Кражби и счупени прозорци: Пловдивчани живеят в страх заради системни посегателства

Това продължава вече втора година, всички наши опити да сигнализираме са били без успех, споделят жителите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

деца,играят си

На бай Тодор некадърници

Не са само циганите, има и българи идиоти /младежи/ , които вандалстват по кварталите.

Полицията и жандармерията са ангажирани да охраняват прайдовете ...

А -а-а, не така .Това са еврогейски и евроатлантически ценности

И заради кого и защо на първо място са ангажирани да ги охраняват? Прайдът ли ви е виновен който е напълно законен и е едно мирно събиране на хора които са в правото си да са там, или лумпените решили да ходят и да заплашват хората събрали се там?

Проста ли си или само тъпа? На идиотки като теб дори не може да се обясни.

Няма ли полиция , жандармерия ? А на израелци непрекъснато им хвърлят камъни , първобитните . Как се издържа , добре че там държавата си знае работата, а нашта /бб , шкембе войвода иси е сидера / само крадене и туй то .

ами колко години управлява кмет от ГЕРБ. колко години ГЕРБ е на власт. това е благодаерение на ГЕРБ

Ако прозорците са чупени от цигани,което е най-вероятно ,то тогава полицията вярна на наложените И еврогейски ,демократичи и неолиберални ценности ,нищо няма да направи

Не ти е виновен ЕС , а калпавата управия и мързела ,страха , все да се оправдаваме .

на мръсните мангали

Защо обиждаш тези мили и умни създания циганите. По този начин те просто разпускат. По цял ден четат книги и по някое време отиват да разпуснат малко. Те са умни ядрени физици и химици, от километри могат да определят състава на парче метал колко процента мед съдържа. Не ги приемат в обществото, защото просто държавата няма нужда от толкова еродирани специалисти. За съпун също не стават много миришат.

Газифициране на махалите ще реши проблема.

ша упраят нещата!

Те наполовина, вече ги "оправиха", защото уволниха секретаря на МВР с претекст насилие над протестиращи, а всъщност всички видяхме колко много издевателства изтърпяха полицаите при замерването им с камъни и тежки предмети, и опитите дори да ги палят. Всичкото това под погледите на разните отровеняци и уж демократична България, които не знам как сега биха мотивирали същите полицаи да правят нещо друго, освен формално да си вършат работата.

Коментар до " Ами" -------------------- Нищо не си видял, за да пишеш такива несериозни неща. Ама нищичко! Това,че медиите са ви показвали нещо по тв-то, не значи че са показали абсолютно всичко. Ми, медиен бизнес си гонят, к'во да се пра'и! Бива ли да си така наивен?! Или си поредният трол?? Ако не си бил ЛИЧНО НА ПРОТЕСТА, НИЩО НЕ ЗНАЕШ КАКВО ТОЧНО СЕ Е СЛУЧИЛО. Кадри всякакви има в Интернет, че и във Фейсбук със задна дата! Виж и се ограмотявай.