17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откъде накъде досега е било безплатно? На какво основание болшинството варненци чрез данъците си сме подпомагали тези сиромаси?

Предостатъчно аванта са получили и е време да се бръкнат в джоба, защото който иска да се вози да си плаща ..

Който иска да диша по-чист въздух, също плаща.

Защо паркирането в "Синята зона" остава безплатно за електромобилите, при положение, че в момента е изключително трудно.

Тука в Америка е средно $15 за около 477км пробег, а в БГ е 35лв ,което е доста горе долу същото. Никак не е зле.Бензина е $4 ,което е около $100 за същия пробег...В БГ е горе долу същото..

Дирци, защо триете? Защото споменах, че природната газ беше на същата цена преди години ли? Очаквахте да сме забравили ли? Излизаше по-евтино тогава да се кара от цените, които варненци са сложили сега. Кой ще си купи електричка там? Никой

0.70лв. с ддс от общината 0.21 лв. от контакта в къщи еее, кой ще спре на зареждачката на общината??

Първо сиренцето - безплатно това безплатно онова, после капана щраква.

Карам си дизела, харчи 4 на 100 и ми дреме на шалтера. Който е луд да се набутва с електрокари.

Послеслов : не ми пука за зелените либерали и фалшивите зелени сделки.

тъпичък си, знаеш го, нъл тъй? в твоя таралясник има% резервоар с гориво, има и масло в скоростната кутия и диференциала, и скоростна кутия има, и деференциал! има и полуоски с маншони, има антифриз и водна помпа, ремъци на помпата, има и други ремъци! има и генератор с ремъци, има и радиатор, перки към него! някой имат кардан, други имат горивонагнетателни помпи, всички имат и маслена помпа! имаш и двигател с клапани, някой с карбуратори, други с изпарители, свещи или дюзи, стартер, ауспух и тръби, някойи катализатори, които не ги сменяте, помпа в резервоара, и капачка за тоя резервоар! а онова, новото, дето го плюеш , щоато нямаш парички да го имаш, ги няма тия неща, които на тебе ти се трошат, и ти ги ремонтираш сам пред панелката, псувайки всичко и всички! аа, и върви тихичко, тръгва от раз, и се движи със скорост която твоя таралясник не може!

Всичко това е бял кахър сравнено с неизправна батерия

в другите таралясници има% бантерия,, редуктор, че и няколко ато двигателите са на всяко търкало, масло за редукторите, масло за двигателя, има и полуоски с маншони ако двигателят е един, ото всъщност ходовата част е същата,, има антифриз и водна помпа, ремъци на помпата, има и други ремъци! има и радиатор, перки към него! някой имат кардан, други имат повдигачи на напрежение щото нали не мислиш, че вървят на 12 волта, изпълняват се с индертор, траф и изправител или регулатор с шилочинно импулсно регулиране за мощността на двигателите, че ако са на всяко търкало , че трябва да вървят автономно , еля па предните на завой, всички имат и маслена помпа! По-малко чаркаляк ама има

След 2 - 3 години електромобилът ще стане най-скъпото средство за придвижване, най-ненадежното и най-опасното - Бързо изгаря даже костите на хората вътре изгарят. Остава само една кофа пепел.

викаш взривяват им се резервоарите и газовите бутилки??

литиево йонната батерия, грее при висока консумация, пука се от температурния шок ипри досег с кислорода електролитът експлоадира, Многознайко

Тъкмо щях да си купувам електричка и ме разубедиха.

Средният разход е между 15 и 20кв. на 100, което прави между 10 и 15лв., нещо почва да се губи смисъла, особено ако се кара на газ.

Брей, то на ток по-скъпо от газ!