога не си подвеждала Киро Гела и подобните. Всички на избореите! Вън Фандъкова от София!

Събраха се....тристранката. Герб+КРИБ+КНСБ подкрепят Фандъкова....какво му трябва на човека.....

Да се наслаждава на ''демократичната'' диктатура и да заминава към терминала който все още може да се спаси.. Оставете ни нас другите защото и без това 30 години от живота ни се пропиля ама поне спасете вашия и на поколенията ви..

Каква изненада!

Фънди оттече!

колко е гот да цоцаш от държавата - вижте ги тия на снимката и ги запомнете ......

Видехте ли бе, аутсайдери!!!

Пием, пеем буйни песни и зъбим се на тирана; механите са ни тесни - крещим: "Хайде на Балкана!" Крещим, но щом изтрезнеем, забравяме думи, клетви и немеем, и се смеем пред народни святи жертви! Не е ли време да нарушим традицията и да излезем да гласуваме, ПОНЕ? А след това и ще решим какво ще правим.

Данка я подкрепиха вече всички, които би трябвало да са непартийни и надполитически, показвайки по този начин връзки, за които всички предполагаха, но нямаше видими .. доказателства. И когато Данка все повтаря - дайте доказателства, аз бих й казал - виж кои те подкрепиха!

Вдигнете му заплатата Най-заслужил е

ДИР-а, Тоя де трие му спукахте задника от работа

Това е най-лошата подкрепа за Данчето !Хората мразят Домусчиев и ще гласуват за Мая...

Това е най-лошата подкрепа за Данчо! Хората мразят Домусчиев и ще гласуват за Мая...

При такъв корпоративен вот едва ли някой може да ги махне авантаджиите:(((((( защото мнозинството българи гледат как да свържат двата края на месеца и няма как да се опънат на работодателите си... Крадливи бизнесмени и преголяма струпана в София администрация си е напечатани предварително протоколи за ''победата'' им:(((

Важно е Фандъчката да бъде подкрепена от тия с парите. Парите при пари отиват.

КНСБ, Подкрепа и барабар Лилков с мъжете. Това какво ви говори? На мен лично ми говори - гласувай за когото ще, само не и за Фъндъкова! Т.е. никакъв фъндък на статуквото им!

София не е Пещера.Не можеш да ни подкарал като оФце.

Вие, които употребявате презрително думата "селяни", бихте ли ни обяснили на нас родените на село, какъв всъщност смисъл влагате в нея? Аз съм роден на село. Не живея в София, но съм учил в София. Имам 2 магистратури - 1 от ТУ и 1 от УНСС. В момента работя за западна фирма. С какво съм по-селянин от вас, не родените на село.

в първите 7 години и в диалекта.

Странно. Аз не говоря и не пиша на диалект. За разлика от Баце ти. И какви са ти твоите първи 7 години? И какво си постигнал? /Можеш да лъжеш колкото си искаш - за предпочитане на диалект/.

Ами само това самохвалебствие какво сте учили, къде работите говори за селски манталитетет:(((((( И какво като работите за западна фирма???рога ли ви поникнаха или вие по добре че бачкате за такива дето си изнасят печалбата от вас към страните където да си подпомагат хората...

Не само ще я подкрепят. КРИБ и другите като тях със зъби и нокти, т.е. с пари ще се борят да си запазят хранилката и държавната /прокурорска/ закрила.

Като гледах кои подкрепят Гешеф пред ВСС и имайки предвид степента на селянизация и циганизация на София, нищо чудно Фандъкова да я преизберат !

Данче, ти си готина и добър човек, но тези които стоя зад теб са чудовища.

Ще се откаже от подкрепата им? Те няма да я пуснат.

после софиянци да не се жалват ,че се е напълнило със селяни. Явно София ще става отделна държава

Робовладелец робовладелецу помага.

БКП=ДС=ГЕРБ=КРИБ

Само където си объркал уравнението, трябва да се заменят ГЕРБ и КРИБ с бсп и дпс!

Всички държавни институции, организации, че и бизнеса, ще подкрепят даскалицата. Мутрите така здраво са обхванали всички сектори в държавата, че без тяхната благословия, никой не може да съществува! А кой е луд, да рита срещу хлябя си?!

Пий си редовно хаповете и не се прави на отворен! Подкрепата в случаят е по желание!

Ти си за друг форум.

Обещала съм през третия мандат,всяка градинка ,затворен комплекс на Домуса.Защото И мен ме е страх от земетресение.

А ние и преди това си знаехме, че строителната мафия подкрепя Йорданка.

Те си гледат интересите. По-важно е кого ще подкрепят гражданите, които настояват за промяна. Фандъкова се изчерпа и от нея нищо повече не може да се очаква. А подкрепилите я очевидно са доволни от управлението и искат още от същото.

Като се има предвид, че в случаят се визират софиянци, то и те подкрепят основно Данчето.

Има ли официално изявление на КРИБ? Защото от статията ви изобщо не е видно. Май ще спирам и вас да ви чета.

Корпоративният вот -в действие.