Коментари - Инвестбанк и Венелина Гочева са новите кредитори на ”Медийна група България” | dnes.dir.bg
назад

Инвестбанк и Венелина Гочева са новите кредитори на ”Медийна група България”

След половин година затишие в "Медийна група България холдинг" – фирмата издател на всекидневниците "Труд" и "24 часа" започнаха промени, съобщава "Капитал".

Обратно в новината

Коментари - Инвестбанк и Венелина Гочева са новите кредитори на ”Медийна група България” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Журналистите (с много, ама много малки изключения) са също една от презряните от мен професии (наред с всички онези имащи отношение към ПРАВОТО). В най-общия случай пишат за неща и проблеми по които не само не са компетентни, НО и изпадат в смешно положение в очите на запознати от плашещата им не информираност. Резултатът най-често е ДЕЗИНФОРМАЦИЯ на огромната част обществото!!

Аз си не обръсвам с веСник, камо ли да го чета. Това е гнусота! Цапа душата! Лъже! Манипулира! Кой не разбира в него се опира! НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ КОГО И КАК!

Ако се чудите от къде са парите на Гочева - не са от заплати, от "Винпром Пещера" са. Условието - да не се гъбаркат с ГЕРБ до изборите.

При тия врътки има ли нещо чудно, че доколкото има свобода на медиите у нас, тя се крепи на шепа малки Интернет сайтове?

Какво става с разследването срещу Павлов и Донев ???? Журналисти ,защо мълчите и не повдигате проблема ??? Какво става с имотите на Павлов във Франция и далаверите на Донев с лекарствата ???????????????????????????????????

Бизнеса в България не е за журналисти! Който се е подлъгал,може би е забогатял,но определено не може вече да е журналист.Всеки прави своя избор,нали?